ολη η υγεια σε μια γλαστρα (L)!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

ολη η υγεια σε μια γλαστρα (L)!

καλημερα σε ολους!!!
    εδω και πολυ καιρο ακουω συνεχεια για ανθρωπους που εχουνεε τις γλαστρουλες τους στο μπαλκονι και δημιουργουν απο μικρα σπορακια εναν ολοκληρο παραδεισο..και μπορεις να φτιαξεις τα παντα απο πανεμορφα και εντυπωσιακα λουλουδακια μεχρι καρυκευματα 5 φορες πιο υγιεινα απο τα επεξεργασμενα του εμποριου..εγω ξεκινησα με ενα βασιλικο το οποιο το πηρα ηδη δεντρακι και το μεταφυτευσα για να φουντωσει και πηρα σπορακια για λεβαντα και πιπεριτσες... σκεφτομαι να παρω και ριγανη και λουιζα (που ειναι και αδυνατιστικη) βεβαια ειμαι εντελως αρχαρια αλλα με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ κατι εχω αρχισει να πιανω!!!σας αρεσει η ιδεα? εχετε ηδη τον δικο σας παραδεισο στο μπαλκονι?

Senior Member
    Α!τι ωραια ιδεα!κ εμενα θα μου αρεσε η λουιζα!αλλα δεν εχω ιδεα που να βρω σπορους!

Senior Member
    Πολύ ωραία ιδέα, αλλά προσωπικά είναι αδύνατο να την εφαρμόσω. Δώσε μου έναν παράδεισο και θα στον μετατρέψω σε κόλαση, σε ό,τι αφορά τα φυτά. Ενώ είμαι προσεκτική, κάτι γίνεται και δε ζει κανένα στα χέρια μου.
    Αυτή τη στιγμή έχω ένα κόκκινο γλαστράκι στον πάγκο της κουζίνας μου, αλλά κι αυτό δεν το βλέπω να ζει για πολύ..

Senior Member
    σε φυτωριο εχει σπορους... πηγαινε και 8α σε κατατοπισει ο κυριος εκει...