Results 16 to 30 of 46
-
22-04-2010, 22:04 #16
Να είσαι θετική κ κανε υπομονή. Μπορεί με το κικ μποξινγκ να κανείς μυς που ζυγιζουν πιο πολύ το σώμα σου θα αλλάζει σίγουρα μη κοιτάς την ζυγαριά
- 22-04-2010, 22:19 #17
κοριτσια κοιταξτε τι βρηκα...
Χαιρετώ όλα τα μέλη του site με λένε Χρήστο και είμαι 22 χρονών...μιας και είδα ότι παραθέτονται πολλές δίαιτες και υπάρχει πολύ ενδιαφέρον
είπα κι εγώ να παραθέσω τη δική μου εμπειρία και να σας προτείνω τον τρόπο που ακολούθησα για να το πετύχω...
Σας παραθέτω και 2 φωτογραφίες μου με το πριν και το τώρα για να μην νομίζει κανείς ότι απλά τα γράφω.
Η δίαιτα-διατροφή έχει ως εξής: (δεν υπάρχει πρώτη δεύτερη τρίτη μέρα ούτε χρονικό περιθώριο).
Πρωινό:
* 1 κούπα γάλα με δημητριακά ολικής αλέσεως
Μεσημεριανό:
* Μισό φιλέτο κοτόπουλο βραστό ή τόνος σε νερό 80γρ. η μικρή συσκευασία + σαλάτα πράσινη με 1κσ ελαιόλαδο
Βραδινό:
* (ως τις 7μ.μ) Μια κούπα γάλα
Ενδιάμεσα:
* Φρούτα εποχής
Τη δίαιτα την ακολούθησα πιστά για 3 μήνες χάνοντας 8-9 κιλά το μήνα, τη σταμάτησα για 20 μέρες μετά την έκανα
ξανά για 2 μήνες και τώρα είμαι στο τελικό στάδιο αφού θέλω να χάσω ακόμη 12 κιλά ως τα τέλη Ιουλίου.
Δεν έπινα σταγόνα αλκοόλ και δεν έτρωγα καθόλου ζάχαρη
Είναι μια καλή, γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή για όσους και όσες θέλουν να χάσουν πολλά κιλά χωρίς να καταστρέψουν τον οργανισμό τους,
καθώς εγώ έχασα 48 κιλά σε 5 μήνες χρόνο δίαιτας και συνολικά 8 μήνες μαζί με τα διαστήματα αποχής
Tips:
* Τις πρώτες 10 μέρες πεινάτε αρκετά αλλά μετά συνηθίζετε
* Είναι καλό η προσπάθεια να συνδυαστεί με γυμναστική
* Μετά τον πρώτο μήνα και ανά διάστημα 20 ημερών μπορείτε να ακολουθείτε μια μίνι αποτοξίνωση 3 ημερών με φρούτα και να χάνετε 2 κιλά σε 2 μέρες και να ξεφουσκώνετε
Για όποια απορία περιμένω τα μηνύματά σας και είμαι πρόθυμος να απαντήσω
Φιλικά Χρήστος
22-04-2010, 22:22 #18
οπως και να χει σκεφτηκα πρωι βραδυ να τρωω μια κουπα δημητριακα και το μεσημερι οτι εχουμε για φαγητο λογικη ποσοτητα...τι λετε???
22-04-2010, 22:25 #19
δεν ειναι κακο αρκει να μη το βαρεθεις!!!
22-04-2010, 22:28 #20
καλο φαινεται αλλα καθε μερα το ιδιο??Μετα απο 4 μερες θα ναι πολύ βαρετο νομιζω!
22-04-2010, 22:30 #21
μηπως να εκανες καλυτερα 2 μερες καμια αποτοξινωση 5 φρουτα+5 γιαουρτια 2% να ξεκολλησεις και μετα στο προγραμμα σου με τις 1200 θερμιδες???θα σε κουρασει πιστευω το 2 φορες γαλα+δημητριακα...
22-04-2010, 22:30 #22
Originally posted by pennou
κοριτσια κοιταξτε τι βρηκα...
Χαιρετώ όλα τα μέλη του site με λένε Χρήστο και είμαι 22 χρονών...μιας και είδα ότι παραθέτονται πολλές δίαιτες και υπάρχει πολύ ενδιαφέρον
είπα κι εγώ να παραθέσω τη δική μου εμπειρία και να σας προτείνω τον τρόπο που ακολούθησα για να το πετύχω...
Σας παραθέτω και 2 φωτογραφίες μου με το πριν και το τώρα για να μην νομίζει κανείς ότι απλά τα γράφω.
Η δίαιτα-διατροφή έχει ως εξής: (δεν υπάρχει πρώτη δεύτερη τρίτη μέρα ούτε χρονικό περιθώριο).
Πρωινό:
* 1 κούπα γάλα με δημητριακά ολικής αλέσεως
Μεσημεριανό:
* Μισό φιλέτο κοτόπουλο βραστό ή τόνος σε νερό 80γρ. η μικρή συσκευασία + σαλάτα πράσινη με 1κσ ελαιόλαδο
Βραδινό:
* (ως τις 7μ.μ) Μια κούπα γάλα
Ενδιάμεσα:
* Φρούτα εποχής
Τη δίαιτα την ακολούθησα πιστά για 3 μήνες χάνοντας 8-9 κιλά το μήνα, τη σταμάτησα για 20 μέρες μετά την έκανα
ξανά για 2 μήνες και τώρα είμαι στο τελικό στάδιο αφού θέλω να χάσω ακόμη 12 κιλά ως τα τέλη Ιουλίου.
Δεν έπινα σταγόνα αλκοόλ και δεν έτρωγα καθόλου ζάχαρη
Είναι μια καλή, γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή για όσους και όσες θέλουν να χάσουν πολλά κιλά χωρίς να καταστρέψουν τον οργανισμό τους,
καθώς εγώ έχασα 48 κιλά σε 5 μήνες χρόνο δίαιτας και συνολικά 8 μήνες μαζί με τα διαστήματα αποχής
Tips:
* Τις πρώτες 10 μέρες πεινάτε αρκετά αλλά μετά συνηθίζετε
* Είναι καλό η προσπάθεια να συνδυαστεί με γυμναστική
* Μετά τον πρώτο μήνα και ανά διάστημα 20 ημερών μπορείτε να ακολουθείτε μια μίνι αποτοξίνωση 3 ημερών με φρούτα και να χάνετε 2 κιλά σε 2 μέρες και να ξεφουσκώνετε
Για όποια απορία περιμένω τα μηνύματά σας και είμαι πρόθυμος να απαντήσω
Φιλικά Χρήστος
Sorry αλλα 8-9 κιλα απωλεια το μηνα ειναι αυτοκτονια...
22-04-2010, 22:31 #23
Originally posted by absolute
δεν ειναι κακο αρκει να μη το βαρεθεις!!!
μπα...και με δημητριακα ζουσα ολη μερα μ'αρεσουν...αλλα θα χασω????
22-04-2010, 22:32 #24
καντο τοτε δοκιμαστικα 4-5 μερες ή 1 εβδομαδα με καθημερινο ζυγισμα και το ξαναβλεπεις!
22-04-2010, 22:33 #25
οπως και να χει σκεφτηκα πρωι βραδυ να τρωω μια κουπα δημητριακα και το μεσημερι οτι εχουμε για φαγητο λογικη ποσοτητα...τι λετε???
ειναι πολυ καλη απωλεια κουκλα μου, μην τρελαινεσαι.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αυξησεις για μια βδομαδα
τις θερμιδες τρωγοντας περισσοτερη ποιοτικη πρωτεινη και
πολυ νερο.Ετσι δοκιμαστικα να δεις τι θα γινει.Εγω παντως αυτο
το εκανα οταν κολλουσα.Εσυ δεν εχεις κολλησει...μια χαρα πας!
Μην απογοητευσαι χωρις λογο!!!!!
Οσο για την διατροφη ειναι μια χαρα συνδυαζοντας το μεσημεριανο σου με μια μεγαλη σαλατα.
22-04-2010, 22:36 #26
Originally posted by marou_laki
ειναι πολυ καλη απωλεια κουκλα μου, μην τρελαινεσαι.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αυξησεις για μια βδομαδα
τις θερμιδες τρωγοντας περισσοτερη ποιοτικη πρωτεινη και
πολυ νερο.Ετσι δοκιμαστικα να δεις τι θα γινει.Εγω παντως αυτο
το εκανα οταν κολλουσα.Εσυ δεν εχεις κολλησει...μια χαρα πας!
Μην απογοητευσαι χωρις λογο!!!!!
Οσο για την διατροφη ειναι μια χαρα συνδυαζοντας το μεσημεριανο σου με μια μεγαλη σαλατα.
σε αυτο που ειπα οτι θα κανω εννοεις???
22-04-2010, 22:54 #27
καλη μου pennou εγω ειμαι 1.5 μηνα κολλημενη στα ιδια κιλα..και η ζυγαρια κουνηθηκε σημερα επειδη απο χθες ταλαιπωρουμαι με γαστραντεριτηδα αν σου λεει κατι...και ομως επιμενω και περιμενω...κρατα γερα...μακαρι να εχανα και εγω σε 2 βδομαδες 2 κιλα.....χαλαρωσε....υπαρχουν και χειροτερα...εγω πχ
22-04-2010, 22:58 #28
μαρουλακι τι εννοεις ποιοτικη πρωτείνη?
22-04-2010, 23:05 #29
Originally posted by petallouditsaa
καλη μου pennou εγω ειμαι 1.5 μηνα κολλημενη στα ιδια κιλα..και η ζυγαρια κουνηθηκε σημερα επειδη απο χθες ταλαιπωρουμαι με γαστραντεριτηδα αν σου λεει κατι...και ομως επιμενω και περιμενω...κρατα γερα...μακαρι να εχανα και εγω σε 2 βδομαδες 2 κιλα.....χαλαρωσε....υπαρχουν και χειροτερα...εγω πχ
22-04-2010, 23:08 #30
Θελει επιμονη δυστυχως ή ευτυχως κοριτσια μου.pennou μου δεν πειραζει που ξεφυγες σημερα.Μη σου πω μπορει να σου βγει σε καλο γιατι μπορει απλα το σωμα σου να ρουτινιασε.Συνεχισε αυριο και βαλε πιο πολυ ποικιλια στις τροφες σου.
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή