Για να αισθανομαστε ομορφες(ιδεες για καλλυντικα, κολπακια ομορφιας κτλ !)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 175
    Senior Member

Για να αισθανομαστε ομορφες(ιδεες για καλλυντικα, κολπακια ομορφιας κτλ !)

Μεσα απο τον αγωνα της καθε μιας μας, για να απαλλαχτουμε απο τα περιττα κιλα και γενικα απ αυτα που , σα συνεπεια, μας "ριχνουν" καμια φορα, θεωρησα πως θα ηταν πολυ γλυκο και "ανεβαστικο" ταυτοχρονα, να μπορουσαμε να μοιραζομαστε καποια κολπακια ομορφιας, καποια κρεμα, η καποιο λαδι που δοκιμασαμε, ενα καινουριο προιον που τυχον εχουμε ανακαλυψει στο ιντερνετ, και γενικα ο,τι δηποτε θα θελαμε να μοιραστουμε με τα αλλα κοριτσια εδω.Ολο αυτο το σκεφτηκα με αφορμη, την Ava ,που, σε καποιο αλλο τοπικ ανεφερε πως τα fresh line καλλυντικα ειναι πολυ καλα.Μ ε αφορμη αυτο, εγραψα εκει καποιο σχολιο, κι ετσι γεννηθηκε η ιδεα αυτη.

Ελπιζω να ειναιο αρχη να μαθουμε η καθε μια καινουρια κολπακια, νεα προιοντα, τα συστατικα τους( αν ειναι βλαβερα η οχι), τα αποτελεσματα τους κλπ κλπ...

Ας μην περιοριζομαστε μονο σε σχολια για κρεμες αδυνατισματος- αν και αυτες εχουν τον πρωτο λογο εδω-, αλλα και σε ο,τι αλλο πεσει στην αντιληψη μας, που εχει να κανει σχετικα με την ομορφια και την υγεια μας γενικοτερα!

Και ξεκιναω , εχοντας πειστει οτι αυτο το λαδι σωματος της NUXE πρεπει αν ειναι καταπληκτικο!!! Διαβασα πολυ καλα πραγματα και 3 customer reviews sto amazon!

Λιγο ακριβο, αλλα πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα...μολις το δοκιμασω(εχω δειγμα, το μοιραζαν στο Μπακακο) θα εκφερω αποψη!

Senior Member
    Ωραία ιδέα....αν και είμαι λίγο άσχετη...ίσως είναι ευκαιρία να με εκπαιδεύσετε...ας πούμε το λάδι σώματος τι κάνει;;;;

Senior Member
    χιχιχιχι tide!!! Ενυδατωνει σε μεγαλο βαθμο το σωμα!!Οχι τα baby oil, που ειναι παραγωγα πετρεαλαιου... αλλα τα φυτικα, που βγαινουν μονο απο ...λουλουδακια και καρπους!!

Senior Member
    Ωραιο τοπικ.Βασικα απο συμβουλες ομορφιας αυτη που μπορω να δοσω με καθε σιγουρια επειδη το εχω δει στην πραξη ειναι η εξης.Να αλλαζουμε συνεχως τις μαρκες των καλλυντικων μας.Πχ εγω εχω ακμη.Οταν βαζω συνεχως τα ιδια σαπουνια κρεμες κλπ το δερμα συνηθίζει.Οταν ομως βαζουμε ποικιλια συστατικων στο δερμα παντα προκυπτει κατι καλυτερο.

Originally posted by Constance
    Ωραιο τοπικ.Βασικα απο συμβουλες ομορφιας αυτη που μπορω να δοσω με καθε σιγουρια επειδη το εχω δει στην πραξη ειναι η εξης.Να αλλαζουμε συνεχως τις μαρκες των καλλυντικων μας.Πχ εγω εχω ακμη.Οταν βαζω συνεχως τα ιδια σαπουνια κρεμες κλπ το δερμα συνηθίζει.Οταν ομως βαζουμε ποικιλια συστατικων στο δερμα παντα προκυπτει κατι καλυτερο.
    Και με τις κρεμες αδυνατισματος συμβαινει αυτο!

Senior Member
    όσο κι αν νυστάζεις, να καθαριζεις το πρόσωπο σου καλά πριν κοιμηθείς!(δεν το τηρώ πάντα, αλλά όταν δε το κάνω φαίνεται αμέσως η διαφορά )

Senior Member
    και το πιο φυσικό καλλυντικό είναι ο ύπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοος.....και υπόψη, σας το λέει μια σαραντάρα!!!!!
    Ευχαριστώ για την πληροφορία για το λαδάκι, κρις....και φαντάσου ότι έβαζα μπειμπι όιλ στη μικρή μου...δεν ήξερα ότι είναι πετρελαιοπαράγωγο!

Senior Member
    Καλησπερα!

Ωραιο τοπικ!

Καπου πηρε το ματι μου για ακμη... για πειτε κατι καλο.. να τα εξαφανιζει ολα!

Δεν ξερω αν βοηθαει στην ακμη, αλλα για υπεροχο δερμα διαλυστε 2-3 ασπιρινες, ανακατεψτε με λιγο γιαουρτακι (εδω επιτρεπεται το πληρες) και απλωστε το στο προσωπο για ενα τεταρτακι. Για μενα η καλυτερη μασκα.

Senior Member
    Νέο προιόν:
    Αντιηλιακό σε συσκευασία compact της bioderma. Το ρίχνεις στην τσάντα και έχεις αντιηλιακή προστασία παντού, πανεύκολα! Δεν είσαι υποχρεωμένη να κουβαλάς σωληνάρια και τεράστια βάζα. Με διευκόλυνε πολύ!
    Υ.Γ. Πολύ ωραίο θέμα! Να ενημερωνόμαστε για τα νέα προιόντα ομορφιάς. Τι δηλαδή, μόνο να γκρινιάζουμε για τα κιλά μας?

Senior Member
    Για την ακμή! η μεγάλη μου έχει βρει λύση με την adaferin..στην αρχή προκαλεί ξηρότητα αλλά αξίζει τον κόπο...

Senior Member
    Απορία: αντιηλιακή βάζω πάνω από την ενυδατική ή δε χρεια΄ζεται καθόλου;

Senior Member
    Φυσικά χρειάζεται , ειδικά τώρα που έχει πολύ ηλιο, κανονικά από το Μάρτιο φοράμε αντιηλική προσώπου. Εκτός αν η ενυδατική σου, έχει και αντι/κα φίλτρα

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Για την ακμή! η μεγάλη μου έχει βρει λύση με την adaferin..στην αρχή προκαλεί ξηρότητα αλλά αξίζει τον κόπο...
    Συμφωνω, παρα πολυ καλη αλειφη tidekpe.Και να κανει λιγο ξηροτητα και πρεπει και να αποφευγεις λιγο τον ηλιο, αλλα κανει δουλεια.

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    μπορείς να μου πείς ποιο είναι το δραστικό συστατικό της? παλιότερα ένα τζελ για την ακμή με βενζοϊκό οξύ ή κάτι παρόμοιο μου χε προκαλέσει μεγάλη αλλεργία.

Τώρα κάθε βράδυ για ήπια ακμή [δηλ σπυράκια] βάζω την Zeniac LP, που δημιουργει μια μικροαπολέπιση κι εχει το ενεργό συστατικό της ασπιρίνης. Το πρωί μόνο αντιλιακό οταν βγαινω από το σπίτι.

Page 1 of 12 12311 ... LastLast