Results 151 to 165 of 175
-
14-10-2010, 14:55 #151
Originally posted by Λουνα
onelifeonechance τελικα εχουμε πολλα κοινα!!!!!
και εγω αν φτασω 70 θα ειμαι τρισευτυχισμένοι!!!
Επιτελους και καποια να αγαπαει τις γατες!!!:smilegrin:
- 14-10-2010, 16:28 #152
Οχι μονο τις αγαπαω αλλα εχς δεν εχω χρηματα ταιζω τ αδεσποτακια!κι στεναχωριεμαι οταν εχει μερες σαν την σημερινη που κρυόνουν και βρεχονται και ειναι στο δρομο χωρις φαγητο
το γ....@@))%%α το θεμα!δεν λεω αλλα sorry!
kala to τρισευτυχισμένοι to εγραψα με οι????????????????τι να πεις το μυαλο μου στ φαγητο
13-01-2011, 16:36 #153
http://deals.skroutz.gr/?utm_source=...m_campaign=all
48? για ένα πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει 1 βαφή, 4 χτενίσματα με λούσιμο, 4 θεραπείες ενυδάτωσης-αναδόμησης και 1 μανικιούρ με μάσκα-peeling χεριών απο τα κομμωτήρια «MS» στους ?Αμπελόκηπους? και στα ?ʼνω Πατήσια?, αρχικής αξίας 200? - έκπτωση 76%
Περιγραφή και όροι της προσφοράς:
* Η προσφορά ισχύει από 18/01/11 έως 31/05/11.
* Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
* Η προσφορά αφορά ένα πακέτο περιποίησης από τα κομμωτήρια «MS» στους ?Αμπελόκηπους? και «MS» στα ?ʼνω Πατήσια?.
Η προσφορά περιλαμβάνει τα εξής:
* 1 βαφή
* 4 χτενίσματα (απλά) με λούσιμο
* 4 θεραπείες ενυδάτωσης-αναδόμησης
* 1 μανικιούρ με μάσκα-peeling χεριών
* Η προσφορά δεν ισχύει για αποχρωματισμό μαλλιών.
* 20% έκπτωση στις υπόλοιπες υπηρεσίες.
* 10% έκπτωση στην αγορά προϊόντων KERASTASE.
* Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό της πρώτης επίσκεψης 3 μέρες πρίν στο 210 6983386 για το κομμωτήριο MS στους Αμπελόκηπους και στο 210 2011055 για το κομμωτήριο MS στα ʼνω Πατήσια.
* Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 μέρά πριν στα αντίστοιχα τηλέφωνα.
* Από την προσφορά εξαιρούνται οι εξής ημερομηνίες: 11/04/2011 έως 23/04/2011.
* Τα καταστήματα είναι 50 μέτρα από το μετρό (στάση Πανόρμου) και τον ηλεκτρικό (στάση ʼνω Πατήσια) αντίστοιχα.
* Μπορούν να αγοραστούν έως 4 κουπόνια ανά χρήστη (τα 2 κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ενώ τα υπόλοιπα 2 κουπόνια υπό τη μορφή δώρου σε συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα).
* Μέσος όρος εξυπηρέτησης 30 άτομα ημερησίως.
* Η προσφορά ισχύει μόνο για τα καταστήματα MS Αμπελοκήπων (Γεννηματά 2 και Λαρίσσης) και MS ʼνω Πατησίων (Αγίας Λαύρας 86 και Δημητρακοπούλου).
* Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
13-01-2011, 16:51 #154
μπράβο βρε κλικλίκου που ξέθαψες το τόπικ γιατί δεν το είχα πάρει πρέφα. Μήπως ξέρει κανένα καλό κοριτσάκι να μου πει για καμια μάσκα μαλλιών και πίλινγκ προσώπου που να μπορώ να φτιάξω εγώ? Με νορμάλ όμως υλικά όχι κανα κουλό.
Και φυσικά και λίγη κανελίτσα έτσι κορίτσι?
13-01-2011, 17:57 #155
η κανελλα μπορει να μην εχει μεγαλους κοκκους αλλα το αρωμα της παντα βοηθαει!
δεν ειναι και τοσο απλα τα υλικα, αλλα εχει πολυ ωραια συστατικα.
τα λαδια αυτα θα τα βρεις σε καταστηματα με ειδη υγιεινης διατροφης και συμπληρωματα.
αν μενεις αθηνα, στην ομονοια εχει ενα μαγαζι με βιολογικα, που πουλαει τα παντα.
http://www.valentine.gr/remedies-peeling_gr.php
13-01-2011, 22:47 #156
Aυριο επιδρομη στα MAC,γιατι εχω νευρα και γιατι πρεπει να μου κανω δωρο.
16-01-2011, 21:50 #157
σου πηρες δωρο απ τα MAC?
η μονο τη μπλουζα με το γατο?
ερωτηση:
η κρεμα για κυτταριτιδα (οπως τελος παντων γραφεται :P) επιτρεπεται να χρησιμοποιηθει στην κοιλια?
νομιζω οτι καποτε ειχα ακουσει-διαβασει πως δεν κανει αλλα παλι οποια ξερει ας απαντησει!
βρηκα μια στις προμηθειες που θα ληξει προσεχως (εμ κ εγω!τι τις παιρνω αφου δεν τις βαζω?) κ ειπα να την καταναλωσω ....
16-01-2011, 21:56 #158
Πως θα την καταναλωσεις;Θα τη φας; :dork::dork::P:P:P:lol::lol:
:bouncing::bouncy::lol:
16-01-2011, 21:58 #159
Originally posted by onelifeonechance
Aυριο επιδρομη στα MAC,γιατι εχω νευρα και γιατι πρεπει να μου κανω δωρο.:yes::yes::yes::yes:
:spin:
16-01-2011, 21:58 #160
εεεεχχμμμ.... ναι.....
οταν ελεγα κοιλια δεν εννοουσα το εσωτερικο της !!!
:bigsmile::eureka::smilegrin:
17-01-2011, 18:24 #161
Originally posted by smart
σου πηρες δωρο απ τα MAC?
η μονο τη μπλουζα με το γατο?
ερωτηση:
η κρεμα για κυτταριτιδα (οπως τελος παντων γραφεται :P) επιτρεπεται να χρησιμοποιηθει στην κοιλια?
νομιζω οτι καποτε ειχα ακουσει-διαβασει πως δεν κανει αλλα παλι οποια ξερει ας απαντησει!
βρηκα μια στις προμηθειες που θα ληξει προσεχως (εμ κ εγω!τι τις παιρνω αφου δεν τις βαζω?) κ ειπα να την καταναλωσω ....
Λεσσινγκ πραγματικα στη ζωη μου,παιζει να εχω σκουπισει 5 φορες ολες κ ολες!Δεν κανω δουλειες!
18-01-2011, 14:05 #162
Χρησιμοποιώ κρέμα προσώπου coverderm, πάντως έχω αλλάξει αρκετές, το ψέμα το μεγάλο είναι αυτή η ρόδι του corre, nivea με νερό να ανακάτευα πιο καλά αποτελέσματα θα είχα.
Ξεβαφτικό πάλι coverderm το οποίο για όποια βάφεται συχνά βαριά το συνιστώ ανεπιφύλακτα διότι κάνει απίστευτη δουλειά.
Εγώ έχω και ένα της vichy για κανα καθαρισμό μετά από ελαφρύ βάψιμο το οποίο στην αρχή το χρησιμοποιούσα καθημερινά.
Πως γίνεται με ενα ρεβύθι λοσιόν coverderm να έχω ξεβάψει το μάτι χωρίς τρίψιμο, και να μην μένει ΙΧΝΟΣ μαυρίλας ενώ με την vichy να θέλω 2-3 βαμβάκια και πιο πολύ λοσιόν για να ξυπνήσω το επόμενο πρωί και να έχω και λιγο μαυρίλα.
Για μάσκα καθαρισμού να αγοράζεται άργυλο σε σκόνη από το φαρμακείο ή από άλλο κατάστημα. Προσοχή έχει σημασία να είναι σε σκόνη. Όταν θέλετε μάσκα βάζετε σε ένα μπολάκι λίγο νερό ή γάλα αν έχετε και 2 κουτ σούπας σκόνη. Κάνει ΠΟΛΥ καλύτερη δουλειά σε σχέση με την μάσκα αργύλου την έτοιμη, μιλάμε ότι βλέπεις όλους τους πόρους να καθαρίζουν. Εγώ βάζω και στο στέρνο όποτε το θυμάμαι γιατί από τον ιδρώτα και τα αρώματα βγάζω και κατί μικρά μικρά στιγματάκια. Επίσης είναι πολύ πιο οικονομική.
Μαζί μου σκεφτείτε κάνει και ο Τάσος (μόνο στην μύτη και στο μέτωπο όμως δέχεται να του βάλω :dork.
Για τα χέρια cera di cupra, καλύτερη και από neutrogena και από βαζελίνη (αυτά χρησιμοποιούσα). Δεν λαδώνει, έχει εξαίσιο άρωμα,μαλακώνει πολύ τα χέρια και μπορώ να βάζω όποτε το θυμηθώ γιατί απορροφάται πολύ γρήγορα. Ημουν στην πολεοδομία και περίμενα την βγάζω από την τσάντα βάζω ένα μικρό ρεβυθάκι, και σε 1 λεπτό είχε απορροφηθεί, μύρισε και ο χώρος πανέμορφα. :dork:
Πλεόν δεν έχω παρανυχίδες μετά από πολλά χρόνια που με ταλαιπωρούσαν.
Για peeling για τα μαύρα στίγματα της apivita τα φακελάκια με το κουκούτσι ελιάς μου έχουν φανεί πολύ καλά.
Για πρησμένα μάτια κομπρέσες κρύου νερού, έγω έχω στον καταψύκτη 2 βαμβάκι που πριν είχα μουσκέψει, όταν είναι να πάω κάπου τα βγάζω να ξεπαγώσουν για κανα 15λεπτο και μετά τα βάζω στα μάτια και νιώθω απίστευτη ανακούφιση. Τριμμένο αγγούρι να πιάνει καλά καλά όλο το μάτι με βολεύει επίσης διότι αυτό με τις φέτες αγγούριου δεν καταλαβαίνω πως ακουμπά καλά καλά όλο το μάτι... :dork:
19-09-2011, 12:04 #163
παιδια καμια αποτελεσματικη καλη κρεμα ματιων για μαυρους κυκλους και για προληψη πρωτων λεπτων γραμμων?:starhit:
21-09-2011, 14:41 #164
Για πρόληψη πρώτων γραμμών εγώ χρησιμοποιώ της seventeen, μία σε βαζάκι μικρό, που είναι και πολύ οικονομική, επίσης και σαν υφή είναι ωραία. Μπορείς να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς από 20 χρονών, (εξού και η πρόληψη) και φτάνεις έως τα 30 για τις πρώτες γραμμές έκφρασης.
Τώρα για μαύρους κύκλους... θα σε γελάσω, δεν είχα ποτέ μου τέτοιο θέμα, και έτσι δεν ξέρω κάποιο προϊόν να σου προτείνω. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα μέσα από το forum να μπορεί να μας πει κάποια ιδέα.:yes:
25-09-2011, 00:21 #165
κοριτσια τωρα τελευταια εκανα ανταυγειες ξανθες και τα φρυδια, μου φαινονται πολυ σκουρα.
εσεις οι βαμμενες ξανθιες ξανοιγετε τα φρυδια σας με καποιο προιον η οχι,και αν ναι ,με ποιο?
εχω ακουσει οτι υπαρχουν ειδικες βαφες για φρυδια αλλα που να ψαξω ?να ρωτησω στα hondos?
δεν θελω σε καμια περιπτωση ,να τα αραιωσω με τσιμπιδακι ,εχουν πολυ καλο σχημα.ξερω οτι δεν ειναι και πολυ καλο να τα βαφουμε,αλλα τι να κανουμε τωρα αλλιως δεν γινεται και το φρυδι δεν μου αρεσει να ειναι καταμαυροunk:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση