Results 31 to 45 of 175
-
07-06-2010, 02:12 #31
Originally posted by dimi.di
Originally posted by badgirl11
ναι κι γω αυτο ηθελα να ρωτησω ντιμι,
με τα μαντηλακια αυτο κανω κ γω, μονο σε ταξιδια.
Πλεον ομως επειδη μπηκα στα 30 νιωθω οτι δεν πρεπει να καταπονω το δερμα μου κ
προτιμω να κανω κανονικο καθαρισμο,
ειτε με ειδικο λαδι της BABOR ξεβαυτικο με τα χερια
(λιγοτερες τριβες)
ειτε με βαμβακι κ γαλακτωμα κ μετα λοσιον...
το λαδι με ξεβαφει ΤΕΛΕΙΑ αλλα πρεπει να ριξεις νερο μετα στο προσωπο
που βαριεμαι ελαφρα,
απτην αλλη με το γαλακτωμα εχει τριβες κ χαλω του κοσμου το βαμβακι
κ παλι δεν ξεβαφει καλα κ τσαντιζομαι...
κοριτσια παλια δεν εβαζα τιποτε πανω μου, τιποτε. κ εδω κι ενα χρονο βαζω ενυδατικες κ μου φαινεται πολυ χρονοβορο!
αυτο το λαδακι που λες οτι χρησιμοποιεις με τα χερια τι ακριβως ειναι για πες ?
το ενα εχει λαδι (ελαιο)
και το αλλο ενα φυτο-κατι, phytocomplex, που παει αναλογα με το δερμα (λιπαρο, κανονικο κτλ)
ανακατευεις στην παλαμη σου λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο
κ οταν το απλωσεις σε προσωπο κ ματια
ξεβαφει τελεια, σχεδον χωρις τριψιμο καν στα ματια, ακομα κ το πιο βαρυ βαψιμο!
δυστηχως δεν ειμαι του νερου της βρυσης φαν,
εχω συνηθισει να βαζω μονο ιαματικο,
και αυτο θελει ξεπλυμα με πολυ νερο,
οποτε το σταματησα.
ομως κ το τριψε τριψε με το βαμβακι δε μου αρεσει κ παλι ψηνομαι να το κοψω.
ενα αλλο αρνητικο που εχει το λαδι ειναι οτι πρεπει να πιασεις τα μαλλια σου να μη λερωθεις...λεπτομερειες θα μου πεις, αλλα αμα τοκανεις 2 φορες τη μερα παιζει ρολο.
απο κρεμα ειχα αρχισει μια της εστε λοντερ αλλα μου ειπαν οτι ειναι βαρυα αφου δεν εχω προβλημα κ ηταν κ η πρωτη μου κρεμα,
την ειχα αλλαξει με μια της σαντατζελικα
ομως μου επεφτε βαρυα η φαρμακευτικη κ ξαναγυρισα στην εστε...
εχω κ μικτο δερμα που ειναι αστα να πανε...
το ενα δε σε καλυπτει το αλλο σου κανει γυαλαδα!
γιαυτο κ ως τωρα δεν εβαζα τιποτε κ τελειωνε το θεμα :P
ΥΓ οντως πως περναν τα χρονια!
κ μονο το 30 με εχει ταρακουνησει σαν νουμερο κ αρχισα κ βαζω καμμια κρεμα...
- 07-06-2010, 02:16 #32
badgirl11 κι εγω μικτο δερμα εχω και χρησιμοποιω αυτη που γραφω παραπανω ειναι πολυ ελαφρια σαν τζελ και ειδικα τωρα το καλοκαιρι σου αφηνει μια αισθηση φρεσκαδας και λαμψης, κοστιζει γυρω στα 30 ευρω στο φαρμακειο!!!
07-06-2010, 02:17 #33
Loula83, αυτο με τη λανολινη θα το δω...γτ δεν το ειχα υποψιν μου! Σ ευχαριστω για τη διευκρινηση!!
Οπως ειπε και η dimi.di το καλυτερο ενυδατικο ειναι το νερο!! Και μια κρεμα, οχι βαρια, ετσι για να νιωθουμε το δερμα μας καλυτερο. Η καθεμια μας, θα βρει αυτο που ταιριαζει στο δερμα της.
Dimi,.di, δε χρειαζεσαι ειδικες αναλογιες για να κανεις το πηλινγκ με το λαδι και τη ζαχαρη. Απλα βαζεις λιγο ελαιολαδο και ζαχαρη-ακομη και ασπρη, εγω αυτη βαζω- τοσο ωστε να γινει καπως παχυρευστο να μην τρεχει δλδ το μιγμα.Με το "ματι" που λεμε...Εγω βαζω και λιγες σταγονες λεμονι για λευκανση.Ειναι σουπερ για προσωπο και σωμα! Προσεχε μονο η ζαχαρη να ειναι ψιλη, αν βαλεις τη λευκη, ειδαλλως μπορεις να την περασεις στο multi και να γινει πιο ψιλη!!
07-06-2010, 02:18 #34
α ξερεις καποιο τζελ για τα ματια? βγαζει η σειρα αυτη? ψαχνομαι για τζελοειδες να δροσιζει λιγο...
οσο για την κρεμα τωρα πηρα της εστε μωρε ξανα, ας την τελειωσω με το καλο κ βλεπω,
γιατι δε θελω ναλλαζω διαρκως...
μηπως κ δω αποτελεσμα (βαζω κ ενα σερουμ της εστε).
07-06-2010, 02:31 #35
chrys ευχαριστω πολυ !!! αυριο θα με περιποιηθω και θα σας πω τα αποτελεσματα !!!!
badgirl11 τζελ για τα ματια παλιοτερα χρησιμοποιουσα της vichy αλλα το σταματησα γιατι ηταν σε βαζακι και μου μπηκαν ιδεες οτι μπαινουν μικροβια γιατι εκτιθεται στον αερα ...κολληματα δικα μου, απο αυτη τη σειρα περνω το Dioptigel που ειναι για ξεκουραση, μαυρους κυκλους κλπ κλπ αλλα να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμοποιω καθημερινα , το ξεχναω
07-06-2010, 02:35 #36
chrys ευχαριστω πολυ !!! αυριο θα με περιποιηθω και θα σας πω τα αποτελεσματα !!!!
badgirl11 τζελ για τα ματια παλιοτερα χρησιμοποιουσα της vichy αλλα το σταματησα γιατι ηταν σε βαζακι και μου μπηκαν ιδεες οτι μπαινουν μικροβια γιατι εκτιθεται στον αερα ...κολληματα δικα μου, απο αυτη τη σειρα περνω το Dioptigel που ειναι για ξεκουραση, μαυρους κυκλους κλπ κλπ αλλα να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμοποιω καθημερινα , το ξεχναω
με τιποτα!!!
ακριβως ιδια φαση, ειχα παρει καποτε της βισι
ενα μπλε δε λες?
κ επειδη ηταν σε βαζακι ενιωθα οτι ηταν μολυσμενο!!!!!!!!!!!!!!!!
κ τελικα το απεφευγα!
κ πιστευα οτι ειμαι η μονη ψυχακιας με αυτα :P
07-06-2010, 02:38 #37
parepiptontvw h BABOR εχει ενα στικ, που δε χρειαζεται να το πιασεις,
cooling eye stick ή καπως ετσι
που ειναι θαυματουργο στα ματια, δροσιζει,
ομως τωρα πια ψαχνω κατι πιο δραστικο, σε τζελ, λεω αφου κανει τοσα το στικ ας δω το τζελ
(το στικ κ γω το ξεχναω ρε γμτ...)
α σε οσα προιοντα θες πες να σου πω ακριβη ονοματα, εχω τα μπουκαλακια αλλα μεσα κ δε θελω να τον ξυπνησω...
πριν ενω ετρωγα, ξυπνησα κ ετρωγα, ηρθε στην κουζινα!!!!
δυστηχως συνεχισα ακαθεκτη να τρωω...
07-06-2010, 02:38 #38
με τιποτα!!!
ακριβως ιδια φαση, ειχα παρει καποτε της βισι
ενα μπλε δε λες?
κ επειδη ηταν σε βαζακι ενιωθα οτι ηταν μολυσμενο!!!!!!!!!!!!!!!!
κ τελικα το απεφευγα!
κ πιστευα οτι ειμαι η μονη ψυχακιας με αυτα :P
07-06-2010, 02:40 #39
poy briskesai?
μαρεσει που τα λεμε σε 2-3 θεματα μαζι ε
07-06-2010, 02:49 #40
Ιταλια ειμαι, χαχαχχα να σε καλα με εκανες και γελασα σημερα, λοιπον τωρα ομως κλεινω γιατι κι ο δικος μου ξυπνησε κι ευτυχως δεν με βρηκε να τρωω :P και γκρινιαζει που δεν παω να κοιμηθω
αντε πανε για υπνο και ξεχνα τις γρανιτες και τα παρεμφερι(? ορθογραφια)
καληνυχτααααααα
07-06-2010, 02:52 #41
ooooooooooooooox
ci vediamo signorina!
07-06-2010, 02:54 #42
ooooooooooooooox
ci vediamo signorina!
07-06-2010, 02:56 #43
μου εχει λειψει, ειχα φιλο θεσσαλονικιο...
paw γιατι το κοβω να σηκωνεται παλι να με ψαχνει κ μενα...τι πραγμα κι αυτο...κ τρομαζω η καψερη!
23-09-2010, 15:01 #44
μηπως εχουμε καμμια προτασουλα για την ακμη?
χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο το καθαριστικο υγρο της Avene, την ενυδατικη της και ενα σωληναριο για τοπικη χρηση στα σπυρακια.
Ειμαι ευχαριστημενη με τη δουλεια που κανουν στη λιπαροτητα, αλλα με την ακμη δε βλεπω και πολυ φως.
Δεν εχω εντονη, αλλα και παλι με ενοχλει ρε γαμωτο
23-09-2010, 19:19 #45
Click, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και αν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες. Αν έχεις και αν βρίσκεσαι σε ηλικία που δε δικαιολογεί την ακμή, γιατί δε δοκιμάζεις το χημικό πήλιγκ? Το έκανε μία φίλη μου με έντονο πρόβλημα και είδε θεαματικά αποτελέσματα. Τώρα που χειμωνιάζει ενδείκνυται. Για σκέψου το...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή