Results 46 to 60 of 175
-
23-09-2010, 22:45 #46
Μιας κ ρώτησε μία κοπέλα για peeling σώματος. Δεν θυμάμαι εάν υπήρξε απάντηση...
Κατόπιν συμβουλής μιας φίλης βραζιλιάνας έφτιαξα το εξής φοβερό peeling:
Μαύρη ζάχαρη-αμυγδαλέλαιο-μέλι κ λεμόνι. Οι αναλογίες είναι σχετικές ανάλογα πόση ποσότητα θα φτιάξεις. Εγώ πχ που έφτιαξα ένα μεγάλο βαζάκι από προηγούμενο scrub που είχα, έβαλα σχεδόν 1/2 σακκούλα μαύρη ζάχαρη Ζωγράφος(λέω τη μάρκα για να καταλάβετε την ποσότητα), 2 κοφτά κ. γλυκού μέλι, 1/2 λεμόνι ή 1 ολόκληρο αν δεν έχει ζουμί κ με το μάτι εβαλα το αμυγδαλέλαιο όταν έβλεπα ότι το μίγμα είναι στεγνό.
Για τις βλεφαρίδες, όντως αμυγαλέλαιο κ καστορέλαιο μου είπαν κ μένα ότι τις θρέφουν.
Κρέμα προσώπου απλή ενυδατική βάζω αυτόν τον καιρό της Aveeno την Positive Luminous και ειμαι ευχαριστημένη.Υποτίθεται δίνει κ λάμψη υγείας αλλά ακόμη δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα.
Η σειρά όμως που μου έκανε καλό όσο έχανα κιλά μετά την επέμβαση ήταν της Synchroline η Terproline.Τη δίνουν κ οι πλαστικοί χειρουργοί και πριν κ μετά από επεμβασεις προσώπου ή σώματος πχ κοιλιοπλαστική. Αν και 31χρ δεν είδα καμία χαλάρωση στο πρόσωπο ενώ έχω δει κοπέλα στα 32 μετά από απώλεια κ είχε αρκετή χαλάρωση.
Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω!
- 24-09-2010, 05:56 #47
Τι έχω δει να βοηθάει εμένα...
- Το βράδυ καθαρισμός προσώπου με ένα ειδικό υγρό σαπούνι καθαρισμού, κρέμα νυχτός NIVEA visage DNAge, και ύπνος. Η κρέμα είναι κάπως παχιά (καλά όχι σαν την παλιά nivea την άσπρη και λιγδερή!), και προκαλεί θερμότητα στο πρόσωπο... το πρωί καθάρισμα με με το υγρό σαπουνάκι και το δέρμα νοιώθει σαν μωρού, το νοιώθω από την πρώτη μέρα, αλλά ειδικά αν το κάνω μερικές στη σειρά με πιάνει εθισμός να αγγίζω τη φάτσα μου :P (Ξεχνιέμαι πολλές φορές ή βαριέμαι και δεν...)
- Έχανα πολλά μαλλιά λόγω θυρεοειδή. Ειδικά σε αυτούς τους καθρέφτες του ασανσέρ με τον περίεργο φωτισμό, έφεγγε άσχημα :sniff: Και μετά άρχισα spirulina. Όχι μόνο μειώθηκε η τριχόπτωση, αλλά βλέπω καινούριες τρίχες να ξεπετιούνται συνέχεια (το πιάνω επειδή έχω κάποιες λευκές, βάφω λοιπόν την κουρούπα, και σε μια εβδομάδα πάλι κάποιες λευκές... ε δεν μεγαλώνει με ταχύτητα 2 εκατοστά την εβδομάδα το μαλλί μου, είναι και μακρύ...). Και βασικά δεν "φέγγει" τίποτα πια. Επίσης το μαλλί πολύ πιο γυαλιστερό και όμορφο, που είχε γίνει σαν σφουγγαρίστρα... διάβασα κάπου ότι έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά κάποιοι που έκαναν εγχείρηση... εκτός από τη σπιρουλίνα, ακούω διθυράμβους και για το ιπποφαές. Είναι και τα δύο φυτικά (και δεν βοηθούν μόνο στα μαλλιά).
- Κάτι που δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πρόκειται... λέει μέσα στο κουτι της σπιρουλίνας, τρίβεις 2 χαπάκια σε ένα κεσεδάκι γιαούρτι, ανακατέβεις καλά και απλώνεις για 15 λεπτά σα μάσκα προσώπου. Θα δοκιμάσω και θα σας πω, αλλά κακό δεν μπορεί να κάνει...
- Αλλά τη μεγαλύτερη αλλαγή που είδα στο δέρμα μου, όντως την είδα όταν άρχισα να πίνω πολύ νερό. Εκεί που το ένοιθα σαν πετσί, ξαφνικά έγινε δερματάκι. Και τότε έφαγα φρίκη για το τι κακό του έκανα τόσο καιρό, που νερό μεν δεν έπινα, αλλά το τσιγάρο τσιγάρο...
Καμιά καλή σπιτική μάσκα μαλλιών ξέρει κανένα καλό παιδί?
24-09-2010, 14:05 #48
Originally posted by Ava
Click, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και αν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες. Αν έχεις και αν βρίσκεσαι σε ηλικία που δε δικαιολογεί την ακμή, γιατί δε δοκιμάζεις το χημικό πήλιγκ? Το έκανε μία φίλη μου με έντονο πρόβλημα και είδε θεαματικά αποτελέσματα. Τώρα που χειμωνιάζει ενδείκνυται. Για σκέψου το...
Δεν εχω πολυκυστικες ωοθηκες.
Απο peeling εχω κανει τα απλα ειτε σε κρεμωδη μορφη ειτε σε μασκα. Το χημικο peeling δε θυμαμαι τι ακριβως ειναι, θα το ψαξω λιγο. Ευχαριστω Ava!:smilegrin:
24-09-2010, 15:27 #49
Originally posted by Gray
Τι έχω δει να βοηθάει εμένα...
- Το βράδυ καθαρισμός προσώπου με ένα ειδικό υγρό σαπούνι καθαρισμού, κρέμα νυχτός NIVEA visage DNAge, και ύπνος. Η κρέμα είναι κάπως παχιά (καλά όχι σαν την παλιά nivea την άσπρη και λιγδερή!), και προκαλεί θερμότητα στο πρόσωπο... το πρωί καθάρισμα με με το υγρό σαπουνάκι και το δέρμα νοιώθει σαν μωρού, το νοιώθω από την πρώτη μέρα, αλλά ειδικά αν το κάνω μερικές στη σειρά με πιάνει εθισμός να αγγίζω τη φάτσα μου :P (Ξεχνιέμαι πολλές φορές ή βαριέμαι και δεν...)
- Έχανα πολλά μαλλιά λόγω θυρεοειδή. Ειδικά σε αυτούς τους καθρέφτες του ασανσέρ με τον περίεργο φωτισμό, έφεγγε άσχημα :sniff: Και μετά άρχισα spirulina. Όχι μόνο μειώθηκε η τριχόπτωση, αλλά βλέπω καινούριες τρίχες να ξεπετιούνται συνέχεια (το πιάνω επειδή έχω κάποιες λευκές, βάφω λοιπόν την κουρούπα, και σε μια εβδομάδα πάλι κάποιες λευκές... ε δεν μεγαλώνει με ταχύτητα 2 εκατοστά την εβδομάδα το μαλλί μου, είναι και μακρύ...). Και βασικά δεν "φέγγει" τίποτα πια. Επίσης το μαλλί πολύ πιο γυαλιστερό και όμορφο, που είχε γίνει σαν σφουγγαρίστρα... διάβασα κάπου ότι έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά κάποιοι που έκαναν εγχείρηση... εκτός από τη σπιρουλίνα, ακούω διθυράμβους και για το ιπποφαές. Είναι και τα δύο φυτικά (και δεν βοηθούν μόνο στα μαλλιά).
- Κάτι που δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πρόκειται... λέει μέσα στο κουτι της σπιρουλίνας, τρίβεις 2 χαπάκια σε ένα κεσεδάκι γιαούρτι, ανακατέβεις καλά και απλώνεις για 15 λεπτά σα μάσκα προσώπου. Θα δοκιμάσω και θα σας πω, αλλά κακό δεν μπορεί να κάνει...
- Αλλά τη μεγαλύτερη αλλαγή που είδα στο δέρμα μου, όντως την είδα όταν άρχισα να πίνω πολύ νερό. Εκεί που το ένοιθα σαν πετσί, ξαφνικά έγινε δερματάκι. Και τότε έφαγα φρίκη για το τι κακό του έκανα τόσο καιρό, που νερό μεν δεν έπινα, αλλά το τσιγάρο τσιγάρο...
Καμιά καλή σπιτική μάσκα μαλλιών ξέρει κανένα καλό παιδί?
Ξέχασα να πω για τη μάσκα με σπιρουλίνα για το πρόσωπο. Όντως είναι πολύ καλη! Τρίβεις 2 χαπάκια (εγώ βάζω 1/2 κ. γλυκού σκόνη σπιρουλίνα) και 2 κ. γλυκού γιαούρτι. Τη βάζω 2-3 φορές την εβδομάδα, όταν το θυμαμαι κ το δέρμα ειναι πεντακάθαρο κ φωτεινό.
Οσο για την τριχόπωση το κλειδί ειναι στο φολικό οξύ. Αν πάρουμε συμπλήρωμα φολικού οξέος ακόμη καλύτερα. Η σπιρουλίνα έχει φολικό οξύ κ σίδηρο κ Β12 που ολα μαζί βοηθούν στην καθυστέρηση της τριχόπτωσης κ στην πιο γρηγορη επανέκφυση μαλλιων!
Δεν είμαι γιατρός για να προτείνω να παιρνουμε συμπλήρωμα φολικού, αλλά εγώ που είχα αρκετά χαμηλό μετά την επέμβαση κ τριχόπτωση 3 μηνες, όταν άρχισα να παίρνω είδα διαφορά. Πόσο μάλλον αν το έπαιρνα οταν αρχισε η τριχόπτωση κ όχι στο τέλος.
Πιστεύω ότι ένα φυτικό συμπλήρωμα αν το πάρουμε 1-3 μήνες δεν βλάπτει κανέναν ούτε επηρρεάζει το συκώτι που λένε. Μονο αν παίρνουμε μία σακκούλα χάπια.
24-09-2010, 17:38 #50
Originally posted by click
Originally posted by Ava
Click, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και αν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες. Αν έχεις και αν βρίσκεσαι σε ηλικία που δε δικαιολογεί την ακμή, γιατί δε δοκιμάζεις το χημικό πήλιγκ? Το έκανε μία φίλη μου με έντονο πρόβλημα και είδε θεαματικά αποτελέσματα. Τώρα που χειμωνιάζει ενδείκνυται. Για σκέψου το...
Δεν εχω πολυκυστικες ωοθηκες.
Απο peeling εχω κανει τα απλα ειτε σε κρεμωδη μορφη ειτε σε μασκα. Το χημικο peeling δε θυμαμαι τι ακριβως ειναι, θα το ψαξω λιγο. Ευχαριστω Ava!:smilegrin:
24-09-2010, 18:04 #51
Γενικά όταν έχεις απλά ενοχλητική ακμή του τύπου λίγα σπυράκια από εδώ, λίγα από εκεί ότι και να πάρεις που πιστεύεις ότι ταιριάζει στο δέρμα σου, αν είσαι σχολαστική και προσέχεις την διατροφή σου νομίζω ότι δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω!
26-09-2010, 14:28 #52
σας ευχαριστω πολυ!
μολις τελειωσει η avene θα δοκιμασω και της vichy. επισης, η μασκα με γιαουρτι και ασπιρινη ακουγεται ενδιαφερουσα!
εχει καμμια σημασια αν ειναι προβειο η αγελαδινο κλπ? :P
edit: Ελενη, μηπως ξερεις αν οι κρεμες που εχεις υποψην καθονται καλα σαν βαση για μακιγιαζ?
26-09-2010, 14:33 #53
για τα μαλλια εγω μια φορά τη βδομάδα βάζω ελαιόλαδο και τα αφήνω για καμια ώρα κ μετά τα λούζω.τα κάνει πάρα πολύ μαλακά.επίσης μια φίλη μου που χρησιμοποιεί συνέχεια λάκ κλπ αναμεσα στο σαμπουάν κ στο κοντισιονερ βάζει ξύδι για να γυαλίζουν μετα και να καθαρίζουν τελείως απ το προϊόντα στάιλινγκ.
26-09-2010, 17:22 #54
Originally posted by eleni1201
Click, Vichy normaderm είναι μια πρόταση επίσης...
26-09-2010, 22:25 #55
Ειμαι 19 χρονων και εχω πολυ καλο δερμα ισως τ μονο που μαρεσει πανω μου αλλα δεν πινω ουτε καπνιζω
δεν θελω να βαζω χημικες κρεμες προτιμαω τ φυσικα προιντα
θα σας πω τ εκανα σημερα και ηταν απιστευτο
Απολεπιση για τ σωμα:3 κ.σ. μαλλακτικο για τ μαλλια και μισο ποτηρι ζαχαρι σε στεγνο σωμα μολις τ εγβαλα και επιασα τ δερμα μου εμεινα αφωνη!δεν ηταν ποτε πιο απαλο
για τ μαλλια μασκα: 4κ.σ λαδι 1κ.γ λεμ0ονι κ 1 κροκο αυγου σε στεγνα μαλλια τ τυλιγεις για μιση ωρα
και για ειναι λαμπερα τ μαλλια μετα τλουσιμο σε μισο λιτρο νερο μισο λεμονι!
αν τ κανετε δεν θα τ μετανιωσετε:duh:
αντι για γαλακτομα για καθαρισμο προσωπου γάλα ή γιαουρτι σε βαμβακι
σε σκασμενα χειλη κανει καλο τ μελι
Ενυδατικη μασκα :πολτος απο αβοκαντο με μια κουταλια μελι
για την κυττσριτιδα ελαφρο μασαζ με 1 κουπα λεμονιου τ αφηνουμ για 1-2 λεπτα και τ ξεπλενουμε
χημος φρουτου κατα την κυτταριτιδας τ ξυνομηλο 1 ποτηρι τ πρωι κ1 τ βραδυ για 3 εβδομαδες καθε 2 μηνες
26-09-2010, 23:01 #56
ημουν φυσικη ξανθια αλλα τ εκανα χαλκινο :wink1:
με χαμομηλι ανοιγει τ χρωμα στ μαλλι
27-09-2010, 13:15 #57
Originally posted by eleni1201
Το ελαιόλαδο είναι πράγματι θαυματουργό όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στο δέρμα. Απλά να ξέρουν οι ξανθιές ότι σκουραίνει το χρώμα...
27-09-2010, 13:30 #58
καστορελαιο τα ανοιγει δλδ ?η μονο για να ειναι μαλακα?
27-09-2010, 13:35 #59
Για φυσικες ξανθιες ανταυγες : βραζεις χαμομηλι και το αφηνεις να φτασει σε θερμοκρασια δωματιου λουζεσαι κανονικα και τ ξεπλενεις με τ βρασμενο χαμομήλι
27-09-2010, 13:35 #60
βάζω χαμομήλι μετα απο το λούσιμο ειναι το τελευταιο που μενει πανω στο κεφάλι μου.επισης το καλοκαιρι για να ανοιξει το χρωμα βαζουμε λεμονι η χαμομηλι κ βγαινουμε εξω.
το καστορελαιο δλδ δεν θα μου τα σκουρυνει?παντως καλα που μου το πες αυτο για το ελαιολαδο!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή