Για να αισθανομαστε ομορφες(ιδεες για καλλυντικα, κολπακια ομορφιας κτλ !) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 175
    Senior Member
    πηλιγκ που ακουσα προσφατα αλλα δε δοκιμασα-αλλα ακουγεται ενδιαφερον

-μαγειρικη σοδα
    -ελαιολαδο
    ανακατευουμε,πασαλειβομασ� �ε κ τριβουμε απαλα

μασκουλα:
    -γιαουρτακι
    -σκονη αργιλος
    -μελι

ανακατευουμε,πασαλειβομασ� �ε,αφηνουμε,αφαιρουμε!
    :roll:

Senior Member
    Όλες οι σταρ του Χόλλυγουντ ισχυρίζονται πως χρησιμοποιούν προιόντα ομορφιάς από τη φύση ή ότι κοιμούνται πολύ ή ότι πίνουν πολύ νερό κλπ, κλπ. Κουράστηκα να ακούω μπούρδες και ανειλικρίνειες. Για τα μπότοξ και τα λίφτιγκ δε λένε τίποτα. Μα για χαζούς μας περνάνε?
    Για να μην αναφερθώ σε ιδιαίτερα αντιπαθητική σε μένα τραγουδίστρια, τη Θεοδωρίδου, η οποία επιπλέον προσέβαλε και τον άντρα της, τότε που είπε πως δεν έκανε τίποτα. Μήπως ο λόγος διαζυγίου ήταν αυτός? :smug: Πώς να μη θυμώσει ο άνθρωπος? Είναι δυνατόν να έχεις δίπλα σου τον μάγο του λίφτιγκ, να έχει αλλάξει ριζικά η φάτσα σου, να έχουν μετακινηθεί ακόμη και οστά και εσύ να ισχυρίζεσαι ότι οφείλονται όλα στο άφθονο νερό? Ήμαρτον!!

Senior Member
    εγώ είχα ακούσει κάποτε, προ αμνημονεύτων χρόνων, και παλιότερα το έκανα 1 φορά την εβδομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα (πλέον έχω αφεθεί και δε φροντίζω τον εαυτό μου :thumbdown: ) την εξής συνταγή για peeling:

ελαιόλαδο + ζάχαρη κρυσταλλική , οι αναλογίες με το μάτι ώστε να προκύψει ένα κατάλληλο μίγμα.

θέλει όμως πολύ απαλές κινήσεις διότι η κρυσταλλική ζάχαρη έχει μεγάλους κόκκους και νιώθεις ότι σου τραυματίζει το δέρμα εάν τρίβεις με δύναμη. μία πολύ καλή ιδέα για να ξεπεραστεί αυτό είναι να την τρίψουμε στο multi που λέει και η φίλη chrys, αλλά δεν ξέρω μήπως γδαρθεί το δοχειάκι του multi (but who cares)

επίσης μετά την εφαρμογή θέλει πολύ σχολαστικό πλύσιμο ώστε να φύγει η λαδίλα (είναι λίγο μπλιαχ...) αλλά φαντάζομαι ότι το ελαιόλαδο θα κάνει καλό στο δέρμα

Senior Member
    το πηγουνι απ το νερο μικρυνε?
    η το .... λιμαρε?
    αχαχαχαχαχαχαχα!!!

Senior Member
    α ρε Ava, έγραψες πάλι! ήμαρτον όντως

Senior Member
    Τη μυτόγκα μήπως της την έφαγε κανένας περαστικός σπουργίτης? Τα ζυγωματικά μήπως της τα τσίμπησαν πολύ και φούσκωσαν? Μήπως? ʼντε, γιατί φουντώνω!

Senior Member
    Ava μαζι σου!! Ποσο αφελης μπορει να ειναι μια γυναικα για να πιστευει πως μια σταρ απο αυτες τις γνωστες, ασχολουνται με τοσο ταπεινα υλικα!!!Νoway!!

Nina76, το ζαχαρολαδο ειναι σουπερ για προσωπο και σωμα και ειναι προτιμοτερη η ζαχαρη να ειναι ψιλη γιατι γδερνει το προσωπο ιδιαιτερα, που ειναι λεπτο το δερμα εκει, αλλιως χτυπημα στο μουλτι.Μεχρι και ζαχαρη αχνη, αν δεν εχω, εκει τη φτιαχνω!Και φυσικα οπως λες θελει καλο ξεβγαλμα και μετα κρεμα για το προσωπο και ενυδατικη λοσιον για το σωμα, για να "κρατησει" την απαλοτητα του.Οσο για το μουλτι, μην ανησυχεις! Το εχω τσακισει στις ζαχαρες ! Μεχρι και παγακια θρυμματιζω! Εχει λιγες γρατσουνιτσες..ε και??? Μια χαρα δουλευει! 7 χρονια το εχω..εχει περασει ταλαιπωριαααα...ουουου!!!:smile grin:

Senior Member
    Βρε κοριτσια...συγγνωμη , δλδ μια και κανουμε τωρα "κοινωνικο σχολιασμο":P, γιατι τωρα ετσι οπως ειναι ειναι ομορφη γυναικα αυτη??? Εμενα δε μου εμπνεει τπτ....ενα τριγωνικο? τετραγωνο να το πω? προσωπο, ολο γωνιες, χωρις χαρη...και εκανε και λιφτινγκ υποτιθεται για να ειναι καλυτερο το αποτελεσμα....βλακειες.....

Senior Member
    Το παλιό μου μούλτι έπρεπε να μου πέσει από τα χέρια και να σπάσει ο μηχανισμός για να το αντικαταστήσω. Εκεί να δείτε ταλαιπωρία! Έπινα και πολλά κοκταίηλς τότε και τον ήθελα το θρυμματισμένο πάγο..
    Οι συνταγές σας είναι πολύ ωραίες κορίτσια, το ελαιόλαδο κάνει θαύματα, η ζαχαρίτσα είναι απλή, είναι υλικά που τα έχουμε όλοι στο σπίτι, χωρίς χημικά, οικονομικά, αλλά... Βαριέμαι να τα ετοιμάζω, το παραδέχομαι. Γι' αυτό προτιμώ τα έτοιμα πήλιγκ και τις έτοιμες μάσκες. Μεταξύ μας και αυτά τα βαριέμαι, αλλά τι να κάνω? Να καταντήσω να κάνω μπότοξ και να παροτρύνω τις φίλες μου να πίνουν νερό? :wink1:

Senior Member
    Chrys, γούστα είναι αυτά. Εμένα, ας πούμε, μου αρέσει, θεωρώ πως ομόρφυνε πολύ. Έφυγε εκείνο το "χωριάτικο" από πάνω της, τώρα μου φαίνεται πιο σικ, πιο σοφιστικέ.

Senior Member
    κ μενα μ αρεσει, ενταξει, οχι οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
    πηδαει κ τα φτανει

Senior Member
    Προσωπικά μου αρέσει η αξιοπρέπεια και στο γήρας. Όχι πως δεν εκτιμώ μία σωστή επέμβαση, όχι ότι δεν θα την έκανα και η ίδια. Αλλά με προυποθέσεις. Ποτέ στα 70, ώστε να δείξω ξαφνικά "τραβηγμένη", ποτέ επεμβάσεις επί επεμβάσεων, ώστε να γίνω σαν τη νύφη του Φρανκενστάιν. Λέω όχι στο αφύσικο αποτέλεσμα. Ναι στην καλοδιατηρημένη γυναίκα, με όποια μέθοδο. Και να το παραδέχεται, ε?

Senior Member
    lol
    κολλησατε με τη τοντοριντο. τις πιο ελεεινες επεμβασεις τις εχει κανει η βανδη.

λοιπον στο θεμα μας.
    το πιο τελειο προιον ντεμακιγιαζ εβερ! και ειδικα για ματια!
    Sensibio H2O της BIODERMA

Senior Member
    κλικ αυτο το εχω τωρα κ ειναι οντως πολυ καλο!!
    το καλυτερο εβερ ομως δεν ειανι αυτο, ειναι το ντεμακιγιαζ γι τα ματια της snt angelica!!
    μου το ειχαν δωσει δωρο με κατι αλλο κ ειχα παθει την πλακα μου :crazy:

Senior Member
    Originally posted by smart
    κλικ αυτο το εχω τωρα κ ειναι οντως πολυ καλο!!
    το καλυτερο εβερ ομως δεν ειανι αυτο, ειναι το ντεμακιγιαζ γι τα ματια της snt angelica!!
    :shocked2: φτου! και εχω καινουριο μπουκαλι sensibio
    τι καλυτερο κανει αυτο που λες? καφεδακι? :P

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast