Results 91 to 105 of 175
-
12-10-2010, 11:25 #91
πηλιγκ που ακουσα προσφατα αλλα δε δοκιμασα-αλλα ακουγεται ενδιαφερον
-μαγειρικη σοδα
-ελαιολαδο
ανακατευουμε,πασαλειβομασ� �ε κ τριβουμε απαλα
μασκουλα:
-γιαουρτακι
-σκονη αργιλος
-μελι
ανακατευουμε,πασαλειβομασ� �ε,αφηνουμε,αφαιρουμε!
:roll:
- 12-10-2010, 11:36 #92
Όλες οι σταρ του Χόλλυγουντ ισχυρίζονται πως χρησιμοποιούν προιόντα ομορφιάς από τη φύση ή ότι κοιμούνται πολύ ή ότι πίνουν πολύ νερό κλπ, κλπ. Κουράστηκα να ακούω μπούρδες και ανειλικρίνειες. Για τα μπότοξ και τα λίφτιγκ δε λένε τίποτα. Μα για χαζούς μας περνάνε?
Για να μην αναφερθώ σε ιδιαίτερα αντιπαθητική σε μένα τραγουδίστρια, τη Θεοδωρίδου, η οποία επιπλέον προσέβαλε και τον άντρα της, τότε που είπε πως δεν έκανε τίποτα. Μήπως ο λόγος διαζυγίου ήταν αυτός? :smug: Πώς να μη θυμώσει ο άνθρωπος? Είναι δυνατόν να έχεις δίπλα σου τον μάγο του λίφτιγκ, να έχει αλλάξει ριζικά η φάτσα σου, να έχουν μετακινηθεί ακόμη και οστά και εσύ να ισχυρίζεσαι ότι οφείλονται όλα στο άφθονο νερό? Ήμαρτον!!
12-10-2010, 11:39 #93
εγώ είχα ακούσει κάποτε, προ αμνημονεύτων χρόνων, και παλιότερα το έκανα 1 φορά την εβδομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα (πλέον έχω αφεθεί και δε φροντίζω τον εαυτό μου :thumbdown: ) την εξής συνταγή για peeling:
ελαιόλαδο + ζάχαρη κρυσταλλική , οι αναλογίες με το μάτι ώστε να προκύψει ένα κατάλληλο μίγμα.
θέλει όμως πολύ απαλές κινήσεις διότι η κρυσταλλική ζάχαρη έχει μεγάλους κόκκους και νιώθεις ότι σου τραυματίζει το δέρμα εάν τρίβεις με δύναμη. μία πολύ καλή ιδέα για να ξεπεραστεί αυτό είναι να την τρίψουμε στο multi που λέει και η φίλη chrys, αλλά δεν ξέρω μήπως γδαρθεί το δοχειάκι του multi (but who cares)
επίσης μετά την εφαρμογή θέλει πολύ σχολαστικό πλύσιμο ώστε να φύγει η λαδίλα (είναι λίγο μπλιαχ...) αλλά φαντάζομαι ότι το ελαιόλαδο θα κάνει καλό στο δέρμα
12-10-2010, 11:39 #94
το πηγουνι απ το νερο μικρυνε?
η το .... λιμαρε?
αχαχαχαχαχαχαχα!!!
12-10-2010, 11:44 #95
α ρε Ava, έγραψες πάλι! ήμαρτον όντως
12-10-2010, 11:49 #96
Τη μυτόγκα μήπως της την έφαγε κανένας περαστικός σπουργίτης? Τα ζυγωματικά μήπως της τα τσίμπησαν πολύ και φούσκωσαν? Μήπως? ʼντε, γιατί φουντώνω!
12-10-2010, 11:49 #97
Ava μαζι σου!! Ποσο αφελης μπορει να ειναι μια γυναικα για να πιστευει πως μια σταρ απο αυτες τις γνωστες, ασχολουνται με τοσο ταπεινα υλικα!!!Νoway!!
Nina76, το ζαχαρολαδο ειναι σουπερ για προσωπο και σωμα και ειναι προτιμοτερη η ζαχαρη να ειναι ψιλη γιατι γδερνει το προσωπο ιδιαιτερα, που ειναι λεπτο το δερμα εκει, αλλιως χτυπημα στο μουλτι.Μεχρι και ζαχαρη αχνη, αν δεν εχω, εκει τη φτιαχνω!Και φυσικα οπως λες θελει καλο ξεβγαλμα και μετα κρεμα για το προσωπο και ενυδατικη λοσιον για το σωμα, για να "κρατησει" την απαλοτητα του.Οσο για το μουλτι, μην ανησυχεις! Το εχω τσακισει στις ζαχαρες ! Μεχρι και παγακια θρυμματιζω! Εχει λιγες γρατσουνιτσες..ε και??? Μια χαρα δουλευει! 7 χρονια το εχω..εχει περασει ταλαιπωριαααα...ουουου!!!:smile grin:
12-10-2010, 11:53 #98
Βρε κοριτσια...συγγνωμη , δλδ μια και κανουμε τωρα "κοινωνικο σχολιασμο":P, γιατι τωρα ετσι οπως ειναι ειναι ομορφη γυναικα αυτη??? Εμενα δε μου εμπνεει τπτ....ενα τριγωνικο? τετραγωνο να το πω? προσωπο, ολο γωνιες, χωρις χαρη...και εκανε και λιφτινγκ υποτιθεται για να ειναι καλυτερο το αποτελεσμα....βλακειες.....
12-10-2010, 11:55 #99
Το παλιό μου μούλτι έπρεπε να μου πέσει από τα χέρια και να σπάσει ο μηχανισμός για να το αντικαταστήσω. Εκεί να δείτε ταλαιπωρία! Έπινα και πολλά κοκταίηλς τότε και τον ήθελα το θρυμματισμένο πάγο..
Οι συνταγές σας είναι πολύ ωραίες κορίτσια, το ελαιόλαδο κάνει θαύματα, η ζαχαρίτσα είναι απλή, είναι υλικά που τα έχουμε όλοι στο σπίτι, χωρίς χημικά, οικονομικά, αλλά... Βαριέμαι να τα ετοιμάζω, το παραδέχομαι. Γι' αυτό προτιμώ τα έτοιμα πήλιγκ και τις έτοιμες μάσκες. Μεταξύ μας και αυτά τα βαριέμαι, αλλά τι να κάνω? Να καταντήσω να κάνω μπότοξ και να παροτρύνω τις φίλες μου να πίνουν νερό? :wink1:
12-10-2010, 11:57 #100
Chrys, γούστα είναι αυτά. Εμένα, ας πούμε, μου αρέσει, θεωρώ πως ομόρφυνε πολύ. Έφυγε εκείνο το "χωριάτικο" από πάνω της, τώρα μου φαίνεται πιο σικ, πιο σοφιστικέ.
12-10-2010, 12:01 #101
κ μενα μ αρεσει, ενταξει, οχι οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
πηδαει κ τα φτανει
12-10-2010, 12:07 #102
Προσωπικά μου αρέσει η αξιοπρέπεια και στο γήρας. Όχι πως δεν εκτιμώ μία σωστή επέμβαση, όχι ότι δεν θα την έκανα και η ίδια. Αλλά με προυποθέσεις. Ποτέ στα 70, ώστε να δείξω ξαφνικά "τραβηγμένη", ποτέ επεμβάσεις επί επεμβάσεων, ώστε να γίνω σαν τη νύφη του Φρανκενστάιν. Λέω όχι στο αφύσικο αποτέλεσμα. Ναι στην καλοδιατηρημένη γυναίκα, με όποια μέθοδο. Και να το παραδέχεται, ε?
12-10-2010, 16:28 #103
lol
κολλησατε με τη τοντοριντο. τις πιο ελεεινες επεμβασεις τις εχει κανει η βανδη.
λοιπον στο θεμα μας.
το πιο τελειο προιον ντεμακιγιαζ εβερ! και ειδικα για ματια!
Sensibio H2O της BIODERMA
12-10-2010, 22:37 #104
κλικ αυτο το εχω τωρα κ ειναι οντως πολυ καλο!!
το καλυτερο εβερ ομως δεν ειανι αυτο, ειναι το ντεμακιγιαζ γι τα ματια της snt angelica!!
μου το ειχαν δωσει δωρο με κατι αλλο κ ειχα παθει την πλακα μου :crazy:
12-10-2010, 22:41 #105
Originally posted by smart
κλικ αυτο το εχω τωρα κ ειναι οντως πολυ καλο!!
το καλυτερο εβερ ομως δεν ειανι αυτο, ειναι το ντεμακιγιαζ γι τα ματια της snt angelica!!
τι καλυτερο κανει αυτο που λες? καφεδακι? :P
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή