Για να αισθανομαστε ομορφες(ιδεες για καλλυντικα, κολπακια ομορφιας κτλ !) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 175
    Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Και αφήνει ματ όψη, για μένα κάτι σημαντικό που στάζω λαδίλα 2 ώρες μετά το πλύσιμο...
    ξερω.... στην περιοχη ταφ, το προβλημα ειναι αθλιο.
    ευτυχως τωρα τελευταια ειμαι πολυ καλυτερα.
    βαζω την πουδρα της bioderm πανω απο στικ make up, και σαν βαση την Oil free ενυδατικη της avene. καλο αποτελεσμα οσων αφορα τη λιπαροτητα. βοηθα και η πουδρα αρκετα.
    χωρις πουδρα ειμαι σα να με εχουν μπουγελωσει :P

@ ΛΟΥΝΑ: το ξυνομηλο το περναω απο αποχυμωτη ή μπορω κ απλα στο μπλεντερ? γιατι να κανω χυμο απο ενα ξυνομηλο κ να λερωνω το διαολο τον αποχυμωτη το βαριεμαι! αλλα απο την αλλη ενα ξυνομηλο στον αποχυμωτη δε βγαζει 1 ποτηρι, μαλλον 3-4 χρειαζονται! εγω ξερω παντως 2 ξυνομηλα στο μπλεντερ το πρωι κ αλλα 2 το βραδυ. ωστοσο δεν το εχω δοκιμασει ποτε!

Senior Member
    Πολύ όμορφες όλες οι ιδέες σας κορίτσια!Έχω δοκιμάσει και σίγουρα θα δοκιμάσω πολλές από αυτές!Κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι φυσικές λύσεις αν και προς το παρόν μένω απλά στην χρήση καλλυντικών με φυσικά συστατικά, βλέπε apivita, korre, body shop..αν και ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος στο τι περιέχουν..γι'αυτό η λύση του αγνού παρθένου ελαιόλαδου νομίζω είναι η καλύτερη!Ειδικά στα μαλλιά κάνει θαύματα!Επίσης έχω μια τρέλλα με τα αφρόλουτρα Kings and Queens, τα έχω δοκιμάσει όλα, γενικά η μυρωδιά των προϊόντων που χρησιμοποιώ με επηρεάζει πάρα πολύ στο τι θα αγοράσω!Τελευταία αδυναμία μου επίσης είναι η κρέμα σώματος, Le Petit Marseillais, μυρίζει υπέροχα!

Senior Member
    Να ρωτησω κατι το καστορέλαιο στις βλεφαρίδες πώς το βάζουμε?εννοω καθε ποτε και το αφηνουμε η το ξεβγάζουμε?

Senior Member
    Σε μπλεντερ τ κανω δεν γεμιζω μεγαλο ποτηρι 1-2 χρειαζομαι
    Αυτο που πρεπει να κανετε ειναι τ πιλινγκ με τ ζαχαρη κ τ μαλακτικο !!!θα εκπλαγείτε

Senior Member
    βασικα εγω που κ που κανω πηλινγκ με ζαχαρη και ελαιολαδο.αλλα βαριεμαι λιγακι,ενω για μαλλια δε βαριεμαι ποτε.αληθεια καστορελαιο η αμυγδαλ. ειναι καλυτερο?

Senior Member
    απο το φαρμακειο τα παιρνω?

ξεχασα να πω οτι για οσες εχουν μαυρα στιγματα στη μυτη κυριως (εκει εχω εγω) βαζω μια φορά το μήνα μια μάσκα της apivita απ αυτες που κανουν 3 ευρω οι 2, και μου καθαρίζει κ τον τελευταιο πορο.ειναι μια μαυρο καφε με προπολη.πολύ καλή.

Senior Member
    απεξω λεει μασκα για νεανικη λιπαρη επιδερμιδα με προπολη.εγω δεν εχω πολλα στιγματα αλλα η μυτη μου εχει!κ παντα μετα ειναι λες κ δεν εχω κανενα!

Senior Member
    δε ξερω αν ειναι η ιδια κατσε μισο να τη βρω

Senior Member
    χαχαχ κοριτσια αυτη τη στιγμη κανω ακριβως αυτη τη μασκα.Φοβερες οι Apivita.

Senior Member
    αυτη

Senior Member
    κ εγω την κανω!μια που το θυμηθηκα την εβαλα!χιχιχι

Senior Member
    εγω τοτε το θυμαμαι συνήθως.αλλα αν θες κανε 2 φορες.ετσι κ αλλιως στοιχιζει 1.50 ευρώ η φορά.

Senior Member
    που ψαχνεις?μπορει να ειναι η ιδια κ να αλλαξε συσκευασία.παντως σ οποιο φαρμακειο κ να πας θα την εχει

Senior Member
    Είναι καλή αυτή granita ε?Τρέχω κατευθείαν στο φαρμακείο..έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μόνο που εμένα οι πόροι φτάνουν και στα μαγουλάκια μου(κλάψ!)..εγώ χρησιμοποιώ τη μάσκα της apivita με άργιλο που καθαρίζει τους πόρους και μια άλλη με πορτοκάλι ενυδατική, είναι κι οι 2 πολύ καλές.Απτην apivita παίρνω και την ενυδατική προσώπου μου, εξαιρετική!

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast