Για να αισθανομαστε ομορφες(ιδεες για καλλυντικα, κολπακια ομορφιας κτλ !) - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 175 of 175
    Senior Member
    Λιγο πριν σε λουσει πεσε στην κομμωτρια σου να σου βαζει λιγη βαφη απο αυτη των μαλλιων.Επειδη θα ειναι για λιγο χρονο δεν ανοιγουν παρα πολυ αλλα δεν ειναι κ σκουρα.Οχι σκονη ντεκαπαζ κ βγουνε ασπρα,βαφη.

Senior Member
    το χω πει και δεν δεχονται Γλαυκη μου γιατι φοβουνται μη παθω τιποτα στα ματια ενω παλια τα ανοιγα μονη μου με λιγο ντεκαπαζ και οξυζενε και τα αφηνα για 2 λεπτα -ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩς ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ - ανοιγανε βεβαια αλλα λιγο πορτοκαλιζαν ,οποτε τα περναγα και με λιγο μολυβι απο πανω.

Senior Member
    angelaorangel μία φίλη μου έχει τρίχες στα χέρια και τις ξανθαίνει με μία κρεμούλα πολύ καλή..την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ παλαιότερα!θα την ρωτήσω ποια είναι και θα σου πώ αν σε ενδιαφέρει.. :blush:

Senior Member
    Αγγελικη εμενα η κομμωτρια μου μου το εκανε οταν ειχα τα μαλλια μου χαλκινα,σχεδον καρροτι καποτε κ ενω δεν ειμαι μελαχρινη τα φρυδια μου ειχαν αντιθεση.Το κανει κ σε πολλες που τα βαφουν πολυ ανοιχτο ξανθο.βαζει τη βαφη για λιγο πριν σε λουσει.Πες της να βαλει το ελαφρυ οξυζενε,20σαρι,η καλυτερα νερο.Ελαφακι η κρεμα αυτη νομιζω οτι ειναι παρομοια με τη σκονη του ντεκαπαπαζ που κανουμε τις ανταυγιες κ απαγορευεται στα ματια.

Senior Member
    Γλαύκη δεν ξέρω σίγουρα..θα δω τι γράφει η συσκευασία και θα σας πώ..

Senior Member
    Πάντως κι εγώ που τα βάφω μόνη μου αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ την βαφή των μαλλιών και στα φρύδια.Όχι όμως ντεκαπάζ!Βαφή με 20άρι οξυζενέ όπως είπε και η Γλαύκη.Και δεν θέλει πάνω από 1 λεπτάκι,αυτό αρκεί για να μη βγούνε και πολύ ανοιχτά!

Senior Member
    τι να κανω να παρω ολοκληρη βαφη σωληναριο καστανο πολυ ανοιχτο και ενα οξυζενε και οποτε θελουν βαψιμο, να τα βαφω?
    θα ρωτησω και στα hondos μηπως ξερουν να μου πουνε.

ωραίο θεματάκι. είπα να το επαναφέρω στην επιφάνεια να γράφουμε :smilegrin:

Senior Member
    κοριτσια καλησπερα.πολυ μ αρεσει αυτο το τοπικ.θελω επειγοντως να μου συστησετε συσφυκτικες κρεμες, που να κανουν και για την κοιλια, οχι κρεεμες για την κυτταριτιδα αλλα για ΣΥΣΦΙΞΗ!περιμενω απαντησεις

Senior Member
    ροζετα. διαβασε το τοπικ της σληβ, απαντησα εκει για τις κρεμες

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112