Results 16 to 30 of 175
-
28-04-2010, 23:56 #16
Originally posted by cat82
Originally posted by tidekpe
Για την ακμή! η μεγάλη μου έχει βρει λύση με την adaferin..στην αρχή προκαλεί ξηρότητα αλλά αξίζει τον κόπο...
Τώρα κάθε βράδυ για ήπια ακμή [δηλ σπυράκια] βάζω την Zeniac LP, που δημιουργει μια μικροαπολέπιση κι εχει το ενεργό συστατικό της ασπιρίνης. Το πρωί μόνο αντιλιακό οταν βγαινω από το σπίτι.
ουπς....δεν ξέρω το δραστικό συστατικό της....και κοιμάται για να τη ρωτήσω...όταν μάθω θα σου πω....σόρι
- 06-06-2010, 19:33 #17
Παιδια εχει δει καμια σας διαφορα στην ακμη (αμα εχετε δηλαδη) με τη διαιτα; Δυο μηνες που κανω διατροφη δε βγαζω πια σπυρακια.Ειχα ηδη μια βελτιωση σε σχεση με παλια που ημουν πιο μικρη, αλλα απο τοτε που ξαναρχισα διατροφη, το δερμα εχει γινει απιστευτο!Και να σκεφτεις οτι διαβαζα πως η διατροφη δεν επιρεαζει την ακμη, και πως ειναι μυθος αυτο που λενε για τη σοκολατα.
06-06-2010, 19:47 #18
1.Για το δερμα κανω 2 φορες την απολεπιση μου με μια κρεμα που λειτουργει με θερμοτητα της neutrogena.
2.Καθε πρωι βραδυ καθαριζω το δερμα μου με ενα υγρο σαπουνι της bioderma.
αν τυχει και βγαλω σπυρακι βαζω ενα υγρο που μου ειχε πει ο δερματολογος μου το dalacin.
4.αν ειναι πρησμενα τα ματια μου βουταω κομπρεσα σε κρυο γαλα και ξεπρηζονται
5.για τις βλεφαριδες ο δερματολογος μου ειχε πει οτι το αμυγδαλελαιο και το καστορελαιο σε βαμβακι ειναι οτι πρεπει γιατι ειμαι μικρη και δεν κανει να βαζω βαριες κρεμες κτλ...
6.Για τα μαλλια μου (οταν καθομαι σπιτι το βραδυ) αφου λουστω κτλ βαζω την κρεμα επανορθωσης και δεν την ξεπλενω.Την αφηνω εκει ολο το βραδυ και οταν σηκωθω το πρωι και εχουν στεγνωσει τελειως, τα ξεπλενω και γινονται μεταξι οταν τα στεγνωσω!
06-06-2010, 20:01 #19
Κοριτσια, ακουστε και κατι αλλο, που ακουγεται ισως κουφο, αλα αν κοιταξει κανεις και συγκρινει τα συστατικα τους , θα διαπιστωσει οτι ειναι σχεδον ιδια με μικρες διαφορες.
Για καθαρισμο προσωπου, αντι για μαντηλακια τυπου τζονσονς και πον πον και τα σχετικα(που ειναι και ακριβα για το μεγεθος και το περιεχομενο τους) χρησιμοποιω μωρομαντηλα! Τα γνωστα...! Μια χαρα καθαρισμο κανει, διλαεξτε αναλογα την επιδερμιδα σας, αν θα εχει χαμομηλι, αλοε βερα, η οτιδηποτε αλλο φυτικο τελοςπσαμτων.
Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενη!
(Παντα με απαλες κινησεις, γτ μην ξεχναμε πως ειναι υφασμα...βαμβακερο μεν και υγρο, αλλα..υφασμα!)
06-06-2010, 20:02 #20
σορρυ για τα ορθογραφικα...(διαλεξτε*-τελοςπαντων*)
06-06-2010, 20:04 #21
Originally posted by chrys
Κοριτσια, ακουστε και κατι αλλο, που ακουγεται ισως κουφο, αλα αν κοιταξει κανεις και συγκρινει τα συστατικα τους , θα διαπιστωσει οτι ειναι σχεδον ιδια με μικρες διαφορες.
Για καθαρισμο προσωπου, αντι για μαντηλακια τυπου τζονσονς και πον πον και τα σχετικα(που ειναι και ακριβα για το μεγεθος και το περιεχομενο τους) χρησιμοποιω μωρομαντηλα! Τα γνωστα...! Μια χαρα καθαρισμο κανει, διλαεξτε αναλογα την επιδερμιδα σας, αν θα εχει χαμομηλι, αλοε βερα, η οτιδηποτε αλλο φυτικο τελοςπσαμτων.
Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενη!
(Παντα με απαλες κινησεις, γτ μην ξεχναμε πως ειναι υφασμα...βαμβακερο μεν και υγρο, αλλα..υφασμα!)
06-06-2010, 20:19 #22
εγω παλι δεν χρησιμοποιω μαντηλακια, βαζω γαλακτωμα ή λοσιον σε βαμβακι γιατι τα μαντηλακια με τσουζουν ειδικα στα ματια.αφηστε που με τα μαντηλακια μου φευγουν πολλες βλεφαριδες!
07-06-2010, 00:02 #23
εγω κανω καθημερινα καθαρισμο προσωπου με γαλακτωμα οσο κουρασμενη και να ειμαι γιατι δεν ανεχομαι με τιποτα να κοιμηθω με το μακιγιαζ αλλα οπωτε ειμαι σε ταξιδι επειδη δεν θελω να εχω πολλα μπουκαλακια μαζι μου χρησιμοποιω παντα μωρομαντιλα τα οποια δινουν πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα και πραγματικα ειναι πολυ πιο οικονομικα απο τα αλλα μαντιλακια, αλλα και γενικα τα κουβαλαω παντα στην τσαντα μου για τα χερια, για φρεσκαρισμα κλπ ,τα εχω κανει απο μωρομαντιλα σε μαντιλακια γενικης χρησης ...χαχαχα
07-06-2010, 00:04 #24
ααα ξεχασα να ρωτησω κατι... εχει δοκιμασει να κανει καμια σας απολεπιση σωματος με ελαιολαδο και μαυρη ζαχαρη? καπου το ειχα ακουσει οτι γινετε αλλα δεν θυμαμαι δοσολογιες και λεω να πειραματιστω, αν ξερει καμια σας ας μου πει ... ευχαριστω!!!!
07-06-2010, 00:16 #25
ναι κι γω αυτο ηθελα να ρωτησω ντιμι,
με τα μαντηλακια αυτο κανω κ γω, μονο σε ταξιδια.
Πλεον ομως επειδη μπηκα στα 30 νιωθω οτι δεν πρεπει να καταπονω το δερμα μου κ
προτιμω να κανω κανονικο καθαρισμο,
ειτε με ειδικο λαδι της BABOR ξεβαυτικο με τα χερια
(λιγοτερες τριβες)
ειτε με βαμβακι κ γαλακτωμα κ μετα λοσιον...
το λαδι με ξεβαφει ΤΕΛΕΙΑ αλλα πρεπει να ριξεις νερο μετα στο προσωπο
που βαριεμαι ελαφρα,
απτην αλλη με το γαλακτωμα εχει τριβες κ χαλω του κοσμου το βαμβακι
κ παλι δεν ξεβαφει καλα κ τσαντιζομαι...
κοριτσια παλια δεν εβαζα τιποτε πανω μου, τιποτε. κ εδω κι ενα χρονο βαζω ενυδατικες κ μου φαινεται πολυ χρονοβορο!
07-06-2010, 00:19 #26
Originally posted by chrys
07-06-2010, 00:53 #27
Originally posted by badgirl11
ναι κι γω αυτο ηθελα να ρωτησω ντιμι,
με τα μαντηλακια αυτο κανω κ γω, μονο σε ταξιδια.
Πλεον ομως επειδη μπηκα στα 30 νιωθω οτι δεν πρεπει να καταπονω το δερμα μου κ
προτιμω να κανω κανονικο καθαρισμο,
ειτε με ειδικο λαδι της BABOR ξεβαυτικο με τα χερια
(λιγοτερες τριβες)
ειτε με βαμβακι κ γαλακτωμα κ μετα λοσιον...
το λαδι με ξεβαφει ΤΕΛΕΙΑ αλλα πρεπει να ριξεις νερο μετα στο προσωπο
που βαριεμαι ελαφρα,
απτην αλλη με το γαλακτωμα εχει τριβες κ χαλω του κοσμου το βαμβακι
κ παλι δεν ξεβαφει καλα κ τσαντιζομαι...
κοριτσια παλια δεν εβαζα τιποτε πανω μου, τιποτε. κ εδω κι ενα χρονο βαζω ενυδατικες κ μου φαινεται πολυ χρονοβορο!
αυτο το λαδακι που λες οτι χρησιμοποιεις με τα χερια τι ακριβως ειναι για πες ?
07-06-2010, 01:04 #28
συμφωνω μαζι σου dimi.di μια ενυδατικη κι ενας καλος καθαρισμος, ελα μου ομως που πριν δυο μηνες πηγα να αγορασω μια και επειδη δεν ειχα στο μυαλο μου καποια συγκεκριμενη εκανα το λαθος να ρωτησω μια μ@@@σμενη σε ενα φαρμακειο που δεν ξερω καν τι ηταν-φαρμακοποιος?αισθητικο? ιδου η απορια- και μου βγαλε διαγνωση οτι ειμαι γεματη μικρες ρυτιδες (!!!! ελεος, δεν εχω την παραμικρη ακομα) και με επεισε να αγορασω μια αντιρυτιδικη γνωστης εταιριας η οποια τελικα αποδειχτηκε μεγαλη μουφα. οχι για τις ρυτιδες-αφ' ενος δεν υπαρχουν, αφ' ετερου εμενα ολες αυτες οι "θαυματουργες" μ@@@κιες δε με πειθουν-αλλα την απλωνα και μολις την απορροφουσε το δερμα, γινοταν ακομα πιο ξερο απο πριν..
καλα να παθω!
07-06-2010, 01:04 #29
και σημειωτεον μολις πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 33...
07-06-2010, 01:33 #30
Originally posted by loukoumaki
συμφωνω μαζι σου dimi.di μια ενυδατικη κι ενας καλος καθαρισμος, ελα μου ομως που πριν δυο μηνες πηγα να αγορασω μια και επειδη δεν ειχα στο μυαλο μου καποια συγκεκριμενη εκανα το λαθος να ρωτησω μια μ@@@σμενη σε ενα φαρμακειο που δεν ξερω καν τι ηταν-φαρμακοποιος?αισθητικο? ιδου η απορια- και μου βγαλε διαγνωση οτι ειμαι γεματη μικρες ρυτιδες (!!!! ελεος, δεν εχω την παραμικρη ακομα) και με επεισε να αγορασω μια αντιρυτιδικη γνωστης εταιριας η οποια τελικα αποδειχτηκε μεγαλη μουφα. οχι για τις ρυτιδες-αφ' ενος δεν υπαρχουν, αφ' ετερου εμενα ολες αυτες οι "θαυματουργες" μ@@@κιες δε με πειθουν-αλλα την απλωνα και μολις την απορροφουσε το δερμα, γινοταν ακομα πιο ξερο απο πριν..
καλα να παθω!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία