Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ;" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Είναι ενοχλητικό να σε ρωτάνε προσωπικά πράγματα. Σκέψου να απαντήσεις εκείνη την ώρα, εσύ πόσο συχνά το κάνεις με τον άντρα σου? Όχι και πολύ, αν κρίνω από τα μούτρα σου.
    Πάντως το έχω απενοχοποιήσει το θέμα. Συνήθως απαντώ και αυτός που ρωτάει ξέρει πως πάνω κάτω εκεί κυμαίνομαι.
    Τόσο στα κιλά, όσο και στην ηλικία λέω αλήθεια. Για τον εξής απλό λόγο. Προτιμώ να μου πουν φαίνεσαι λιγότερο, παρά να πω ψέμματα και να σκεφτούν πω, πω αυτή πατσούριασε ή αυτή φαίνεται χάλια για τα κιλά της.
    Έχω διαπιστώσει όμως πως δεν μου κάνουν συχνά τέτοιες ερωτήσεις. Μάλλον το ύφος μου δεν τους προδιαθέτει από την αρχή.
    εχω λυθει!!!
    λοιπον εμενα με ρωτανε διαρκως ποσα κιλα εχασα, τους λεω 20, λιποθυμανε κ το βουλωνουν
    κ μετα τους αποτελειωνω λεγοντας οτι θελω αλλα 10 να χασω! χεχεχε
    Η αληθεια ειναι κανεις δε με ρωτησε ποτε ποσα κιλα ειμαι, μονο ποσα εχω χασει.
    Μονη ειπα μια-δυο φορες ποσα ειμαι κ δεν το πιστευαν οτι ειμαι 80+...
    με εκαναν δεκα κατω κ να παλι τα εγγεφαλικα

Senior Member
    εδω και μια δβομαδα εχει κολλησει ενας μαθητης μου και με το που τελειωνουμε το μαθημα με ρωταει:
    κυρια,ποσα κιλα ειστε;;
    κ εγω απανταω:γιατι στην πλατη σου θα με σηκωσεις;;;;;
    αλλα απτοητο το σκασμενο.....
    :-)

Senior Member
    dream συναδέλφισσα, ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγεις είναι να του πεις αφοπλιστικά το νούμερο...στρογγυλεψέ το κιόλας....πες 110, τώρα που έχω χάσει και 25 κιλά....
    Είμαι 41 χρονών,με ρωτάνε πάντα....και παντα λέω πιο πολύ....46, ας πούμε, έτσι, εκτός του ότι ακούς
    ααααα δε σας φαίνεται, τους εξηγείς με τον τρόπο σου ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα...απεναντίας το φουσκώνεις κιόλας.....αλίμονο, αν υποψιαστούν ότι τσιμπάς κι έχεις θέμα μ'αυτό...

Senior Member
    εγω λεω οτι εχω πολλα χρονια να ζυγιστω...

Junior Member
    Ax αυτή την ερώτηση τη μισώ...Ειδικότερα όταν αυτή προερχόταν από κάποιον/α 15 κιλά λιγότερα από μένα.Και φυσικά δεν απαντούσα.Μόνο όταν κατάφερνα να χάσω αρκετά και μόνο αν η διαφορά μεταξύ εμένα και του περίεργου ήταν < 10 κιλών.Kαι φυσικά αυτό ίσχυε μέχρι και του ψυχολόγου μου στον οποίο απευθύνθηκα για τις βουλιμικές μου τάσεις.Οταν με ρώτησε πόσα κιλά είμαι του λέω ''Δεν είσαι καλά που θα σου πω.Αυτό είναι πιο μυστικό κι από τα μυστικά του κράτους!!" χαχαχαχα

Junior Member
    STILETO ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!ΚΥΡΙΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ?ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜ!!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΛΥΠΟΘΗΜΗ!!!!

Junior Member
    αυτη την ερωτηση δεν την εκανε κανεισ σε εμενα γιατι ειμαι γεματη παντου. η μαμα μου όμωσ εχει κοιλιτσα. μια φορα λοιπον οδηγουσε χωρισ να φοραει ζωνη(κακωσ βεβαια, αλλα τι να τησ πεισ) και την σταματανε απο την τροχαία. οταν την ειδε ο ανθρωποσ τη ρωταει: γιατι δεν φορατε ζωνη?? και πριν προλαβει να απαντησει η μαμα μου συμπληρωνει αυτοσ : μηπωσ ειστε έγκυοσ?? η χαζουλα η μαμα μου διστασε να πει ψεμματα και τελικα έφαγε κλήση!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by Ava
    Είναι ενοχλητικό να σε ρωτάνε προσωπικά πράγματα. Σκέψου να απαντήσεις εκείνη την ώρα, εσύ πόσο συχνά το κάνεις με τον άντρα σου? Όχι και πολύ, αν κρίνω από τα μούτρα σου.
    Πάντως το έχω απενοχοποιήσει το θέμα. Συνήθως απαντώ και αυτός που ρωτάει ξέρει πως πάνω κάτω εκεί κυμαίνομαι.
    Τόσο στα κιλά, όσο και στην ηλικία λέω αλήθεια. Για τον εξής απλό λόγο. Προτιμώ να μου πουν φαίνεσαι λιγότερο, παρά να πω ψέμματα και να σκεφτούν πω, πω αυτή πατσούριασε ή αυτή φαίνεται χάλια για τα κιλά της.
    Έχω διαπιστώσει όμως πως δεν μου κάνουν συχνά τέτοιες ερωτήσεις. Μάλλον το ύφος μου δεν τους προδιαθέτει από την αρχή.
    εχω λυθει!!!
    λοιπον εμενα με ρωτανε διαρκως ποσα κιλα εχασα, τους λεω 20, λιποθυμανε κ το βουλωνουν
    κ μετα τους αποτελειωνω λεγοντας οτι θελω αλλα 10 να χασω! χεχεχε
    Η αληθεια ειναι κανεις δε με ρωτησε ποτε ποσα κιλα ειμαι, μονο ποσα εχω χασει.
    Μονη ειπα μια-δυο φορες ποσα ειμαι κ δεν το πιστευαν οτι ειμαι 80+...
    με εκαναν δεκα κατω κ να παλι τα εγγεφαλικα

Ρε συ μπαντ, πόσα κιλά έχεις χάσει; Είχες άλλο τικεράκι πριν; Μπράβο!!!

Senior Member
    800 τικερ,
    εικοσι κιλα στο διαιτολογο!
    20- αναλογα σε ποια ζυγαρια ζυγιζομαι
    οι δικες μου ειναι αστα να παν!
    μολις φυγω απο το 87 που με δειχνει θα ξαναλλαξω τικερ να μπει κατι χμ χειμωνιατικο

YG h ανηψια μου, χθεςμ ου ειπε "θεια ποσα κιλα εισαι?"
    δεν απαντησα κ μονολογει "καπου 40 θασαι πλεον με τοση διαιτα,μπραοβ μπραβο"
    εκεινη ειναι καπου εκει μαλλον κ μεχρι αυτα τα κιλα ξερει οτι υπαρχουν!!!!!! χαχαχαχα

Senior Member
    Κοριτσάκια καλημέρα και απο εμένα..παθούσα του θέματος
    σήμερα είναι να αδιαθετήσω και είμαι υπερβολικά μα υπερβολικά πρησμένη, ζυγίστηκα όμως ...δεν κόλλωσα με έδειξε 55,5 ..
    ελπίζω δηλαδή ότι είμαι 55
    Το σκ ήμουν στην ιδιαίτερη πατρίδα μου όπου όλες οι παλιές φίλες και συμμαθήτριες είναι στα καλύτερα τους..
    έρχεται ένας μεγάάααααααλος μ$(#%#^ και μου λέει
    "καλά ρε πώς έχεις παχύνει έτσι ..??έχεις πάρει πολλά κιλά.."
    θα σας πω οτι φορούσα σορτσάκι και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί και να έλεγα και καληνύχτα σε όλους για να μην ψάχνουν που είμαι ..
    Περισυ που ήμουν πάλι έτσι και χειρότερα ..δεν είχα κατέβει καθόλου κάτω και έτσι δεν με είχαν δει...
    και όχι μόνο δεν είχα πάει αλλά δεν ήθελα να πάω κιόλας ...τέλος αυτό το λάθος ..θα ζήσω με τα παραπανίσια μου αλλά θα ζήσω και θα αναπνέω κανονικά
    θα τα χάσω .είναι λίγα τα κιλά αλλά η κρυάδα που πήρα δεν σας την περιγράφω...
    Υπόψιν στα 50 είμαι στα αδύνατα μου!!
    μα καλά απορώ γιατί με πλήγωσε τόσο πολύ!!

Senior Member
    επρεπε να του πεις οτι αραιωσαν οι τριχες στο κεφαι του κ θα πρεπει να κανει εμφυτευση :P

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

είχα πάρει τέτοια κρυάδα ..
    αλλά να σου πω επειδή θα κατέβω σε κανα 2 εβδομάδες πάλι ...εκτός ότι θα πρέπει να έχω χάσει 3 κιλά ...θα του το πω!!
    βέβαια για τον συγκεκριμένο και άλλα πολλά θα μπορούσα να του πω και άσε που είναι και βόδι, έπαθε ερωτική απογοήτευση τώρα και έχασε 10 κιλά σε 1 μήνα !!!!
    αμάν πια ...να μην ξέρουν να κλείνουν το στόμα τους!!

Junior Member
    Μία έξυπνη απάντηση που με έχουν συμβουλέψει στο παρελθόν είναι >
    ''Έναν τόνο ευτυχία!! ''

Senior Member
    Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να δίνω καλές απαντήσεις.Είναι θέμα χαρακτήρα.Ή φταίει το ότι παρόλο που έχω χάσει 50 κιλά πάλι γκρινιάζω που δεν έχασα στο ίδιο διάστημα 55-60, ενω άλλοι με ίδιο ΒΜΙ με μένα έχασαν 55-60 κιλά.

ʼλλες ερωτήσεις-εκφράσεις που ακούω από την ίδια κιόλας μέρα της επέμβασης και δεν αντέχω άλλο είναι:

"Δεν νομίζω ότι θα τα ξαναπάρεις,ε;"

"Θα κάνεις δίαιτα στο εξής.Μην τα ξαναπάρεις, τσάμπα κόπος.Κρίμα είναι"

"Θα τα καταφέρεις; Τόσες φορές απέτυχες"

"Έφαγες γλυκόοοοο; Α καλά.Θα τα πάρεις πάλι.Εσύ δεν θέλεις να χάσεις με τίποτα"

"Ορκίζεσαι, δεσμεύεσαι ότι θα τηρήσεις σωστά τη δίαιτα από δω κ στο εξής;"

ή το άλλο το κλασικό

"Καλά, πως τα πήρες αυτά τα κιλα;"

Δεν φτάνει δηλ που τα έχασα, θέλουν να μάθουν και πως τα είχα πάρει!

Αληθεια, σας κάνουν εσάς αυτές τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις;

Senior Member
    Originally posted by sweet_but_obese

"Δεν νομίζω ότι θα τα ξαναπάρεις,ε;"

"Θα κάνεις δίαιτα στο εξής.Μην τα ξαναπάρεις, τσάμπα κόπος.Κρίμα είναι"

"Θα τα καταφέρεις; Τόσες φορές απέτυχες"

"Έφαγες γλυκόοοοο; Α καλά.Θα τα πάρεις πάλι.Εσύ δεν θέλεις να χάσεις με τίποτα"

ή το άλλο το κλασικό

"Καλά, πως τα πήρες αυτά τα κιλα;"

Δεν φτάνει δηλ που τα έχασα, θέλουν να μάθουν και πως τα είχα πάρει!

Αληθεια, σας κάνουν εσάς αυτές τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις;
    Ασφαλως και φυσικα μου τα λενε.Πολλες φορες μου εχει συμβει.Οπως επισης και οταν ειμαι σε φαση διαιτας και τυχει μια φορα και πω θα κανω ελευθερη μερα να ερχονται ολοι οι καλοθελητες να μου μπιιιπ την ψυχολογια ή να βγαζουν αμεσως το συμπερασμα οτι σταματησα τη διαιτα επειδη ειπα ΜΙΑ μερα να φαω κατι παραπανω.Τεσπα τι να πεις.Καλο ειναι να κλεινεις τα αυτια σου βασικα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast