Μπορεί κάποιος να χάσει 30+Kg με δική του διατροφή? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Originally posted by doreta
    Ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
    Πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να χάσει πολλά κιλά (30+) χωρίς να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο? Έχετε μαρτυρίες ατόμων που να το έχουν καταφέρει?
    Εγώ έχω να χάσω πολλά κιλά αλλά νομίζω ότι δε θα μπορούσα να ακολουθήσω συγκεκριμένη δίαιτα, κάτι τέτοιο θα με κούραζε πάρα πολύ πιστεύω.
    Ποια η γνώμη σας?
    μπορεις αρκει να γνωριζεις πως να τρεφεσαι σωστα...
    εαν οχι τοτε ενας καλος διατροφολογος θα σε μαθει κ συνεχιζεις μονη...

Γίνεται, μόνος μου έχασα 40 κιλά. Το θέμα δεν είναι τόσο πως τα χάνεις (μπορεί πχ να πεισμώσεις και να σταματήσεις να τρως, πάλι θα χάσεις), αλλά ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ.

3 πράγματα να έχεις στο μυαλό σου:

Πολλά μικρά γεύματα
    Κατάλληλη διατροφή
    Αερόβια άσκηση

Και έτσι να σαι σίγουρη ότι θα τα χάσεις μια και καλή!

Senior Member
    Με πολλή καλή θέληση και πείσμα όλα γίνονται. ΟΛΑ.
    Πάντως τώρα πια όταν ακούω για άτομα που χάνουν τα κιλά κατά δεκάδες έχω γίνει δύσπιστη και χαμογελάω εσωτερικά, σκεφτόμενη τα πολλά και διάφορα χειρουργεία.
    Πρόσφατα είδα μία γνωστή στο δρόμο, αγνώριστη. Από τα μάτια και τη φωνή την κατάλαβα. Αμέσως μετά το εγκώμιο που της έπλεξα, άρχισε να κηρύσσει περί λαδιού, ποσοτήτων και όλα αυτά που θα λέω κι εγώ μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μου. Όλα αυτά που θ ήθελα να εφαρμόσω τόσα χρόνια και δεν το κατάφερα. Απλά θα τα λέω με λιγότερα λόγια και λιγότερο πάθος. Σέβομαι το γεγονός ότι ήθελε να το κρατήσει για τον εαυτό της και για τους λίγους εκείνους που αυτή επέλεξε. Όμως δεν με έπεισε, ίσως γιατί προσπάθησε πολύ.

Member
    Εγώ δε θα μπορούσα να πάω σε διαιτολόγο. Το κάνω μόνη μου και αισθάνομαι τέλεια που χάνω κάθε βδομάδα. Καταρχήν δε το θεωρώ όμορφο το να μου λέει κάποιος τι να μαγειρέψω. Λίγο να ενημερωθείς θα μάθεις τι πρέπει να τρως.
    Φυσικά και γίνεται να χάσεις μόνη σου. Αρκεί να το θες πολύ να το πάρεις απόφαση και να το πιστέψεις βρε παιδι μου )))
    Αν τρως σωστά αποφεύγεις λάδια αλάτια σοκολατοειδή πίτσες σουβλάκια και άλλα τέτοια θα τα καταφέρεις. Πρέπει όμως να σηκωθείς απ' τον καναπέ σου. Να κάνεις κανα 4άρι και βάλε χιλιόμετρα κάθε μέρα και να κόψεις τα βραδινά.

Καλή τύχη. ))

Junior Member
    κι εγω μόνη μου θα τα χάσω

διατροφή και ασκηση:διαδρομο και γυμναστηριο 5 φορες τη βδομαδα

Junior Member
    καλημέρα σε όλους...
    έχω δοκιμάσει όλες τις μεθόδους..
    η μόνη λύση είναι σωστή διατροφή χωρίς επιδρομές σε ψυγεία (κυρίως παγωτών, τώρα που έπιασαν κ οι ζέστες) και γυμναστική...
    στο παρελθόν είχα χάσει 12 κιλά έτσι (ήμουν 58 το ιδανικό για μένα) κ τα διατήρησα...
    όμως δυστυχώς στην προσπάθεια να χάσω κ άλλα έμπλεξα με "εταιρείες" που σου πουλάνε λύσεις και συμπληρώματα... κ το αποτέλεσμα είναι να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στα 87 κιλά με 1,64 ύψος...
    η ψυχολογία μου είναι χάλια και το γυμναστήριο δε θέλω ούτε να το πλησιάσω.....

Senior Member
    Originally posted by elenaki
    όμως δυστυχώς στην προσπάθεια να χάσω κ άλλα έμπλεξα με "εταιρείες" που σου πουλάνε λύσεις και συμπληρώματα...
    Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση που αποκτά κάποιος όταν ξέρει ότι χάνει μόνος του (έστω με τη συμβολή ενός σωστού διατροφολόγου) είναι βασικό στοιχείο στην επιτυχία..
    Προσωπικά δεν θέλω να μπω στο τριπάκι ότι χάνω λόγω των τάδε χαπιών γιατί το ξέρω ότι 1ον θα ξεφύγω κάποια στιγμή με τη σκέψη:να ναι καλά τα μαγικά χάπια που θα με βοηθήσουν.. και δεύτερον δεν θέλω να μοιραστώ την επιτυχία μου με κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου. Δεν θέλω να εξαρτώμαι από καμιά φαρμακοβιομηχανία για κάτι που κατά κύριο λόγο δεν κάνει τίποτα... έτσι μειώνω και τη προσπάθεια μου και τη δύναμή μου..

Senior Member
    Πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να χάσει πολλά κιλά (30+) χωρίς να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο? Έχετε μαρτυρίες ατόμων που να το έχουν καταφέρει?
    Εγώ έχω να χάσω πολλά κιλά αλλά νομίζω ότι δε θα μπορούσα να ακολουθήσω συγκεκριμένη δίαιτα, κάτι τέτοιο θα με κούραζε πάρα πολύ πιστεύω.
    Ποια η γνώμη σας?
    κοιτα

η αδελφη μου μου ειπε πως συνναντα μια κοπελα που ενα χρονο πριν ειχε τριαντα κιλα ακριβως περισσοτερα

δηλωσε το εξης

ετρωγε

το πρωι μια πορτοκαλαδα

το μεσημερι η ψητο και σαλατα

η μεσημεριανο και σαλατα

και το βραδυ η γιαουρτι η φρουτο η τιποτα

αυτο για εξι μηνες

σε εξι μηνες εχασε τριαντα κιλα

ειχε ξεκινησει χριστουγεννα και τελειωσε Ιουνιο

αυτααααα.....

εγω το αρχισα εχθες

ελπιζω να το κρατησω για το καλοκαιρι

ο φιλος μου ετσι τρωει

αλλιως παιρνει κιλα

αλλα δεν τον απασχολει ετσι εχει μαθει να τρωει

ξερω γω

εγω μπορω να τρωω ολη μερα

και σταματημο να μην εχω

αλλα θα το προσπαθησω

μου φαινεται και υγιινο

Senior Member
    αμα θελει ο ανθρωπος ολα τα μπορει!
    εγω σε διαιτολογο πηγαινα μηνες ολοκληρους και καταφερα να χασω 5 κιλα με το ζορι τα οποια πηρα πολλαπλασια μετα
    και ηξερα πως οταν ερχοταν η μερα του ζυγισματος θα λογοδοτουσα κατα καποιο τροπο, αλλα δε με ενοιαζε
    γιατι απλα δεν ηθελα, δεν ημουν ετοιμη μεσα μου
    τωρα εχω χασει 10 κιλα μονη μου
    γιατι το θελω και γιατι πρωτη φορα στη ζωη μου το σκεφτομαι υπευθυνα
    το παν ειναι να αλλαξουμε νοοτροπια απεναντι στο φαγητο και να κοψουμε τις κακες συνηθειες
    και η βοηθεια του διαιτολογου παντως ειναι πολυτιμη, δε λεω, ειδικα για καποιον που δεν ξερει πως ακριβως να φτιαξει τη διατροφη του για να φτασει στο επιθυμητο αποτελεσμα
    παντως, ολα ξεκινουν απο μεσα μας...

Senior Member
    Ποια η γνώμη σας?
    molis χασω τα υπολοιπα 10+ κιλα που θελω θαρθω να ξαναγραψω εδω...
    αντε ναχω ενα κινητρο.
    ετσι θα εχεις 1 μαρτυρια για αδυνατισμα 30+ χωρις συγκεκριμενη διαιτα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12