Μαύρισμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Μαύρισμα

Εχω χρησιμοποιησει κρεμες αυτομαυρισματος, αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενη.Εχετε ποτε χρησιμοποιησει καποια τετοια κρεμα και να ειναι καλη;

Senior Member
    κουκλα μου εγω εχω μια κρεμα που ηταν πολύ καλη αλλα αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι μαρκα.Hταν ακριβουτσικη αλλα εκανε καλη δουλεια!θα σου γραψω οταν παω σπιτι.νομίζω ηταν ESTEE LAUDER.παντως εγω ειμαι ανοιχτοχρωμη και αργω να μαυρισω η αν μαυρισω μετα ξεφλουδιζω!!!!!!

Senior Member
    Semie μου ευχαριστω πολυ.Ναι μια τετοια προταση θελω για μια κρεμα καλη που θα εχετε δοκιμασει.Γιατι εγω ειχα παρει κατι φθηνες σχετικα που την πρωτη μερα ημουν μια χαρα αλλα οταν εκανα μπανιο το χρωμα εφευγε και δε φαινοταν ωραιο.

Senior Member
    ξεχαστηκα να σου γραψω για τη κρεμα.τελικα ναι της εστε λοντερ ειναι κ ειναι πολύ καλη.εγω ειχα κ για προσωπο κ για σωμα.εβαζα με προσοχη και κρατουσε περιπου δεκα μερες αλλα κ μετα δεν αφηνε σημαδια.

Senior Member
    Originally posted by semie
    ξεχαστηκα να σου γραψω για τη κρεμα.τελικα ναι της εστε λοντερ ειναι κ ειναι πολύ καλη.εγω ειχα κ για προσωπο κ για σωμα.εβαζα με προσοχη και κρατουσε περιπου δεκα μερες αλλα κ μετα δεν αφηνε σημαδια.
    este lauder ε.Θα τη δοκιμασω.Εψαξα λιγο και αυτο με τον αερογραφο που ελεγα αλλα παιζει να ειναι ακριβο και δεν ξερω τι αποτελεσματα θα εχει.Παντως με το μαυρισμενο δερμα δε φαινεται τοσο χαλια η κυτταριτιδα.

Senior Member
    Εγώ χρησιμοποιώ κάθε χρονο μια αυτομαυριστική της dior, έχει και για πρόσωπο αλλά δε βάζω.
    Τη χρησιμοοπιώ πολλά χρονια και κάνει φοβερά φυσικό μαύρισμα. Φεύγει σιγα σιγά με το μπάνιο χωρίς σημάδια.
    Την έχει σε τρεις αποχρώσεις ανάλογα το φυσικό σου χρώμα.

Senior Member
    Βetty μου ευχαριστω.Θα παρω σιγουρα καλη μαρκα αυτη τη φορα.

magic tan

http://www.avoncosmetics.gr/PRSuite/...re/GR_C11.html

ριξε μια ματια εδω,εχει αυτο που θες δερματολογικα ελεγμενο και σε πολυ καλες τιμες και αν δεις προσεκτικα ,με 3 προιοντα δωρο γυαλια ηλιου!!!συμφερει ειμαι αντιπροσωπος στην εταιρια που θα δεις αν εδιαφερεσαι δωσε σημα!!!!!!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=rOLCwaHVtWs

χεχεχεχεχεχεχεχε

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    http://www.youtube.com/watch?v=rOLCwaHVtWs

χεχεχεχεχεχεχεχε

:-) xixixixi

Senior Member
    :P

Senior Member
    Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου, αλλά με το φυσικό μαύρισμα. Γενικά είμαι άσπρη και έχω και ευαισθησία, μαυρίζω μέχρι ένα σημείο, όχι πάρα πολύ, και από εκεί και πέρα το δέρμα γίνεται πολύ ευαίσθητο, ειδικά στο καρέ που παθαίνω φωτοδερματίτιδα και στα πόδια κάνω κηλίδες...
    Φέτος, με το κολυμβητήριο, έχω εκτεθεί στον ήλιο από νωρίς και με μεγάλη έκπληξη, ανακάλυψα τέλος μαρτίου ότι το κάτω μέρος του μαγιώ το φοράω συνέχεια! Δηλ. ο πισινος μου ειναι κάτασπρος και τα πόδια μου μαύρα! Πιο μάυρα από ποτέ. Ο κορμός δεν έχει πάρει ιδαίτερο χρώμα, με το ζόρι α! και να σημειώσω ότι τα πόδια μου πάντα τελευταία μαύριζαν, έπαιρνα στους ώμους πρώτα, και όχι τόσο πολύ.
    Κατέληξα λοιπόν ότι αυτό που έκανε την διαφορά τώρα ήταν η απολέπιση και οι ενυδατικές -αντικυτταριδικές που βάζω από αρχές μάρτη.
    Τώρα άρχισα να βάζω ενυδατική και στο υπόλοιπο σώμα!