ΒΟΗΘΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ

Junior Member

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΓΙΑ ΕΔΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ.....ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!!!!ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ......Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ....ΕΓΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΙΛΑ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.....ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,55 ΚΑΙ 84!!!!!ΚΙΛΑ!!!!!ΤΡΑΓΙΚΟ.........ΕΙΜ� �Ι 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 22 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑ ΤΑ 66 ΚΙΛΑ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ......ΤΟ 2007 ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ......ΠΗΓΑ ΣΤΑ 63(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΒΑΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ).
    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΑΝΥΦΟΡΑ.......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ Η ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΑΝΩ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΩ......ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.....ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ........ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ......????
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ alli ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΟΝΟ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΗΡΑ.......
    ΒΟΗΘΕΙΑ.......

Senior Member
    γεια σου!καταρχας πρεπει να το αποφασισεις οτι ειναι μια διαδικασια που θελει υπομονη και χρόνο!δλδ δεν ειναι μια βδομαδα και μετα ξανα πολύ φαι κλπ.οταν εισαι αποφασισμενη τοτε θα δεις οτι ο καιρος θα περναει κ εσυ θα ερχεσαι ολο κ πιο κοντα στον στοχο σου.βρες μια διατροφη που να σου ταιριαζει και να ειναι σωστη για τον οργανισμο σου δλδ να περιεχει φρουτα,σαλατες και πολύ νερο και ξεκινα!ειναι ολα στο μυαλο σου οσο σκληρο κ αν ακουγεται αυτο στο λεω με αγαπη!
    φιλακια!

Junior Member
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 82 ΣΤΑ ΣΤΑ 80 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς ΜΗΝΕς ΑΠΟ ΤΑ 84 ΣΤΑ 82 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΗΣΩ......ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ......ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΤΕΙΣΤ Η ΓΚΙΛΙ DIET ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ......Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ???

Senior Member
    Κάνε εξετάσεις να δεις ότι όλοι οι δείκτες είναι οκ στο σώμα σου και συμβουλεύσου έναν ειδικό διατροφής ή έναν γιατρό.Εγώ δε θα κατέφευγα στα ινστιτούτα,δεν τα εμπιστεύομαι στις ολοκληρωμένες και μόνιμες λύσεις.

Καλή επιτυχία!

Senior Member
    μην κανεις ουτε γκιλι ουτε ινστιτουτο. εχω κανει και τα δυο και δεν λειτουργουν πραγματικα...

Junior Member
    παιδια ευχαριστω...εχω κανει ολες τις εξετασεις αιματος και ειναι καθαρες.....μονο γυναικολογικα δεν εχω κοιταχθει καθολου αλλα αυτο ειναι ασχετο λογικα....!!!!αλλα τι να σας πω παλια που ειχα λιγοτερα κιλα και εχανα πιο ευκολα πεινουσα πολυ θυμαμαι....ξυπνουσα το πρωι και ηθελα να φαω ανθρωπο ζωντανο......αλλα τον τευταιο δεν πειναω ετσι.....δεν ξερω τι να πω.....αν το διαβασει καποιος ειδικος η μη αυτο ας απαντησει