Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ (7 ΜΕΡΕΣ 7 ΚΙΛΑ) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    η διαιτα αυτη ειναι απιστευτη χαζομαρα, ειχα ανοιξει τετοιο θεμα οταν την εκανα (πριν λιγους μηνες)
    ειχε μπερδεψει απιστευτα ολο το συστημα μου, κ μονο κιλα δεν εχασα!
    Μαλιστα αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχα χασει (και κρατησει) μονο 1 κιλο, τα υπολοιπα τα πηρα με τη μια (αφου ηταν υγρα).
    Εν ολιγοις πολυς κοπος για το τιποτα κ μαλιστα δυσκολευει την ολη προσπαθεια απωλειας βαρους...

Παντως η σουπα σαν σουπα μου αρεσε παρα πολυ, σαν διαιτα ηθελε πολυ πεισμα ομως να εφαρμοστει!

Senior Member
    την εχω κάνει την δίαιτα πολύ παλιά και τίποτα ένα κιλό έχασα και εγώ. ʼσε που είχα πριστεί σαν μπαλόνι. Δεν ξέρω ίσως να μη μου ταίριαζε γιατί η κολλητή μου την κάνει συνέχεια και αδυνατίζει (λέει)

Senior Member
    ʼλλη μία εχθρός της σούπας:
    Την έκανα δύο φορές. Τη μία άντεξα 4 μέρες και ζαλίστηκα και τη δεύτερη την ολοκλήρωσα. Την ακολούθησα κατά γράμμα και έχασα τέσσερα κιλά.
    Από τότε: 1) Δεν ξαναέφαγα σέλινο. Το μυρίζω και σε νόστιμα φαγητά και αναγουλιάζω και 2) Εννοείται πως ξαναπήρα τα κιλά. Στο πολλαπλάσιο...
    Πάντως μία γνωστή μου ορκίζεται σε αυτή τη δίαιτα. Είναι η μοναδική που την έκανε να χάσει 22 ολόκληρα, υπέροχα κιλά. Της ταίριαξε τόσο, που δεν θέλει να ακούσει για άλλη δίαιτα. Περί ορέξεως...

Senior Member
    με το συγκεκριμενο τροπο, περα οτι θα παρεις σιγουρα πισω τα κιλα, θα φτασεις σε σημειο να σχαθεις τον εαυτο σου!!!

προσπαθησα να τη φαω 1 φορα και μονο απο τη μοιρωδια την αφησα στην ακρη...

ειναι τροπος διατροφης για ατομα που πρεπει να χασουν αμεσα βαρος για να κανουν πχ καποια επεμβαση....

δε στο προτεινω....

χιλιες φορες 1 κιλο τη βδομαδα, παρα 7 σε μια και μετα να παρεις 14....

Senior Member
    ʼμα θες να γίνεις βουλιμικός, είναι η πιο σωστή συνταγή,αυτή η δίαιτα.

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    ʼμα θες να γίνεις βουλιμικός, είναι η πιο σωστή συνταγή,αυτή η δίαιτα.
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Senior Member
    Παιδια προσέξτε ειναι καταστροφή αυτη η σουπα εχασα τα κιλα που λεει και μετα πηρα 15 μολις αρχισα να τρωω φυσιολογικα, εκτος οτι ειναι σκετη αηδια η γευση της αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο

Senior Member
    Παντως εγω σε σχετικη συζητηση που εχω κανει
    με την διαιτολογο μου για αυτην τη διαιτα με τη σουπα παιδια
    μου εχει πει οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερο σοκ για τον οργανισμο και τον
    μεταβολισμο!
    Οσο την κανεις, χανεις, μετα παιρνεις τα διπλασια, αλλα απ οτι μου
    ειπε κατα λεξη, αυτα τα διπλασια χρειαζεται παααααααρα πολυς
    χρονος για να τα ξαναχασεις...η δεν τα χανεις και ποτε!
    Γι αυτο προσοχη ρε κοριτσακια, μην ταλαιπωρειτε το σωμα
    σας χωρις λογο.

Senior Member
    ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ(δεν την εχω κανει ουτε θα την εκανα ποτε,ειμαστε υστερικες αλλα μη φτασουμε και ως εκει)

Member
    κοριτσια γεια σας, την εκανα και εγω αυτη τη σουπα και όπως είπαν πολλές δεν είναι για μας. Ας την φανε οι άρρωστοι. Πάντως είναι νόστιμη την εφαγα ευχαρίστως 2 ημερες αλλά μετά αναγούλα!!!! Εγω προσπαθω τωρα με lipotox. Το κακό είναι οτι ψαχνουμε τις γρήγορες λύσεις και ετσι και παιδευόμαστε!!τα ατιμα τα κιλα μπαινουν ευκολα αλλά μετα δεν ξεκολλανε!!!

Junior Member
    Αυτό που λένε πως όταν χάνεις κιλά τα παίρνεις διπλά είναι μύθος μου το είπε ο διαιτολόγος μου και το διαπίστωσα από προσωπική μου εμπειρία... Κάποτε έχασα 30 κιλά σε λίγο χρονικό διάστημα και κατάφερα να διατηρήσω το βάρος μου για αρκετά χρόνια μέχρι να έρθουν στη ζωή μου θεραπείες με ελεεινά ψυχοφάρμακα που κατέστρεψαν το μεταβολισμό μου και με έκαναν να πεινάσω παράλληλα ανέβενε ο θυροειδής μου... πράγμα που με άγχωνε μέχρι που ένα μέλος εδώ με καθυσήχασε
    Αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλάκια μου με αυτήν την δίαιτα
    Επίσης να μην ξεχάσω να πω πως όταν χάνεις το ένα τρίτο του βάρους σου είναι πολύ δύσκολο να τα βάλεις πάλι
    είχε γίνει μια έρευνα.. μελέτη? ένα πείραμα τέλος πάντων! Έβαλαν παχύσαρκους σε ένα πρόγραμμα διατροφής 500 θερμίδων ημερησίως για λίγο καιρό και μετά τους άφηναν ελεύθερους να τρώνε ότι θέλουν πραγματικά έχασαν πολλά κιλά σε λίγο χρονικό διάστημα. Λίγοι από αυτούς έβαλαν κιλά ενώ οι περισσότεροι κατάφεραν να διατηρήσουν το βάρος τους. Αν βρω την πηγή θα την παραθέσω.
    Τώρα αν χάνει κάποιος 6 κιλά και στο καπάκι αρχίζει να τρώει σαν να έχει να μην έχει ξαναδει φαγητό το πιο λογικό είναι να αφαιθεί και να πάρει 10 κιλά!...
    Εκείνο που θέλω να ρωτήσω πάνω σε αυτή τη δίαιτα είναι το εξής...
    Προσωπικά τρώω ελάχιστα προσπαθώ να κλείσω λίγο λίγο το στομάχι μου. Αλλά, ο πατέρας μου που είχε κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα μου είπε σήμερα πως όσο περισσότερο τρως από τη σούπα τόσο περισσότερο χάνεις. Ισχύει?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    .

Junior Member
    δεν μπορω να δω την απαντηση.................

Senior Member
    Μες την απελπισια μου ειχα προσπαθησει κ αυτη τη διαιτα...ποιος δε θελει να χασει 7 κιλα σε μια βδομαδα?Λοιπον αντεξα δυο μερες,αυτη η αηδια δεν αντεχοταν,εκλεινα τη μυτη κ το κατεβαζα.Και τα 7 να χασεις γυρω στα 4-5 ειναι υγρα...αρα τι να το κανεις?

Junior Member
    ο διαιτολογος μου μου ειχε πει πως δεν χανεις υγρα.... αλλωστε νερο πρεπει να πινουμε πως να το χασουμε? ενιωθες αφυδατωμενη -ος?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast