Μια μικρη χαρη...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Μια μικρη χαρη...

Λοιπον οπως ολοι ξερετε τον καημο μου εδω περα, θελω να απαλλαχθω απο το παλτο λιπους που με ζεσταινει χειμωνα καλοκαιρι... Θελω να αλλαξω εμφανιση και οπως σε ολους εδω μεσα, μια βοηθεια, ενα σπρωξημο το χρειαζομαι, γι αυτο κα πηρα την αποφαση 2 χρονια πριν να κανω επεμβαση παχυσαρκιας (μα τι χαλια λεξη και αυτη!). Οπως σας εγραψα λιγο καιρο πριν ειχα την αποφασισει σε ποιο γιατρο θα την κανω, στο Ιπποκρατειο, αλλα για λογους που δεν ξερω ο γιατρος εφυγε απο εκει και χειρουργει μονο σε ιδιωτικη κλινικη πλεον!! Δυστηχως οι καιροι δεν ειναι για ιδιωτικες και πιστευω ουτως η αλλως οτι καλη δουλεια μπορει να γινει και σε ιδιωτικα νοσοκομεια, θεληση να υπαρχει!!!
    Για αυτο ζηταω την βοηθεια σας.. Θα σας παρει ουτε 2 λεπτακια να μου στειλετε ενα u2u με πληροφορειες για τον γιατρο που σας χειρουργησε... Σας παρακαλω καντε μου την χαρη και στειλτε μου:
    ονομα
    επωνυμο (γιατρου)
    ονομα νοσοκομειου που χειρουργει
    κινητο (αν δινει)
    σταθερο ιατρειου
    ωρες που μπορω να παρω τηλεφωνο (εαν γνωριζεται..)
    και
    διευθυνση ιατρειου του εαν εχει εξω απο το νοσοκομειο!!!

Με το να μενω Αγγλια δεν μου δινετε η ευκαιρια να επισκεφτω ολους τους γιατρους και μετα να κατσω με την ησυχια μου να δω ποιος ειναι ο καλυτερος!! Μολις εχω της πληροφορειες που ευχομαι να μου στειλετε, θα τους παρω τηλεφωνο εναν εναν, να μιλησω μαζι τους, να τους πω τι σκεφτομαι και εγω και να τους πληροφορισω και για το μορφωμα που εχω στο στομαχι μου... Το ξερω οτι πολλοι απο εσας μου εχετε ηδη στειλει πληροφορειες για γιατρους.. Και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!!! Αν μπορειτε ξαναστειλτε μου... Θελω να τις γραψω σε ενα τετραδιο για να τις εχω (ειχα ενα στην Ελλαδα και το αφησα εκει η χαζη!)... Αν θελετε πειτε μου και ονομα γαι να πω απο ποιον ασθενει εχω σταλθει... και κατι τελευταιο.. Γραψτε μου αν μπορειτε ενα 2 καλα και κακα του γιατρου η του νοσοκομειου.. Για παραδειγμα... Ειναι πολυ καλος αλλα βιαστηκος, καθαρα δωματια αλλα οι νοσοκομες αστα να πανε... Δεν εχω την πολυτελεια να ειμαι Ελλαδα τωρα και να τα δω με τα ματια μου ολα αυτα, αρα κατα καποιο τροπο βασιζομαι πανω σας και ειστε μερος των ματιων μου!!!! Με ενδιαφερουν δημοσια νοσοκομεια... διοτι no honey, no money! Εννοειτε οτι και ο γιατρος και οποιοσδηποτε αλλος θα παρει αυτο που πρεπει (ολοι ξερουμε γιατι μιλαωωωω) αλλα προτειμω να δωσω στον γιατρο κατι παρα σε μια κλινικη... Δεβ ξερω ετσι μου εχει κατσει!!!! Σας ευχαριστω ολους σας!!! Και ελπιζω να σας στειλω συντωμα οτι ξερετε κατι?? Την εκανα την επεμβαση!!!!! XD
    Μολις κατασταλλαξω σε 2-3 γιατρους, θα κατεβω Ελλαδα να τους δω απο κοντα!!!!!!!!!

υ.γ:πειτε μου και πανω κατω ποσο καιρο περιμενατε...
    υ.γ2: Ακομα και αν δεν εχετε κανει οι ιδιοι την επεμβαση αλλα ξερετε απο φιλο, γνωστο και παλι στειλτε μοτ πληροφορειες!!

Με εχει πιασει μια αγωνια τωραααα!!!!! Ελπιζω αυτην την φορα να γινει το σωστο βημα!!!!!!!
    Σας ευχαριστω ολους σας!!!! <3 <3 <3 <3

Α! 1000 συγνωμη για τα ορθογραφικα, πραγματικα λυπαμαι γαι το πως εχουν καταντησει τα ελληνικα μου!!!!

Senior Member
    62 ατομα το ειδαν και μονο η Αλινα μου εστειλε?? Ευχαριστω Αλινακι μου!! Αλλα στειλτε ρε παιδια!! Δεν ειναι και κατι!!! :sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    wow μου να σου στείλω πληροφορίες για τον γιατρό μου αλλά από το τηλ δεν θα βγάλεις άκρη,στο είχα πει και όταν πρωτομπήκες στο φόρουμ,κάνει ενημερωτικά ραντεβού συγκεντρωτικά των ενδιαφερόντων,είχες κλείσει ραντεβού και το ακύρωσες και όπως είπες και τότε η λίστα ανμονής είναι πολύυυυυυυυυυυυ μεγάλη

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    wow μου να σου στείλω πληροφορίες για τον γιατρό μου αλλά από το τηλ δεν θα βγάλεις άκρη,στο είχα πει και όταν πρωτομπήκες στο φόρουμ,κάνει ενημερωτικά ραντεβού συγκεντρωτικά των ενδιαφερόντων,είχες κλείσει ραντεβού και το ακύρωσες και όπως είπες και τότε η λίστα ανμονής είναι πολύυυυυυυυυυυυ μεγάλη
    Με κάλυψε η προλαλήσασα!

Senior Member
    Ναι για το Ριο το εχω ξεκαθαρισει οτι δυστηχως δεν μπορω να περιμενω τοσο!!!!! Σας ευχαριστω παντως!!!

Senior Member
    Koριτσακι τι κανεις?Ειχα δει που ρωτουσες για μενα αλλα δεν ημουν κ πολυ στα καλα μου να σου απαντησω.Τωρα για το θεμα του γιατρου κ εγω στο Ριο θα την κανω οποτε δεν εχω κατι να σου πω.Αν απο τοτε ειχες κανει το ραντεβου θα ειχες παρει σειρα,θα κοντευες σχεδον κ δεν θα ετρεχες τωρα.Σου ευχομαι οτι καλυτερο!