Results 31 to 45 of 55
-
07-02-2012, 03:24 #31
Οποια διαιτα κ να κανεις τα πρωτα κιλα ειναι υγρα.Εντυπωση μου κανει που στο ειπε αυτο διατροφολογος.
- 07-02-2012, 03:32 #32
ναι μου το ειπε.. μακαρι να εχει δικιο
07-02-2012, 08:32 #33
Δεν ειναι μυθος, απλα δεν ειναι ετσι ακριβως.
Με τις διαιτες κρασης χανεις υγρα (κατακρατηση) και εχεις μεγαλο κινδυνο να χασεις μυς παρα λιπος (αυτο που επαθε η χριστινα, εχασε 20 κιλα απο τα οποια 4 ηταν λιπος) διοτι οταν βρισκεσαι σε κατασταση πενειας και λοιμου (γιατι αυτο ειναι αυτες οι διαιτες) ο οργανισμος σε αυτη τη κατασταση κινδυνου θα διασπασει τη πρωτεινη σε γλυκοζη (γλυκοζονεογενεση) η οποια πρωτεινη ειναι ο μυς σου. Διοτι ειναι πιο ευκολο να σπασει τη πρωτεινη παρα το λιπος οταν ειναι σε αυτη τη κατασταση (επισεις για να μην μπεις σε αυτη τη κατασταση, προτεινουν μικρα και συχνα γευματα)
Λογω του οτι χανεις μυς, και οπως γνωριζουμε, οσο περισσοτερους μυς εχεις, τοσο μεγαλυτερο μεταβολισμο εχεις. Λογω του οτι εχασες μυς, χαμηλωνει ο μεταβολισμος, οποτε επανερχεται η κατακρατηση και γυριζουν μερικα κιλα διοτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν ποσους μυς εχουν χασει, οποτε για να διατηρησουν τα - 7 κιλα, μπορει η καινουρια τους συντηρηση να ειναι 1500 θερμιδες, αντι του γνωστου 2000 θερμιδες.
Εκει τη πατανε οι περισσοτεροι. Επισης αυτος ειναι ο λογος που τα χανεις πιο δυσκολα μετα τα κιλα.
07-02-2012, 14:01 #34
ρε παιδια... ειμαι σχεδον 100 κιλα με υψος 1.68...
αγυμναστη και θα χασω μυς? μετα τι θα μινει? παραλυτη θα μεινω?
δεν παει ετσι.. οταν εχεις λιπος θα χασεις λιπος πρωτα
07-02-2012, 14:44 #35
Originally posted by BloodyKate
αν εχεις πχ 50% λιπος,χασεις 10 κιλα με διαιτα της σουπας και στην επομενη λιπομετρηση εχεις 48% λιπος,σημαινει προφανως οτι κατι δεν παει καλα...
07-02-2012, 14:50 #36
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
07-02-2012, 16:21 #37
Τι να σου πω... θες να το δοκιμασεις να δεις να πειστεις να το δεις και μονη σου; Δεν στο λεμε απο κακια, τα γεγονοτα σου λεμε.
08-02-2012, 00:50 #38
μπα δεν με βλεπω σε καροτσακι...
τεσπα κανω την αρχη με αυτη τη γαματη διαιτα και βλεπουμε για τη συνεχεια
ο πατερας μου δεν κυκλοφοραει με αναπηρικο που εκανε τη διαιτα μηνες... να ανυσηχω?
08-02-2012, 01:00 #39
αληθεια, γιατι δε ρωτας τον πατερα σου???
φαινεται να ειναι ειδικος!!
08-02-2012, 01:15 #40
ειδικος δεν ξερω .. επισης δεν ξερω απο που κι ως που τον χαρακτηριζεις..
αλλα μαγκας ειναι γιατι εχασε παααρα πολλα κιλα και δεν πηρε πισω γραμμαριο
επισης δεν ξερω απο που κι ως που με ειρωνευεσαι χαρακτηριζζοντας ενα τοσο σημαντικο ατομο για μενα
anyway καλυτερα να ρωτησω τον δικο σου πατερα εκεινος θα ξερει παραπανω γιατι εδω δεν μου απανταει κανενας
08-02-2012, 01:20 #41
σου απαντησαν τοσοι απλα δεν πηρες τις απαντησεις που ηθελες!!
η ιδια μας λες συνεχεια τι σου ειπε ο πατερας σου γιατη συγκεκριμενη διατροφη, αρα γιατι δεν ακολουθεις τις δικες του συμβουλες κ ζητας αλλες?
ποσο μαλλον αφου ειναι τοσο μαγκας οσο λες!!
τωρα,το να ρωτησεις τον δικομ ου πατερα ειναι λιγο δυσκολο...εκτος κ αν εχεις τροπο να εχεις επαφημετον αλλο κοσμο!!!
τι να σουπω,μπορεις νατο δοκιμασεις κ αυτο!!!
08-02-2012, 01:23 #42
αχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!!
08-02-2012, 01:26 #43
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
προφανώς μόνο εσύ βλέπεις το αστείο!
08-02-2012, 01:44 #44
Επειδη ξερω απο προσωπικη πειρα,και πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερετε απο προσωπικη εμπειρια περι του συγκεκριμενου θεματος,οταν θελουμε να ακολουθησουμε την χ,ψ διαιτα,που μας φαινεται τελεια,φοβερη,μοναδικη κ ανεπαναληπτη,οτι και να ακουσουμε,οτι και να διαβασουμε,θα την κανουμε γιατι πολυ απλα την κρινουμε τελεια. οποτε,αφου ειπαμε ολοι τη γνωμη μας,νομιζω οτι πρεπει να μπει στη διαδικασια να κανει η κοπελα τη διαιτα που επελεξε,και εδω θα ειμαστε και θα ξαναμιλησουμε για τα αποτελεσματα που ειχε,τοσο βραχυπροθεσμα οσο και μακροπροθεσμα...
08-02-2012, 04:45 #45
ειδικος δεν ξερω .. επισης δεν ξερω απο που κι ως που τον χαρακτηριζεις..
αλλα μαγκας ειναι γιατι εχασε παααρα πολλα κιλα και δεν πηρε πισω γραμμαριο
επισης δεν ξερω απο που κι ως που με ειρωνευεσαι χαρακτηριζζοντας ενα τοσο σημαντικο ατομο για μενα
anyway καλυτερα να ρωτησω τον δικο σου πατερα εκεινος θα ξερει παραπανω γιατι εδω δεν μου απανταει κανενας
Εχουμε τη χριστινα που τη αναφερα, σου μιλησε και η ιδια, δεν σου ειπα οτι θα καταληξεις σε καροτσακι, ειπα οτι οι μυς σου θα ατροφησουν/καουν ΣΑΝ αυτων σε καροτσακι. Θα περπατας κτλ, αλλα θα σερνεσαι και θα προτιμας να καθεσαι.
Σου μιλησαμε ευγενικα, με αναλυσεις, με εμπειριες, και μπηκες σε αμυνα και υπερασπιζεσαι μια διαιτα εντελως τυχαια (ο καθενας μπορει να πει, θα τρως για 10 μερες Χ-φαγωσημο σε μικρη ποσοτητα και θα χασεις 10 κιλα. Εγω σου λεω πως αν φας ΜΟΝΟ μια χουφτα ηλιοσπορους, καθε μερα θα χασεις 10 κιλα σε 10 μερες) και τη λες "γαματη".
Εμεις θελησαμε να σου γλιτωσουμε τον χρονο να χασεις βαρος, χασεις εσυ, δεν χασεις.. δεν μας πολυ-καιει, οι περισσοτεροι απο μας, τα χασαμε τα κιλα που θελαμε ηδη.
Εφοσον εχεις ηδη καποιον κοντινο σου που τη εκανε και εχει εμπειρια, εμας τι μας θες; Εχεις ζωντανο παραδειγμα σε κοντινο σου ατομο, ζητα βοηθεια/συμβουλες απο αυτον. Το να ειρωνευεσαι και να αρπαζεσαι με μας, που θα σε βγαλει; πιο το νοημα;
Κανε ο,τι θες, μεγαλη γυναικα εισαι, ουτος η αλλιως, θα εκανες εξ'αρχας αυτο που ηθελες εσυ, ασχετως τι θα σου ελεγε κανεις αλλος.
Παραιτήθηκα από τις εφαρμογές, πού να γνωρίσω κόσμο;
06-07-2025, 11:30 in Σχέσεις και Επικοινωνία