ΡΥΖΟ-γκοφρέτες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ΡΥΖΟ-γκοφρέτες

σε όσες δίατες έκανα οι ρυζογκοφρέτες+το ρύζι ήταν σύμμαχος μου, άσε που νιώθω πως δε μου ανοιγουν την ορεξη όπως το ψωμί ή τα μακαρόνια. κάτι δε μου κάθεται καλα με το σιμιγδάλι και το σιτάρι μου φαινεται...
    ξέρω πως έχουν 33 θερμίδες το τεμάχιο/όσο δηλαδή και μια φρυγανιά, και πως μερικοί μπορεί να τις θεωρούν άγευστες σαν χαρτί, αλλά εγω τις βρίσκω νοστιμότατες.

ηθελα να ρωτήσω αν ανεβάζουν τον γλυκαιμικό δείκτη αντιστοιχα με το ψωμί. ξέρει κανεις?

σαν εναλλακτική στο ψωμί επίσης χρησιμοποιώ για τόστ, ενα ψωμί από ανεπεξεργαστες φύτρες σιταριού.

Senior Member
    Το άσπρο ρύζι έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και υψηλό γλυκαιμικό φορτίο, 64 και 23 αντίστοιχα.
    Λιγότερο από το λευκό ψωμί πάντως.

Senior Member
    έχετε δεί παρόμοιες από καλαμπόκι? στο εξωτερικό ξέρω ότι υπάρχουν... εδω όμως δεν εχω δεί... είναι πολυυυυ νοστιμες!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ria
    έχετε δεί παρόμοιες από καλαμπόκι? στο εξωτερικό ξέρω ότι υπάρχουν... εδω όμως δεν εχω δεί... είναι πολυυυυ νοστιμες!!!!!
    θα βρείς στον ΑΒ, στα βιολογικά προιόντα

Senior Member
    cat82 thanks a lot!!! Θα τις αναζητήσω ναι!!! μαρεσουν πιο πολυ απο αυτες του ρυζιου

Senior Member
    Εγώ τις αγοράζω, είναι τετράτωνες και πολύ νόστιμες με 17 θερμίδες το κομμάτι, πολύ λεπτές

Senior Member
    αααα εγώ έλεγα αυτές που είναι ακριβως ίδιες σε σχήμα με τις ρυζογκοφρετες....

Senior Member
    Originally posted by ria
    αααα εγώ έλεγα αυτές που είναι ακριβως ίδιες σε σχήμα με τις ρυζογκοφρετες....
    παλιοτερα ειχε στρογγυλες με ρυζι+καλαμποκι μαζι, μπορει να εχει ακομα,δεν εχω προσέξει.

Senior Member
    ok thanks θα το ψαξω!!

Senior Member
    Έμενα ο γιατρός μου μου τις πρότεινε όπως κ το γάλα σογιας ή ρυζιού κ έχω βρει την υγεία μου. Στα βιολογικά βρίσκεις κ με καλαμπόκι κ ρυζογκοφρ με σοκολ ή φράουλα ή γιαούρτι νοστιμοτατες αντί για κάτι γλυκο εκοψα κ τα μπαρς όλο ζάχαρη

Senior Member
    εμενα αγευστες μου φαινονται

Senior Member
    εμενα σαν φελιζολ

Senior Member
    Εμένα με φουσκώνουν κ είναι κ ευπεπτες τις παίρνω με το τσουβάλι. Έχω κόψει κ το ψωμί. Τις έμαθα κ στις φίλες μου