Results 1 to 11 of 11
Thread: ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
13-03-2010, 16:31 #1
ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι εδώ και λίγο καιρό κι εγώ μέλος της παρέας σας και αν και παρακολουθώ πάντα όλες τις συζητήσεις που γίνονται, σπάνια συμμετέχω... Νιώθω πως έστω κι έτσι μου κάνει καλό!!! Πριν 2 χρόνια περίπου, αντιμετώπισα για πρώτη φορά την ανορεξία κι έπειτα σε μικρότερο όμως βαθμό την βουλιμία ενώ μέχρι και σήμερα υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να τρώω λιγότερο απ' όσο πρέπει αν και καταφέρνω να διατηρούμαι πάντα στα κιλά μου. Κάποιες φορές έχει τύχει να πάθω βουλιμικά επεισόδια, τα οποία όμως ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι σημαντικά περιορισμένα ενώ ποτέ δεν καταλήγουν σε εμετό παρά μόνο σε υπεργυμναστική. Αποφεύγω συνειδητά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας υδατανθράκων και την βγάζω με μπόλικη σαλάτα και κρέας ή κοτόπουλο!!! Η αλήθεια είναι πως τρώω και αρκετό μέλι... (κάτι σαν τις αρκουδίτσες νιώθω!!!) Θεωρητικά θα έπρεπε με την διατροφή αυτή να χάνω όπως συνέβαινε και παλαιότερα, όμως αντί γι' αυτό μένω σταθερή στα κιλά μου ή στη χειρότερη παίρνω λίγα γραμμάρια... Γιατί συμβαίνει αυτό??? Πώς μπορώ να κάνω το μεταβολισμό μου να δουλέψει εντονότερα όπως λειτουργούσε παλαιότερα???? Σε λίγο φοβάμαι πως θα τρώω σκέτες σαλάτες και θα παχαίνω!!!
- 14-03-2010, 10:36 #2
απ ότι έχω διαβασει, ο μεταβολισμός αυξάνεται με την αύξηση της μυικής μάζας.
πρεπει να τρως σωστα, αυξανοντας λίγο τις ποσοτητες και να κάνεις βάρη, όχι μόνο αερόβια.
Σε κάτι τέτοια τα καταφέρνουν πολυ καλύτερα οι μποντιμπίλντερς οπότε θα σου έλεγα να κάνεις μια βόλτα απο το σαιτ τους, ωστε να πάρεις ιδέες για απώλεια λίπους χωρις να χανεις ΄μυική μαζα.
μη φοβάσαι, δεν θα γίνεις τερας με ποντικια, ειδικά αν δεν παρεις ορμόνες.
www.bodybuilders.gr
04-05-2011, 12:25 #3
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
04-05-2011, 17:23 #4
καλησπερα. καινουργια στην παρεα. μπορει καποιος να μου εξηγησει το εξης - κανω 2 βδομαδες διατροφη σε διαιτολογο. αντι να χασω κιλα εχω παρει 1 γιατι ? ημουν 60 και ειμαι 61 κιλα τωρα.35 ετων και εχω 3 παιδια. τη διατροφη την κανω κανονικα.
με εχει πιασει πολυ αγχος γιατι εχω θυροειδη και γαστριτιδα/οισοφαγιτιδα.
04-05-2011, 17:29 #5
γεια σου ton76, καλως ήρθες!
είμαστε κ στα ίδια κιλά
μηπως περιμενεις περίοδο? γενικα μηπως ειναι καποια κατακρατηση?
ασκείσαι καθόλου? μηπως φταίει ο θυροειδής σου?
μα καλα τι διατροφη σου εδωσε και πήρες κιόλας? με πόσες θερμίδες?
σόρρυ για τις τόσες ερωτήσεις
04-05-2011, 17:43 #6
ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!!
ξερω γω τι συμβαινει? περιοδο περιμενω στις 11 περιπου του μήνα.ο διαιτολογος μου εχει βαλει μαλλον πολλους υδατανθρακες τι να πω!! εξετασεις ειχα κανει προσφατα οποτε δεν ειναι η tsh το θεμα. επισης πρεπει να πω οτι περπαταω 30-60 λεπτα/5 εβδομ.
φανταστειτε οτι το σαββατο ειχα εγω γενεθλια , τη Δευτερα ο ενας γιος μου και ουτε κ.γ τουρτα δεν ακουμπησα!!
04-05-2011, 17:46 #7
εν τω μεταξύ δεν μου εχει δωσει προγραμμα στανταρντ εκτος το πρωινο. πχ πρωι κουλουρι θεσ , 2-3 φρουτα την ημερα και διαφορα φαγητα, πχ λαχανοντολμαδες, γεμιστα , οσπρια, λιγο κρεας καθολου αυγα, αραβικες και διαφορα τετοια.αυριο θα παω το πρωι να με ζυγίσει. για καλυτερα πηγα τι να πω...
04-05-2011, 17:48 #8
πρεπει να βγω γιατι ειμαι στη δουλεια, θα επανελθω αυριο μετα το διαιτολογο. 130 ευρω θελει κιολας!!!φιλακια ευχαριστω
04-05-2011, 17:55 #9
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ton.... 130 δεν ζητάνε ούτε οι ακριβοθότυροι κ πασίγνωστοι διαιτολόγοι....ακους 130!!!!!μήπως να έβρισκες κάποιον άλλον?
04-05-2011, 18:08 #10
nai βρε ton πολλα τα λεφτα!
μπορει να ειναι κ απο τους υδατανθρακες αν σου εχει βαλει πολλους μπορει κ να ειναι απλα κατακρατηση , αλλα απο τι :S
παντως οτι κ να'ναι εσυ συνέχισε και κανε σα να μη συνεβει
αληθεια πόσο ύψος έχεις? και ποιος ειναι ο στοχος σου?
05-05-2011, 10:32 #11
καλημερα σε ολους !!!
λοιπον εχετε δικιο μαλλον πρεπει να βρω αλλο διαιτολογο. οντως εχω παρει 1 κιλο!!
τελοςπαντων, το υψος μου ειναι 1.65 και δυστυχως παλευω εδω και 15 χρ με χασιμοτο θυροειδιτιδα και προσφατως απο γαστριτιδα/οισοφαγιτιδα(ελαφρια βεβαια).
εχω μεγαλο παρελθον απο υπερφαγικα επεισοδια και σχεδον ανορεξιας οποτε καταλαβαινετε το αγχος μου. ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερον σας.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....