Results 91 to 105 of 165
Thread: Κολυμβητηριο και διατροφη
-
21-05-2010, 09:46 #91
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 87
Originally posted by brazil
Καλημερα!! -800γρ σημερα και ενθουσιασμενη!
Τα χθεσινα μου: Κολυμβηση 1 ώρα - 2000μ (ανεβαινουν οι επιδοσεις!)
Πρωι: Τοστ
Δεκατιανο: 2 ακτινιδια - 1 πορτοκαλι
Μεσημερι: Συκωτι ψητο, πρασινη σαλατα
Απογευμα: 3 κρακερς
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%
Νομιζω οτι τα πηγαινω καλα! Το τριημερο ειναι κρισιμο, για να δουμε...
2000m μπράβο! τι στυλ κολυμπας;
μήπως όμως οι θερμίδες που παίρνεις είναι λίγες;;; δεν πρέπει να πέφτουμε κάτω από 1200 την ημέρα, γιατί αλλιώς μπλοκάρει ο μεταβολισμός.
Αν μου επιτρέπεις, από την εμπειρία μου, θα πρότεινα να προσθέσεις κι άλλα φρούτα, που κόβουν την πείνα, έχουν ελάχιστες θερμίδες και σου δίνουν βιταμίνες και άλλα απαραίτητα στοιχεία. Από τον εαυτό μου παρατήρησα, ότι αν φάω μήλο πριν πάω στο κολυμβητήριο, αποδίδω καλύτερα, ίσως λόγω της γλυκόζης που έχει.
Και πάλι σόρρυ για την παρέμβαση.
- 21-05-2010, 11:13 #92
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
βραζιλιανα μπραβο!!! 2000 μετρα σε μια ωρα!!!!νομιζω δε θα το καταφερω ποτε...:-(
να σας πω την αληθεια. ..εμενα η διαιτολογος μου εχει παση θυσια 4 φρουτα τη μερα.ομως εμενα η σχσεση μου με τα φρουτα ειμαι αρνητικοτατη και δεν τρωω σχεδον ποτε,αντε 2 τη βδομαδα και πινω και κανω χυμο που στιβω μονη μου(το επιτρεπει η διαιτολογος).συνολο παντως δεν υπερβαινω τα 10 φρουτα τη βδομαδα τη στιγμη που μου εχει 28!
στο κολυμβητηριο συμβαινει συχνα (σχεδον φορα παρα φορα) να ζαλιζομαι...σας συμβαινει εσας αυτο η νιωθετε μια χαρα στο κολυμβητηριο??πρεπει να ανησυχησω η αν το σηνυθισω??
κατα τα αλλλα η διαιτα μου ειναι πληρης(σαλατες μοσχαρι γαλα κλπ) και οι εξετασεις αιματος μου καλες
λετε οι ζαλαδες να οφειλονται στα φρουτα?? η στη διαιτα?? η σε τπτ στην τελικη και απλα υπαρχουν??
21-05-2010, 12:14 #93
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 773
Λετε να τρωω λιγες θερμιδες??? Το εχω σκεφτει κι εγω... αλλα παει τοσο καλα που ψιλοφοβαμαι να ανεβασω θερμιδες μηπως δεν χανω. Αλλα απο την αλλη δεν θελω και να κολλησει ο μεταβολισμος μου. Θα το μετρησω και θα δω!
21-05-2010, 12:17 #94
- Join Date
- Feb 2009
- Posts
- 1,346
well done brazil mou!!!
θα σου προτεινα ομως να κανεις αλλο ειδος διατροφη γιατι εχεις πεσει πολυ σε θερμιδες, ασχετα με τα lipotox και οταν θα τα σταματησεις και θα μπεις σε διατροφη θα τα παρεις πισω... την πατησα ετσι γιαυτο στο λεω.. κανε αλλαγες οσο ειναι νωρις γιατι θα κολλησει ο οργανισμος σου μετα...
εμενα με ξεκινησε η διαιτολογος με 1670 θερμιδες για να φτασω να τρωω το λιγοτερο 1300.. εσυ τρως πολυ πιο κατω απο 1300 αποτι βλεπω..... μετα που θα φτασεις καλη μου...???
21-05-2010, 20:45 #95
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 773
Γεια σας κι απο μενα!
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ.
Τα σημερινα μου:
Πρωι: Τοστ
Δεκατιανο: ----
Μεσημερι: Φασολακια, 1 φετα ψωμι, 100γρ ανθοτυρο
Απογευμα: 3 κρακερς
Βραδυ: Σαλατα πρασινη με κατικι δομοκου και 1 αυγο βραστο
Αυτα κοριτσια ειναι καλα που εφαγα σημερα??? Δεν νομιζω οτι ειναι λιγες θερμιδες ή κανω λαθος?
Τριημερο εκδρομη, οποτε καλη μου τυχη!!!
21-05-2010, 21:47 #96
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
κολυμβητηριο σημερα κατω απο συννεφα βαρια και ψιχαλες! σχεδον ειδιλιακο!!!(ειναι ανοιχτο το κολυμβητηριο μου)
1 ωρα 1200 μετρα
πρωι τοστ και γαλα
δεκατιανο καφες μετριος
μεσημερι 2 σουβλακια κοτοπουλο,μι πιτα αραβικη σαλατα
βραδυ μαλλον δεν θα φαω γιατι νυστζω τοοοσοοο πολυ
22-05-2010, 00:15 #97
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 87
Brazil το σημερινό μου φάνηκε καλύτερο απο θερμίδες! Κρίνοντας από εμένα, που είμαι λίγα κιλά, αλλά εχω τοπικό πάχος, η δίαιτα μου (που από τότε που την άρχισα μου έφυγαν ζαλάδες, αδυναμίες κτλ που είχα συνέχεια) είχε μεγάλο αριθμό φρούτων, πχ 3 την ημέρα (πρωινο, δεκατιανο, απογευματινο), 2 σαλατες, 2-4 φορες την βδομαδα κρεας, ψάρι, κάτι λαδερό ή όσπριο και ψωμί ολικής, α! και για να ξεγελίεμαι στο πρωινό μπορεί να είχε φρυγανίες με μέλι ή μαρμελάδα (που πλάκα πλάκα κάλυπτε την ανάγκη για συμπυκνωμένη ζάχαρη!). Όταν το βραδινό είναι σαλάτα να τρώς και ψωμί μαύρο μαζί και τα αυγουλάκια να είναι συχνά στην διατροφή, όπως και μια ομελέτα καθε 10-15 μέρες δεν βλάπτει.
Δεν είμαι ειδικός, αλλα από την δική μου εμπειρία, που όπως είπα κινούμαι σε λίγες θερμίδες, λόγω κανονικού βάρους, το μυστικό είναι φρούτα και λαχανικά, ισορροπία στα υπόλοιπα, ποικιλία και συχνά γεύματα.
Κοριτσάκι μήπως οι ζαλάδες έχουν σχέση με υπόταση; Ή μπορεί να σου πέφτει και η γλυκόζη, αν εχεις να φας πολύ ώρα. Δεν πρέπει να μένει κανείς νηστικός για πάνω από 3-4 ώρες. Ο διαιτολόγος μου μου είχε πει τόι αν πεινάω ενδιάμεσα να τρώω καρότα ή αγγούρια, που για την καύση τους καταναλώνουν τις δικές τους θερμίδες ...ή κάπως έτσι.
Μήπως αν βάλεις λίγο μέλι και κανέλα πάνω από τα φρουτάκια τα φας πιο ευχάριστα; Ετσι για αρχή μέχρι να τα συνηθίσεις!
23-05-2010, 01:53 #98
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
lenapapa αυτο με τις πολλες ωρες μπορει να ειναι η απαντηση...γιατι 2 πρεπει να εχουν περασει απο το τελευταιο γευμα αλλα επειδη δεν βολευει παντα το προγραμμα μπορει και να εχουν περασει πολυ περισσοτερες ωρες.
κοριτσακια...σημερα κολυμβητηριο δεν πηγε καμια??
εγω πηγα...και επιασε και μπορα...χαλαζι κοριτσια!!ηταν ομως απολαυστικο!!
προλαβα να κανω 50 λεπτα(μετα μας βγαλανε υποχρεωτικα) και 1100,αν και το μετρημα το εχασα καποια στιγμη λογω της βροχης!
23-05-2010, 09:55 #99
- Join Date
- Mar 2005
- Posts
- 1,621
bravo βρε κορίτσια!!!!(brazilianaki απίστευτες επιδόσεις!!!! )
πόσο σας ζηλευωωωωωωωωωωω.... εγώ ήμουν αδιαθετη αυτη την εβδομάδα κ δε πήγα καθόλου...
κοριτσάκι με τη βροχη κολύμπιιιιι θα ήταν υπέροχα!!!!!!!!!
τη τρίτη θα πάω πάλι.... σας φιλω!!!!
25-05-2010, 17:30 #100
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 773
Γεια σας και παλι!! Σημερα ξυπνησα 81,2... +900 γρ δηλαδη λογω τριημερης εκδρομης. Απο αυριο ξεκιναω και παλι κολυμβητηριο εντατικα. Θα τα λεμε απο εδω!!
25-05-2010, 22:25 #101
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
γεια σας!! πηγα σημερα...αλλα λογω πολυ καλου καιρου ειχε απειρο κοσμο και δεν μπορεσα να το ευχαριστηθω...εκανα 1 ωρα αλλα απο τα νευρα μου που πεφταμε συνεχως ο ενας πανω στον αλλο δεν μετρησα...αλλα πρεπει να εκανα αρκετα, γυρω στα 1200 λογικα
26-05-2010, 13:43 #102
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 773
Καλησπερα!!
Σημερα πηγα πισινα μετα απο 5 μερες και ενιωσα τελεια! 1 ώρα - 2000μ!
Τα σημερινα μου:
Πρωι: 3 φρυγανιες με κατικι δομοκου
Δεκατιανο: ---
Μεσημερι: Κοτοπουλο μπουτι ψητο (χωρις πετσα), λιγη μουσταρδα, σαλατα μαρουλι, 1 φ. ψωμι
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2% με 2 φρυγανιες
Και αυριο καλυτερα!
26-05-2010, 18:00 #103
- Join Date
- May 2010
- Location
- Athens
- Posts
- 28
Καλησπέρα σε όλους από ένα νέο μέλος!
είμαι κι εγώ φαν του κολυμβητηρίου, τουλάχιστον από Μάρτιο μέχρι Οκτώβρη (είμαι κρυουλιάρα και δεν αντέχω χειμώνα στο ανοιχτό). ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια από εσάς έχει εμπειρία σε προγράμματα γυμναστικής στο νερό γιατί εγώ φέτος το ξεκίνησα και δεν μπορώ να πω ότι βλέπω διαφορά στο σώμα μου.
26-05-2010, 20:18 #104
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
Elpis_saurus καλωσορισες!!
δεν πορω να σου δωσω απαντηση γιατι πηγαινω μονο στις ωρες κοινου και κανω μονη μου.το κολυμβητηριο μου ομως προσφερει καποια προγραμματα και σκεφτομουνα να παω σε καποιο.
μηπως λοιπον μπορεις να μου πει τι προγραμμα κανεις εσυ και δεν σε εχει βοηθησει για να το αποφυγω??ποια ειναι η γενικοτερη εμπειρια σου?? το κανεις καιρο ωστε να μην εχεις δει αποτελεσματα??
το κολυμβητηριο μου προσφερει τα εξης: aqua aeribic, μαραθωνια κολυμβηση και εκμαθηση κολυμβησης με ενηλικους.εσυ κανεις καποιο απο αυτα η καποιο αλλο??
η απαντηση σπου θα με βοηθησει πολυ! σε ευχαριστω προκαταβολικα!
27-05-2010, 08:35 #105
- Join Date
- Feb 2009
- Posts
- 1,346
καλημερες κ εδω!!!!!
εχω να παω σχεδον 2 βδομαδες για κολυμπι και αισθανομαι τυψεις... σνιφ.... αλλα δε προλαβαινα το καημενο...
απο Σαββατο παντως ή Κυριακή ξεκιναω και πάλι δυναμικα!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση