Κολυμβητηριο και διατροφη - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 165
    Senior Member
    Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, σε τι κάτασταση είστε μετά το κολυμβητήριο; Εγώ είμαι λιώμα. Ντύνομαι, φτάνω σπίτι σε 40 λεπτά περίπου και μετά με πιάνει μία κούραση, μια ατονία, μια αδυναμία, λες και έσκαβα όλη μέρα... χάλια σας λέω.

Senior Member
    Κολυμβητηριο και σημερα (3η φορα στην εβδομαδα), 1 ώρα - 2000μ!

Junior Member
    κορίτσια γεια σας! επανέρχομαι δριμύτερη για να σας ανακοινώσω ότι η γυμναστική στο νερό ΔΟΥΛΕΥΕΙ! εάν έχει αντίστοιχο πρόγραμμα στο κολυμβητήριο που πηγαίνετε σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. στην απώλεια κιλών δεν είδα διαφορά, αλλά χάνεις πολύ σε πόντους, που νομίζω ότι είναι και το πιο σημαντικό. και σε συνδυασμό με 1 κρεμούλα, η κυτταρίτιδα οδεύει προς την εξαφάνιση.
    <p>
    όσο για αυτό που ρωτάς lenapapa, μπορώ να σου απαντήσω ότι, τουλάχιστον για μένα, εξαρτάται από την ώρα. αν πάω στο πρωινό τμήμα, πριν τη δουλειά, είμαι γεμάτη ενέργεια όλη τη μέρα. αν πάω στο βραδυνό μετά το γραφείο, μετά είμαι πτώμα.

Senior Member
    Χθες κολυμβηση 1 ώρα - 1700μ. Καλα ηταν για Κυριακη... Νεα εβδομαδα απο σημερα!

Senior Member
    Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ ... με βροχη, αλλα ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται!!

Junior Member
    βραζιλιάνα δεν είναι πιο ωραίο το κολύμπι με τη βροχή; που ακούγονται οι στάλες όπως πέφτουν μέσα στο νερό; εμένα με ξετρελαίνει!

Senior Member
    Ναι ηταν τελεια!! Και να φανταστεις οτι δεν ειχα διαθεση στην αρχη γιατι δεν ειχε ηλιο... αλλα αξιζε!

Junior Member
    έτσι μου ρχεται να ξαναπάω το βράδυ αν ξαναβρέξει, χαχαχαχαχα!

Senior Member
    Και σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ.
    Μαλλον μονη μου γραφω σε αυτο το ποστ. Κανεις αλλος δεν κολυμπαει πιααααααα????

Senior Member
    den kolympw καν στον ιδρωτα φετος ωστε να σου κανω παρεα...
    ακομα δεν εχει τρελες ζεστες δοξα το Θεο,
    απο ποτε θα καουμε να ξερω να παω στα φιτζι οεο?

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Εδώ είμαι παρούσα, σήμερα κολύμπι 1,5 ωρίτσα, χωρίς βροχή αλλά ήταν σούπερ

Senior Member
    Originally posted by Elpis_saurus
    όσο για αυτό που ρωτάς lenapapa, μπορώ να σου απαντήσω ότι, τουλάχιστον για μένα, εξαρτάται από την ώρα. αν πάω στο πρωινό τμήμα, πριν τη δουλειά, είμαι γεμάτη ενέργεια όλη τη μέρα. αν πάω στο βραδυνό μετά το γραφείο, μετά είμαι πτώμα.
    πάντα πάω μετά την δουλειά, δεν έχω άλλη επιλογή, ίσως φταίει που τώρα είναι ντάλα ήλιος. Σκέψου ότι είμαι τουλάχιστον μία ώρα κάτω απο μεσημεριάτικο ήλιο και μπορεί να μην ζεσταινομαι αλλά σιγουρα θα με βαράει. Αφού δεν το ένιωθα τόσο τον χειμώνα δεν θα ανησυχήσω ακόμη!

Αχ έχω καιρό να πάω, μια το ένα μια το άλλο, μπράβο κορίτσια που είστε φανατικές, μακάρι να είχα χρόνο, όλη την ώρα εκεί θα ήμουν.

Junior Member
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! και προσπαθώ να μην κάνω εξαιρέσεις, ακόμα κι αν είμαι πτώμα. πάντως, θα λείψω για μερικές μέρες από Αθήνα, οπότε δεν θα πηγαίνω. μου χαλάει η διάθεση, θα μου λείψει το μπανάκι μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by Elpis_saurus
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! και προσπαθώ να μην κάνω εξαιρέσεις, ακόμα κι αν είμαι πτώμα. πάντως, θα λείψω για μερικές μέρες από Αθήνα, οπότε δεν θα πηγαίνω. μου χαλάει η διάθεση, θα μου λείψει το μπανάκι μου!!!!
    σου χω στειλει u2u το χεις δει?

Senior Member
    Έχω να πάω 2 βδομάδες... άτιμο διάβασμα και άτιμη περίοδος...

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast