Results 1 to 2 of 2
Thread: Να μαι κ εγω!
-
10-05-2010, 16:41 #1
Να μαι κ εγω!
Γεια σας και απο μενα λοιπον..
Τον τελευταιο καιρο συχνα πραγματα που ψάχνω στο google με βγαζουν στο φορουμ σας και ειπα να γραφτω..
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τη διατροφη μου ή με το βαρος μου..
Βασικα εγώ εχω ενα θεμα με καποια κιλα που εχω παρει αλλα απο παντου ακουω οτι ειναι υπερβολες..μπορει να εχουν δικιο μπορει και οχι..
Τελος παντων τους τελευταιους μηνες εχω ριξει απιστευτο καθισιο και δεν εκανα τιποτα με αποτελεσμα να παρω 5-6 ριμαδοκιλα και να μη μου μπαινουν τα ρουχα μου ή να μου ειναι τσιτα ε και οσο να ναι με εκνευριζει γιατι δε θελω για λιγα κιλα να αλλαξω και ολοκληρη τη ντουλαπα μου :Ρ
ε, και γι αυτο αρχισα να ψάχνομαι πανω σε διατροφες και γυμναστικες μπας και αδυνατισω λιγακι.. οποιεσδηποτε συμβουλες κλπ ειναι ευπροσδεκτεςαπλα εγραψα εδω για αρχη γιατι χαθηκα στα θεματα και δεν ηθελα να γραψω σε κατι εντελως ασχετο....
- 10-05-2010, 16:46 #2
γεια σου κ καλως μας ήρθες!καλα εκανες κ ασχοληθηκες με τον εαυτο σου γιατι ετσι την παταμε ολες..αφηνουμε τα 5 κιλακια κ γινονται 10 κ μετα 15 κλπ κλπ!καλη αρχη σε οτι αποφασισεις να κανεις!μακια!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία