Τρωω πιο πολυ απο τον φιλο μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 67
    Senior Member

Τρωω πιο πολυ απο τον φιλο μου

Κοριτσια εχετε παρατηρησει ποτε τι τρωνε οι ανθρωποι σας?
    Τωρα που πλεον συγκατοικω με τον ανδρα μου βλεπω οτι...τρωω περισσοτερο απο εκεινον!
    Εκεινος εχει 10 κιλα πανω απο εμενα αλλα μου ριχνει ενα κεφαλι...κ ειναι κ ανδρας κ μαλιστα ηταν αθλητης...
    Τι να πω ωρες ωρες λεω ρε γαμωτο αδικια!!!
    Εκεινοι τρωνε ολο ανθυγιεινα χωρις πιεση
    εμεις τρωμε ολο προσπαθοντας υγιεινα
    κ τελικα κανουμε βουλιμικα κ τρωμε κ τις βλακειες κ αποτελεσμα μηδεν.
    Μηπως να καναμε ο,τι κ οι ανδρες? απλα σου λενε "δεν πειναω"
    ε που να πειναει οταν εχει φαει μια γαβαθα απο κατι ανθυγιεινο που ο αλλος τρωει "στερημενα" κ μετα ξεσπαει αλλου...

Senior Member
    το εχω ηδη πει στην μητερα μου κ στον ιδιο οτι πιστευω οτι τρωει πολυ λιγοτερο
    μηπως να ηθελα να το γραψω κ εδω ωστε να το "παραδεχτω" κ σε εσας ωστε να κανω κατι γιαυτο?
    πραγματικα με προβληματιζει να τρωω περισσοτερο απο εκεινον, ασχετως ποιοτητας...

Senior Member
    όταν φτάνω να τρώω ίδιες η μεγαλύτερες ποσότητες από τον εκάστοτε φίλο μου, παίρνω κιλά! Καρατσεκαρισμένο!

Senior Member
    εμ δε παιρνω, χανω. αυτο ειναι το κουλο πλεον. τοσο καιρο υπεθετα τρωει παραπανω αλλα τωρα ξερω οτι δεν...
    απτην αλλη τοσο καιρο που παχαινα τι ισχυε?

Senior Member
    Αχ παιδια εγω ειχα το αλλο προβλημα μεχρι να πεσω απο τα 80.Ημουν πιο πολλα κιλα απο το φιλο μου.Τι χαλια συναισθημα.Ο φιλος μου ειναι 80 κιλα κι απο οταν επεσα κατω απο τα 80 λεω νταξ τωρα τουλαχιστον ειμαι χαμηλοτερα.:P

Senior Member
    χαχαχα ασε το περασα κι αυτο
    εγω 100+ κ αυτος 90...
    αχχχχχχχχχχ τωρα μουλαρωσα
    δε θελω οσο κ να παχυνω να παω ξανα σαυτα τα κιλα...γιαυτο θα χασω αλλα 10 αμεσα.
    Μαρεσει το φαγητο κ θελω ναχω περιθωριο στην εγγυμοσυνη...

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Αχ παιδια εγω ειχα το αλλο προβλημα μεχρι να πεσω απο τα 80.Ημουν πιο πολλα κιλα απο το φιλο μου.Τι χαλια συναισθημα.Ο φιλος μου ειναι 80 κιλα κι απο οταν επεσα κατω απο τα 80 λεω νταξ τωρα τουλαχιστον ειμαι χαμηλοτερα.:P
    Πραγματικά είναι πολύ άσχημο να είναι πιο ογκώδης και πιο βαριά από το φίλο σου. Εγώ ήμουν στα 110 αυτός κανονικός....Μια φορά κρυφά είχα δοκιμάσει μια φόρμα του και δεν έμπαινα ρε παιδια!! Ρεζιλίκια!
    Ευτυχώς με την επέμβαση έγινα επιτέλους πιο νορμάλ και ακριβώς επειδή ήμουν πιο λεπτή από αυτόν αισθάνθηκα ότι ανήκω στο γυναικείο φύλο!! Βέβαια τον τελευταίο 1,5 χρόνο άρχισε αυτός να παχαίνει και τον κυνηγάω να αδυνατίσει! .....ακουσον ακουσον!

Senior Member
    Originally posted by Christine1312

Πραγματικά είναι πολύ άσχημο να είναι πιο ογκώδης και πιο βαριά από το φίλο σου. Εγώ ήμουν στα 110 αυτός κανονικός....Μια φορά κρυφά είχα δοκιμάσει μια φόρμα του και δεν έμπαινα ρε παιδια!! Ρεζιλίκια!
    Ευτυχώς με την επέμβαση έγινα επιτέλους πιο νορμάλ και ακριβώς επειδή ήμουν πιο λεπτή από αυτόν αισθάνθηκα ότι ανήκω στο γυναικείο φύλο!! Βέβαια τον τελευταίο 1,5 χρόνο άρχισε αυτός να παχαίνει και τον κυνηγάω να αδυνατίσει! .....ακουσον ακουσον!
    Ναι ακριβως αυτο ρεζιλικια.Κι εγω μια φορα ειχα τυχει να κοιμηθω σε σπιτι ενος πρωιν μου και μου λεει να σου δοσω μια φορμα μου να κοιμηθεις, και ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει.:P

Senior Member
    bad μου ειναι πολυ δυσκολο το κεφαλαιο συγκατοικηση... εγω μενω με το συντροφο μου 1μιση χρονο μαζι (αρραβωνιασμενοι) εκεινος ειναι 62 κιλα κ εγω... ξερετε.. το θεμα ειναι πως εδω εχουμε το αντιθετο... τρωει οτι μπορεις να φανταστεις και ολη την ωρα σε μεγαλες ποσοτητες και δεν παιρνει γραμμαριο (αντε κ αν παρει δε θα του φανει, παλι σαν κολλημενος θα ειναι και δε γυμναζεται κιολας...)

ειναι πραγματικα βασανο αυτο που ζω, γιατι θελει συνεχεια να μασουλαει κατι και εγω τοσο καιρο (πριν τη διαιτολογο) ετρωγα ελαχιστα και δε μπορουσαν α τον βλεπω... πλεον, βαση του διαιτολογου μου, τρωω κ εγω σχετικα συχνα οποτε εχει ο καθενας τα δικα του και προχωραμε αρμονικα.....

Senior Member
    Ναι κι εμενα αυτος ο πρωην μου που ελεγα πριν 60τοσα κιλα ηταν.Καλα προσωπικα το θεωρουσα και υπερβολικο να ειναι καποιος τοσο αδυνατος, αλλα δεν παυει καθε μερα να με συγκρινα και να εμπαινα στο τριπακι αυτο.Με τη διαφορα οτι εμενα δεν ετρωγε πολυ.Δηλαδη ετρωγε μια φορα τη μερα ενα σουβλακι ξερω γω ή το μεσημεριανο που ειχε στο σπιτι, και την υπολοιπη μερα την εβγαζε με τσιγαρα και καφεδες.Και τον εκραζα οτι πρεπει να τρωει πιο πολυ και πιο σωστα αλλα δεν ακουγε.

Senior Member
    Αχ παιδια εγω ειχα το αλλο προβλημα μεχρι να πεσω απο τα 80.Ημουν πιο πολλα κιλα απο το φιλο μου.Τι χαλια συναισθημα.Ο φιλος μου ειναι 80 κιλα κι απο οταν επεσα κατω απο τα 80 λεω νταξ τωρα τουλαχιστον ειμαι χαμηλοτερα.
    Λοιπόν, εγώ είμαι 1,80 ύψος και το αγόρι μου 1,95 κοινώς με περνάει ένα κεφάλι και κάτι ψιλά
    Προχθές θέλαμε να μετρήσουμε πόσα κιλά είναι η σκυλίτσα μας οπότε του λέω ζυγίσου μία μαζί της και μία μόνος και κάνουμε την αφαίρεση.. Μου λέει δε μπορώ έκανα κοιλίτσα και φοβάμαι να ανέβω Για να μη τα πολυλογώ ανεβαίνει με τη σκυλίτσα αγκαλιά και είναι 108 κιλα!!!! Η σκυλίτσα μας είναι 13,5 κιλά, κοινώς ο φίλος μου είναι 94,5!!!!
    Τρώω μια φρικάρα εγώ - φανταστείτε είμαι πιο βαριά και από τους δυο τους μαζί!!!!!!!!!!!

Πριν ξεκινήσω να προσπαθώ να χάσω, έτρωγα περισσότερο από αυτόν,αλλά και αυτός δεν τρώει λίγο, αλλά έχει πολύ καλό μεταβολισμό και είναι υπερ-ενεργητικος,(δε κάθεται στα αυγά του)

Senior Member
    Ax αυτοι οι μεταβολισμοι των ανδρων.Τα νευρα μουυυυ!:P

Καλημερα κοριτσια...τι θεμα ειναι αυτο που θιγετε!!! Φοβερο, μπραβο που το θιξατε.
    Τελικα δεν τα σκεφτομαι μονο εγω αυτα τα πραγματα ε; Ουτε συμβαινουν μονο σε μενα.
    Ανακουφιστηκα καπως μπορω να πω.
    Κι εγω δυστυχως ζυγιζω περισσοτερο απο τον αγαπημενο μου και ντρεπομαι πολυ γι αυτο. Αυτος ανηκει στην τυχερη κατηγορια των ανθρωπων που ολη μερα τρωνε ποσοτητες απο ανθυγιεινα και ομως ειναι μια χαρα. Δηλαδη φανταστειτε τι βασανο να κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι καθε λογης απαγορευμενα κι εγω να κανω οτι δεν τα βλεπω παροτι σκονταφτω συνεχως πανω τους.

Senior Member
    Originally posted by DALIA
    Καλημερα κοριτσια...τι θεμα ειναι αυτο που θιγετε!!! Φοβερο, μπραβο που το θιξατε.
    Τελικα δεν τα σκεφτομαι μονο εγω αυτα τα πραγματα ε; Ουτε συμβαινουν μονο σε μενα.
    Ανακουφιστηκα καπως μπορω να πω.
    Kαθημερινα εδω μεσα κανω αυτες τις σκεψεις.

Senior Member
    Τι να πω και εγώ ρε παιδιά που ειναι αθλητής και επαγγελματίας γυμναστής. Όλο με γραμμώσεις και μυς ασχολείται.
    Επίσης το θεωρεί απαράδεκτο που δεν έχω καθόλου εμφανείς κοιλιακούς. Εντωμεταξύ εμένα ο σωμαότυπος μου είναι με μακριά και αδύνατα άκρα και ότι λίπος έχω το παιρνω στο κέντρο. Οι κοιλιακοί δλδ είναι ένα όνειρο που έχω εγκαταλείψει για πάντα.
    Επίσης από τότε που ήρθα στα κιλά μου, μου μετράει τις μπουκιές για να μην ξαναπαχύνω. Προχτές πήρα μια σοκολάτα και την έκρυψα πίσω από το καλάθι με τα περιοδίκά. Σαν τους αλκοολικούς με τα μπουκάλια δηλαδή

Page 1 of 5 123 ... LastLast