Τρωω πιο πολυ απο τον φιλο μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Τι να πω και εγώ ρε παιδιά που ειναι αθλητής και επαγγελματίας γυμναστής. Όλο με γραμμώσεις και μυς ασχολείται.
    Επίσης το θεωρεί απαράδεκτο που δεν έχω καθόλου εμφανείς κοιλιακούς. Εντωμεταξύ εμένα ο σωμαότυπος μου είναι με μακριά και αδύνατα άκρα και ότι λίπος έχω το παιρνω στο κέντρο. Οι κοιλιακοί δλδ είναι ένα όνειρο που έχω εγκαταλείψει για πάντα.
    Επίσης από τότε που ήρθα στα κιλά μου, μου μετράει τις μπουκιές για να μην ξαναπαχύνω. Προχτές πήρα μια σοκολάτα και την έκρυψα πίσω από το καλάθι με τα περιοδίκά. Σαν τους αλκοολικούς με τα μπουκάλια δηλαδή
    Καλημερα Δαναη μου!Πω πω με αθλητη δε θα μπορουσα να το αντεξω πραγματικα.

Senior Member
    εμενα παντως τρωει παρα πολυ,εχει κοιλιακους κ γενικα ωραιο σωμα κ απορω πως γινεται αυτο και τι αδικια!!!!!ξυπναει το βραδυ για να φαει μερικες φορες!ελεος δλδ!

Senior Member
    χαχαχ μου θύμησες μια φίλη που τα είχε με γυμναστή κάθε φόρα που μάλωναν, της έλεγε : κάτω και 10 πους απς γρήγορα

Αλλά και συ, σπίτι τον έχεις γιατί δεν τον αξιοποιείς.. Βάλτον να σου κάνει ένα προγραμματάκι σπέσιαλ για κοιλιακούς Εγώ πάντως αυτό θα έκανα!

Senior Member
    Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω ακουσει μια περιπτωση ανδρος με βουλιμικα.Η βουλιμια και η ανορεξια ειναι γυναικειες διαταραχες νομιζω.

Senior Member
    Constance
    πάντα με γυμναστες τα είχα και αθλητές γιατί τους έχω όλη μέρα μέσα στα πόδια μου (πολύ πονηρό ακούστηκε αυτό )
    ʼλλοι ήταν πιο χαλαροί, αλλά ο τωρινός είναι πολύ γκαζωμένος με την υγιεινή. ʼσε που θεωρεί το άραγμα πολύ κακό πράγμα. Και εγώ να είμαι ειλικρινής είμαι τύπος που εύκολα βουλιάζω στον καναπέ

dew
    και εγώ γυμνάστρια είμαι
    Εχω κάνει ότι καλύτερο για τη στομάχα μου. Πιο μέσα δεν πάει!

Senior Member
    Constance
    πάντα με γυμναστες τα είχα και αθλητές γιατί τους έχω όλη μέρα μέσα στα πόδια μου (πολύ πονηρό ακούστηκε αυτό )
    ʼλλοι ήταν πιο χαλαροί, αλλά ο τωρινός είναι πολύ γκαζωμένος με την υγιεινή. ʼσε που θεωρεί το άραγμα πολύ κακό πράγμα. Και εγώ να είμαι ειλικρινής είμαι τύπος που εύκολα βουλιάζω στον καναπέ

dew
    και εγώ γυμνάστρια είμαι
    Εχω κάνει ότι καλύτερο για τη στομάχα μου. Πιο μέσα δεν πάει!
    Δαναη ασχετο αλλα εισαι 55 η θελεις να πας 55?

συμφωνα με το τικερακι σου...

ησουν εκατο και εγινες 55 κιλααααα????

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω ακουσει μια περιπτωση ανδρος με βουλιμικα.Η βουλιμια και η ανορεξια ειναι γυναικειες διαταραχες νομιζω.
    καλε ναι

η βουλιμια εχει σχεση με τις ενοχες

και οι ανδρς δεν εχουν πολλες

Senior Member
    Ήμουν 100 και πήγα 55. Φαίνεται πολύ ε;
    Εγώ που το έζησα δεν μου φάνηκε τόσο. Δεν ξέρω γιατί. Σαν να πήρα καμιά δεκαριά κιλά το βίωσα, χαχαχα

Senior Member
    Ήμουν 100 και πήγα 55. Φαίνεται πολύ ε;
    Εγώ που το έζησα δεν μου φάνηκε τόσο. Δεν ξέρω γιατί. Σαν να πήρα καμιά δεκαριά κιλά το βίωσα, χαχαχα
    μονο πολυυυυυ?

αλλο τελειως σωμα!

μπραβο κοπελα μου!

αληθεια δε σου φαινεται?

εμενα μου φαινεται αλλα δεν αδυνατιζω...

Senior Member
    Γιαυτο και τα εχασες Δαναη μου!Ετσι πρεπει να παρουμε ολες παραδειγμα και να μη το βλεπουμε βουνο.
    Οσο για τους αθλητες σε μενα ισχυει το ρητο φατε ματια ψαρια.:P:PΑν και γενικα δεν εχω συναναστραφει πολυ με αθλητες οποτε νταξ.:P

maroulaki σωστοτατη η παρατηρηση σου μπορω να πω.:P

Senior Member
    και γω τρωω πιο πολυ

η θα ελεγα πιο ατακτα και ατσαλα και περισσοτερες φορες πο το αγορι μου

που παρεπιμπτοντως ειμαστε στα ιδια κιλα με εκεινον

Senior Member
    Αφενώς δεν το είδα βουνό, αφετέρου είχα μια αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα περίεργη και αναίτια, ότι εντάξει μωρέ θα τα χάσω
    Νομίζω πως ότι απελπισία είχα δεν ήταν λόγω κιλών αλλά γιατί δεν μου άρεσε η ζωή μου. Τα κιλά ήταν απλά ο κόκκινος συναγερμός που μου έλεγε 'αλλαξε τη ζωή σου!'

Senior Member
    οντως οι αντρες σπανια γινονται ανορεξικοι ή βουλιμικοι...αυτο πως εξηγειται?
    πως αλλαζει ο ανθρωπος ομως κατα την ανορεξια ε?

εμενα ο καλος μου, τρωει σα βοδι.αλλα γυμναζεται καθε μερα απο μικρος και το γουσταρει αυτο που κανει...και μαλιστα προσπαθει να βαλει κιλα για να το κανει λεει ογκο.

ΝΑι...ειμαι κι εγω πιο βαρια απο τον καλο μου!Μαλλον ειναι συνηθισμενο φαινομενο!χαχαχχ

Senior Member
    Αφενώς δεν το είδα βουνό, αφετέρου είχα μια αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα περίεργη και αναίτια, ότι εντάξει μωρέ θα τα χάσω
    Νομίζω πως ότι απελπισία είχα δεν ήταν λόγω κιλών αλλά γιατί δεν μου άρεσε η ζωή μου. Τα κιλά ήταν απλά ο κόκκινος συναγερμός που μου έλεγε 'αλλαξε τη ζωή σου!'
    πολυ ωραιο!

και αλλαξε?

εννοω η αλλαγη βαρους βοηθησε?

Senior Member
    Πρώτα άλλαξα τη ζωή μου, πήρα τις αποφάσεις μου και μετά έχασα τα κιλά. Όπου τα πρώτα 25 φύγανε και σαν νερό. Νομίζω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε 'αν ήμουν λεπτή θα έκανα αυτό και αυτό'. Αλλά να βάζουμε πρώτα σε εφαρμογή τους στόχους μας και μετά με άλλη ψυχολογία να χάνουμε βάρος.

Έχω μια φίλη διαιτολόγο που μου έλεγε ότι μπορεί πια να καταλάβει από το πρώτο ραντεβού ποιος θα πετύχει και ποιος όχι. Και δεν έχει σχέση με τα κιλά ή την ηλικία ή ότι άλλο σκεφτόμαστε αλλά μόνο με την ψυχολογία.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast