Results 31 to 45 of 67
Thread: Τρωω πιο πολυ απο τον φιλο μου
-
07-05-2010, 11:47 #31
κορίτσια τελικά δεν είμαι η μόνη που τρώω πιο πολύ απο τον δικό μου.....χαχαχα!
κατι είναι κι αυτό....!!!!!!!!
ο δικός μου πάντα ήταν πιο πολλα κιλά απο μένα αλλα απο θέμα όγκου.....αχ!!!!
εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πιο ογκώδεις..... αυτος είναι 194 και εγω 173 βλέπετε....αλλα!!!!!!
άτιμο πράγμα η γυμναστική.... μια ζωη μέσα στα γήπεδα τρώει οσο θέλει και δεν βάζει γραμμαριο....
βέβαια δεν τρώει τόσα γλυκα και βλακείες όσο εγω....αλλα τον μισω!!!! (πλακα κάνω)
- 07-05-2010, 13:13 #32
στην αρχη της σχεσης μας ημουν 66 κιλα και αυτος 106.εχω υψως 165 και αυτος 186,ειναι πολυ γυμνασμενος και δεν φαινεται χοντρος...περιεργο ε??
στη μεση της σχεσης μας ημουν 80 και ηταν 96
τωρα ειμαι 87.7 και ειναι 104
τα εχουμε 3 χρονια(σημερα επετειος!!!)
στην αρχη ετρωγα το ενα τριτο απο αυτον κυριολεκτικα
μετα ακριβως τα ιδια(μια πιτσα αυτος μια εγω)
μετα εγω παραπανω
και τωρα επιτελους τρωω λιγοτερο παλι
ισως οταν φτασω παλι στο ενα 1/3 του φαγητου του να ειμαι παλι65 κιλα!!
07-05-2010, 13:23 #33
Originally posted by DALIA
Καλημερα κοριτσια...τι θεμα ειναι αυτο που θιγετε!!! Φοβερο, μπραβο που το θιξατε.
Τελικα δεν τα σκεφτομαι μονο εγω αυτα τα πραγματα ε; Ουτε συμβαινουν μονο σε μενα.
Ανακουφιστηκα καπως μπορω να πω.
Κι εγω δυστυχως ζυγιζω περισσοτερο απο τον αγαπημενο μου και ντρεπομαι πολυ γι αυτο. Αυτος ανηκει στην τυχερη κατηγορια των ανθρωπων που ολη μερα τρωνε ποσοτητες απο ανθυγιεινα και ομως ειναι μια χαρα. Δηλαδη φανταστειτε τι βασανο να κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι καθε λογης απαγορευμενα κι εγω να κανω οτι δεν τα βλεπω παροτι σκονταφτω συνεχως πανω τους.
Originally posted by Constance
Ναι κι εμενα αυτος ο πρωην μου που ελεγα πριν 60τοσα κιλα ηταν.Καλα προσωπικα το θεωρουσα και υπερβολικο να ειναι καποιος τοσο αδυνατος, αλλα δεν παυει καθε μερα να με συγκρινα και να εμπαινα στο τριπακι αυτο.Με τη διαφορα οτι εμενα δεν ετρωγε πολυ.Δηλαδη ετρωγε μια φορα τη μερα ενα σουβλακι ξερω γω ή το μεσημεριανο που ειχε στο σπιτι, και την υπολοιπη μερα την εβγαζε με τσιγαρα και καφεδες.Και τον εκραζα οτι πρεπει να τρωει πιο πολυ και πιο σωστα αλλα δεν ακουγε.
κ την αλλη απλα να φαει ενα πιατο παταττες τηγανιτες κ να βγαλει ολη τη μερα με αυτες.
Γενικα τρωει συγκεκριμενα μονο φαγητα, οχι σαλατες οχι φρουτα, κ τη μια τρωει τεραστιες πσοοτητες, την αλλη μαζεμενα....
ε εγω εν συγκριση μαυτον τρωω καθε μερα ποσοτητες! αλλα απολα!
07-05-2010, 13:27 #34
Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω ακουσει μια περιπτωση ανδρος με βουλιμικα.Η βουλιμια και η ανορεξια ειναι γυναικειες διαταραχες νομιζω.
Originally posted by maroulaki
Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω ακουσει μια περιπτωση ανδρος με βουλιμικα.Η βουλιμια και η ανορεξια ειναι γυναικειες διαταραχες νομιζω.
η βουλιμια εχει σχεση με τις ενοχες
και οι ανδρς δεν εχουν πολλες
Originally posted by koritsaki
στην αρχη της σχεσης μας ημουν 66 κιλα και αυτος 106.εχω υψως 165 και αυτος 186,ειναι πολυ γυμνασμενος και δεν φαινεται χοντρος...περιεργο ε??
στη μεση της σχεσης μας ημουν 80 και ηταν 96
τωρα ειμαι 87.7 και ειναι 104
τα εχουμε 3 χρονια(σημερα επετειος!!!)
στην αρχη ετρωγα το ενα τριτο απο αυτον κυριολεκτικα
μετα ακριβως τα ιδια(μια πιτσα αυτος μια εγω)
μετα εγω παραπανω
και τωρα επιτελους τρωω λιγοτερο παλι
ισως οταν φτασω παλι στο ενα 1/3 του φαγητου του να ειμαι παλι65 κιλα!!
Originally posted by bubble84
κορίτσια τελικά δεν είμαι η μόνη που τρώω πιο πολύ απο τον δικό μου.....χαχαχα!
κατι είναι κι αυτό....!!!!!!!!
ο δικός μου πάντα ήταν πιο πολλα κιλά απο μένα αλλα απο θέμα όγκου.....αχ!!!!
εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πιο ογκώδεις.....
ειμαι σαν λουκουμακι διπλα σε κουτσουρο
ακομα κ τωρα που ειμαι πιο λιγα κιλα παλι το ιδιο. Ομως θα παω ακομα πιο λιγα να δω τι θα γινει.
Παντως σαυτα τα κιλα με γνωρισε κ ηταν πιο αδυνατος απο οτι τωρα! οποτε καλα του ειμαι.
Αχ με ανακουφισατε κοριτσια που δεν ειμαι η μονη που τα σκεφτομαι αυτα.
Παντως στο παρισι ειδαμε μια πολυ παχουλη κοπελα (παρα πολυ) με εναν πολυ αδυνατο ανδρα κ γυριζω κ του λεω "να ενα περιεργο ζευγαρι" κ απανταει "τι περιεργο εχει?"
οποτε δε νομιζω να πολυδινουν σημασια οι ανδρες σε αυτα.
07-05-2010, 14:28 #35
πιστευω πως οι αντρες που δινουν σημασια στην εξωτερικη εμφανιση και περισσοτερο στα κιλα, τοτε απλα θελουν μια γλαστρα για επιδειξη. δε λεω φυσικα πως οι επιλογες μας ειναι τυφλες, αλλα εδ μετρα κ τοσο...
ο δικος μου παντως επιμενει πως με θελει παχουλη και δε θελει να συνεχισω τη διαιτα μου... (εχω κ τη μανα του να μου λεει συνεχεια, αν αδυνατισεις θα σε χωρισει.... ε αν ειναι ετσι ας με χωρισει! οχου...)
εμενα με γνωρισε 80 κιλα κ εκεινος ηταν 55!!!!
εφτασα μεχρι 95 και εκεινο 70 και ελεγε πως του αρεσα ετσι..
τωρα, 83 εγω, 64 εκεινος και θελει να μεινω ετσι να μη χασω ή κ αν παρω δε τον νοιαζει...
μηπως οι αντρες που θελουν μια γυναικα για σπιτι, αισθανονται ανασφαλεια μη τη χασουν και γιαυτο θελουν παχουλες ή δε τους νοιαζει????
07-05-2010, 14:39 #36
η ερωτηση που θετεις με εχει προβληματισει ακι εμενα πολυ....
σκεφτομουνα: πως ειναι δυνατον να του αρεσω αφου παχυνα??και μαλιστα παχυνα πολυ...δε μιλαμε για 5 κιλα....και γιατι δεν μου λεει κατι για να αδυνατισω??και γιατι δεν μου κανει καποια παρατηρηση???μηπως απο ανασφαλεια??μηπως νομιζει οτι αμα αδυνατισω θα εχω παλι τις κατακτησεις που ειχα τοτε και θα μπαινω σε πεειρασμους και μπορει να με χασει??ακομα δεν εχω δωσει απαντηση σε αυτο........παντως ειναι γεγονος οτι την προσπαθεια μου να χασω κιλα τη βοηθαει οσο μπορει ακι ψυχολογικα και πρακτικα(πχ οταν δεν προλαβαινω να μου μαγειρεψω κατι λαιτ μου μαγειρευει αυτος)
και παλι ομως εμενα δεν μου εχει φυγει εντελως η κακια η σκεψη.......
07-05-2010, 14:43 #37
Αχ πραγματικα δεν ξερω τι να πω κοριτσια... Εγω παντα ημουν με αντρες πιο ψηλους και με περισσοτερα κιλα απο εμενα. Ποτε δεν εχω κοιταξει καποιον πιο αδυνατο απο εμενα γιατι ενιωθα μειονεκτικα... ελεγα απο μεσα μου, πως θα ειμαστε μαζι, σιγα μην κοιταξει εμενα και τετοια...
Εδω και 3 χρονια ειμαι με εναν αντρα 1,90 υψος και 98 κιλα, γυμνασμενος και δεν του φαινεται καθολου. Οποτε σκεφτομαι... εγω ειμαι 83, αυτος 98, πρεπει να χασω, πως ειναι να ειμαι μονο 10 κιλα κατω απο αυτον??
Αλλα απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα, οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τους κανονες
07-05-2010, 14:47 #38
η αλήθεια είναι πως οι άντρες δεν προσέχουν και τόσο πολύ τις ατέλειες μας
όσο εμείς οι ίδιες.... ο δικός μου με προτρέπει να γυμναστώ και όχι να αδυνατίσω
για να έχω λέει καλή φυσική κατάσταση, πράγμα που εγώ βαρίεμαι είναι
η αλήθεια να κάνω.... στα κιλά που είμαι τώρα (γιατι έχω υπάρξει και πιο πολλά),
ποτέ δεν μου είπε πως είσαι ετσι, κάνε δίαιτα... το κάνω για μένα...για να ανέβει
η ρημάδα η αυτοπεποίθηση...
07-05-2010, 15:12 #39
τι να πω πραγματικα...
εμενα ισα ισα το μονο που κανει ειναι να μου λεει "εΛΑ Μαρακι μου να φαμε κατι" οτι ωρα του ερθει...
και οταν τρωω τα "δικα μου" μου λεει συνεχως πως "τι μονο αυτα θα φας, φαε και ακτι ακομα.." ή οταν βλεπει διαφορα πανω μου με ρουχα που φοραω μου λεει, "οντως χανεις δε σταματας τωρα?"
και οταν του λεω την αναγκη μου να χασω για να ειμαι καλα μεσα μου δε το καταλαβαινει καθολου και μου λεει πως εχω μονο εγω προβλημα...
δεν εχω τη στιριξη που θα ηθελα...
07-05-2010, 15:30 #40
mtsek δεν ειμαστε καλα.Ετσι σου πε η πεθερα οτι αμα αδυνατισεις θα σε χωρισει?..............
Εξηγησε στο αγορι σου οτι πρεπει να χασεις καποια κιλα να φτασεις στα 70 για να μην εισαι υπερβαρη για λογους υγειας.Τι να πω πραγματικα....Ασχημο να μην εχεις στηριξη παντως.Καλα εκανες που πηγες διαιτολογο να εχεις εναν ανθρωπο!Και εννοειται οτι σε στηριζουμε κι εμεις.Μην ακους κανεναν.Και συνειδητοποιω απο τα λεγομενα σου οτι οντως θες να χασεις τα κιλα για σωστους λογους, δηλαδη για σενα και το καλο σου.Μπραβο σου!
07-05-2010, 15:36 #41
οντως ειναι κατι που θελω να το κανω μονο ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... το μονο ατομο που με στηριζει ειναι η μαμα μου, που η καημενη μου φτιαχνει και κανενα φαγητο (εχει και φωτοτυπια της διατροφης μου να ξερει τι πρεπει να φαω) και η κολλητη μου που κ εκεινη δε μπορει να μου δοσει φυσικα οσο στηριξη χρειαζομαι γιατι εχει κ τα δικα της η κοπελα........
καλα για τη πεθερα μου δε το συζητω, γυρισε και του ειπε πως θα χασω τα κιλα, θα κρεμασω και θα γινω χειροτερη απο γρια και αυτος με ρωταει αν θα γινω ετσι....
πραγματικα ειμαι απογοητευμενη, γιαυτο θελω να το πετυχω αυτο... δεν ειχα την ανεση να σκαω καθε 15 μερες 40ευρω, αλλα θελω να πετυχω... να μπω στα παλια μου τζιν... να φοραω το μαγιο μου και να το χαιρομαι... να χορευω και να μην αισθανομαι πως ολοι με κοιταζουν γιατι βλεπουν ενα τσουβαλι να χορευει....
του εχω εξηγησει τους λογους που θελω να πετυχω, αλλα εκεινος δε το βλεπει ετσι... εχει μεγαλωσει και σε οικογενεια που ολοι ειναι "σκελετοι" και δε μπορει να νιωσει τη λαχταρα μου.....
07-05-2010, 15:38 #42
Originally posted by mtsek85
καλα για τη πεθερα μου δε το συζητω, γυρισε και του ειπε πως θα χασω τα κιλα, θα κρεμασω και θα γινω χειροτερη απο γρια και αυτος με ρωταει αν θα γινω ετσι....
Καλα κανω ρε εγω που δεν ειπα οτι κανω διαιτα σε ολους....
07-05-2010, 15:42 #43
εμενα ειδε τη διαφορα, γιατι με βλεπει 1 φορα το μηνα, οποτε και να μη της ελεγα πως κανω, θα εβγαζε τα συμπερασματα της....
Καλα κανω ρε εγω που δεν ειπα οτι κανω διαιτα σε ολους....
07-05-2010, 15:43 #44
ʼσχετο,αλλά ήθελα μέρες τώρα να σου ευχηθώ,κακό κορίτσι και δεν έβρισκα κατάλληλο τόπικ.
Μου παντρεύτηκες εκεί,που έλειπα και δε σου ευχήθηκα...Να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί,
αγαπημένοι και πλήρεις θετικών εμπειριών,η σπουδαιότερη βέβαια των οποιών,η τεκνοποίηση!
Να πλουτίσετε τον κόσμο με υγιή,ευτυχισμένα και καλότυχα παιδάκια,που θα ολοκληρώσουν
την αγάπη σας!Φαντάζομαι πόσο θα έχεις ηρεμήσει,που πέρασε η απαιτητική προετοιμασία
του γάμου και του σπιτιού!Ελπίζω να απόλαυσες έναν παραμυθένιο γάμο,όπως τον φανταζόσουν
και τώρα που επιτέλους συζείτε να είστε όλο αγκαλίτσες και φιλάκια!Καλή δύναμη στην εντυπωσιακή σου
κάθοδο!Είμαι σίγουρη πως όλα θα σου πάνε όπως τα ονειρεύεσαι γιατί δείχνεις να έχεις πείσμα
στο στόχο!Χρόνια πολλά και για τα επερχόμενα γενέθλια σου,τότε που θα είσαι στα 75 σου kg!
Φιλάκια πολλά πολλά!
07-05-2010, 15:45 #45
εμενα ειδε τη διαφορα, γιατι με βλεπει 1 φορα το μηνα, οποτε και να μη της ελεγα πως κανω, θα εβγαζε τα συμπερασματα της....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή