Forum Υποστήριξης

Τρωω πιο πολυ απο τον φιλο μου

Θέμα: Τρωω πιο πολυ απο τον φιλο μου

1. badgirl11 said:
    Originally posted by absolute
    εμενα ο δικος μου τρωει τον αμπακο και χωρις τυψεις και εχει υφακι οτι κανει και διατροφη!!!και μετραει τις μπουκες μου επισης και αν δει φουσκωμενη κοιλιτσα την επισημενει κατευθειαν!!!(καμια σχεση με αθλητη ο λεγαμενος αλλα εχει "αποψη" για τα παντα ολα)!αν δει στην τιβι καμια με περιφερεια κατευθειαν λεει "α το μπαζο"...δεν αντεχω αλλο...

αυτος βεβαια δεν παιρνει γραμμαριο,εμεις μην τολμησουμε να το ριξουμε λιγακι εξω...αι σιχτιρ πια
    εμενα εχει αποψη σε ολα τα αλλα εκτος απο το φαγητο κ τα κιλα.
    Πχ μαγειρευω κ λεει κανε αυτο αυτο αυτο
    ή κανω μια δουλεια κ επεμβαινει κ μου σπαει τα νευρα.
    Τελικα ισως να προτιμουσα να μετραει τις μπουκιες μου αντι γιαυτο!

2. absolute said:
    εμενα εχει ομως αποψη ΣΕ ΟΛΑ(σιγα μην εμενε στις μπουκιες μονο)...να δω το βραδυ τι θα μου λεει παλι που θα με δει πρησμενη και πεσμενη..

3. dew said:
    Δανάη επέτρεψε μου να διαφωνήσω.. σε αυτό που έγραψες περί εποχής.
    Το ξέρω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων (στην ηλικία μου 28 και νεότεροι τουλάχιστον) έχει αυτές τις trendy αντιλήψεις, όπως η εμφάνιση είναι το παν και το ντύσιμο πρέπει είναι τάδε κτλ κτλ αλλά δε σημαίνει ότι και όλοι σκέφτονται έτσι! Θα έλεγα μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι εξαρτάτε από το πόσο brainwashing έχει φάει κάποιος από την τηλεόραση και ιδιαίτερα τα μεσημεριανα..
    Προσωπικά αυτά τα βρίσκω πολύ <μικρά> για να με ενδιαφέρουν και όχι επειδή είμαι χοντρη. Επείσης το πως θέλουμε να ζήσουμε εξαρτάται από εμάς, καθώς και η επιλογή των φίλων και των εραστών μας... Δε μπορεί να με επηρεάσει κάτι το οποίο δεν με αφορά. Και ένας trendy τύπος με μυαλό - θέλω γκόμενα ψηλή,ξανθιά, αδύνατη, για να επιβεβαιώσω τον εγωισμό μου, δεν με αφορά...
    Τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν έξω με άτομα της ηλικίας μου και από πολλές διαφορετικές χώρες.. Ταξίδεψα αρκετά και γνώρισα πολύ κόσμο και διαφορετικό.. αλλά αυτό το πράγμα που βλέπω εδώ πίστεψε με δε το είδα.
    'Ολα είναι θέμα επιλογών, το ξαναλέω...

4. dew said:
    Συγνώμη αν τα γραφόμενα μου τα βρίσκετε επιθετικά, δεν είναι ο σκοπός μου αυτός.
    Απλά αυτού του είδους οι αντιλήψεις είναι που οδηγούν πολλά άτομα στη νευρική ανορεξία.. Και άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να τους αφορούν, ξαφνικά για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω γίνονται σημαντικοί και τους προτρέπουν στο να χάσουν κ να χάσουν και να χάσουν...

5. Danai20 said:
    Όχι βρε dew δεν είναι επιθετικά. Γιατί να είναι κιολας; Συζήτηση κάνουμε.
    Και βασικά το ίδιο πράγμα είπαμε. Εγώ δεν ειπα ότι όλοι είναι έτσι. Τότε θα αυτοκτονούσα. Μίλησα για το μέσο όρο της κοινωνίας.
    Είπα ότι δυστυχώς η ελληνική κοινωνία είναι επιφανειακή και το λέω έχοντας ζήσει και εγώ έξω. Πολύ εστίαση στην εμφάνιση, στα υλικά αγαθά και γενικά στο φαίνεσθαι.
    Στο γήπεδο και το σύλλογο που δουλεύω γνωρίζω κόσμο όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων. Πίστεψε με όλοι τα ίδια συζητάνε, γκομενιλίκια, πλάσμα τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, κινητά, ρούχα και κιλά. Δεν έχω ακούσει ποτέ καμιά σοβαρη συζήτηση.
    Ακόμα και χτες το πρωί που είχαμε πάθει όλοι σοκ από τα 3 παιδιά που σκοτώθηκαν, υπήρχε κόσμος που με ρωτούσε πότε θα φανούν οι κοιλιακοί του. 'Όταν εμφανιστούν και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα' μου ήρθε να του πω

6. karamela_ed said:
    Εγω τι να πω που το αγορι μου τρωει σαν *******, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολύ τρωει και αν τον δειτε ειναι πετσι και κοκκαλο και 1,90? σε αντιθεση με εμενα που τρωω πολυ λιγο πιο λιγο και απο κανονικη μεριδα φουσκωνω με το παραμικρο και παιρνω για πλακα τα κιλα?το μονο που με σωζει ειναι οτι ειμαι 1,80

7. Kleanthis_ed said:
    Originally posted by Danai20
    Όχι βρε dew δεν είναι επιθετικά. Γιατί να είναι κιολας; Συζήτηση κάνουμε.
    Και βασικά το ίδιο πράγμα είπαμε. Εγώ δεν ειπα ότι όλοι είναι έτσι. Τότε θα αυτοκτονούσα. Μίλησα για το μέσο όρο της κοινωνίας.
    Είπα ότι δυστυχώς η ελληνική κοινωνία είναι επιφανειακή και το λέω έχοντας ζήσει και εγώ έξω. Πολύ εστίαση στην εμφάνιση, στα υλικά αγαθά και γενικά στο φαίνεσθαι.
    Στο γήπεδο και το σύλλογο που δουλεύω γνωρίζω κόσμο όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων. Πίστεψε με όλοι τα ίδια συζητάνε, γκομενιλίκια, πλάσμα τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, κινητά, ρούχα και κιλά. Δεν έχω ακούσει ποτέ καμιά σοβαρη συζήτηση.
    Ακόμα και χτες το πρωί που είχαμε πάθει όλοι σοκ από τα 3 παιδιά που σκοτώθηκαν, υπήρχε κόσμος που με ρωτούσε πότε θα φανούν οι κοιλιακοί του. 'Όταν εμφανιστούν και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα' μου ήρθε να του πω

Αν έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση, είναι γιατί η Ελλάδα κοιμάται ( ασχολείται με αυτά που αναφέρεις ).Και το θέμα είναι πως είναι βυθισμένη σ'έναν ψεύτικο ύπνο,συνεπεία υπνωτικών...