Results 46 to 55 of 55
Thread: Σεξ
-
07-07-2008, 00:28 #46
Στέφανε, κόψε το δούλεμα γιατί αν δεν κατάλαβες εδώ μέσα είναι για να λεμε τα προβλήματα μας και όχι για να σπάμε πλάκα.
- 07-07-2008, 01:03 #47
Originally posted by Manos88
Στέφανε, κόψε το δούλεμα γιατί αν δεν κατάλαβες εδώ μέσα είναι για να λεμε τα προβλήματα μας και όχι για να σπάμε πλάκα.
Αυτοι π με πιστεψαν καλα εκαναν... Θα σας λεω νεα!
15-07-2008, 15:52 #48
Πολυ ψυχραιμα δεν το πηρε η πεθερα σου?
19-07-2008, 17:22 #49
καλα τα διαβασα ολα....και παλι στεφανε αυτο που εκανες διχνει πληρης ανευθηνοτητα...δεν ειναι μου εσπασε το προφυλακτικο σιγα δεν πειραζει αντε παμε.ειμαι λιγο μεγαλυτερος σου και ξερω τη σκεφτοσουν και τι ενιωθες.αλλα πρωτα ερχεται η ασφαλεια και μετα η απολαυση!δεν τα πολυ πιστευω αυτα που λες.βρηκες γιατρο κυριακατικα η πρωτα μας λες μπας και εμεινε εγκυος και μετα αποφασιζεις οτι εμεινε.....αλλα τι να σου πω τωρα!!!!ευχομαι να μην ειναι αληθεια ολο αυτο που λες γιατι ετσι και ειναι γεια σου και καλη τυχη.ενα παιδι εχει πολυ μεγαλη ευθηνη και δεν εισαι αρκετα οριμος για αυτο ακομα...συγνωμη ομως.....αν οντως εγιναν...δεν εχεις πληροφορηθει ΚΑΘΟΛΟΥ?για ολα αυτα?για τις εγκυμοσηνες,για τις αρρωστιες?για το AIDS??και εφοσον λες οτι εισαι 14 στη πρωτη γυμνασιου τα ανεφερε αυτα...εκτος αν δεν τα διαβασες ;)
04-08-2008, 14:30 #50
ελπιζω ν ξερεις πως εισαι πολυ ανευθυνος γ ν κανεις τετοιες επιπολαιοτητες
αλλα αφου οτι εγινε εγινε κ τιποτα δν αλλαζει δν εχει νοημα ν σ τη λεω.
Κ εγω 14 ειμαι κ ξερω τ συμβαινει σ αυτη τν ηλικια κ μ εχει πει κ μια συγγενης μ παρομοιες εμπειριεσ π δν ηξερε κ τ μετανιωσε.
τεσπα ενοειτε πως η κοπελα πρεπει ν κανει εκτρωση οχι μονο γτ ειστε μικροι αλλα κ επειδη δν εχει αναπτυχθει ακομα τ σωμα τησ ωστε ν ειναι ετοιμη ν γεννησει.
Ελπιζω ν βοηθησα.
04-08-2008, 19:37 #51
Oxi den voi8ises. Kai ti kerdizete me to na m lete oti eimai aneu8inos?? Ekana megali malakia kai to kserw. Twra apla prepei na upostw tis sunepeies p einai mourmoura apo suggeneis, douleia kai polla polla allla, alla den metaniwsa oute stigmi gt tin maria tin agapaw.
04-08-2008, 23:47 #52
ara ti tha kanete?..tha genissei to mwro?...
05-08-2008, 11:32 #53
Το οτι φερθηκες ανευθυνα στο ειπαν και τα παιδια παραπανω...αρα δεν μπαινω καν στον κοπο να στο ξανα πω!
Απο κει και περα..τι σε κανει τοοοσο χαρουμενο με μια διαφορετικη αισθηση????Εισαι 14 μονο...εχεις σκεφτει συνεπειες??Εχεις σκεφτει την αυριανη ζωη σας???Βγες απο τον κοσμο των χρωματων ,λυπαμαι που στο λεω απλα με την αγαπη μονο δεν κραταει ενα ζευγαρι. ή μαλλον μια οικογενεια...θα ερθουν ευθυνες πολλες και πανω απ΄ολα θα ερθει ενα μωρο...το οποιο δεν φταιει σε τπτ να πληρωσει τις εφηβικες μ@λακιες σας!Η κοπελα σου δηλαδη ειναι ετοιμη στα 14 της να γεννησει????Ειναι ετοιμη να βγει απο τον κοσμο της εφηβιας τοσο γρηγορα???Εισαστε ετοιμοι δηλαδη απο τα 14 σας να πεσετε στα \'σκληρα\'??Παρολο που ειμαι κατα των εκτρωσεων,αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος υγειας,καλο θα ειναι να ξεκινησετε τετοια διαδικασια.Επισης δεν μπορω να καταλαβω με ποια νοοτροπια η \'πεθερα΄σου ειπε να το κρατησει η 14χρονη κορη της...την συγχαιρω για την απολυτη ηρεμια με την οποια αντιμετωπιζει το θεμα και ευχομαι εστω οι δικοι σου γονεις να μπορεσουν να επιβαλουν μια κοινη λογικη λυση!!!
Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αληθευει η ιστορια σου,κραταω μια επιφυλαξη...............
20-08-2008, 02:10 #54
13wn i kopela min xalas to story:P
18-10-2008, 17:17 #55
Οι χρήστες του e-psychology.gr καλούνται να διαβάσουν τους όρους χρήσης και να συμφωνήσουν με αυτούς πριν την εγγραφή τους.
Επίσης, για την εγγραφή τους στο forum καλούνται να δηλώσουν αν είναι 18 ετών και άνω.
Παραθέτω τα σχετικά αποσπάσματα:
> από τους όρους χρήσης:
Οι υπηρεσίες του e-psychology.gr απευθύνονται σε ενήλικες, που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
> από τις προϋποθέσεις εγγραφής στο forum:
Αναφορικά με το φόρουμ υποστήριξης, για να πραγματοποιηθεί εγγραφή, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει αν είναι άνω των 18 ετών.
Συνεπώς, αυτό το θέμα κλειδώνεται προς το παρόν.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή