πολυ ασχημη ψυχολογια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 93
    Senior Member
    Originally posted by maraki!
    σωστα μιλας....πηνελοπη
    θα προσπαθησω...κυριως γιε εμενα
    παντως του κραταω μουτρα,δεν του μιλαω,το ζωον

μερικες φορες οι αντρες συγχεουν την αλλαγη της εμφανισης με την αδιαφορια. σου λεει αυτη ετσι που εχει γινει νομιζει οτι εχει δεσει τον γαιδαρο της και χεστηκε... βεβαια μερικες φορες ειναι απλα μαλακες...

Senior Member
    σπανια αντρας και ακομπλεξαριστος συμφωνω με μαρουλακι!και εγω απο κατι πρωην τελειως μαλακες που στην ουσια ζηλευαν απεκτησα τετοιο κομπλεξ με το σωμα μου και να φανταστεις δεν εχω ξεπερασει ποτε στη ζωη μου τα 57-58 κιλα!!!(και αυτα για μικρο διαστημα)

νομιζω φταινε και ολα αυτα τα πρωτυπα και τα photoshop και εχουν πλασει εντελως αλλιως στο μυαλο τους την ιδανικη γυναικα...
    τι να πεις???δεν μπορουμε ολες να προσπαθουμε συνεχεια να ειμαστε τελειες!!εγω πχ σημερα που ηρθε ημουν και αβαφτη και με παντοφλα(ως συνηθως)...παρολα αυτα οκ δεν πιστευω οτι με θεωρει μπαζο και μια χαρα ημασταν και η αληθεια ειναι οτι αν με δει ξαφνικα με τακουνι και κανα sexy ρουχο τοτε ειναι που απορει...ζηλεια και κακο και απιστευτο κομπλεξ!!
    τι σου ειναι οι αντρες.................................

Senior Member
    maraki

να σε ρωτήσω κάτι που ρώτησα και την αδερφή μου όταν πήρε 20 κιλά και μου έλεγε τα ίδια με σένα; Δεν κανετε έρωτα αφού πάχυνες ή πάχυνες επειδή δεν κάνετε έρωτα και γενικώς σας πέρασε;
    Είναι προσωπικό και δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά το έθεσα προς σκέψη.

Η αδερφή μου πάντως, (για να μη σας αφήσω ανολοκλήρωτη την ιστορία), που ήταν στη δεύτερη κατηγορία, αδυνάτισε την έβαλα και παίζει τέννις κάθε μέρα και έσφιξε και τελικά βρήκε και ένα καινούργιο άντρα 7 χρόνια νεώτερο της και τώρα περνάει σούπερ. Όχι ότι πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της, προς Θεού. Αρκετά όργιο σόι είμαστε, μη σπρώξουμε και άλλους στην ακολασία

Senior Member
    Παιδια θα πω κατι που δεν θα αρέσει καθόλου και ζηταω συγνωμη απο τωρα αλλα δεν μπορω να το κρατησω, με πειραξε παρα πολυ αυτο που διαβασα,
    Για εμενα ο αντρας σου ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, οταν υποτιθεται αγαπαμε 1 ανθρωπο τον αγαπαμε γιάυτο που ειναι οχι για το κορμι του το αν πηρε καποια κιλά ή όχι, αν την αγαπουσε θα την βοηθούσε στο να χασει κιλά και θα την στηριζε σε αυτη την προσπαθεια και οχι θα την εκβιαζε οτι να αδυνατησει για να κανουν ερωτα αν ειναι ποτε δυνατον, στις ποιοτικες σχεσεις μετραει ηη χημεια, οι χαρακτηρες, η πραγματικη αγαπη και ενδιαφερον απο τον εναν συντροφο στον αλλον, η στηριξη στις δυσκολες φασεις της ζωης και οχι οι ψυχολογικοι εκβιασμοι,
    Συγνωμη αν εγινα κακια αλλα ετσι το βλεπω, με το αγορι μου ειμαι 6 χρονια με θελει απο τα 15 του και τοτε ημουν πραγματικα μοντελο χωρις υπερβολές(δε το λεω για να το παιξω καποια αλλου θελω να καταληξω) στα 19 μου παχυνα πηρα 30 κιλα για διαφορους λογους, συνεχισε να με θελει οσο πριν στα 21 τα φτιαξαμε απο τα 21 που τα φτιαξαμε μεχρι τωρα εχω παρει συνολικα 62 κιλα (δεν ειναι λιγα ειναι παρα πολλα) συνεχιζει να με θελει και να με ποθει οπως στην αρχη και ας μην ειμαι ουτε -62 κιλα οπως τα φτιαξαμε ουτε μοντελο οπως ημουν, ποτε δεν μου εχει πει κατι κακο για τα κιλα αυτο που μου λεει ειναι σε αγαπαω παρα πολυ και 200 κιλα να φτασεις, και τωρα που κανω διατροφη και χανω με δυναμωνει μου δινει κουραγιο και μου λεει οτι πανω απο ολα να το κανω επειδη το θελω εγω, για την υγεια μου και για την ψυχολογια μου, δεν γινεται λοιπον να ανεχτω κανεναν ανθρωπο να μιλαει ετσι στο ταιρι του για τα κιλα που εχει παρει, δεν ειναι τροπος αυτος να χασει καποιος κιλα
    Σορι αν σας κουρασα αλλα θα εσκαγα, το εχω παρει πολυ προσωπικα το θεμα της κοπελας, εχω εκνευριστει πολυ και στεναχωρηθει

Junior Member
    Θα συμφωνήσω με την karamela ότι ο συζυγος σου ήταν απαράδεκτος, αλλά πάντα χρειαζόμαστε κάποιον να μας ξυπνησει ή γενικά ένα κίνητρο για να καταλάβουμε ότι έχουμε παχύνει πολύ κι αν δεν κάνουμε κάτι όσο είναι νωρις τότε στη συνέχεια θα ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο κι άντε μετά να μαζέψεις τα ασυμάζευτα... Πάντως maraki! αν είχα σύζυγο που μου έλεγε κάτι τέτοιο και δεν ήθελε να έχουμε σεξουαλική ζωή επειδή έχω κάποια κιλά τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθούσα πολύ να χάσω τα κιλά που πήρα και στο τέλος όταν θα είχα γυρίσει στο επιθυμητό βάρος θα έβρισκα άλλον και θα τον έκανα τάρανδο τον αντρούλη μου... έτσι για να μάθει να με κάνει χώμα και να μου φέρεται σαν σκουπίδι...
    Δε ξέρω γιατί αλλά διαβάζοντας αυτό που έγραψες έχω την εντύπωση ότι σε μια δύσκολη σου στιγμή ο συζυγος σου δεν θα είναι δίπλα σου αλλά θα σε αφήσει να 'παλευεις' μόνη σου να τα βγάλεις πέρα.. Τέλος πάντων αυτά είχα να γράψω...

Senior Member
    καραμελα μου εισαι πολύ γλυκεια...!

Senior Member
    Σε ευχαριστω σεμι μου αλλα στο συγκεκριμενο ποστ μου θα ελεγα πως περισσοτερο χειμαρος ημουν και καπως σκληρη παρα γλυκια, δεν μπορω να βλεπω τετοια πραγματα να συμβαινουν

Senior Member
    καραμελιτσα εισαι τυχερη που εχεις εναν τετοι αντρα διπλα σου!!!πολλες απο εμας παλι οχι...ο δικος μου ελειπε σκ στο χωριο του και πηρε να μου πει ποσο ωραια περναει.......

Senior Member
    Οι άντρες ζουν έξω από τη σφαίρα της λογικής κ της πραγματικότητας αφού είναι όλα εύκολα γιαυτους. Δεν γεννανε δεν ανησυχούν για την
    εμφάνιση τους συνέχεια για τις δουλειές του σπιτιού το φαΐ κτλ

Senior Member
    καραμέλα, το πως το χειρίστηκε το αγόρι σου είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηριων,μακάρι να ηταν όλοι έτσι αλλά δεν είναι!
    έχω βρεθεί και με τις 2 κατηγορίες αντρών,αυτούς που τους νοιαζουν τα κιλά, κι αυτούς που δεν τους ενοχλουν.
    στην προηγούμενη σχέση μου,όταν πάχαινα 5 κιλα, μου έβαζε χέρι για το τι ρούχα θα φορέσω κλπ. γιατι δεν θα μπορουσε να με κυκλοφορεί σαν τρόπαιο όπως ήθελε. όμως στο κρεβάτι,όοοσο κι αν πάχυνα ποτέ δεν τον ενόχλησαν τα μέγαλα μου οπίσθια,το αντίθετο μάλιστα,τρελαινόταν.
    στην τωρινή μου σχέση είμαι με ένα παιδι που του άρεσα από οταν ημουν 70+κιλά,10χρόνια πριν.Τελευταία υστερίαζα πως εχω παχυνει και μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι και πόσο με θέλει! Κι άν τόσο πολύ πια, ήθελα να κάνω κάτι για τα 1-2 κιλά ΜΑΞΙΜΟΥΜ που επέμενε πως είχα πάρει,ας το κάνω...

maraki! ποια συμπεριφορά σου φαίνεται πιο υγιής? μπορεί όντως να πάχυνες,αλλά ο άντρας σου δε το αντιμετώπισε σωστά. Οπως και να έχει όμως,άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, εσύ χάσε όσα κιλά θες ΓΙΑ ΣΕΝΑ,κι ελπίζω να μετανιώσει αυτο που ειπε και να ειναι εκεί για να τα χαρεί μαζί σου!

Junior Member
    Μεχρι τωρα εχω κανει τρεις μακροχρονιες σχεσεις.
    ο πρωτος ηταν αυτος που μου χαλουσε εντελως την ψυχολογια με σχολια του τυπου "πως μεγαλωσε ετσι ο κωλος σου?', μην το φορας αυτο το ρουχο σε κανει ακομα πιο χοντρη", "παλι τρως? φαε αλλα μετα μην εχεις παραπονο που δεν κανω σεξ μαζι σου".
    Και ημουν στα 70 κιλα τοτε ομως ευτυχως βρηκα το κουραγιο και τον διαολοστειλα.
    Ο δευτερος ηταν πολυ υποστηρικτικος, δεν ειχε κανενα προβλημα με τα κιλα μου. Παντα μου ελεγε ποσο ομορφη ειμαι και σε περιοδο διαιτας πολλες φορες μου μαγειρευε αυτα που επρεπε να φαω. Μεχρι που ανακαλυψα οτι ταυτοχρονα με μενα ειχε κανονικη σχεση και με μια αλλη κοπελα για ενα χρονο μαλιστα. Το αποτελεσμα οταν το εμαθα να πεσω με τα μουτρα στο φαγητο και να παρω 20 κιλα.
    Ο τριτος επισης δεν ειχε προβλημα με τα κιλα μου ομως για τους δικους του καθαρα εγωιστικους λογους. του αρεσα ετσι οπως ειμαι και τον βολευε να καθομαι σπιτι και να τρωω, να μην με προσεχουν αλλοι αντρες να μην βγαινω απο το σπιτι και γενικα να μην νιωθω καλα με τον εαυτο μου για να μπορει αυτος να καλυψει τα δικα του κομπλεξ και ανασφαλειες.
    Ξεκινησα διαιτα και οποτε πηγαινα σπιτι του επαιρνε σουβλακια και γλυκα και με πιεζε να φαω και να ξεχασω τις διαιτες γιατι ειμαι μια χαρα ελεγε.
    Τρεις εντελως διαφορετικοι αντρες και συμπεριφορες που ομως συνεισφεραν εξισου το ιδιο στην κακη ψυχολογια μου.
    Ειμαι 32 χρονων και το συμπερασμα που εχω βγαλει κοριτσια ειναι οτι αν ο αλλος ειναι μαλακας παραμενει μαλακας μια ζωη ανεξαρτητα απο το ποσα κιλα ειμασταν, ειμαστε τωρα η θα ειμαστε στο μελλον.

Senior Member
    renaa...μπες αν θελεις στο chat!

Senior Member
    η αλλιως θα σε ρωτησω απο εδω αυτο που ηθελα.....
    το οτι ο τριτος για τον οποιο ειπες σε προκαλουσε να τρως για να μην αδυνατισεις και σε χασει το ειχες καταλαβει ενω ειχατε σχεση η μετα??
    φοβαμαι μηπως και με τον δικο μου συμβαινει αυτο...και ακομα περισσοτερο με τη μαμα του δικου μου η οποια παντα οταν ερχεται να μας δει φτιαχνει τα φαγητα που μου αρεσουν και νομιζω το κανει για να με βαλει σε πειρασμο....

Junior Member
    Οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα καταλαβει παρολο που ημουν 2 χρονια σχεδον μαζι του. Οποτε με εβλεπε με τονωμενη αυτοπεποιθηση η καποιος αλλος αντρας με προσεχε τον επιανε ενα αγχος και το ενιωθα. Ομως τον καιρο που ημουν μαζι του ηταν πολυ λιγες αυτες οι φορες. Κατα καιρους που ηθελα να ξεκινησω διαιτα για να νιωσω καλυτερα αυτος ηταν που μου εβαζε εμποδια. Εκανε οτι μπορεις να φανταστεις μεχρι και τα αγαπημενα μου γλυκα μου εφερνε καθε μερα λεγοντας μου οτι δεν μου χρειαζεται διαιτα και οτι πρεπει να το παρω αποφαση οτι αυτη ειμαι και αλλα τετοια.
    Οταν ομως εγω το πηρα αποφαση και αρχισα να χανω κιλα εκτος των αλλων περασε και στην επιθεση.
    Μου ελεγε κατι τρελα οτι εχουν εξαφανιστει τα μπουτια μου, οτι δεν του αρεσω οταν αδυνατιζω και διαφορα τετοια κουλα.
    Μεχρι που μια μερα δεν αντεξε και ξεσπασε κατηγοροντας με οτι ο μονος λογος για τον οποιο θελω να αδυνατισω ειναι να βρω αλλους αντρες και να γκομενιζω, για να βγαινω και γυριζω με τις φιλες μου και οτι πως μπορω να μην νιωθω καλα με τα κιλα μου αφου αυτος δεν εχει προβλημα.
    Το πως ενιωθα εγω δεν ειχε καμια σημασια. Ηθελε να με κραταει ετσι επειδη φοβοταν οτι θα με χασει ενω μεσα στο σπιτι να τρωω ποιος θα γυρνουσε να με κοιταξει?
    Δεν τον ενοχλουσε ομως να κανει ενα σωρο πραγματα χωρις εμενα μιας και εγω λογω του κομπλεξ που εχω με τα κιλα μου δεν μπορουσα. Οπως πχ καμπινγκ το καλοκαιρι που θα επρεπε να ημουν ολη μερα με το μαγιο.
    Αυτος μια χαρα πηγαινε με την παρεα του κι εγω καθομουν μονη στην αθηνα και ετρωγα.
    Οσο για την μαμα του φιλου σου που λες δεν νομιζω να εχει τετοιο κινητρο. Περισσοτερο απο αγαπη θα το κανει και για να σε ευχαριστησει.

Junior Member
    αχ κοριτσακια μου...σας ευχαριστω για την συμμετοχη και την υποστηριξη...!!!!
    δυστυχως επειδη κανω και μια δουλιτσα παραλληλα δεν μπορω να απαντησω στην καθεμια ξεχωριστα,απλα μονο στη δαναη που με ρωτησε να πω οτι το σεξ το ειχαμε αραιωσει πολυ και ισως γι αυτο να παχυνα κιολας.
    μετα κοπηκε εντελως και το κανουμε καθε 2μηνο:-(
    ντρεπομαι πολυ που τα λεω ολα αυτα,δεν εχω μιλησει μεχρι τωρα σε κανεναν
    ισως η συμπεριφορα του αυτη να μην οφειλεται μονο στα κιλα μου αλλα πολλες φορες μου λεει οτι γινομαι καταπιεστικη,δεν ξερω μπορει.ενας φιλος μου μου ειπε οτι ειμαι πολυ δεδομενη για αυτον και γι αυτο με φτυνει τοσο πολυ,πολλες φορες ουτε τον λογο δεν μου απευθυνει,αλλες παλι μου λεει οτι με αγαπαει πολυ και χωρις εμενα δεν εχειω και τετοιες βλακειες.
    δεν ξερω πια τι να πιστεψω

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast