Results 31 to 45 of 93
Thread: πολυ ασχημη ψυχολογια
-
09-05-2010, 19:35 #31
αληθεια,υπαρχει συνταγη να σταματησουμε να ειμαστε δεδομενες για τον αντρα μας?
πως επιτυγχανεται?
- 09-05-2010, 19:42 #32
τι να σου πω για το τελευταιο και εγω το ψαχνω...
εγω σκεφτομαι να εφαρμοσω το εξης:να μην ειμαι παντα διαθεσιμη οταν θελει να με δει,να βλεπω και εγω τις φιλες μου οπως αυτος τους φιλους του καθε τρεις και λιγο,να κανω κατι διαφορετικο(θα ηθελα να γραφτω γυμναστηριο αλλα δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα και στην ουσια ουτε διαθεση),δεν ξερω ακομη τι...
δεν πρεπει να του δινεις την αισθηση οτι εισαι παντα εκει απικο!
09-05-2010, 19:54 #33
εχεις δικιο,αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα
09-05-2010, 20:50 #34
Μαρακι το θεμα δεν ειναι το αν και κατα το ποσο σε θεωρει δεδομενη. Εχω περασει ακριβως αυτο που σου συμβαινει με τη μονη διαφορα οτι εμενα δεν ηταν αντρας μου αλλα ειχα σχεση μαζι του απο τα 17 μου και κρατησε 7 χρονια. Ειναι σκληρο απο εναν ανθρωπο που ζεις μαζι του, εχεις κανει ερωτα μαζι του, και εχεις απογυμνωθει ψυχικα και σωματικα, να ακους οτι σε βλεπει σαν ενα κομματι κρεας που ομως δεν προκειται να το αγγιξει εαν δεν ειναι στα κιλα που το θελει αυτος.
Για ονομα του θεου ανθρωποι ειμαστε και σε καμια γυναικα δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα! Επισης οι αντρες αυτο με την καταπιεση το εχουν καραμελα μολις τους πεις κατι που δεν τους αρεσει, γι'αυτο σταματα να κατηγορεις τον εαυτο σου και κανε κατι για να νιωσεις εσυ καλυτερα.
Για αρχη προσπαθησε να αδιαφορεις σε τετοιου ειδους σχολια. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο ομως πρεπει, μην τον αφησεις να σε ριξει κι αλλο. Με μια σωστη διατροφη εαν το θελεις τα κιλα σε μερικους μηνες θα φυγουν.
Μονο οταν νιωσεις σιγουρη για τον εαυτο σου θα εισαι και σε θεση να αποφασισεις τι πραγματικα ειναι καλο για σενα.
09-05-2010, 23:38 #35
Μην αφήνουμε τα κιλά να ελέγχουν τις σχέσεις μας και να συμβιβαζομαστε θα το μετανιωσουμε στο μέλλον και δεν θα μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω
10-05-2010, 15:31 #36
Maraki είσαι παντρεμένη? ή σχεση εχετε? όχι οτι εχει καποια σημασια αυτο στην συμπεριφορα του απλα ρωταω, εχεις σκεφτει μηπως υπαρχει αλλη γυναικα στην μεση?
10-05-2010, 20:14 #37
Καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες δείχνουν μια επιφανειακότητα σχετικά με αυτό το θέμα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τρέφουν βαθύτερα αισθήματα για μας, ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνια σχέση ή γάμο. Απλά έτσι έχουν γαλουχηθεί από μικροί με αυτά τα πρότυπα και δυσκολεύονται να λειτουργήσουν "εκτός πλαισίων". Για μένα η ουσία είναι στην αμοιβαία κατανόηση, αν υπάρχει όλα λύνονται.
11-05-2010, 00:16 #38
Ρε κοριτσια..μηπως υπερβαλουμε λιγο? Δηλαδη, νταξει.. οταν τα κιλα μας δημιουργουν προβλημα στην υγεια ειναι ενα θεμα, αλλα απο αισθητικης πλευρας το περισσοτερο ειναι η πλυση εγκεφαλου που δεχομαστε καθημερινα απ τα προτυπα που προβαλλονται... Το παν ειναι αυτο π βγαζουμε προς τα εξω..το attidute!! Η αυτοπεποιθηση!! Και κιλα να εχουμε και κουκλαρες να μην ειμαστε, αμα νιωθουμε ωραια και κουκλαρες το θεμα τελειωσε!! Μολις διαβασα αυτο το θεμα μου ηρθε στο μυαλο ενα επεισοδιο απ το desperate housewives (δεν ξερω αν το βλεπετε) οπου η πρωην μοντελα και 'κ@υλα' Eva Longoria μαθαινει οτι ο αντρας της προσελαβε στο γραφειο μια πρωην του. Εκεινη αναστατωνεται κ ζηλευει αλλα οταν τη βλεπει παυει να ανησυχει διοτι η πρωην ηταν αρκετα παχια και λεει 'νααα ετσι οπως εγινε τι να ανησυχησω'... Ελα μου ομως που ο αντρας της της λεει οτι η πρωην ηταν ανεκαθεν ετσι και οταν τα ειχε μαζι της!!!! Της πεφτει της Longoria το σαγονι στο πατωμα και η ζηλεια γινεται μεγαλυτερη αφου δεν καταλαβαινει 'τι ειχε αραγε βρει ο αντρας της στην πρωην' !!!!!!!
Νταξει η πρωην ομως μιλαμε τρελο 'attidute' !!
Maraki, νταξει εμενα πιο πολυ για δικαιολογια μου κανει αυτο π σ ειπε ο αντρας σου.. 11 χρονια δεν ειναι και λιγα.. Εδω εμενα η ρουτινα στη σχεση με τρωει στο χρονο επανω, φαντασου εσεις... Δηλαδη μην το παιρνεις και τοσο τοις μετρητοις.. Μαλλον εχετε ρουτινιασει λιγο..
Μια γυναικα για να ναι ελκυστικη, σεξυ, καυτη, κ@υλωτικη με λιγα λογια δε χρειαζεται να ειναι αδυνατη!!!! Γυναικες ειμαστε, τσαλιμια μπορουμε να κανουμε!!!! Δε χρειαζονται ουτε κολπα φοβερα, ουτε σπαγγατα, ουτε στριπτιζ κ ιστοριες.. Αυτα ειναι κολοκυθια τουμπανα... Και, νταξει σορρυ κιολας αλλα για αντρες προκειται.. κλαιν μαιν!!!! Δε μου αρεσει καθολου οταν γινομαστε αντρο-κεντρικες..
Ο σκοπος μας δηλαδη ποιος ειναι? Να παντρευτουμε τον πριγκιπα? Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να καταπιεζομαστε να χωρεσουμε σε μια καταπιεση! Φιλαρακο σου αρεσει? Θες? Καλως.. Οχι? Στα τσακιδια! Και φιλες εχουμε και ενδιαφεροντα εχουμε (και αν δεν εχουμε θα βρουμε) και καλα μπορουμε να περασουμε οπως ολοι οι ανθρωποι!!! Αντε γιατι πολυ ψηλα τον εχουν βαλει τον αμανε οι αντρες...
Δε λεω να αμελησουμε τον εαυτο μας και να μην προσεχουμε αλλα πανω απ ολα για μας! Και κυριως την ανασφαλεια μας να την αφηνουμε σπιτι.. Κι εγω κοιταζομαι στον καθρεφτη και μια δε μου αρεσει το ενα, μια δε μου αρεσει το αλλο αλλα για λιγο.. Οταν θα βγω εξω θα ειμαι καλα
Διαβασα εδω για περιπτωσεις που δεν θελετε να πατε ουτε για καφε επειδη εχουν τις καρεκλες για ανθρωπους 50 kg και τετοια.. Συγνωμη κιολας αλλα στα @@ σας ο καθε μαγαζατορας που προσπαθει να φτιαξει ενα προφιλ στο μαγαζι του και προσπαθει σε 10 τ.μ να χωρεσει 984759843 καρεκλες να χει πολλους πελατες.. Θα παμε αλλου να περασουμε καλα κυριε!!! Για ενα ρημαδοκαφε που θα κανει 4 ευρω το λιγοτερο!
Απ οτι καταλαβαινετε διαφωνω πληρως με το lifestyle και με τα προτυπα γενικοτερα και οχι λογω βαρους. Γενικοτερα λογω νοοτροπιας. Και μπαινοντας σε αυτο το φορουμ βλεπω μια μεριδα ανθρωπων που δεν εχω δει εξω!! Και η μεριδα αυτη ανθρωπων αφηνει απ τον καθε λαλακα γκομενο μεχρι τον καθε τυχαρπαστο εξω να την κανει να νιωθει ασχημα και να κλεινεται στη μοναξια της! Για ονομα του θεου ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι!!!! Και αν δεν το καταλαβαινει ο αλλος αυτο δεν αξιζει να μας απασχολει πια το ατομο του...
Αντι να μας κανουν να αγαπαμε τους εαυτους μας βρισκουν την παραμικρη λεπτομερια να σιχαινομαστε τους εαυτους μας! 'Ωωωωχ! εχω μια μαυρη τριχα στη μουρη, πρεπει να κανω λειζερ!!!!!' ειναι τα παντα που προβαλλονται... Οταν ολα τα μαγαζια εχουν ρουχα για συλφιδες πως να μη νιωθεις ασχημα.. Οταν τα μαγιω που ειναι στη μοδα ειναι στο ιδιο στυλ πως να νιωθεις ωραια να πας στην παραλια...
(Παρεπιπτοντως να μοιραστω κατι μαζι μας που μου χε κανει περισυ μεγαλη εντυπωση. Κανω γυμνισμο γενικα και ειχα δει μια φορα μια γυναικα αρκετα παχια επισης ολογυμνη.. Παιδια εβλεπα κατι παρα πολυ ομορφο!!! (λολ μην το παρετε αλλιως) Δεν ειδα τιποτα το 'αποκρουστικο' οπως συνηθιζεται να λεγεται για τις παχιες. Ειλικρινα σας μιλαω δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ για το οποιο να επρεπε καποιος/α να ντρεπεται!!!!!)
Ουφ.. Τελοσπαντων.. Συγνωμη για το επιθετικο μου υφος και αν σας κουρασα.. Προς θεου δεν αναφεροταν σε καμια σας, ε!..αναφεροταν γενικα στην 'κατασταση' που επικρατει στον κοσμο.. Ελπιζω να βγαλατε καποια ακρη απ αυτα που εγραψα γιατι πραγματικα ενιωσα ενα χυμαρο να βγαινει απο μεσα μου και ξεφυγα μαλλον απ το θεμα λεγοντας τα αποθημενα μου.. Ειμαι και καινουρια και τωρα φοβαμαι μη με βρισετε ολες μαζι ομαδικως lol
11-05-2010, 00:53 #39
μια χαρα τα λες, απο τη θεση καποιας που εχει φτασει μεγιστο τα 65 κιλα...
11-05-2010, 01:08 #40
την περιμενα μια τετοια απαντηση... και καλα οτι ειναι ευκολα για μενα..ισως..μονο ομως απο τη συγκεκριμενη αποψη
απλα εγω ειπα γενικοτερα τι βλεπω και τι σκεψεις κανωδεν ηθελα να παρεξηγηθω
και απλα με στεναχωρει οι ανθρωποι να νιωθουν ασχημα για τους λαθος λογους
11-05-2010, 01:09 #41
δεν ειπα καθολου αυτο,
ειπα οτι δεν ξερεις πως ειναι να εισαι 100 κιλα... αλλο τριψηφιο αλλο διψηφιο...
11-05-2010, 01:12 #42
δεν ειπα οτι ειναι ευκολο για σενα, εσυ με παρεξηγησες, απλα ειπα δεν ξερεις πως ειναι/...
11-05-2010, 01:15 #43
ναι ρε παιδι μου, οπως δεν ξερω και τι θα πει να εισαι μεταναστης σε ξενη χωρα.. αυτο ομως νομιζω δε μου αφαιρει το δικαιωμα να πω τη γνωμη μου.. Ισως το τσαμπουκαλεμενο υφος που ειχα στο ποστ εδειξε το αντιθετο απ αυτο που ηθελα να βγαλω προς τα εξω.. γι αυτο αλλωστε ζητησα και συγγνωμη διοτι δεν ηθελα να παρεξηγηθει κανενας αλλα αντιθετως ξερω γω να επισημανω οτι ειναι καποιες ωρες που πρεπει να το παιρνουμε πατριωτικα σε οτι και να αφορα..
11-05-2010, 01:16 #44
μα συμφωνω σε οσα λες, απλα αν ησουν ποτε μεταναστης σε αλλη χωρα τοτε θα ηξερες ποσο ποναει να σε διωχνει η χωρα σου...
δικιο εχεις αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει οπως λες! υπαρχει πολυς πονος πισω απο τα πολλα κιλα.
11-05-2010, 10:15 #45
εχει δικιο η badgirl11 αλλο 65 αλλο 1.. τελος παντων,
κακα τα ψεμματα οσο και να τα βλεπει ετσι ενας ανθρωπος τα πραγματα θα ειναι παρα πολυ δυσκολο και θα στεναχωρηθει οταν ο συντροφος του του πει ετσι, οτι δεν κανω ερωτα μαζι σου γιατι πηρες 15 κιλα(σιγα τα κιλα που πηρε η κοπελα αλλα τεσπα) οσο σκληρος και να εισαι θα σε πειραξει και ποσο μαλλον μετα απο 11 χρονια που υποτιθεται πως με τον αλλον ειστε 1, πως συμεριζεται ο ενας του αλλου τον πονο, προβληματισμο κτλ, αυτος οχι μονο δεν την βοηθησε την Μαρια αλλα της γαμησε την ψυχοσυνθεση(να το πω ετσι ωμα, σορι κιολας για την εκφραση) δεν την βοηθαει να κανει αυτο το βημα να χασει, δεν ειναι βοηθεια παιδια ο ψυχολογικος εκβιασμος πως να το κανουμε δηλαδη?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή