Results 46 to 60 of 93
Thread: πολυ ασχημη ψυχολογια
-
11-05-2010, 10:24 #46irenepGuest
ρε κοριτσακια να σας ρωτησω κατι? ελατε λιγο και στην θεση του αντρα. εδω εμεις και οταν περνουμε 3-4 κιλα δεν θελουμε να κοιταζομαστε στον καθρεπτη. δεν ειναι λιγο λογικο οταν αλλαξεις πολυ μετα απο χρονια να χανεται το ερωτικο ενδιαφερον? και δεν αναφερομαι μονο στα κιλα. το βλεπω πολυ συχνα στις γυναικες αλλα και στους αντρες πως μετα τον γαμο δεν περιποιουνται τον εαυτο τους. προσωπικα αν ημουν με εναν αντρα ο οποιος θα αλλαζε δραματικα μετα απο καιρο δεν ξερω αν θα τον ηθελα ακομα... αλλο να αγαπας και να ενδιαφερεσαι για καποιον και αλλο να τον ποθεις.
- 11-05-2010, 10:35 #47
Δε συμφωνώ καθόλου σε αυτό :O Όλοι θα αλλάξουμε κάποια στιγμή, θα γεράσουμε, θα ζαριάσουμε, θα κρεμάσει το δέρμα..
Όσο fit και να είσαι στα 20, στα 65 θα είσαι αλλιώς.. Και μη μου πεις τα 65 είναι πολλά για να κάνει κάποιος sex ή να έχει ερωτική διάθεση..
Ο πόθος έρχεται σαν αντίδραση στον ερωτισμό ενός ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος εκπέμπει ερωτισμό είτε 40 είτε 160 κιλά.
Συζητώντας με το φίλο μου πριν λίγο καιρό τον ρώτησα πως και δεν μου είπε τίποτα τόσα χρόνια που με έβλεπε να παχαίνω.. και μου απάντησε ότι με έβλεπε ευτυχισμένη και όταν είμαι ευτυχισμένη είμαι όμορφη! Φυσικά και είχαμε ερωτική διάθεση και στα 120 και στα 130 κιλά.. Είχα βέβαια περιόδους που με πιάναν οι μαύρες μου αλλά όλοι έχουν..και οι χοντροί και οι αδύνατοι!
Τα κιλά μου τα χάνω για μένα, για να αισθάνομαι εγώ πιο όμορφα, πιο υγιείς, με περισσότερη ενέργεια. Από εκεί και πέρα αυτός που επέλεξε να είναι μαζί μου δεν είναι μαζί μου για τα κιλά μου αλλά για χίλιους λόγους συν την αντίδραση του πόθου που έχει για μένα.
11-05-2010, 10:43 #48
Originally posted by dew
Δε συμφωνώ καθόλου σε αυτό :O Όλοι θα αλλάξουμε κάποια στιγμή, θα γεράσουμε, θα ζαριάσουμε, θα κρεμάσει το δέρμα..
Όσο fit και να είσαι στα 20, στα 65 θα είσαι αλλιώς.. Και μη μου πεις τα 65 είναι πολλά για να κάνει κάποιος sex ή να έχει ερωτική διάθεση..
Ο πόθος έρχεται σαν αντίδραση στον ερωτισμό ενός ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος εκπέμπει ερωτισμό είτε 40 είτε 160 κιλά.
Συζητώντας με το φίλο μου πριν λίγο καιρό τον ρώτησα πως και δεν μου είπε τίποτα τόσα χρόνια που με έβλεπε να παχαίνω.. και μου απάντησε ότι με έβλεπε ευτυχισμένη και όταν είμαι ευτυχισμένη είμαι όμορφη! Φυσικά και είχαμε ερωτική διάθεση και στα 120 και στα 130 κιλά.. Είχα βέβαια περιόδους που με πιάναν οι μαύρες μου αλλά όλοι έχουν..και οι χοντροί και οι αδύνατοι!
Τα κιλά μου τα χάνω για μένα, για να αισθάνομαι εγώ πιο όμορφα, πιο υγιείς, με περισσότερη ενέργεια. Από εκεί και πέρα αυτός που επέλεξε να είναι μαζί μου δεν είναι μαζί μου για τα κιλά μου αλλά για χίλιους λόγους συν την αντίδραση του πόθου που έχει για μένα.
11-05-2010, 10:53 #49irenepGuestδεν μπορω να φανταστω πως αν ημουν εστω και 20 κιλα πιο βαρια πως θα ειχα την ιδια ερωτικη διαθεση. οπως και να το κανουμε ενα αδυνατο και γυμνασμενο κορμι δειχνει υγεια. δεν το πιστευω οτι θα εκανα το ιδιο σεξ αν ημουν 80-90 κιλα. παιδια συγνωμη δεν θελω να σας προσβαλω αλλα πιστευω πως για να ελκυεται ενας αντρας (και μια γυναικα) πρεπει να τον ερεθιζει πρωτα απο ολα αυτο που βλεπει.και ναι οσο μεγαλωνουμε γερναμε. και στα 65 θα εχουμε ερωτικη διαθεση. αυτο δεν συνεπαγεται πως πρεπει μεχρι τοτε να εχουμε βαλει ενα καρο κιλα. μπορει να κανω λαθος.
11-05-2010, 11:12 #50
Ψιτ, μπορεί να είμαι 100+ αλλά πίστεψε με είμαι ευέλικτη και όταν το λέω το εννοώ χαχαχα Μια χαρά είναι η ερωτική μας ζωή.. και αν συγκρίνω το βιντεάκι της Julia μπορώ να πω ότι οι λεπτές καμία ιδέα δεν έχουν απο sex χαχαχα
ΟΚ παραέγινα σοκιν!
Σοβαρά τώρα, αν εσύ ποθείς με τα μάτια σωστή είσαι σε αυτό που λες.
Εγώ πάλι ποθώ με τα μάτια, τη μυρωδιά, το άγγιγμα, τη γεύση, τον ήχο... Το ίδιο και ο φίλος μου και για αυτό ταιριάζουμε στο κρεββάτι.
Δεν ξέρω αν έχεις συζήσει με κάποιον, εκεί δε μπορείς να είσαι φτιαγμένη και στολίσμένη 24ώρες. Το πρωί να ξυπνάς με το στόμα παντόφλα και τη τσίμπλα στο μάτι και να φιλάς αυτόν που αγαπάς και σε αγαπάει. Να έχεις περίοδο και να κουλουριάζεσαι από τον πόνο (αντε να βρεις χρόνο να χτενιστείς) και να σου φτιάχνει ζεστές κομπρέσες.. Απλά πράγματα, στα οποία όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα είσαι τέλεια εξωτερικά και αποδεικνύουν ότι για τον άλλο δεν έχει σημασία.. Η εξωτερική εμφάνιση έχει σημασία για μας, για τον εαυτό μας, για την αυτοπεποίθηση μας.. για αυτό και όταν έχουμε αυτοπεποίθηση εκπέμπουμε περισσότερο ερωτισμό και ελκύουμε περισσότερο τον άλλον.
Όσο για αυτούς που πιστεύουν ότι η εμφάνιση είναι τα π ά ν τ α στην επιλογή συντρόφου.
Φυσικά αν κάποιος ζει μέσα στα δικά του κόμπλεξ, τις δικές του ανασφάλειες και τον δικό του εγωισμό θα ψάξει να βρει μία γυναίκα τρόπαιο.. Αλλά αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις σχέσεις τις βλέπεις αμέσως, δεν κρατάνε παραπάνω από μερικούς μήνες λόγω βαρεμάρας (ασυμβατότητας) και λόγω του ότι η εξωτερική εμφάνιση απομυθοποιείται και το τρόπαιο παύει να είναι τρόπαιο και γίνεται βάρος...
11-05-2010, 11:22 #51
η καθεμιά έχει δίκιο απ΄την σκοπιά της, αλλά το μαράκι είπε ότι από πριν βάλει τα κιλά δεν είχαν συχνή επαφή και αυτό εμένα μου χτυπάει καμπανάκι..ο άνθρωπος μπορεί απλά να βρήκε αυτό σαν δικαιολογία, το σκεφτήκατε; μαράκι δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένη ή σε σχέση. Αν ισχύει το πρώτο θέλει ίσως περισσότερη σκέψη. Αν ισχύει το δεύτερο όμως μήπως θα πρέπει να αρχίσεις να αναθεωρείς την ζωή σου; Τα χρόνια περνάνε και δεν πρέπει να περνάνε χωρίς να το καλοσκεφτόμαστε. Σίγουρα είναι πολλά 11 χρόνια αλλά είσαι μόλις 31. Μην εγκλωβίζεσαι στη συνήθεια. Αν έφταιγαν τα κιλά σου που δεν κάνετε έρωτα, εγώ θα περίμενα απάντηση του τύπου: πριν παχύνω το κάναμε κάθε μέρα και αφού πάχυνα 1 φορά το δίμηνο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Κουβέντες σαν αυτή που ξεστόμισε ο άντρας σου φανερώνουν πολλά για τον χαρακτήρα του. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν βλακεία της στιγμής. Με την πιο γλυκειά διάθεση στα γράφω αυτά. Και με τη ψυχολογία μιας γυναίκας που έχει σουτάρει άντρα επειδή είχε παρόμοιες αντιλήψεις.
11-05-2010, 11:25 #52
Originally posted by karamela
Originally posted by dew
οσα + υπαρχουν κ χωρανε!
Originally posted by dew
Ψιτ, μπορεί να είμαι 100+ αλλά πίστεψε με είμαι ευέλικτη και όταν το λέω το εννοώ χαχαχα Μια χαρά είναι η ερωτική μας ζωή.. και αν συγκρίνω το βιντεάκι της Julia μπορώ να πω ότι οι λεπτές καμία ιδέα δεν έχουν απο sex χαχαχα
ο δικος μου εκανε κ συγκριση κ εβγαλε εμενα...πρωτη
Originally posted by bomo
η καθεμιά έχει δίκιο απ΄την σκοπιά της, αλλά το μαράκι είπε ότι από πριν βάλει τα κιλά δεν είχαν συχνή επαφή και αυτό εμένα μου χτυπάει καμπανάκι..ο άνθρωπος μπορεί απλά να βρήκε αυτό σαν δικαιολογία, το σκεφτήκατε;
11-05-2010, 11:28 #53irenepGuestOriginally posted by dew
.
ooooooooo!!!!! καλε κοκκινισα!!!
11-05-2010, 11:32 #54irenepGuestμπορει να ειναι η παρεα που κανω με πολλους αντρες αλλα εχω μια συγκεκριμενη αποψη για το θεμα σεξ-κιλα. εννοειτε πως και εγω εχω τα κομπλεξ μου! απλα σκεψου dew πως μπορει να εισαι απο τις ελαχιστες τυχερες. η πλειοψηφια εχει αλλα κριτηρια.
11-05-2010, 11:36 #55
Originally posted by irenep
η πλειοψηφια εχει αλλα κριτηρια.
11-05-2010, 11:38 #56
η πλειοψηφία όμως είναι δυστυχισμένη και συμβιβασμένη....
11-05-2010, 11:39 #57irenepGuestδυστυχισμενη και συμβιβασμενη? γιατι?
11-05-2010, 11:41 #58
Ναι bomo ετσι ειναι.Και προσωπικα εγω λυπαμαι κατι αντρες που ξερω που κοιτανε μονο εμφανιση και οσα χρονια τους ξερω ειναι μονοι τους.Εχω ξαναπει την αποψη μου εδω μεσα.Προσωπικα ειμαι κι εγω απο τις τυχερες σαν τη dew.Δυστυχισμενοι ειναι αυτοι που ξερω εγω τουλαχιστον.Γιατι ερχεται απο τη μια σου κλαιγεται αχ δε βρισκω κοπελα (γκομενα το λενε κιολας), και απο την αλλη αν ερθει μια καλη κοπελα και οχι τοσο ομορφη στο δρομο τους τοτε λενε αχ γιατι αρεσω μονο σε μπαζα.Τη φωτογραφια μου την εχετε δει στο αναλογο τοπικ.Σε εκεινα τα κιλα ειχα φαει απειρες χιλοπιτες απο τετοιους αντρες.Και το θεωρω ακομα πολυ αδικο.Δε νομιζω οτι ειχα κατι το τοσο αποκρουτσικο απλα 5-6 κιλα παραπανω.Αλλα αυτοι ονειρευονται τις αψεγαδιαστες.Ε ας κατσουν μονοι τους κι ας μην κλαιγονται...
11-05-2010, 11:41 #59
γιατί βλέπω ζευγάρια που δυστυχώς είναι πάααααααρα πολλά, απελπιστικά πολλά, που δεν αντέχουν ούτε να τον βλέπουν τον άλλο, ζουν μαζί πλέον μόνο επειδή παντρεύτηκαν πριν χρόνια. Και αυτό δεν προέρχεται απ΄την ρουτίνα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν βάσεις.
11-05-2010, 11:42 #60
μονο η χημεια μετραει στο σεξ αναμεσα στους ανθρωπους, ειτε αδυνατος εισαι ειτε χοντρος, αν δεν υπαρχει χημεια την εκατσες την βαρκα, δεν εχουν σχεση τα κιλα σε αυτο, τα κιλα εχουν σχεση για σεξ της μιας βραδυας, αν υαπρχει ουσιωδες σχεση και ποιοτικη δεν θα κατσει ο αλλος να χαλαστει για 5-10 κιλα παραπανω απο την στιγμη που σε αγαπαει για αυτο που εισαι και οχι σαν κρεας
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή