πολυ ασχημη ψυχολογια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    αν ψάχναμε ανθρώπους που να τα βρίσκουμε και σε άλλους τομείς θα ζούσαμε πιο ευτυχισμένη ζωή.

Senior Member
    Και συμφωνω με την καραμελα.Το σεξ ειναι οντως θεμα χημειας και τα γουστα ποικιλουν.Η πλειοψηφια σιγουρα συγκινειται απο τις τελειες κορμαρες, αλλα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις (ευτυχως).Και να πω την αληθεια καλυτερα που ξερω οτι ο ανθρωπος μου δεν ειμαι μαζι μου μονο για μια εμφανιση αλλα για πολλα πραγματα.

Senior Member
    Τωρα που σας ελεγα για τη φωτογραφια μου και τις χυλοπιτες που ετρωγα τοτε στα 71-72 κιλα θυμηθηκα ατακα ενος παιδιου που μου αρεσε και ειχα μαθει τι ελεγε απο πισω μου.Αυτη θα ηταν πολυ ωραια γκομενα αν δεν ηταν χοντρη.:P Kαι να σημειωσω οτι ποτε μα ποτε δεν ειχα καψουρα με κανεναν αψεφαγιαστο με κορμαρα.Παντα κολλαγα εγκεφαλικα και με το αν ο αλλος ειχε κοινα ενδιαφεροντα με μενα (και ενα ομορφο προσωπο ασφαλως).Ενας μεγαλος ερωτας που ειχα (και αυτος ανεκπληρωτος) ηταν πιο κοντος απο μενα, με αραιωμενα μαλλια, και μεγαλη κοιλια.Κι εγω τον εβλεπα ομορφο και σε οσες το ελεγα με φωναζαν κακογουστη...ε δεν ειναι ολα θεμα περιτυλιγματος.

Senior Member
    Αν το καλοσκεφτείτε αυτοί που είναι μονίμως μόνοι τους-με ολιγοήμερα διαλείμματα- είναι κάτι χαζοβιόληδες που στόχος της ζωής τους είναι να κοκκορεύονται για τις γκόμενες που πέρασαν στα κατάστιχά τους. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Και ο συγκεκριμένος χαζοβιόλης θα παντρευτεί μια άλλη χαζοβιόλα επειδή μόνο δίπλα στη χαζοβιόλα θα στέκεται αξιοπρεπής..Και θα ζήσουν μια χαζοβιόλικη ζωή με μπόλικο κέρατο και βαρεμάρα..

Senior Member
    Originally posted by bomo
    Αν το καλοσκεφτείτε αυτοί που είναι μονίμως μόνοι τους-με ολιγοήμερα διαλείμματα- είναι κάτι χαζοβιόληδες που στόχος της ζωής τους είναι να κοκκορεύονται για τις γκόμενες που πέρασαν στα κατάστιχά τους. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Και ο συγκεκριμένος χαζοβιόλης θα παντρευτεί μια άλλη χαζοβιόλα επειδή μόνο δίπλα στη χαζοβιόλα θα στέκεται αξιοπρεπής..Και θα ζήσουν μια χαζοβιόλικη ζωή με μπόλικο κέρατο και βαρεμάρα..
    +1123O94871094710957410395710970 :P:P

Senior Member
    bomo
    +1000000000000

Το βλέπουμε καθημερινά να γίνεται.. και σε αυτό το θέμα θα έπρεπε να θεωρούμε τον εαυτό μας τυχερό για τα κιλά μας, γιατί ξεφύγαμε από αυτή την ιδεολογία..
    Και όταν με το καλό θα χάσουμε και θα είμαστε ένα με την πλειοψηφία που αναφέρατε, τουλάχιστον θα έχουμε τη σωστή κρίση :P

Senior Member
    μα εννοείται. Και για να προλάβω συγκεκριμένου τύπου σχόλιο, να αναφέρω ότι για χρόνια ήμουν 65-70 κιλά, δεν ήμουν 104. ʼρα δεν τα λέω από κόμπλεξ.
    Είχα σχέση και στα 65 και στα 100...

Senior Member
    Originally posted by irenep
    μπορει να ειναι η παρεα που κανω με πολλους αντρες αλλα εχω μια συγκεκριμενη αποψη για το θεμα σεξ-κιλα. εννοειτε πως και εγω εχω τα κομπλεξ μου! απλα σκεψου dew πως μπορει να εισαι απο τις ελαχιστες τυχερες. η πλειοψηφια εχει αλλα κριτηρια.
    Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου!!! είμαι με τον φίλο μου εδώ και 3 χρόνια...κατά το διάστημα αυτό πήρα 20 κιλά....!!!! δεν μου είπε ούτε μία κουβέντα...παρά μόνο όταν εγώ έθιγα το θέμα...πέρασα και μία τεράστια στενοχώρια αλλά πιστεύω ότι είναι δικαιολογίες αυτά...με τον πρώην μου τώρα...είχα τεράστιο πρόβλημα...ντρεπόταν για μενα...δεν ήθελε να κυκλοφορούμε μαζί...και κατά συνέπεια μου το μετέδωσε κι εμένα αυτό...κλείστηκα πολυ στον εαυτό μου...κορίτσια δεν πρέπει να αφήνουν ανθρωπάκια να μας το κάνουν αυτό!!! δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας κριτικάρουν για την εμφάνισή μας...ιδιαίτερα αν μοιράζονται το κρεβάτι μας!!! ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα

Junior Member
    Οι γυναικες λειτουργουμε περισσοτερο εγκεφαλικα, θελουμε να υπαρχει ενα φλερτ, ενα στορι απο πισω για να νιωσουμε καλα και να απολαυσουμε το σεξ. Οι αντρες δινουν μεγαλυτερη σημασια στην εικονα για να νιωσουν σεξουαλικη διεγερση οχι οτι τους χαλαει να υπαρχει και κατι αλλο αλλα κυριως δινουν βαση στην εικονα μιας γυναικας.
    Ολα τα παραπανω ομως ισχυουν στην αρχη μιας γνωριμιας. Υποτιθεται οτι μετα απο καποια χρονια κανεις ερωτα με τον αλλο για να επικοινωνησεις, για να παρεις και να δωσεις ευχαριστηση στον ανθρωπο που αγαπας και ολα τα υπολοιπα πλην της καθαριοτητας που θεωρειται δεδομενη δεν θα επρεπε να εχουν καμια σημασια για την πραξη.
    Δηλαδη οσες γυναικες κανουν παιδια και βαλουν κιλα θα επρεπε να ξεχασουν το σεξ μεχρι να αδυνατισουν ? οχι βεβαια!!!
    Απλα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι μερικοι αντρες ειναι μαλακες και δεν εχει να κανει με τα κιλα μας αυτο. Οπως υπαρχουν και πολλοι σωστοι αντρες που θα σε αγαπουν και θα σε στηριξουν σε οτι προκυψει ετσι υπαρχουν και οι μαλακες που δεν θα ειναι ποτε διπλα σου ουσιαστικα και που θα ψαχνουν διαρκως τροπο να σε μειωσουν για να νιωσουν υπεροχη. Πιστεψτε με εαν δεν ειναι τα κιλα θα ειναι κατι αλλο στο οποιο θα πατησει ενας τετοιος αντρας για σε κανει σκουπιδι. Μπορει να ειναι τα χρηματα, η μορφωση, η καταγωγη και πολλα αλλα. Σημασια εχει το τι κανουμε εμεις μολις καταλαβουμε οτι ειμαστε με εναν τετοιο ανθρωπο. Παντως το να κατηγορουμε τον εαυτο μας και να δεχομαστε συμπεριφορες που αγγιζουν τα ορια της ψυχολογικης βιας περιμενοντας οτι κατι θα αλλαξει δεν ειναι λυση. Για μενα η λυση ειναι να φυγουμε οσο πιο μακρια μπορουμε απο εναν τετοιο ανθρωπο. Εγω αυτο εκανα αφου εχασα πρωτα 7 χρονια απο τη ζωη μου σε μια σχεση που δεν μου προσφερε τιποτα και το μονο που μου αφησε ειναι παραπανω κιλα και πολυ κακη ψυχολογια.

Senior Member
    παιδια αυτη την ιδεολογια δεν την εχει καποιος λογω περιττων κιλων αλλα λογω χαρακτηρα, όταν ημουν αδυνατη πολλοι αντρες με πλησίαζαν για να με εχουν σαν τροπαιο αυτο με στεναχωρούσε σαν ανθρωπο γι'αυτοι και δεν εκανα σχεση ποτε με κανεναν απο αυτούς, παντα ζητουσα την ποιοτητα και οχι την επιφανεια, αυυτη την λογικη την ειχα παντα.

Senior Member
    και η πλάκα ποιά είναι..βλέπεις άντρες πανέμορφους με κορμάρες και λες άντε χαλάλι να θέλει κι αυτός μία γυναίκα κόμματο. Βλέπεις και κάτι πιθηκοειδή να έχουν μια άποψη για τον εαυτό τους...μα μια άποψη!!!

Senior Member
    εγω κορίτσια θα συμφωνήση με τη xri σε ένα και μόνο σημείο...
    στην αυτοπεποίηθηση..... αμα έχεις αυτοπεπείθηση όσα μα όσα κιλά και να είσαι
    έχεις άλλο αέρα.... βλέπω φίλες και γνωστές που έχουν πιο πολλά κιλά απο
    μένα και έχουν έναν αέρα οι άτιμες που τις κάνει τόσο επιθυμητές....
    και τις ζηλεύω.... απο την άλλη έχω φίλες που έχουν κορμιά΄μα κορμιά
    και έχουν μια αυτοπεποίθηση πεσμένη που θέλω να αρχίσω να τις ταρακουνάω για
    να μπεί το μυαλό στη θέση του!!!!!
    προσωπικά όταν τα κιλά μου ανέβουν και το σώμα μου χαλάει θέλω να πάρω
    τα βουνά να μη με βλέπει κανείς....και φυσικά δεν νιώθω άνετη ούτε επιθυμητή
    και για σεξ ούτε λόγος... νιώθω χαλιά...

φυσικά δεν έχω πεί ποτέ στο δικό μου οτι νιώθω έτσι....
    φάσεις είναι και περνάνε....

Member
    Originally posted by karamela
    μονο η χημεια μετραει στο σεξ αναμεσα στους ανθρωπους, ειτε αδυνατος εισαι ειτε χοντρος, αν δεν υπαρχει χημεια την εκατσες την βαρκα, δεν εχουν σχεση τα κιλα σε αυτο, τα κιλα εχουν σχεση για σεξ της μιας βραδυας, αν υαπρχει ουσιωδες σχεση και ποιοτικη δεν θα κατσει ο αλλος να χαλαστει για 5-10 κιλα παραπανω απο την στιγμη που σε αγαπαει για αυτο που εισαι και οχι σαν κρεας
    συμφωνω οσο δεν παει!!!!!

Νταξει η αληθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα που δεν συμμεριστηκατε το ποστ μου επειδη ειμαι 65 κιλα ξερω γω.. Σιγουρα θα καταλαβαινα περισσοτερο αν ημουν παραπανω κιλα αλλα και παλι αυτο που εγω ηθελα να πω ειναι οτι πρεπει να αγαπαμε και να εκτιμαμε τον εαυτο μας γιατι κανεις δεν μπορει να το κανει τοσο καλα οσο εμεις..

Απλα καταλαβαινω κ εγω σε μεγαλο σημειο πως ειναι να νιωθεις απορριψεις που δεν αξιζεις, για αλλους λογους.. γι αυτο μου βγηκαν ετσι αυτα που ειπα..

Senior Member
    bomo

θα συμφωνήσω σε ότι είπες (όπως και με πολλά κορίτσια εδώ) και επίσης επιτέλους ακούω ένα ακόμη άνθρωπο να μιλάει για τη δυστυχία και το συμβιβασμό που υπάρχει γύρω μας. Έχω βαρεθεί να βλέπω ζευγάρια που ουσιαστικά δεν είναι μαζί.

Η κολλητή μου είναι 50 κιλα και ο δικός της την πηδ...1 φορά το μήνα και της λέει και ότι αν ήταν λίγο πιο γυμνασμένη θα κάνανε πιο πολύ έρωτα(!!!!)
    Εμένα όμως στα 100 κιλά τότε, με χούφτωσε κανονικότατα σε ένα πάρτι.

Όλα στο μυαλό είναι και οι άνθρωποι δεν μετριούνται με το καντάρι αλλά με την ψυχή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να είμαστε σε καλά κιλά είναι η υγεία και η πιο εύκολη κίνηση, όχι ο έρωτας ή η φιλία ή τα συναισθήματα, αυτά είναι μη μετρήσιμα όπως όλα τα σημαντικά.

Αι στο καλό τα θυμήθηκα πρωινιάτικα και φούντωσα

Senior Member
    xri

μη μασάς, εδώ όπως έχεις αντιληφθεί λέμε ότι μας έρχεται χαχαχα

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast