Καινουρια στο forum
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

Καινουρια στο forum

Και δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα καινούριο θέμα...η υπάρχει section για να συστίνονται οι νέοι...
    Γειά σας!
    Είμαι 1,63 και έχω βάρος 83,4 κιλά (σήμερα)...
    Πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ με διατροφή, delivery diet για την ακρίβεια...κλείνω μήνα τώρα, δεν έχω και το καλύτερο αποτέλεσμα προσπαθώ ακόμα όμως!
    Ξεκίνησα 86 κιλά...οπότε εχω χάσει 2μιση περίπου...
    Τα σ/κ συνήθως ξεφεύγω απτή διαίτα...(νιώθω ότι χρειάζομαι την ελευθερία να τρώω όσο θέλω μερικές φορές!) και μάλλον σαμποτάρω το αποτέλεσμα...
    Έχω αρχίσει βέβαια να κάνω κ ηπια γυμναστική 2 φορές τη βδομάδα...
    Πραγματικά θα ήμουνα πολύ ευτυχισμένη να κατάφερνα πάλι να είμαι 70 κιλά! Πριν 4 χρόνια που είχα αυτό το βάρος ένιωθα πολυ χοντρή αλλά τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες μου ήμουν μια καλοσχηματισμένη στρουμπουλούλα! Γιατί δεν εκτιμούμε αυτό που έχουμε όταν πρέπει?????
    Σας ζάλισα ήδη νομίζω!
    Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
    Πως βάζω αυτή το μετρητή που έχετε όλοι? με το βάρος σας και το στόχο σας?
    (ασχετη χιχι)
    Ευχαριστώ που με ακούσατε!

Senior Member
    γεια σου!κ καλως σε βρήκαμε!αντε καλη αρχή ελπιζω να τα καταφέρεις.το σημαντικότερο βήμα ειναι να το πάρεις αποφαση!
    να μας γράφεις τα νέα σου κ καλή κατηφόρα...(της ζυγαριάς)!!!!

Senior Member
    Καλως ήρθες,

εύχομαι όλα να έρθουν σε ισορροπία και να βρεις τους ρυθμούς σου και να είσαι χαρούμενη με το αποτέλεσμα.

Πάτα πάνω σε ένα μετρητή(τίκερ) και το σάιτ που θα βρεις θα σε οδηγήσει στο τι να κάνεις. Μετά αφού διαλέξεις τικερ και βάλεις τα νούμερα σου, γύρνα και πήγαινε στο control panel kai meta edit

Senior Member
    Kαλωσηρθες narda καλη δυναμη και γρηγορες απωλειες να εχεις.

Junior Member
    Κ εγω καινούρια είμαι..Καλώς ήρθαμε λοιπόν και καλό κουράγιο σε όλους μας

Junior Member
    Ευχαριστώ!
    Λοιπόν, έκανα copy το bb και το έβαλα στο signature, γεια να δούμε λειτουργεί?
    ΥΓ. Λοιπόν πήγα κομμωτήριο σήμερα και μαρέσει τόσο το μαλλί που νομίζω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα! Ξέρω ότι το βράδυ μπορεί να έχω βουλιμικό επεισόδιο, αλλά είδες τι σου κάνει ένα μαλλί?
    Παρεπιπτόντως ήπια και ένα lipton linea...μου ήρθε αναγούλα, αλλά νιώθω ότι έχει κόψει λίγο την όρεξη...Προς το παρών....

Senior Member
    Συμφωνω για το lipton linea κι εγω δεν το μπορω.Αν σου ερθει βουλιμικο προτιμησε να μπεις εδω περα εμενα ετσι μου περναει.:P Το τικερακι σου φαινεται. Καλωσηρθες κι εσυ Nightelf-Mad.

Junior Member
    Με γειά το μαλλι λοιπόν !! Κατι τέτοια φαινομενικά ''μικρά'' ειναι που μας φτιαχνουν τη διάθεση..εγω το lipton linea το ειχα δοκιμασει αλλα δν το άντεξα τελικά καθόλου

Junior Member
    Ευχαριστώ Constance καλώς σας βρήκα όλους

Senior Member
    καλωςηρθατε κουκλες,και εγω χθες γραφτηκα
    καλη μας επιτυχια

Junior Member
    Βλέπω ότι έχετε χάσει πολλά κιλάκια!!! Μπράβο σας! Και σε όσες προσπαθούν! Υπάρχουν κάπου στο forum diet tips ή κάτι από όσους έχασαν; προσπαθω να προσανατολιστώ κ δεν είναι και τοσο εύκολο!

Member
    Καλησπέρα κι από μένα! Κι εγώ χθες γράφτηκα, είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι με κάποιους που κάνουν την ίδια προσπάθεια, όποτε λέω στη δουλειά μου ότι κάνω δίαιτα με κοιτάνε κάθε μέρα στον κώλο να δουν αν έχασα κανένα πόντο! Δεν ξαναλέω τίποτα πια, θα τα λέω εδώ σε σας! :-)

Senior Member
    Originally posted by narda
    Και δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα καινούριο θέμα...η υπάρχει section για να συστίνονται οι νέοι...
    Γειά σας!
    Είμαι 1,63 και έχω βάρος 83,4 κιλά (σήμερα)...
    Πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ με διατροφή, delivery diet για την ακρίβεια...κλείνω μήνα τώρα, δεν έχω και το καλύτερο αποτέλεσμα προσπαθώ ακόμα όμως!
    Ξεκίνησα 86 κιλά...οπότε εχω χάσει 2μιση περίπου...
    Τα σ/κ συνήθως ξεφεύγω απτή διαίτα...(νιώθω ότι χρειάζομαι την ελευθερία να τρώω όσο θέλω μερικές φορές!) και μάλλον σαμποτάρω το αποτέλεσμα...
    Έχω αρχίσει βέβαια να κάνω κ ηπια γυμναστική 2 φορές τη βδομάδα...
    Πραγματικά θα ήμουνα πολύ ευτυχισμένη να κατάφερνα πάλι να είμαι 70 κιλά! Πριν 4 χρόνια που είχα αυτό το βάρος ένιωθα πολυ χοντρή αλλά τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες μου ήμουν μια καλοσχηματισμένη στρουμπουλούλα! Γιατί δεν εκτιμούμε αυτό που έχουμε όταν πρέπει?????
    Σας ζάλισα ήδη νομίζω!
    Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
    Πως βάζω αυτή το μετρητή που έχετε όλοι? με το βάρος σας και το στόχο σας?
    (ασχετη χιχι)
    Ευχαριστώ που με ακούσατε!
    καλωςηρθες!
    ακριβως αυτη την απορια εχω κ γω!
    καλη καθοδο, θα τα χασεις τσακ μπαμ κ με γυμναστικη κ με προσπαθεια.
    Θεληση θελει μονο. Θα βρεις τον τροπο!

Senior Member
    Originally posted by narda
    Ευχαριστώ!
    Λοιπόν, έκανα copy το bb και το έβαλα στο signature, γεια να δούμε λειτουργεί?
    ΥΓ. Λοιπόν πήγα κομμωτήριο σήμερα και μαρέσει τόσο το μαλλί που νομίζω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα! Ξέρω ότι το βράδυ μπορεί να έχω βουλιμικό επεισόδιο, αλλά είδες τι σου κάνει ένα μαλλί?
    Παρεπιπτόντως ήπια και ένα lipton linea...μου ήρθε αναγούλα, αλλά νιώθω ότι έχει κόψει λίγο την όρεξη...Προς το παρών....

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ!! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΡΑΨΩ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!