Results 1 to 11 of 11
-
08-05-2010, 00:55 #1
δεν εχω φυγει ... απλα κανω διαλειμμα ...
καλησπερα σε ολους !!! εχω καιρο να γραψω εδω ... γενικως δεν θα λεγα οτι τελευταια ειμαι και πολυ "καλο παιδι" ... προσπαθω να προσεχω ... κιλα παιζει να χω βαλει , αλλα μονο κανα 2 γι αυτο δεν αλλαζω το τικερακι γιατι αυτο ειναι προσωρινο . Περναω μια δυσκολη φαση που μονο για διαιτα δεν ειμαι . Παραδιδω πτυχιακη σε λιγοτερο απο μηνα , η μερα εχει γινει νυχτα , ειμαι πολυ πολυ πολυ κουρασμενη σωματικα και ψυχολογικα . Κυριως ψυχολογικα . Απ την αλλη το αγορι μου λειπει στο στρατο αν και ο καιρος εχει περασει γρηγορα γενικως και απολυεται τον αυγουστο . Αλλα εχω κουραστει λιγο και με αυτο που λειπει συνεχεια δεν ειμαστε οπως τα αλλα ζευγαρια , να κανουμε πραματα μαζι , να περναμε πολυ χρονο μαζι ... μου λειπει και με κουραζει αυτο ... εχω μια συνεχη γρινια στο κεφαλι μου απο τους δικους μου για τα παντα , απο το τι ωρες δουλευω μεχρι το τι θα φαω τι θα κανω , που θα παω ... δεν καταλαβαινω τι τους εχει πιασει . Απο φαγητο γενικως , ενταξει , προσπαθω να μην υπερβαινω τα ορια ! αλλα ωρες ωρες ειναι δυσκολο ... υπαρχουν μερες (οπως σημερα πχ) που δεν εχω καθολου ορεξη να φαω λογω αγχους (ναι το παθαινω αυτο , οταν εχω πολλη δουλεια η ορεξη παει περιπατο) . Για παραδειγμα σημερα ,επειδη κοιμηθηκα κιολας καποιες ωρες το πρωι λογω του οτι ξενυχταω πολυ τελευταια , εχω φαει μονο ενα τοστ με ενα ποτηρι γαλα για πρωινο , 1 καφε το απογευμα με 2 κουλουρακια και τωρα το βραδυ ενα σουβλακι καλαμακι . Αυτα . Απτην αλλη καποιες φορες τσιμπολογαω το βραδυ οσο κανω δουλεια περισσοτερο ομως απο αφηρημαδα , οχι απο πεινα .. επισης εχω ξαναρχισει λιγο να καπνιζω , παλι στα πλαισια του οτι με βοηθαει να συγκεντρωνομαι ... γενικως εχουν γινει ολα ανακατα ! φυσικα χρονος για γυμναστηριο μηδεν . Ολη τη μερα ειμαι πανω απο ενα καβαλετο και ενα σχεδιαστηριο και καποια στιγμη στο κρεβατι μου ... νευρα οσα δεν παιρνει ... νερα δεν πινω σχεδον καθολου ... ουφφφφ !!!! ρε παιδια για πειτε καμια ιδεα να μπορεσω να μπω σε ενα προγραμμα . Να κοπουν τα ξενυχτια τουλαχιστον για κανα μηνα ακομη αποκλειεται , δεν εχω χρονο ! παιζει να χω βαλει 1-2 κιλα , δεν το βλεπω στα ρουχα μου (γι αυτο λεω οτι ειναι μονο 1-2) αλλα το νιωθω γενικως ... ακομη και στη διαθεση μου !!! αλλα δεν ξερω αν μπορω να κατι σε αυτη τη φαση , ειμαι πολυ περιεργα ... απλα θελω να κρατησω μια ισορροπια για λιγο και μετα να ξανασυνεχισω αλλα δεν τα καταφερνω πολυ καλα ... :'(
- 08-05-2010, 01:23 #2
γεμισε το ψυγειο με φρουτα να τσιμπολογας
ακομα κ οταν τρως κανοινκα φαγητο τρωγε και φρουτα και σαλατες.
κ οταν δεν προλαβαινεις να φας τρωγε παλι φρουτα κ σαλατες.
ειτε μονα ειτε με παρεα κανουν καλο! φιλακια καλη επιτυχιααααααααααααα
08-05-2010, 01:34 #3
α ρε στελλου μου! να πω οτι δεν σε καταλαβαινω? δεν φανταζεσαι ποσο..
παραδιδω κ εγω διπλωματικη σε λιγοτερο απο 2 μηνες κ εχω πεθανει στα ξενυχτια κ στο αγχος.. τρεξιμο, πιεση και φυσικα μηδεν ορεξη για διατροφη. προσπαθω να μην κανω μαιμουδιες στο φαι, αλλα αυτα τα βραδια με το λαπτοπ ειναι ζορικα! καβαλετα και σχεδιαστηρια βλεπω, εχει γουστο να εισαι του.. κλάδου! κουραγιο κοπελαρα μου..
και ο στρατος μανικι, τον περασα περσι με τον δικο μου. ειναι οντως πικρα να μην εχεις μια αγκαλια οταν την χρειαζεσαι, αλλα αν ειστε καλα και δεμενοι, αυτη η δοκιμασια μονο πιο κοντα μπορει να σας φερει. πιστεψε με! μεχρι που θα ερθει η στιγμη που θα αναπολεις χαζοστιγμουλες απο εκει μεσα (γινονται πιο τρυφεροι λογω αποστασης, αντε να το βρεις αυτο οταν ειναι εξω!! χεχε) το ενα σουρεαλ σου λεω μονο! επετειο χρόνου κάναμε στο 401 μέσα, επειση το χρυσο μου είχε φάει φυλακή, τρώγοντας σουβλάκια΄πίσω από την πύλη.. ξεχνιουνται μωρρε τετοια ευυτραπελα?
η ουραση ειναι κακος συμβουλατορας, το ξερουμε ολοι. προσπαθησε να μενεις ψυχραιμη ωστε να μην εμποδιζει το αγχος την δημιουργικοτητα σου. ολα θα πανε περιφημα μωρε! μασαμε εμεις? ειδικα εμεις ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!!
ενταξει τσουπρα? εχεις τις σκεψεις μου μαζι σου.. βλέπω αρκετα κοινα!
08-05-2010, 02:57 #4
Stellou μου ελεγα οτι δε θα ξαναμπεις.Σε ειχα πετυχει οταν ειχα πρωτομπει στο φορουμ κι εκανα κι εγω διαλειμα 2-3 μηνες και τωρα που ξαναμπηκα δε σε εβλεπα.Ειναι θετικο οτι εχεις παρει μονο 1-2 κιλα.Ειναι δυσκολη περιοδος για σενα και το καταλαβαινω οτι δε μπορεις και δεν πρεπει να ζοριστεις και για τη διαιτα.Οποτε θες να μιλησεις σε καποιον θα ειμαι εδω για σενα.Απαντησα και στο αλλο τοπικ σου περι ψυχολογιας πριν καιρο και στα ειπα κι εκει.Σε καταλαβαινω γιατι σε πολλα ειμαι στη θεση σου...Καλο κουραγιο και να σε ξαναδουμε συντομα!
08-05-2010, 17:22 #5
γεια σου στελλου και welcome back!!αν εχεις παρει 1-2 κιλα ευκολα θα τα ξαναχασεις,μη στεναχωριεσαι!!!ρε τι μας πιανει και με το που ξεμιτυζουμε απο το σαιτ χαλαμε και τη διαιτα...????εγω 3-4 εβδομαδες ελειψα και πηρα 5 κιλα!!!αποφασισα να γραφω οτι και αν γινεται,ειτε το χαλαω ειτε οχι,χωρις τη συμπαρασταση εδω νιωθω οτι ξεφευγω εντελως!!
να γραφεις,βοηθαει!και κοψε τα ξενυχτια σταδιακα,ωστε σιγα σιγα να κοψεις και τα βραδυνα σου τσιμπολογηματα!
καλη συνεχεια!
17-05-2010, 23:01 #6
Originally posted by esceden
α ρε στελλου μου! να πω οτι δεν σε καταλαβαινω? δεν φανταζεσαι ποσο..
παραδιδω κ εγω διπλωματικη σε λιγοτερο απο 2 μηνες κ εχω πεθανει στα ξενυχτια κ στο αγχος.. τρεξιμο, πιεση και φυσικα μηδεν ορεξη για διατροφη. προσπαθω να μην κανω μαιμουδιες στο φαι, αλλα αυτα τα βραδια με το λαπτοπ ειναι ζορικα! καβαλετα και σχεδιαστηρια βλεπω, εχει γουστο να εισαι του.. κλάδου! κουραγιο κοπελαρα μου..
και ο στρατος μανικι, τον περασα περσι με τον δικο μου. ειναι οντως πικρα να μην εχεις μια αγκαλια οταν την χρειαζεσαι, αλλα αν ειστε καλα και δεμενοι, αυτη η δοκιμασια μονο πιο κοντα μπορει να σας φερει. πιστεψε με! μεχρι που θα ερθει η στιγμη που θα αναπολεις χαζοστιγμουλες απο εκει μεσα (γινονται πιο τρυφεροι λογω αποστασης, αντε να το βρεις αυτο οταν ειναι εξω!! χεχε) το ενα σουρεαλ σου λεω μονο! επετειο χρόνου κάναμε στο 401 μέσα, επειση το χρυσο μου είχε φάει φυλακή, τρώγοντας σουβλάκια΄πίσω από την πύλη.. ξεχνιουνται μωρρε τετοια ευυτραπελα?
η ουραση ειναι κακος συμβουλατορας, το ξερουμε ολοι. προσπαθησε να μενεις ψυχραιμη ωστε να μην εμποδιζει το αγχος την δημιουργικοτητα σου. ολα θα πανε περιφημα μωρε! μασαμε εμεις? ειδικα εμεις ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!!
ενταξει τσουπρα? εχεις τις σκεψεις μου μαζι σου.. βλέπω αρκετα κοινα!τα πραματα γενικως τελευταια δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα αλλα το παλευω οσο μπορω ... δεν εχω πολυ χρονο γενικως , γι αυτο και δεν μπαινω πολυ συχνα ... ειπα ομως να μαζευτω απο σημερα , και ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ απο αυριο να προλαβαινω να κανω λιγο διαδρομο καθε μερα ... οταν παραδωσω πτυχιακη ξεκιναω καθημερινα γυμναστηριο παλι , εχω την ορεξη απλα δεν εχω το χρονο τωρα . ουφφφφφφ ...
17-05-2010, 23:02 #7
Originally posted by absolute
γεια σου στελλου και welcome back!!αν εχεις παρει 1-2 κιλα ευκολα θα τα ξαναχασεις,μη στεναχωριεσαι!!!ρε τι μας πιανει και με το που ξεμιτυζουμε απο το σαιτ χαλαμε και τη διαιτα...????εγω 3-4 εβδομαδες ελειψα και πηρα 5 κιλα!!!αποφασισα να γραφω οτι και αν γινεται,ειτε το χαλαω ειτε οχι,χωρις τη συμπαρασταση εδω νιωθω οτι ξεφευγω εντελως!!
να γραφεις,βοηθαει!και κοψε τα ξενυχτια σταδιακα,ωστε σιγα σιγα να κοψεις και τα βραδυνα σου τσιμπολογηματα!
καλη συνεχεια!
17-05-2010, 23:05 #8
Originally posted by Constance
Stellou μου ελεγα οτι δε θα ξαναμπεις.Σε ειχα πετυχει οταν ειχα πρωτομπει στο φορουμ κι εκανα κι εγω διαλειμα 2-3 μηνες και τωρα που ξαναμπηκα δε σε εβλεπα.Ειναι θετικο οτι εχεις παρει μονο 1-2 κιλα.Ειναι δυσκολη περιοδος για σενα και το καταλαβαινω οτι δε μπορεις και δεν πρεπει να ζοριστεις και για τη διαιτα.Οποτε θες να μιλησεις σε καποιον θα ειμαι εδω για σενα.Απαντησα και στο αλλο τοπικ σου περι ψυχολογιας πριν καιρο και στα ειπα κι εκει.Σε καταλαβαινω γιατι σε πολλα ειμαι στη θεση σου...Καλο κουραγιο και να σε ξαναδουμε συντομα!
ευχαριστω πολυ constance μου να σαι καλα !!! Μπααα ... μερικες φορες φευγω αλλα παντα επιστρεφω στον τοπο του εγκληματοςθα προσπαθησω να το παλεψω οσο μπορω γιατι τα νιωθω πολυ αυτα τα 3(τελικα) κιλα που χω βαλει και μου σπαν τα νευρα , νιωθω σαν να με φουσκωσαν με τρομπα ... το ξερω γινομαι υπερβολικη αλλα ετσι νιωθω ... τι να πω ... μαζευομαι σιγα σιγα ...
17-05-2010, 23:07 #9
Stellou μου ελπιζω να εισαι καλα ψυχολογικα.Εχεις χασει παντως πολλα κιλα απο οσο βλεπω στο τικερακι.Ολα θα γινουν.Οποτε μπορεις περνα να μας λες τα νεα σου.
17-05-2010, 23:18 #10
θα την παλεψω νταξει ... κυριως η σχολη ειναι που με αγχωνει , μολις ξεμπερδεψω και απο κει πιστευω και τα υπολοιπα θα μου φανουν πιο ευκολα ...
06-06-2010, 03:30 #11
τι κανεις μικρο> ολα οκ>?
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή