Ποσο ακομα???Με βαρεθηκα,με σιχαθηκα....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Ποσο ακομα???Με βαρεθηκα,με σιχαθηκα....

Καλημερα!!Ειμαι ακομα ξυπνια γιατι απλα δεν μπορω να κοιμηθω λογω της μεγαλης ποσοτητας φαγητου που καταναλωσα το βραδυ...ετσι αναγκαστικα ξαγρυπνω κανοντας παλι κακο στον εαυτο μου!
    Αλλα να κατ'αρχην να σας ευχαριστησω για το site κ να σας πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ που δημιουργησατε ενα τετοιο χωρο βοηθειας κ υποστηριξης!!
    Ας συστηθω τωρα....Ειμαι 26, 1.50 υψος και 46 κιλα.Παλευω απο τα 18 μου με ανορεξια αρχικα κ μετα με βουλιμια.Αρχικα δεν ετρωγα τιποτα απολυτως για μερες(στην καλυτερη ετρωγα ενα γιαουρτι 0% για να μην γκρινιαζουν οι δικοι μου),δεν επινα σταγονα νερο για να μην δω το στομαχι μου να φουσκωνει(οταν διψαγα επινα παντα σκετο φραπε 2-3 δηλαδη την ημερα) κ επαιρνα καθε μερα καθαρτικο(χωρις ουσια βεβαια αφου δεν ετρωγα)....με αυτα λοιπον σε μικρο χρονικο διαστημα εφτασα στα 28 κιλα κ αν δεν με εβαζαν οι δικοι μου στην ψυχιατρικη μοναδα νοσοκομειου τωρα δεν θα σας μιλουσα(ο γιατρος ανεφερε πως ειχα 1 βδομαδα ζωης καθως ημουν κενη τελειως απο ηλεκτρολυτες,βιταμινες κ οτι αλλο χρειζεται το ανθρωπινο σωμα.)Νοσηλευτηκα συνολικα 3 μηνες κ κατι μερες κ με τη βοηθεια ladoze k zyprexa βελτιωσα τα κιλα αλλα οχι το μυαλο μου κ την εικονα που ειχα για μενα!! Χαρακτηριστκα οταν με ρωτησαν πως νομιζω οτι ειμαι ανεφερα πως μου θυμιζω το ανθρωπακι της Michelin!
    Βγηκα με εξιτηριο απο το νοσοκομειο κ συνεχισα την κατηφορα με βουλιμια αυτη τη φορα.....οκ σας εκανα την χαρη να τρωω αλλα απο κει κ περα ολα στην λεκανη.Καθε μερα εμετοι ωσπου εχασα παλι βαρος κ η ψυχολογος που με παρακολουθουσε με εβαλε παλι στην ιδια μοναδα για 1,5 μηνα.Βγηκα αφου βεβαιωσα τους παντες πως ειμαι καλα αλλα δεν ημουν!!Εχουν περασει 6 χρονια απο τοτε κ ακομα κανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εμετους κ αν με πιασει κριση που συμβαινει πολυ συχνα μεσα στη βδομαδα κανω και 2-3 φορες την ημερα!!Το χειροτερο....τα τελευταια χρονια δεν χρειαζεται καν το χερι..οποτε θελω απλα πιεζω το στομαχι κ γινεται ακουσια εντελως(δεν θυμαμαι ορολογια).Σκεφτομαι μονο το φαγητο κ δεν μπορω να χαρω τιποτα αλλο,ουτε καν τη σχεση μου που μετραει 2 χρονια κ βεβαια δεν ξερει τιποτα παρα μονο πως ειχα φτασει 28 κιλα.Βγαινουμε κ εγω σκεφτομαι μονο το ποτε θα γυρισω σπιτι να φαω τεραστιες ποσοτητες αλμυρων κ γλυκων ανακατεμενα κ μετα να παω κ να με αδειασω κανονικα.
    Εχω χασει πολλα απο τα μαλλια μου,εχουν χαλασει τα δοντια μου απο τα οξεα του στομαχου ειδικα τα μπροστινα οπου ερχονται σε επαφη,εχω προβλημα στα κοκκαλα μου(αρχες οστεοπενιας),εχει ανεβει η πιεση στα ματια μου,σπανε τα νυχια μου....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ!!!!!!!!!
    Λεω σε ολους ψεμματα πως ειμαι καλα κ αυτο με διαλυει!!!!
    Ειμαι φοιτητρια κ εχω παρατησει τη σχολη μου γιατι δεν μπορω να συγκεντρωθω!!
    Χρειαζομαι βοηθεια,παω σε ψυχολογο κ ψυχιατρο καθε μηνα αλλα φοβαμαι να πω το που εχω καταντησει....φοβαμαι ή δεν θελω να χασω την καλυψη κ την ευκολη λυση του να τρωω οτι θελω κ να μην παχαινω??Μαλλον και τα 2.....

Junior Member
    Ξεχασα να σας πω πως δεν μου αρεσει καθολου η εικονα του σωματος μου(ποτε εξαλλου δεν μου αρεσε) γιατι ειναι ασχημα κατανεμημενο το βαρος(το λιπος για την ακριβεια).

Senior Member
    Καλώς ήλθες!

Από τη στιγμή που αναφέρεις πως σου συμβαίνουν όλ' αυτά και παραδέχεσαι την παθολογία της κατάστασης σου,γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι απλά για να σταθεροποιήσεις κάπως το διατροφικό σου πρόγραμμα;Τι νόημα έχει να λέμε πως καταστρέφομαι και απλά να οδηγήσε περισσότερο στην καταστροφή;Ίσως πρέπει να κάνεις κάτι για να νιώσεις περισσότερο σημαντική στα μάτια του εαυτού σου.Κάνε κάτι που θα μπορούσες να νιώσεις καλά.Κάποια ασχολία,μια υγιή διαπροσωπική σχέση κτλ.

Εγώ τουλάχιστον, λειτούργησα κάπως έτσι,για να μπορέσω να σταθεροποιηθώ.

Καλή δύναμη.

Φιλικά.

Senior Member
    Originally posted by Andy
    Χρειαζομαι βοηθεια,παω σε ψυχολογο κ ψυχιατρο καθε μηνα αλλα φοβαμαι να πω το που εχω καταντησει....φοβαμαι ή δεν θελω να χασω την καλυψη κ την ευκολη λυση του να τρωω οτι θελω κ να μην παχαινω??Μαλλον και τα 2.....
    δεν γινεται να ζητας να σε βοηθησουν χωρις να λες τι ακριβως συμβαινει...
    διευκολυνε το εργο τους κ ολα καλα θα πανε, να εισαι ειλικρινης ομως κ να ανοιχτεις.

Senior Member
    κανε το μεγαλο βημα και ξεμπροστιασε τον εαυτο σου, ομολογισε παντου τι συμβαινει και μην αφησεις ουτε μια κρυψωνα για να καβατζα

Senior Member
    andy... exoun perase xronia alla simera eida tixaia ta minimata sou.. pws eisa simera???? ki egw voulimia exw,pleon eimai sti fasi pou prospathw na to kseperasw,na min kanw emeto o,ti kai na trww.. makari na eisai kala...:starhit:

Member
    Andy πρεπει να βρεις το κουραγιο και να το αντιμετωπισεις πριν να ειναι αργα!!προσπαθησε να συγκεντρωθεις στα θετικα της ζωης...φαντασου καποια στιγμη να βρεις καποιον και να θελεις να κανεις οικογενεια και να μην μπορεις η ακομη και να παλευεις με προβληματα υγειας για ολη την υπολοιπη ζωη σου