Results 61 to 66 of 66
Thread: διαιτα ducan
-
29-08-2010, 14:35 #61
Originally posted by Vallia
Είμαι στη 18η μέρα της δίαιατας Dukan. Εχω χάσει συνολικά 6.7 κιλά χωρίς να έχω νοιώσει κάποια ιδιαίτερη στέρηση. Τώρα πια στη 2η φάση με την εναλλαγή απο πρωτείνες μόνο σε πρωτείνες με λαχανικά δε νοιώθω ιδιαίτερη πείνα. Βρίσκω επίσης αρκετά θετική τη χρήση των diet αναψυκτικών. Νοιώθω αρκετά καλά (καθόλου κόπωση και κούραση).
Μάλλον δεν υπάρχει κάποιος που την έχει ακολουθήσει απ' οτι καταλαβαίνω.
Θα ήθελα να την ξεκινήσω απλώς δε βρίσκω κάτι συγκεκριμένο στα Ελληνικά και τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά...ξέρεις πού μπορώ να βρω κατι;; σε ευχαριστώ πάντως!
:spin::spin:
- 29-08-2010, 23:31 #62
Originally posted by tidekpe
Θα ήθελα να την ξεκινήσω απλώς δε βρίσκω κάτι συγκεκριμένο στα Ελληνικά και τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά...ξέρεις πού μπορώ να βρω κατι;; σε ευχαριστώ πάντως!
:spin::spin:
Πάντως το βιβλίο είναι αρκετά απλά γραμμένο, δε χρειάζεται τέλεια αγγλικά.
30-08-2010, 08:55 #63
Vallia σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..θα το δω, λοιπόν!
13-09-2010, 13:46 #64
Θα ήθελα να αναφέρω την εμπειρία μου αλλά και την άποψη μου μέχρι τώρα για τη δίαιτα dukan.
Έκανα το πρώτο στάδιο και είχα πια μπει στην 2η φάση. Μετά απο 18 μέρες είχα χάσει κοντά στα 7 κιλά. Παρ ότι θεωρητικά υπάρχει το ελεύθερο να καταναλώσεις μια μεγάλη μερίδα τροφών (κρέας και λαχανικά) βρέθηκα πάρα πολλές φορές σε θέση να μην έχω κάτι να φάω.
Εσπασα φυσικά κάποια στιγμή. Πιστεύω οτι δε μπορώ να συνεχίσω να στερώ τη ποικιλία τροφών στον εαυτό μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Εστω κι αν το έκανα η στέρηση θα ήταν τόσο μεγάλη στο τέλος που θα τα ξαναεπαιρνα τα κιλά.
Κάπου το έχω αναφέρει ξανα. Πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξουμε στάση προς το φαγητό, όπως αλλάζει κανείς στάση ζωής. Νοιώθω εθισμό στο φαγητό τον οποίο πρέπει να ελέγξω. Και πρέπει να μπορώ να το ελεγχω ακόμα κι οταν μπροστά μου βρίκσονται 150 πιατέλες με φαγητά. Πρέπει να μπορώ να πάρω τόσο όσο χρειάζομαι, ή όσο πραγματικά επιθυμώ.
Πρέπει να μπορώ να φάω μια κουταλιά γλυκό αντί όλο το βάζο. Αυτο πιστεύω οτι πρέπει να πετύχω και δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να το κάνει αυτό με δίαιτες που οδηγούν σε ακρότητες ή μονοφαγικές παρα μόνο με ισσοροπημένες διατροφικές συνήθειες.
13-09-2010, 13:54 #65
Συμφωνώ με τη Vallia, ισορροπία χρειάζεται και διάρκεια..
Οι δίαιτες αυτές νομίζω ότι απευθύνονται σε όσους έβαλαν 5-6 κιλά και θέλουν να τα χάσουν το γρηγορότερο. ʼντε και για να πάρει μπρος κανείς. Δεν είναι για χρόνιες ή πιο βαριές καταστάσεις.
Θυμάμαι που έκανα τη δίαιτα της λαχανόσουπας, ότι πιο σιχαμερό σε δίαιτα έχει κυκλοφορήσει. Και βέβαια χάνεις κιλά. Γιατί? Μα, σε πιάνει τέτοια αηδία, ώστε στην ουσία μένεις νηστικός...
13-09-2010, 14:00 #66
Originally posted by Ava
Συμφωνώ με τη Vallia, ισορροπία χρειάζεται και διάρκεια..
Οι δίαιτες αυτές νομίζω ότι απευθύνονται σε όσους έβαλαν 5-6 κιλά και θέλουν να τα χάσουν το γρηγορότερο. ʼντε και για να πάρει μπρος κανείς. Δεν είναι για χρόνιες ή πιο βαριές καταστάσεις.
Θυμάμαι που έκανα τη δίαιτα της λαχανόσουπας, ότι πιο σιχαμερό σε δίαιτα έχει κυκλοφορήσει. Και βέβαια χάνεις κιλά. Γιατί? Μα, σε πιάνει τέτοια αηδία, ώστε στην ουσία μένεις νηστικός...
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία