Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 47 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 695
    Senior Member
    Εγω βασικα θελω να φτασω στα 54 οπου θεωρουμαι καλη.αλλα κ τωρα στα 57-58 βγηκα για μπανιο δεν ενοιωθα τοσο χαλια.ελπιζω τον αυγουστο να χω ξεμπερδεψει με ολα αυτα και να συντηρούμαι.παντως αποφασισα οτι το χειμωνα θα κανω σωμα (γυμναστικη κλπ)

Senior Member
    καλά εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα, βγαίνω απο τώρα και νομίζω ότι και εσύ είσαι πολύ υπερβολική...
    καλά κάνεις και θες ν ανοιώθεις καλά,
    καλά κάνεις και προσέχεις , αλλά τα 2 κιλά που θεωρητικά (για εσένα έχεις παραπάνω) νομίζω δεν είναι καν παραπάνω ίσα-ίσα που λογικά είσαι μια χαρά αδύνατη
    Εγώ είχα πάει εκτός το σκ και βγάλαμε φωτογραφίες...ντέπομαι για λογαριασμό μου.
    Πρεπει να περιορίσω την λαιμαργία μου...

αλλά πιστεύω ότι μπορώ και θα τα καταφέρω ..
    ελπίζω δηλαδή

Senior Member
    μπα μη το λες εχω αδυνατα ποδια αλλα εχω κοιλιτσα κ στηθος.οπως κ να χει το ξερω οτι δε θα με πει κανεις χοντρη αλλα εγω δε νοιωθω ακομα οσο ανεμελη θα θελα να νοιωθω μ αυτο το θεμα.για αυτο,μεχρι να παω την εκδρομη με το φιλο μου ειχα αγχωθει αλλα τωρα που γυρισα θα το παω πιο χαλαρα γιατι διαπιστωσα κ τωρα δεν ειμαι χαλια οποτε αργα κ σταθερα.εχουμε λιγα κιλακια να χασουμε κ πιστευω οτι το μονο που χρειαζεται ειναι θεληση.

Senior Member
    και εγώ ακριβώς το ίδιο πιστεύω γιαυτό σου λέω ...εσύ το έχεις βρει το κλειδί της επιτυχίας...
    έχεις θέληση και λες το βράδυ θα βγω και θα φάω αυτό

να σε ρωτήσω αν πας έξω βράδι για φαγητό ..τι τρώς και το βράδυ και την υπόλοιπη ημέρα?

Senior Member
    εξαρταται.αν πχ ξερω οτι θα παω πχ σινεμα οπου τρωω πατατακια,τρωω το μεσημερι λιγο κοτοπουλο και σαλατα.γενικά πρωτεινη.4 φορες τη βδομαδα τρωω αυγο για πρωινο κ ενδιαμεσα η καμια φρυγανια η φρουτα.(2 συνηθως)
    γενικα εξω τρωω καμια σηζαρ η 1 σουβλακι με πατατες αλλα προσεχω την επομενη μερα.κανει καλο να τρως που κ που οτι θες.

Senior Member
    Καλημέρα γρανιτάκι εχθές μαζευτήκαμε σε σπίτι με σπιτική αλευρόπιτα...

είχα φαέι το πρωι μια φέτα ψωμί του τοστ με 1milner και 1 φρούτο
    μετά ένα φιλέτο κοτόπουλο με σαλάτα και 1 φέτα ψωμί του τοστ
    απόγευμα 2 ροδάκινα
    βράδυ
    2 κομμάτια πίτα που σου προανέφερα..είναι πολύ ελαφριά
    αρκετή πατατοσαλάτα και σαλάτες εποχής με κανονικό λάδι και 2 μικρά ντακάκια απο την σαλάτα.

Αν δεν ήθελα να χάσω κιλά τα παραπάνω είναι μια χαρά αλλά αφού πρεπει να χάσω έπρεπε να αρκεστώ σε σαλάτα και ενα κομμάτι πίτα !!

Senior Member
    ε ενταξει δε πειραζει κ εγω χτες εφαγα 1 παγωτό και 1 σουβλάκι!

Senior Member
    Ηθελα στις 1/8 που φευγω για διακοπες να ειμαι 74 κιλα, αλλα δεν μου βγηκε...
    Δεν πειραζει στοχος 1/8.... 75,8 και θα ειμαι τρελα χαρουμενη αν το πετυχω!!!

Senior Member
    στοχος σε μια εβδομαδα -2 κιλα κ να συνεχισω τη γυμναστικη μου
    βραζιλιανακι δεν πειραζει, τι ετσι τι γιουβετσι, κοντα εισαι κ κει...

Senior Member
    σήμερα 120,6

στοχος 3/8 119,4

Senior Member
    καραμέλα τι ναπω
    χίλιαααααααα μπράβο...

και εντυπωσιάζομαι γιατί ποτέ δεν έχεις παραπονεθεί...ουτε καν δεν έχεις λιγήσει!!

μπράβο!!

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ σασα μου :*

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Ηθελα στις 1/8 που φευγω για διακοπες να ειμαι 74 κιλα, αλλα δεν μου βγηκε...
    Δεν πειραζει στοχος 1/8.... 75,8 και θα ειμαι τρελα χαρουμενη αν το πετυχω!!!
    Τελικα Τεταρτη 28/7... 75,5!!!!!! Στοχος να φυγω διακοπες 75 κιλα!!!!

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Originally posted by xontrompizeli
    Επόμενος στόχος τη Τρίτη 20/07 στα 80 κιλά..μοιάζει λίγο μακρινό αλλά αν δε το παρακάνω με τις ατασθαλίες μπορεί και να τα καταφέρω!Το εύχομαι...γιατί τα περιθώρια χρόνου μέχρι τις διακοπές στενεύουν...και θέλω να φορέσω το καινούργιο μου μαγιό και να βγω στη παραλία καμαρωτή καμαρωτή..
    Τελικά λέω να αλλάξω το στόχο μου γιατί προβλέπω να απογοητευτώ τη Τρίτη..Και είπαμε εξάλλου μικρούς στόχους για να έχουμε μεγάλα αποτελέσματα!81 λοιπόν τη Τρίτη 20/07 και θα είμαι και πολύ ευχαριστημένη!
    Με μια εβδομάδα καθυστέρηση το πέτυχα το στόχο μου και με το παραπάνω..Επόμενος στόχος 7/08 79.5, για να δούμε θα τα καταφέρουμε??!!

Senior Member
    Eπομενος στοχος: Μεχρι την Τεταρτη 114 kg

Page 13 of 47 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast