Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 47 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 695
    Senior Member
    Originally posted by filipparas

Επόμενος στόχος Δευτέρα 6-6 115,5 κιλά
    Κακές συνήθειες αποκτησαμε τελευταία, 4η εβδομάδα εκτός στόχου... 115,6 κιλά λοιπόν:thumbdown:

Το σημαντικό όμως αυτής της εβδομάδας είναι άλλο, λίγες μέρες πριν κλείσω 5 μήνες προσπάθειας φτάσαμε στο 50% της διαδρομής. Έφυγαν 33 κιλά μέχρι τώρα ή αλλιώς το 22% του αρχικού μου βάρους ή αλλιώς 10 μονάδες ΒΜΙ. Δε το λες κι άσχημα, αναρωτιέσαι όμως γιατί έπρεπε να φτάσεις σε τέτοιο σημείο για να ξεκινήσεις ώστε 33 κιλά λιγότερο να είσαι ακόμα στη μέση... Το δεύτερο μισό φαντάζομαι θα είναι πιο ανηφορικό, πάμε όμως με φόρα.

Από τη Πέμπτη ως και την επόμενη Τετάρτη θα είμαι στη Κύπρο, ελπίζω να τα καταφέρω και να μη καταστρεψω δουλειά εβδομάδων σε μερικές μέρες. Επόμενο ζύγισμα λοιπόν σε 2 εβδομάδες τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στοχος 113,9 κιλά. Μεταξύ μας, και με 114,9 απόλυτα ικανοποιημένος θα είμαι....

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Φίλιππε θα σε σλαπάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωω για τα 100 γραμμάρια εκτός του στόχου σου μιλάς???Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχεις μέχρι τώρα!ευχομαι να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται στην Κύπρο να δοκιμάσεις διάφορες λιχουδιές ,να χαρείς το ταξίδι σου.Επειδή τόσο καιρό βλέπω πως συμπεριφέρεσαι απέναντι στο φαγητό,είμαι σίγουρη πως θα είσαι αρκετά συγκρατημένος,θα κάνεις τις σωστές επιλογές και η ζυγαριά θα σου δείξει αν όχι παρακάτω τουλάχιστον τα ίδια!με μία εβδομάδα πάνω-κάτω στασιμότητας δεν τρέχει τίποτα

Senior Member
    filipp μετα απο τοσο καιρο δεν εχεις διαπιστωσει οτι για διαφορους Χ λογους ή ζυγαρια θα εχει παντα μια αποκλιση απο 100-500gr . Και μονο οτι εκπαιδευσες τον εαυτο σου σε σωστες επιλογες εντος και εκτος σπιτιου και δεν κανεις καποια στερητικη διαιτα ειναι το μεγαλο κερδος του στοχους σου . Ακομα και τη ζυγαρια αν δεν την εχεις βαλει στο ιδιο πλακακι στην ιδια θεση μπορει να εχει αποκλιση....... Κατι που εφαγες και δεν το εχεις αποβαλλει ακομα (η ολικη πεψη επερχεται μετα απο 13 ωρες --- το εμαθα προσφατα).
    Θα σου έλεγα να χαλαρωσεις και μια δυο μερες να ξεχασεις τη ζυγαρια ! Τα πας πειρηφημα για να αγχωθεις για 100gr!!!!!!

Senior Member
    Μη με παρεξηγείτε ρε παιδιά, υπερχαλαρός είμαι και απόλυτα ικναοποιημένος. Η ζυγαριά δε με απασχολεί τόσο, εδώ και αρκετό καιρό μπορώ να προβλέψω τι θα δείξει με σχετική ακρίβεια ανάλογα με το τι έκανα όλη την εβδομάδα. Αυτό με τους στόχους το βλέπω και σαν παιχνίδι λίγο, κατά τ'άλλα ας χάνω εγώ και άσε τους στόχους να κουρεύονται....

Senior Member
    παντως φιλιππαρα, τρομερη απωλεια, μπραβο σου!!!

Senior Member
    Στοχος μου για την επομενη Δευτερα 13/6 να εχω μπει σε ενα κανονικο προγραμμα διατροφης και να δω την ζυγαρια να μου ανταποκρινεται! Γιατι κανω 2 μερες διαιτα - 3 μερες την χαλαω και αυτο γινεται τους τελευταιους μηνες!!
    Οποτε... στοχος Δευτερα 13/6... 76,7!!

Member
    Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 91.8!! Πρέπει επιτέλους να αρχίσω δίαιτα!! Όπως και ο τίτλος του τόπικ οι μικροί στόχοι φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Επομένως πρώτος στόχος είναι το εμφανές δηλαδή 89 κιλά που ήμουν πριν μερικές μέρες.

Senior Member
    θα προσπαθησω να ειμαι 65 στις 20 ιουνιου,,,,,το ευχομαι δηλαδη,,,για να δουμε,,:roll::roll:

Ως τώρα εμένα οι στόχοι μου πήγαιναν καλά,μέχρι που σήμερα το μεσημέρι είχε η μάνα μου σπανακόπιτα(αχ,άτιμο φαί) και έφαγα πολλά κομμάτιαα,ουυυυ!Όταν συνειδητοποίησα πόσο φούσκωσα απογοητεύτηκα λίγο,αλλά είπα ''οκ,ό,τι έγινε,έγινε,συνεχίζουμε!''Ο� �ότε απόγευμα ήπια ένα χυμό και πριν λίγο που ανέβηκα στη ζυγαριά,αφού είχα φάει ένα γιαούρτι με έδειξε 68,8 kg Απογοητεύτηκα..εντάξει,όσο και να έφαγα,1 κιλό να πήρα σε λίγες ώρες λίγο παράλογο δεν είναι?Υποθέτω ότι επειδή είμαι ακόμα λίγο φουσκωμένη από το φαϊ και επειδή περιμένω και περίοδο σε καμιά εβδομάδα ότι έδειξε τόσα κιλά..γιατί αν είναι να σκέφτομαι,η προσπάθεια που κάνω για μέρες να χαλάει τόσο εύκολα μέσα σε λίγες ώρες...βράστα!!!

Senior Member
    Ζυγιζόμαστε πρωί πριν φάμε και αφού πάμε τουαλέτα, οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν έχει νόημα. 1 κιλό σίγουρα δε πήρες και σου το υπογράφω, ούτε ένα ταψί σπανακόπιτα δε νομίζω να έχει 7700 θερμίδες.

Senior Member
    Ας βάλω και εγώ τον πρώτο μου στόχο λοιπόν.

Σήμερα, 8/6/2011 105.4 κιλά

Στόχος στις 22/6/2011 103.00 κιλά

Member
    Originally posted by boy23
    Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 91.8!! Πρέπει επιτέλους να αρχίσω δίαιτα!! Όπως και ο τίτλος του τόπικ οι μικροί στόχοι φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Επομένως πρώτος στόχος είναι το εμφανές δηλαδή 89 κιλά που ήμουν πριν μερικές μέρες.
    Το πέτυχα σήμερα! Είμαι 88.9. Ξέρω ότι αυτά που έβαλα και έχασα ήταν υγρά, αλλά τουλάχιστον επανήλθα!

Επόμενος στόχος είναι τα 85 κιλά.

Senior Member
    Originally posted by filipparas

Από τη Πέμπτη ως και την επόμενη Τετάρτη θα είμαι στη Κύπρο, ελπίζω να τα καταφέρω και να μη καταστρεψω δουλειά εβδομάδων σε μερικές μέρες. Επόμενο ζύγισμα λοιπόν σε 2 εβδομάδες τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στοχος 113,9 κιλά. Μεταξύ μας, και με 114,9 απόλυτα ικανοποιημένος θα είμαι....
    113,9 ακριβώς :thumbup::thumbup:, επιτέλους κάτω από 115

Πραγματικά πίστευα οτι στη καλύτερη περίπτωση δε θα έχω πάρει βάρος αυτές τις 15 μέρες, μεγάλη χαρά και ευχάριστη έκπληξη. Για μένα αυτές οι 2 εβδομάδες ήταν σαν ένα "παράθυρο" στο κόσμο της συντήρησης και μου δείχνουν οτι με προσοχή ακόμα και σε δύσκολες σχετικά συνθήκες μπορείς να ελέγξεις το βάρος σου...

Κατα τ'άλλα απομακρύνομαι σχετικά από το στόχο για κάτω από 100 το Σεπτέμβρη αλλά θα δούμε, πιστεύω υπάρχει καιρός να επανορθώσω. Στόχος την επόμενη Δευτέρα 27-6 τα 112.5 κιλά.

Senior Member
    113,1:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Όχι τόσο για το νουμερο αλλά επειδή από τη Παρασκευή έκανα με μεγάλη συνέπεια... αηδίες χωρίς προφανή λόγο. Anyway, a loss is always a loss και ελπίζω απόσήμερα να μαζευτώ.

Στόχος 4/7/2011: 111,5 κιλά

Senior Member
    111,9:thumbdown:

Νομίζω πως ο στόχος για το τέλος του καλοκαιριού πλέον είναι σχεδόν άπιαστος. Συνεχίζω πάντως με κανονικούς ρυθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό

Στόχος για Δευτέρα 11-7 110,5 κιλά.

Page 25 of 47 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast