Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 47 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 695
    Senior Member
    Φυσικα σε θυμαμαι... Εγω εδω παλι στα ιδια, θελω να χασω αυτα τα 10 κιλα που με τυρανανε 8 χρονια!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Φιλιππε, μπορεις να μου πεις λιγο πως εχεις οργανωσει την διατροφη σου? Εχεις καποιο τροπο να καταγραφεις τις θερμιδες? Πως τις μετρας και φτιαχνεις αυτες τις στατιστικες??
    Φυσικά και μπορώ, κανένα πρόβλημα! Βρήκα ένα προγραμματάκι στο PC το οποίο χρησιμοποιώ για να καταχωρώ ότι τρώω και από κει και πέρα σου βγάζει αυτό θερμίδες και όλα τ'άλλα που γράφω συν πολλά ακόμα που δε γράφω. Στην αρχή και για τους πρώτους 3-4 μήνες οργάνωνα τι θα φάω από τη προηγούμενη για να είμαι σίγουρος για τη ποιότητα της διατροφής μου, μετά τα έμαθα σιγά και απλά κάθε βράδυ κατέγραφα οτι είχα φάει όλη μέρα, ελάχιστες φορές να έπεσα πολύ έξω. Τώρα που προσπαθώ να εντάξω κάποια καινούρια πράγματα στη διατροφή μου δυσκολεύομαι πάλι λίγο αλλά τπτ το φοβερό. Δε μου παίρνει πάνω από 5' τη μέρα και για μένα αξίζει το κόπο, μου δίνει τη σιγουριά οτι βαδίζω σωστά ανεξάρτητα από ζυγαριές κλπ, μου παίρνει το άγχος με λίγα λόγια...

Το πρόγραμμα λοιπόν λέγεται Fitday PC και μπορείς να το βρεις online... αν δυσκολεύεσαι και το θες στείλε μου U2U να σου δώσω οδηγίες.

Αν θες κάτι άλλο σε παρακαλώ μη διστάσεις να ρωτήσεις!

Senior Member
    Σημερα Σαββατο 1/10.... 77,6!

Στοχος Σαββατο 8/10.... 76,6!

Ευχαριστω Φιλιππε, αλλα αν εχεις ορεξη στειλε μου ενα u2u με πληροφοριες πως να κατεβασω το προγραμμα που μου λες γιατι δεν το βρηκα!!

Senior Member
    Originally posted by filipparas

Φανταστικά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα, με φοβίζει λίγο για το τι θα γίνει την επόμενη, στόχος λοιπόν τη Δευτέρα 3-10 97,5 κιλά!

Έχω και 2 στόχους για τον αγώνα που θα τρέξω τη Κυριακή των 4 χλμ:
    1. Να τρέξω όλη τη διαδρομή
    2. Χρόνο 25'
    97,7 :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Όσον αφορά τους αγωνιστικούς στόχους σταμάτησα μεν για λίγο το τρέξιμο αλλά μου το χαρίζω και ο χρόνος ήταν περίπου 23' :thumbup::thumbup::thumbup:

Στόχος για Δευτέρα 10-10 96,5 χγρ.

Junior Member
    στοχος: μεχρι την επομενη Δευτερα (10 οκτωβριου) να ειμαι 55 κιλα. και να περπαταω 2 ωρες καθημερινα.

Χμ,εγώ κατά περιόδους χάνω κιλά και κολλάω μετά σε αυτά για αρκετό καιρό.Τώρα έχω κολλήσει στα 65 κιλά.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι κάνοντας και 1-2 υπερφαγικά την εβδομάδα,λογικό είναι! :sniffle: Πρώτος και κυριότερος στόχος να μειώσω σταδιακά τα υπερφαγικά που μου χαλάνε τη διάθεση και όλο το υπόλοιπο διατροφικό πρόγραμμα και σαν μακρινός στόχος μέχρι τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη να είναι 61 κιλά..μακάρι να τα καταφέρω αλλά και τόσο να μην είμαι μέχρι τότε,αλλά να έχω κάποια απώλεια με μείωση των υπερφαγικών,θα είμαι ευχαριστημένη!
    Φιλιππάρα μπράβο για την επιμονή σου και την προσήλωσή σου!Πραγματικά σε θαυμάζω!!!

Senior Member

Στόχος για Δευτέρα 10-10 96,5 χγρ.
    97.5 kg...:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Τεσπά... στόχος 17/10/2011 96.3kg

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    α και επειδη αυτο με τα χριστουγεννα ειναι μακρινος στοχος, θετω και εναν μικρο για να δω μεγαλο αποτελεσμα!

20/10 που θα ειμαι παλι κοντα στη ζυγαρια με την οποια ξεκινησα(γιατι φευγω για καποιες μερες απο αυτη την πολη) θελω να ειμαι 84,5.
    δηλαδη θελω σε 23 μερες να χαω 3 κιλακια...

9 μερες πριν το στοχο μου και ειμαι στα 85! οποτε θεωρω οτι στις 20 θα τον εχω πιασει!
    νιωθω υπεροχα!

Senior Member

97.5 kg...:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Τεσπά... στόχος 17/10/2011 96.3kg
    23-10-2011 95,8kg. :thumbup::thumbup:

Στόχος για 30-10 να πέσω κάτω από 95... 94,9

Senior Member
    Τωρα 23/10 ειμαι 114,7 κιλά
    Μικρός επομενος στοχος 1/12 - 110 κιλά

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    α και επειδη αυτο με τα χριστουγεννα ειναι μακρινος στοχος, θετω και εναν μικρο για να δω μεγαλο αποτελεσμα!

20/10 που θα ειμαι παλι κοντα στη ζυγαρια με την οποια ξεκινησα(γιατι φευγω για καποιες μερες απο αυτη την πολη) θελω να ειμαι 84,5.
    δηλαδη θελω σε 23 μερες να χαω 3 κιλακια...

23/10 εγινε τελικα το ζυγισμα και... 83 κιλα!!!! ο στοχος επετευχθη και με το παραπανω!

Θετω ως νεο στοχο 18/11 να ειμαι 80 η ακομη καλυτερα να εχω δει το 7!!!!

Καλη μας συνεχεια συντροφοι!

Senior Member
    Στόχος για 31/12... να δω το 6 μπροστά :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
    στόχος από σήμερα μέχρι τις 31/12...να έχω καταφέρει να περπατάω 1-1,5 ώρα κάθε μέρα:bigsmile::bigsmile::crazy::crazy:
    καλη επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member

Στόχος για 30-10 να πέσω κάτω από 95... 94,9
    93,8 :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Μ'έχει πιάσει μια ανυπομονησία τελευταία και θέλω να τελειώνω, όχι τόσο επειδή έχω κουραστεί(έτσι κι αλλιώς δε σκοπεύω να κάνω μεγάλες αλλαγές στη συντήρηση, γύρω στις 200 θερμίδες παραπάνω τη μέρα και ένα πιο χαλαρό βράδυ/έξοδο τη βδομάδα) αλλά επειδή θέλω να δω πως θα είμαι κάτω από 85 κιλά(μιας και νομίζω οτι τώρα το κάθε κιλό που φεύγει φαίνεται περισσότερο), να πάρω καινούρια ρούχα γιατί κυκλοφορώ σα το κλόουν με τεράστια κλπ. και κυρίως να νιώσω το αίσθημα ικανοποίησης οτι το πρώτο βήμα επιτέλους έγινε.

Αnyway, στόχος μέχρι 6/11 τα 92,7 κιλά
    Στόχος μέχρι τέλος Νοέμβρη να δώ το 8αράκι

Senior Member
    Μπραβο Φιλλιπε!2 φορες μπραβο!ειμαι απο αυτους που εχουν ζησει κ περασει αυτο που κανεις,μπορω να σε νιωσω κ να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι!Σου ευχομαι γρηγορα στο στοχο σου αλλα κ σε καθε στοχο που θα βαζεις απο δω κ περα!Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι ,γιατι ειναι το πιο δυσκολο κομματι που εγω δεν μπορεσα να το κρατησω ποτε,να διατηρησεις τα κιλα κ πιστευω οτι θα τα καταφερεις γιατι εχεις αλλαξει τροπο διατροφης.

Τα ιδια μπραβο θα ηθελα να πω κ στην Μισερυ που κ αυτη προσπαθει κ εχει καταφερει θαυματα κ ηθελα απο καιρο να της γραψω αλλα δεν ειχα χρονο.

Μπραβο αξιζουν σε ολους που χανουν κιλα αλλα αναφερω τα παιδια αυτα που δεν εχουν κανει επεμβαση ωστε να εχουν κ βοηθεια.

Junior Member
    Είτε μεγάλοι,είτε μικροί....οι στόχοι θέλουν θέληση,πειθαρχία και υπομονή.......δυστυχώς οι πειρασμοί πάντα θα υπάρχουν,το θέμα είναι ακόμα και όταν περεκλίνεις από αυτούς να μη το βάζεις κάτω......
    Ένας μικρός στόχος για να μενα είναι να χάσω κάποια κιλά που πήρα τόσο ανορθόδοξα.....εννοώ μετά από απανωτά βουλιμικά επεισόδια......ο μεγάλος μου στόχος είναι να καταφέρω να νικήσω αυτό τν εφιάλτη....και θέλει πολύ υπομονή και επιμονή.....

Page 30 of 47 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast