Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 47 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 695
    Senior Member
    Originally posted by filipparas

Αnyway, στόχος μέχρι 6/11 τα 92,7 κιλά
    Στόχος μέχρι τέλος Νοέμβρη να δώ το 8αράκι
    93,9 :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Έφτασε και η μέρα που είδαμε το καταραμένο +...

Τεσπά, στοχος για 13/11 92,7 κιλά
    Παραμένει ο στόχος για το 8αράκι μέχρι τέλος του μήνα.

Senior Member
    Γεια σας παιδιά,
    είμαι καινούρια στο forum και είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου. Είμαι 33 χρονών , έχω ύψος 1.70 και βάρος 96,5. Παλεύω με το βάρος μου από την εφηβεία μου μέχρι τώρα ασταμάτητα!!! Έχω δοκιμάσει τα πάντα : άπειρες δίαιτες όπως Atkins, χημικές δίαιτες, weight watchers, Herbal Life ακόμη και γυμναστήριο και διατροφή από μόνη μου, ξέρετε το γνωστό ψητό - σαλάτα. Κάποια από αυτά όντως είχα αποτέλεσμα για απώλεια βάρους και όντως μετά από πολύ προσπάθεια και δύναμη είχα καταφέρει να φτάσω τα 70 κιλά ή ακόμη και τα 65-66. Βέβαια το κακό ήταν ότι και τις τρεις φορές που κατάφερα να φτάσω τον στόχο μου δεν κατάφερα ποτέ να τον κρατήσω. Μετά από μερικούς μήνες ή και χρόνο άρχιζα και πάλι να βάζω κιλά με απίστευτη μάλιστα ευκολία και κάθε φορά πιστέψτε με ήταν ακόμη πιο δύσκολο να ξαναπροσπαθήσω να τα χάσω. Δεν ήταν ότι δεν είχα την δύναμη ψυχής αλλά δεν μπορούσα να είμαι συνεχώς και υπό καθεστώς δίαιτας! Μετά από τόσες προσπάθειες είχα εξαντληθεί τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να χάσω το κουράγιο μου και να φτάσω πέρυσι τα 105 κιλά! Αποφάσισα λοιπόν λοιπόν για πρώτη φορά στη ζωή μου να πάω σε διατροφολόγο, πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή γιατί στην πορεία και μετά από πολύ διάβασμα και ψάξιμο με προτροπή του διατροφολόγου μου διαπίστωσα ότι έχω διατροφική διαταραχή κάτι που είναι πολύ κοινό βέβαια, συγκεκριμένα έχω αδηφαγική διαταραχή.
    Οι στόχοι λοιπόν που έθεσα στο εαυτό μου από τότε είναι οι εξής:
    1. Να απαλλαγώ από την διατροφική διαταραχή μου.
    2. Να αποκτήσω ένα ισορροπημένο - υγιεινό τρόπο διατροφής.
    3. Να αναπληρώσω όλα τα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μου που μου έλειψαν μετά από χρόνια κακή διατροφή.
    4. Να βάλω την ήπια καθημερινή άσκηση στη ζωή μου!!!! ΣΟΣ πολύ σημαντικό το καταφέρνω αλλά όχι πάντα.
    5. Να σταματήσω να ζυγίζομαι (μεγάλο θέμα!)
    6. Να μάθω να διαχειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις στην ζωή μου με διαφορετικούς τρόπους και όχι με υπερφαγικά επεισόδια.
    7. Να σταματήσω επιτέλους αυτή την εμμονή μου με το βάρος μου και να χαρώ τη ζωή μου!
    8. Να αποκτήσω καλύτερη υγεία για να μπορώ να απολαμβάνω την ζωή μου, χωρίς πόνους στην μέση στα γόνατα, στην κοιλιά μου (πάσχω από σπαστική κολίτιδα εδώ και 6-7 χρόνια)
    9. Και τέλος αφού καταφέρω να κάνω όλα αυτά να καταφέρω να φύγω από την παχυσαρκία και να αποκτήσω ένα φυσιολογικό βάρος.

Το ταξίδι που έχω να κάνω είναι πολύ μεγάλο και δύσκολο. Είναι όμως η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία και χαμόγελο και όχι με πανικό και κατάθλιψη. Μετά από ένα χρόνο προσπάθειας τα αποτελέσματα είναι ήδη πολύ θετικά!

Senior Member
    Eli, μπράβο και πάλι μπράβο για τους στόχους που θέτεις, δείχνεις συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη να αφήσεις πίσω σου τους "δαίμονες" του παρελθόντος, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που μηδενίζουμε το κοντέρ και μας ξαναεφευρίσκουμε, για σένα ήρθε αυτή η ώρα! Κράτησε την αισιοδοξία σου και ό,τι θέλεις από κουβεντούλα, εδω είμαστε!
    Σημ: και εγω με την ίδια διαταραχή πάλευα και παλεύω χρόνια ....

Senior Member
    καλως ηρθες έλλη!!!!!!!!!!!!!!!! σου ευχομαι ολοι οι στοχοι σου να πραγματοποιηθούν και να νιωθεις παντα όμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ :-) καλώς σας βρήκα, η αλήθεια είναι ότι είμαι παλιά καραβάνα στο θέμα διατροφικής διαταραχής χεχεχεχε απλά δεν το ήξερα. Και η αδερφή μου είναι μέλος εδώ και κάμποσο καιρό στο φόρουμ και κάνει και αυτή τον προσωπικό της αγώνα. Πριν ένα χρόνο έκανε SLEEVE και τα πάει πολύ καλά. Ευτυχώς έχουμε η μία την άλλη να στηριζόμαστε και το παλεύουμε :-).

Senior Member
    Βλέπω οτι ξέρεις ακριβώς τι θέλεις Eli, πολύ σημαντικό!!! Εύχομαι όλοι σου οι στόχοι να επιτευχθούν!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Φίλλιπε και εσύ από ότι διάβασα έρχεσαι από δύσκολο δρόμο και συνεχίζεις δυναμικά! Εύχομαι να καταφέρεις και εσύ τους στόχους σου και κυρίως και πάνω από όλα εύχομαι όταν τα καταφέρεις να μείνεις εκεί για πάντα, στο βάρος που επιθυμείς και στις συνήθειες που σε σε βοήθησαν να φτάσεις ως εκεί!

Senior Member
    Ελλη μου αυτα που γραφεις θα μπορουσα να τα ειχα γραψει κι εγω.Νομιζω οτι το ιδιο νιωθουν κ οι περισσοτεροι εδω μεσα.Μπραβο για τις αποφασεις που εχεις παρει κ που καταφερνεις να τις τηρεις.Καλη συνεχεια!

Senior Member
    Originally posted by filipparas

Τεσπά, στοχος για 13/11 92,7 κιλά
    Παραμένει ο στόχος για το 8αράκι μέχρι τέλος του μήνα.
    13/11 92,2 :thumbup::thumbup::thumbup:

Θα προτιμούσα να χάνω σταθερά, προβλέψιμα και λιγότερο παρά αυτό που γίνεται τελευταία και είναι εντελώς στη τύχη, τη μια εβδομάδα 2 κιλά και την άλλη τπτ. Ας μη παραπονιέμαι όμως...

Στοχος για 20-11 91,1 κιλά
    Ο στόχος για το 8αράκι τέλος του μήνα φυσικά παραμένει, ανυπομονώ.

ʼντε καλή μας εβδομάδα!!!

Senior Member
    Φίλιππε καλημέρα! Να απολαμβάνεις κάθε απώλεια, ας είναι και μικρή και ας είναι και ασυνεπής, σημασία έχει που είσαι τόσο κοντά στο στόχο σου και ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει πόση πορεία έχεις κάνει μέχρι τώρα, με τις δικές σου δυνάμεις, εγώ προσωπικά το θαυμάζω:thumbup::thumbup:

Senior Member
    Καλημέρα Γιώτα, να'σαι καλά!!! ʼντε, τον φάγαμε το γαϊδαρο!!!

Senior Member
    Καλημερα Φιλλιπε!Οπως τα λες.Να μην παραπονιεσαι καθολου.Τα εχεις καταφερει περιφημα!Εχεις κανει μεγαλη προσπαθεια, σε περιμενει φυσικα ακομη η συντηρηση που για μενα ηταν παντα το δυσκολο.Παντως εσενα δεν σε φοβαμαι γιατι εχεις αλλαξει τον τροπο ζωης σου κ τη σχεση σου με το φαγητο.Πας γυμναστηριο,μεχρι κ το μαραθωνιο βγαζεις!Αντε κ με το καλο κ το 8αρακι την αλλη εβδομαδα!

Senior Member
    Καλημέρα!!
    πως είστε?χειμώνιασε πια και είναι ωραία!!

λοιπόν ο δικός μου στόχος είναι μέχρι τα χριστούγεννα να είμαι κάνα δύο κιλά κάτω απο τα 120..

Senior Member
    θα θεσω εναν τρελο στοχο! που ξερω οτι με τους ρυθμους που παω δεν θα τον πιασω, αλλα ετσι μηπως και σκεπτομενη το στοχο παω γυμναστηριο!

στοχος...την πρωτοχρονια να ειμαι 75!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Senior Member
    καλημερα σε ολους και ολες!!!!!!!!!!!
    στοχος μου μεχρι τα Χριστουγεννα να είμαι 66κιλά...δηλαδή -5 απο τα σημερινα!!!!!!
    καλο μας κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::lo ve::love::love::love:

Page 31 of 47 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast