Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 47 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 695
    Senior Member
    μικρός στόχος μεγάλο αποτέλεσμα

με απώλεια 600 γραμμαρίων φτάνω σε bmi 30 κάτι πολύ μεγάλο αν αναλογιστούμε ότι το bmi στις αρχές του καλοκαιριού ήταν 35 + , μετά ανακαθορίζουμε στόχους και προχωράμε ακάθεκτοι.

Senior Member
    Ο ορισμός του "μικρού στόχου-μεγάλου αποτελέσματος" Παγκράτιε. ʼντε με το καλό!!!

Originally posted by filipparas
    Στόχος σιγά σιγά να φτάσουμε στα κατώτερα που ήταν 88.1 πριν τις γιορτές και να συνεχίζουμε από κει.
    Στόχος για 15/1 88,9 κιλά.
    89,5:thumbdown:

Που θα μου πάει, θα ξαναβρώ ρυθμό. Δε σκάω κιόλας...
    Στοχος για 22-1 88,9 κιλά

Senior Member
    Να μαι και γω!
    στο καινουριο μου σπιτι δεν εχει ζυγαρια και ετσι πηγαινω και ζυγιζομαι σε μια που βρηκα στο εμπορικο της γειτονιας μου.
    το θεμα ειναι οτι ζυγιζιμαι με ρουχα και παπουτσια και ντυμενη σαν αστακος λογο του κρυου!!χαχαχ
    επομενως με δειχνει παρα πανω απο οσο πραγματικα ειμαι...αλλα αυτο δεν με πειραζει γιατι σημασια αλλωστε δεν εχει ο απολυτος αριθμος αλλα το ποσο χανω!
    το ποσο βελτιωνομαι!!

μικρος στοχος: χθες ημουν 82,5 κιλα. στοχος σε 2 βδομαδες που θα παω ξανα να ειμαι 81!

μεγαλος στοχος: το πασχα που θα γυρισω ελλαδα να με δειξει 70 η ζυγαρια μου!!

Senior Member
    29-1 92,6

Στόχος για 5 Φεβρουαρίου, 91,4 κιλά

Senior Member
    Καλημέρα Φιλιππε ευχομαι ολοψυχα να πιασεις πολυ ευκολα το στοχο σου !!

Senior Member
    Ευχαριστώ για την ευχή αλλά το στόχο θα τον πιάσω, δε τίθεται θέμα. Νιώθω να έχω δύναμη για να ξανακάνω προσπάθεια για μεγάλο διάστημα, ποιός ξέρεις βέβαια πόσο θα διαρκέσει... πάντως για το αμέσως επόμενο διάστημα θα πάω τρένο, αυτό είναι σίγουρο.

Senior Member
    Μπράβο Φίλιππε σε θαυμαζωωωωωω!!!

Senior Member
    Καλά, μην υπερβάλλουμε... πριν 5 μέρες ήμουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...

Εσύ πως πας ʼλμα μου; Διαβάζω προσπαθείς με τις 2αδες-3άδες ε;

Senior Member
    Εγω εχω ξεκινησει απο τον Οκτωβρη κατι σαν τριαδες δυαδες αλλα πολυ αυστηρες .........τωρα εδω και δυο εβδομαδες κανω κατα γραμμα τις τριαδες αλλα επειδη ο οργανισμος μου ηταν στερημενος εβαλα 2κιλα ............ πρωτη φορα δεν στεναχωρηθηκα γιατι ξερω οτι δεν εκανα κατι λαθος. Ο οργανισμος ήταν στερημενος με αποτελεσμα να αποθηκευσει για την επομενη περιοδο λιμου που θα περνουσα (αυτα τα εμαθα απο το σεμιναριο ). τωρα προσπαθω κανονικα με τις τριαδες που πιστευω ειναι πολυ καλος τροπος διατροφης και ταυτοχρονα πινω πολυ νερο . Αν καταφερω και βαλω και λιγο άσκηση στην ζωη μου θα ειναι οκ (εχω τον διαδρομο και δεν το χρησιμοποιω ).......... Ελπιζω τον αλλο μηνα να εχω θετικα αποτελεσματα και εγω ..... Στερητικη διατροφη Φιλιππε παντως δεν ξαανακανω ...............

Senior Member
    Nαι ʼλμα, μη καταφύγεις ξανά σε τέτοιου είδους λύσεις, μόνο κακό κάνουν τελικά.

Είμαι σίγουρος οτι θα έχεις θετικά αποτελέσματα ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή όπως οι τριάδες. Προσπάθησε αφού έχεις ήδη το διάδρομο να τον χρησιμοποιείς έστω και λίγο κάθε μέρα. Ακόμα και 10' περπάτημα τη μέρα έχουν τη σημασία τους, κάν' το με το ζόρι. Και άμα γίνει συνήθεια πιστεύω μετά θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις το επόμενο βήμα.

Senior Member
    Ο ορισμός του "μικρού στόχου-μεγάλου αποτελέσματος" Παγκράτιε. ʼντε με το καλό!!!

Στόχος σιγά σιγά να φτάσουμε στα κατώτερα που ήταν 88.1 πριν τις γιορτές και να συνεχίζουμε από κει.

Εγω Φιλιππε παιζω μπαλα στο:''Μεγαλος στοχος-μικρο αποτελεσμα'' χΑ ΧΑ

Senior Member
    στις 7/2 θελω να ειμαι -1,5 κιλο. ελπιζω να τα καταφερουμε

Senior Member
    Originally posted by lessing

Εγω Φιλιππε παιζω μπαλα στο:''Μεγαλος στοχος-μικρο αποτελεσμα'' χΑ ΧΑ
    Χαχα, αρχίζουμε λοιπόν μικραίνοντας τους στόχους για να έρθουν σιγά σιγά και τα μεγάλα αποτελέσματα!:wink2:

Senior Member
    Μα αναλογικα θα παει:Μικρος στοχος-μηδενικο αποτελεσμα....Ανησυχω.....:crazy: :duh:unk:

Senior Member
    τζαμπα η προπονηση φιλεναδα????

Page 35 of 47 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast