Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 47 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 695
    Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Nαι ʼλμα, μη καταφύγεις ξανά σε τέτοιου είδους λύσεις, μόνο κακό κάνουν τελικά.

Είμαι σίγουρος οτι θα έχεις θετικά αποτελέσματα ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή όπως οι τριάδες. Προσπάθησε αφού έχεις ήδη το διάδρομο να τον χρησιμοποιείς έστω και λίγο κάθε μέρα. Ακόμα και 10' περπάτημα τη μέρα έχουν τη σημασία τους, κάν' το με το ζόρι. Και άμα γίνει συνήθεια πιστεύω μετά θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις το επόμενο βήμα.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Φίλλιπε συμφωνώ απόλυτα .
    Η άσκηση πάντως δύσκολα παγιώνεται στην καθημερινότητά μας και καμιά φορά θέλει μικρά μικρά βηματάκια αλλαγών. ʼλμα μου κάνε αυτό που λέει ο Φίλλιπος στην αρχή θα πρέπει να αναγκάσεις τον εαυτό σου για να κάνεις την άσκηση. Να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις από κάτι κάθε μέρα έστω και λίγο. 10 λεπτά για αρχή 20 λίγο αργότερα... Αν φτάσεις να κάνεις 30' περπάτημα κάθε μέρα θα είσαι σούπερ! Βάζε την αγαπημένη σου μουσική στο mp3 σου και διάβαινε! Προσπάθησε να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και μπορείς να το κάνεις για μία ζωή! Δεν νοείται να είμαστε φυσιολογικοί στο βάρος μας χωρίς άσκηση δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια... ακόμη και να φτάσουμε στον στόχο μας αν δεν υιοθετήσουμε κάποιου είδους άσκηση δεν πρόκειται με την καμία να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα, μιλάω εκ πείρας και την έχω πατήσει big time!

Senior Member
    Οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητας μας φέρνουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα μακροχρόνια

Senior Member
    συμφωνω...καλυτερα τα βηματα χελωνας παρά του λαγου σαυτη την περιπτωση!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by smart
    τζαμπα η προπονηση φιλεναδα????
    Κυταξε μου ανοιγεται ενα πλαισιο καινουργιων δυνατοτητων:Π.Χ.:Μεγαλοι στοχοι,τεραστια αποτελεσματα!!!!η μικρο-μεγαλοι στοχοι.απειρα αποτελεσματα η μικροι στοχοι,αντιστροφως αναλογα αποτελεσματα.Ειναι θεμα οπτικης γωνιας χε χε

Senior Member
    Καλησπέρα!Ήρθε ο καιρός και για εμένα να βάλω ένα στόχο ξανά, γιατί εδώ και 2 μήνες έχω κολλήσει στα 103 κιλά..και δε βλέπω πρόοδο.Λοιπόν βάζω ως στόχο από αύριο Παρασκευή μέχρι και την επόμενη Κυριακή να χάσω τα 3 κιλά που με κρατάνε μακριά από το πολυπόθητο νούμερο...

Senior Member
    Originally posted by lipimeni
    Καλησπέρα!Ήρθε ο καιρός και για εμένα να βάλω ένα στόχο ξανά, γιατί εδώ και 2 μήνες έχω κολλήσει στα 103 κιλά..και δε βλέπω πρόοδο.Λοιπόν βάζω ως στόχο από αύριο Παρασκευή μέχρι και την επόμενη Κυριακή να χάσω τα 3 κιλά που με κρατάνε μακριά από το πολυπόθητο νούμερο...
    Μηπως ειναι παγιδα αυτο που κανεις;Δεν μπορεις να ξερεις τον οργανισμο σου-εννοω πως θα αντιδρασει,ουτε να ζητας εξωπραγματικα πραγματα-γιατι 3!κιλα απο την Παρασκευη ως την Κυριακη εκτος του οτι ειναι υπερβολικο ειναι αδιανοητο κ ανθιυγεινο.Οποτε θα ειναι παγιδα το:Να μην τα χασεις-να απογοητευτεις γιατι εχεις βαλει ψηλα στανταρ κ μετα δεν ξερω τι θα κανεις νοιωθωντας απογοητευμενη.:wow:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    πρωτη φορα δεν στεναχωρηθηκα γιατι ξερω οτι δεν εκανα κατι λαθος. [.....] Στερητικη διατροφη Φιλιππε παντως δεν ξαανακανω ...............
    :thumbup:

Αυτή η στοχοθεσία είναι φοβερό κίνητρο πάντως.:smirk:

Λοιπόν προσωπικός στόχος...να τελειώσω τον Φλεβάρη με διψήφιο νούμερο στη ζυγαριά επιτέλους μετά από 4-5 χρόνια!
    Ένα 98 δε θα με χαλούσε λοιπόν καθόλου.:spin:

Senior Member
    Originally posted by filipparas

Στόχος για 5 Φεβρουαρίου, 91,4 κιλά
    91,2 κιλά:thumbup:

Στόχος 12/2 90 κιλά

Καλησπέρα και από εμένα!!Σαν τελικό στόχο είχα βάλει τα 72 κιλά...διότι όσες φορές στο παρελθόν είχα κατέβει κάτω απο τα 70 δεν μπορούσα να τα κρατήσω, συν οτι ένοιωθα εξάντληση κτλ οπότε μετά το αποτέλεσμα γνωστό... έβαζα όλα τα κιλά που είχα χάσει και κάτι παραπάνω για μπόνους...

Αυτή την φορά είπα να μην κάνω το ίδιο λάθος!! Τελικά όμως αποφάσισα να κατέβω στα 69 ώστε να έχω 2-3 κιλά περιθώριο, για να μην απογοητεύομαι από ατασθαλίες...

Τελικά πως καταλαβαίνουμε που πρέπει να σταματήσουμε ώστε να μην φτάσουμε στην υπερβολή...αλλά από την αντίθετη πλευρά? Πως καταλαβαίνουμε πια είνα τα "σωστά κιλά" για το σωματότυπο μας?

Senior Member
    Εσυ σε ποια κιλα νιωθεις οτι σου αρεσει 100% αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη(οχι μονο με ρουχα)?Οταν το νιωσεις αυτο τοτε πιστευω οτι εισαι στα ιδανικα κιλα σου.

Χμμ μάλλον εγώ και ο καθρέφτης έχουμε διάσταση απόψεων...:yes: Δεν έχω συνηθίσει την νέα μου εικόνα και λόγω χαλάρωσης και 60 κιλά να πήγαινα μάλλον δεν θα μου άρεσα... Στην αρχή της προσπάθειας έλεγα και στα 75 υπερευχαριστημένη θα μαι...Τώρα είμαι 70 και ψάχνομαι!! Τελικά είναι "εθισμός" το χάσιμο κιλών???

Απο την μέση και κάτω νομίζω 4-5 κιλά θα χρειάζοταν να χάσω σίγουρα(περιφέρεια και κυρίως γλουτοί)... αλλά στο πάνω μέρος του σώματος γίνομαι σαν σκιάχτρο...πετάνε τα κόκκαλα και στο πρόσωπο δείχνω σαν άρρωστη όταν κατεβαίνω κάτω από τα 70... Οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω:thumbdown:

Senior Member
    Μμμ καταλαβαινω!Τι να σου πω...και γω στην περιφερεια εχω το προβλημα,πανω αδυνατιζω πολυ ευκολα.Τι να κανουμε ειμαστε μεσογειακες γυναικες με τις καμπυλες μας.....:bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by koritsaki

μικρος στοχος: χθες ημουν 82,5 κιλα. στοχος σε 2 βδομαδες που θα παω ξανα να ειμαι 81!

μεγαλος στοχος: το πασχα που θα γυρισω ελλαδα να με δειξει 70 η ζυγαρια μου!!
    λοιπον! ημουν 81,5. δηλαδη ενα κιλο σε 2 βδομαδες!
    ενταξει καλα ειναι γιατι τις εκανα τις ψιλοατασθαλειες μου.

λοιπον ζυγισμα παλι σε 2 βομαδες!
    θελω να δω το 80!

Senior Member
    Originally posted by Interloudio
    Χμμ μάλλον εγώ και ο καθρέφτης έχουμε διάσταση απόψεων...:yes: Δεν έχω συνηθίσει την νέα μου εικόνα και λόγω χαλάρωσης και 60 κιλά να πήγαινα μάλλον δεν θα μου άρεσα... Στην αρχή της προσπάθειας έλεγα και στα 75 υπερευχαριστημένη θα μαι...Τώρα είμαι 70 και ψάχνομαι!! Τελικά είναι "εθισμός" το χάσιμο κιλών???

Απο την μέση και κάτω νομίζω 4-5 κιλά θα χρειάζοταν να χάσω σίγουρα(περιφέρεια και κυρίως γλουτοί)... αλλά στο πάνω μέρος του σώματος γίνομαι σαν σκιάχτρο...πετάνε τα κόκκαλα και στο πρόσωπο δείχνω σαν άρρωστη όταν κατεβαίνω κάτω από τα 70... Οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω:thumbdown:
    Γυμνάζεσαι καθόλου Interloudio; Με λίγα βάρη ίσως να έβαζες λίγο κρεατάκι στο πάνω μέρος σου και να έσφιγγε η περιοχή που σε προβληματίζει...

Μια χαρά είναι koritsaki... a loss is always a loss!!!

Page 36 of 47 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast