Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 47 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 571 to 585 of 695
    Senior Member
    yianzy μπραβο!!!αντε σε ακολουθω και γω ευχομαι ωσονουπω

Senior Member
    Originally posted by yianzy
    Καλημέρα σε όλους! Εγω σήμερα έσπασα τα 110! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη διότι έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια απο την τελευταία φορά που έγινε αυτό!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

αυτός είναι κ ο δικός μου πρώτος στόχος, για να δούμε πότε θα τον πετύχω?

Senior Member
    τελευταια φορα που ημουν στα 112 ηταν 20/12/2010
    το ξερω ακριβως γιατι σχεδον παντα στα ημερολογια που κραταω γραφω και τα κιλα μου!!!
    break λιγο μονο σε εμεινε για τον πρωτο σου στοχο!!!
    αντε με το καλο

Junior Member
    Γεια σας
    Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατ' αρχάς
    Εγώ συνολικά θέλω να πάω από τα 50 κιλά που είμαι τώρα στα 46 που ήμουν 2-3 χρόνια (1.53 ύψος)
    Ίσως φαίνεται πολύ απλό μπροστά σε άλλα που γράφετε, αλλά είμαι γενικά εγκρατής κ προσεκτική, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το χορό και το ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η ζυγαριά μου αργά αλλά σταθερά ΜΟΝΟ ανεβαίνει (νιώθω κ τα κιλά αυτά που τα έχω πάρει) ελπίζω επιτέλους να βάλω ένα φρένο και να ξαναβρω το σώμα μου πριν χειροτερέψει αυτό.... Αλλά χάνω πολύ δύσκολα βάρος γενικά.

ʼρα

δικός μου στόχος, σε δέκα μέρες 1 κιλό- δηλ 18/4 η ζυγαριά μου να μη δείχνει πάνω από 49 ούτε το βράδυ

ΥΓ πώς να βάλω αυτές τις όμορφες μπαρίτσες που δείχνουν πόσα κιλά χάσατε κ θέλετε ακόμα να χάσετε??
    συγγνώμη, είμαι καινούρια εδώ

Senior Member
    Originally posted by i_love_balance
    Γεια σας
    Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατ' αρχάς
    Εγώ συνολικά θέλω να πάω από τα 50 κιλά που είμαι τώρα στα 46 που ήμουν 2-3 χρόνια (1.53 ύψος)
    Ίσως φαίνεται πολύ απλό μπροστά σε άλλα που γράφετε, αλλά είμαι γενικά εγκρατής κ προσεκτική, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το χορό και το ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η ζυγαριά μου αργά αλλά σταθερά ΜΟΝΟ ανεβαίνει (νιώθω κ τα κιλά αυτά που τα έχω πάρει) ελπίζω επιτέλους να βάλω ένα φρένο και να ξαναβρω το σώμα μου πριν χειροτερέψει αυτό.... Αλλά χάνω πολύ δύσκολα βάρος γενικά.

ʼρα

δικός μου στόχος, σε δέκα μέρες 1 κιλό- δηλ 18/4 η ζυγαριά μου να μη δείχνει πάνω από 49 ούτε το βράδυ

ΥΓ πώς να βάλω αυτές τις όμορφες μπαρίτσες που δείχνουν πόσα κιλά χάσατε κ θέλετε ακόμα να χάσετε??
    συγγνώμη, είμαι καινούρια εδώ
    καλως ηρθες κοριτσακι!
    θα πατησεις πανω στη μπαρα καποιου και θα σε βγαλει στη σελιδα,διαμορφωσε τη μπαρα σου οπως θες και μη ξεχασεις να αποθηκευσεις τη σελιδα και να κανεις login,οποτε αλλαζει το βαρος θα μπαινεις στη σελιδα,θα κανεις login με το κωδικο σου και αυτο αυτοματα θα αλλαζει και εδω.
    ξεχασα να σε πω,οταν κανεις το τικερακι-τη μπαρα-θα το αντιγραψεις στο προφιλ σου στην υπογραφη δηλαδη
    ελπιζω να βοηθησα

Senior Member
    γεια σας και από μένα! είπα να αρχίσω και εγώ με τους μικρούς στόχους, για να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο!
    λοιπόν, θέλω μέχρι τέλος απριλίου να δω το 6 μπροστά.

πρώτος μικρός στόχος ost: 30/4/12 69 κιλά

τελικός στόχος ost: 31/12/12 55 κιλά

καλή μας επιτυχία :starhit:

Member
    Originally posted by enigeva
    Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
    αντε μακάρι να τα καταφέρω....

Φαίνεται να επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος !!! για να δούμε και την άλλη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι!

Senior Member
    Originally posted by mpumpuki
    γεια σας και από μένα! είπα να αρχίσω και εγώ με τους μικρούς στόχους, για να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο!
    λοιπόν, θέλω μέχρι τέλος απριλίου να δω το 6 μπροστά.

πρώτος μικρός στόχος ost: 30/4/12 69 κιλά

καλή μας επιτυχία :starhit:
    και ΝΑΙ, πριν τελειώσει ο μήνας τον κατάφερα τον στόχο μου :spin: αχ είμαι τόσο χαρούμενη!!!!
    ας βάλω λοιπόν τον επόμενο:

δεύτερος μικρός στόχος ost: 31/5/12 65 κιλά

Junior Member
    Τελικά οι μικροί στόχοι όντως φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα! Ανακάλυψα πως θέτοντας μικρούς και πραγματοποιήσιμους στόχους νιώθω πολύ καλύτερα γιατί η επιτυχία έχει ωραία γεύση!!!
    Ο δικός μου στόχος για την εβδομάδα αυτή ήταν να δω το 64 στη ζυγαριά μου έστω κι αν ήταν 64,999 κιλά. Τον πέτυχα και τώρα με αναπτερωμένο το ηθικό θέτω τον επόμενο στόχο. Μέχρι τις 6 Μαΐου θα ήθελα να έχω σταθερά καθοδική πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα ώστε το πρωί της Κυριακής να είμαι 64 κιλά και αν δω και το 63 στη ζυγαριά (με όσα και όποια δεκαδικά ψηφία θέλει) ακόμη καλύτερα!!!

Member
    Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
    αντε μακάρι να τα καταφέρω....

Φαίνεται να επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος !!! για να δούμε και την άλλη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι!
    Και ναι τα καταφερα!!!! Μα τι χαρά είναι αυτή που έχω!!!

Επόμενως στόχος θα είναι να μπω στον Ιούνιο με 76 κιλά!!! Πάμε να δούμε!!!

Senior Member
    καινουρια ζυγαρια και....85,6.
    στοχος σε ενα μηνα 21/6/12 να βλεπω 7.....

εχω κανει ενα μεγαααλοοο διαλειμμα και ετσι ειναι σαν να αρχιζω απο την αρχη. οποτε νομιζω ο πρωτος μηνα θα εχει μεγαλη απωλεια....
    για να δουμε....

Senior Member
    Στις 30/5 να είμαι 75.7 κιλα και να ξεφυγω απο το καταραμένο 76 :Ρ -·-

εγώ δεν μπορώ να κάνω την γυμναστικούλα μου διότι με πονάει για κάποιο λόγω η γάμπα μου πολύ

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    καινουρια ζυγαρια και....85,6.
    στοχος σε ενα μηνα 21/6/12 να βλεπω 7.....

εχω κανει ενα μεγαααλοοο διαλειμμα και ετσι ειναι σαν να αρχιζω απο την αρχη. οποτε νομιζω ο πρωτος μηνα θα εχει μεγαλη απωλεια....
    για να δουμε....
    ειμαστε στις 2 πρωτες μερες...
    85,6--->83,9
    απωλεια 1,7
    πολυ καλα βαδιζω πιστευω

μενουν 3 βδομαδες για να δω το 7...
    θα τα καταφερω αραγε????

Senior Member
    διορθωση...στις 12 πρωτες μερες!!!

Page 39 of 47 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast