Results 601 to 615 of 695
-
17-07-2012, 09:15 #601
υπομονή θέλει βρε παιδιά!και ενα κιλό την εβδομάδα όχι παραπάνω!!και εγώ βιάζομαι αλλά όποιος βιαζετε σκοντάφτει!!!
πάω να κλείσω 5 μήνες τώρα και χάνω ένα κιλό την εβδομάδα,χωρίς ιδιαίτερη πείνα!!
Η μικρή μου αλλαγή είναι ότι ξεκίνησα να τρωω καρπούζι κάθε απόγευμα!χιχι
- 23-07-2012, 08:34 #602
94.2 αυτην την δευτέρα και θέλω 30/07 να μαι 93-93.2 για να πιάσω το στόχο του μήνα... δυσκολούτσικο αρκετά αλλά θα το προσπαθήσω!
23-07-2012, 10:56 #603
Originally posted by yianzy
υπομονή θέλει βρε παιδιά!και ενα κιλό την εβδομάδα όχι παραπάνω!!και εγώ βιάζομαι αλλά όποιος βιαζετε σκοντάφτει!!!
πάω να κλείσω 5 μήνες τώρα και χάνω ένα κιλό την εβδομάδα,χωρίς ιδιαίτερη πείνα!!
Η μικρή μου αλλαγή είναι ότι ξεκίνησα να τρωω καρπούζι κάθε απόγευμα!χιχι
02-08-2012, 13:32 #604
Originally posted by -wow-
Οτιοσα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις εξετασεις σου πρωτα απο ολα, τελεια τα νεα χαιρομαι παρα πολυ!!
Και εννοειτε για το παντελονι!!!! Καταλαβαινω τι τεραστια χαρα ειναι γιατι δοκιμασα για πλακα ενα τζιν νουμερο 18 Αγγλικο που περσυ ουτε μεχρι τα γονατα δεν μου πηγαινε, ειναι υπερβολικα στενος σωληνας τζιν και τον ξαναεβαλα πριν απο 3 μερε για πλακα και πηγαινε κανονικα στο υψος που επρεπε, απλα δεν κουμπωνε... ΑΚΟΜΑ!! χιχιχιχιχιχιη η
Αφου με εβλεπα σε οσβμξ καθρεπτη και πηγα και κρυφτηκα γιατι δεν πιστευα αυτο που εβλεπα!! Γαμπες μπουτακια καμια σχεση!!!
Και κατωτερα μας μας ευχομαι!!!!!!!
μου είχα δώσει μια χαλαρή διωρία για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη αλλα τελικά το είδα τέλη Ιουλίου
Τώρα στα 89 κιλά είμαι -46 από αυτό που ήμουν πριν από 8 χρόνια όταν ξεκίνησα να αλλάζω σιγά σιγά τρόπο ζωής και διατροφής
Το 112 στο τικεράκι είναι τέλη του Σεπτέμβρη του 2011 όταν άρχισα υγιεινή διατροφή.
Έχω πολύ περισσευούμενο δέρμα ήδη αλλά δεν με χαλάει, να μπορώ να ζω χωρίς να πονάω και δεν με νοιάζει τι θα μου περισσέψει.
Καλώς να συνεχίσουμε!!!
Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους θαμώνες του φόρουμ, με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ η κάθε μια από λίγο και όλες-οι μαζί πολύ!
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βοηθήσουμε και άλλους-ες!!!
13-08-2012, 22:56 #605
Μπραβο βρε Οτιοσια μου!! Ειδα το 10!!! 118!! Εχω να το δω απο τοτε που δεν θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλη συνεχεια σε ολους μας!!!!!!!!!!!!
14-08-2012, 12:12 #606
καλημερα και απο εμενα,
ο πρωτος δικός μου μικρός στόχος είναι τα -20 γτ αν γράψω -60 (τουλαχιστον) αποκλειεται να το πετύχω :grin: , άρα πάμε σιγά σιγά!
14-08-2012, 12:51 #607
Originally posted by -wow-
Μπραβο βρε Οτιοσια μου!! Ειδα το 10!!! 118!! Εχω να το δω απο τοτε που δεν θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλη συνεχεια σε ολους μας!!!!!!!!!!!!
πώς είναι η ζωή σου τώρα?
riast χάνονται, χάνονται, εγώ από 130+ ξεκίνησα αλλά πριν από χρόνια, σιγά σιγά, όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν λένε? λίγο περπάτημα κάθε μέρα, πρωί βράδυ, λίγο, αρχικά 5 λεπτά μετά όσο αντέχω χωρίς να πρηστούν τα πόδια μου και λίγο προσοχή την διατροφή (φρούτα αντί τούρτες, γιατί αγόραζα ολόκληρη τούρτα και έπαιρνα σπίτι, τι να σου κάνουν 2-3 πάστες :sniff: ), τον τελευταίο χρόνο έχασα αρκετά γιατί ξεκίνησα γυμναστική (μιας και μπορούσα, όταν ήμουν 120+ δεν μπορούσα και να'θελα, μόνο περπάτημα) και τους τελευταίους μήνες μπήκα σε low-carb διατροφή και συνεχίζω να χάνω
μικρός στόχος καλοκαιριού, να μην μείνω σταθερή στο τωρινό βάρος :saint2: γιατί το καλοκαίρι είναι εποχή γεμάτη πειρασμούς :smirk: είναι πράσινο απ'έξω, κόκκινο-φούξια μέσα με μαύρα στίγματα και είναι αδύνατο να φας μόνο ένα... :starhit:
14-08-2012, 13:19 #608
Originally posted by otiosa
Τώρα στα 89 κιλά είμαι -46 από αυτό που ήμουν πριν από 8 χρόνια όταν ξεκίνησα να αλλάζω σιγά σιγά τρόπο ζωής και διατροφής.
Καλώς να συνεχίσουμε!!!
Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους θαμώνες του φόρουμ, με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ η κάθε μια από λίγο και όλες-οι μαζί πολύ!
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βοηθήσουμε και άλλους-ες!!!
Επίσης, πέρα από την απώλεια βάρους, να σου πω ότι πολλά από αυτά που γράφεις κατά καιρούς στα τόπικς που προκύπτουν με εκφράζουν και θεωρώ ότι είσαι ένα αξιόλογο άτομο, με σκέψη, κατανόηση και περιεχόμενο. Χαίρομαι που συνυπάρχουμε στο φόρουμ!
14-08-2012, 14:44 #609
Παρόλο που δεν εφτασα στα 70 κιλα που ημουν στα 20 μου χρονια!:smirk:, και στα 75 νιωθω τελεια!!!!!
Καλη συνεχεια σε ολους, εγω θα ξαποστασω λιγο....
Και του χρονου το καλοκαιρι, ευχομαι να εχω χασει και τα αλλα 5!
14-08-2012, 15:16 #610
Originally posted by mamadyo
Παρόλο που δεν εφτασα στα 70 κιλα που ημουν στα 20 μου χρονια!:smirk:, και στα 75 νιωθω τελεια!!!!!
Καλη συνεχεια σε ολους, εγω θα ξαποστασω λιγο....
Και του χρονου το καλοκαιρι, ευχομαι να εχω χασει και τα αλλα 5!
14-08-2012, 15:51 #611
παιδια τι κανετε???? μου λειψατε !!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγω καλα το καλοκαιρι με βοηθησε απιστευτα κι εχασα επιτελους κιλακια αλλα συνηλθα και ψυχολογικα, ειχα περασει δυσκολο χειμωνα.
συγχαρητηρια σε ολες μας .
φιλακια
14-08-2012, 16:00 #612
Καλησπέρα και απο εμένα. Έλειψα αρκετό καιρό αλλά είχα εκκρεμότητες στη ζωή μου που προσπαθούσα να καλύψω. Πήρα το πτυχίο μου και πλέον επανέρχομαι στην προσπάθεια που έκανα μέχρι και πριν το καλοκαίρι. Ξέρω πως η αλλαγή του τρόπου ζωής δεν επιδέχεται διαλειμμάτων. Προσπάθησα να μην κάνω υπερβολές με το φαγητό καθώς ουσιαστική άσκηση πέρα από κάποια μπάνια στη θάλασσα δεν έκανα. Παραμένω στα 88.6 κιλά όπως στις αρχές του Ιουλίου και θα προσπαθήσω να αρχίσω και πάλι πιο εντατικές προσπάθειες για την απώλεια των υπόλοιπων κιλών μου. Από τα Χριστούγεννα στα 109 σήμερα απέχω 20 κιλά. Και είμαι χαρούμενη γι αυτό. Νέος στόχος: 86 κιλά μέχρι να μπει το φθινόπωρο, έτσι για να έχω και δικαιολογία να πάρω νέο παλτό
14-08-2012, 20:52 #613
ετχαριστω Μακ!!! καιε συ δεν πας πισω!!!
Καλη επιτυχια σε ολους , ξουτ στα παλιοκιλα!!!!!!
16-08-2012, 08:18 #614
συγχαρητήρια σε όλους!Και εγώ έχασα στις διακοπές 2 κιλά φέτος!Δεν μου έχει ξανατύχει!Η πεθερά μου με μισεί πλέον γιατί δεν δοκίμασα ουτε μια λιχουδιά απο αυτές που φτιάχνει!! (κεικ,μπισκότα,τηγανήτες κλπ) έμεινα στις σαλάτες και τα ψάρια!!
16-08-2012, 18:09 #615
Originally posted by Mak
οτιοσα, χαίρομαι πάρα πολύ για την πρόοδό σου, με εχει συγκινήσει η προσπάθειά σου, όσα καλά απολαμβάνεις με την αλλαγή στον τρόπο σκέψης και αντιμέτωπισης της τροφής, είναι δικό σου επίτευγμα και πρέπει να είσαι απόλυτα περήφανη! Μπράβο σου!
Επίσης, πέρα από την απώλεια βάρους, να σου πω ότι πολλά από αυτά που γράφεις κατά καιρούς στα τόπικς που προκύπτουν με εκφράζουν και θεωρώ ότι είσαι ένα αξιόλογο άτομο, με σκέψη, κατανόηση και περιεχόμενο. Χαίρομαι που συνυπάρχουμε στο φόρουμ!
με έχουν βοηθήσει πολύ τα δικά σου ποστ και των άλλων κοριτσιών, είναι ανεκτίμητο όσοι είμαστε στη προσπάθεια να βρούμε πως θα βγούμε από το αδιέξοδο να βρίσκουμε μηνύματα με συμβουλές και κουράγιο από άτομα που έχουν περάσει στην άλλη όχθη. Οι δικοί μας είναι δίπλα μας αλλά πάντα χρειάζεσαι αυτόν που το έχει ζήσει στο πετσί του και ξέρει πως είναι, ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φόρουμ, διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης
goldfish09 θα τα καταφέρεις, ξεκίνα να ψάχνεις για τη μόδα στις νέες γραμμές του φθινοπώρου-χειμώνα 12-13 http://www.guardianfashionstore.co.u...0AND%20JACKETS μπορείς να πάρεις κάτι πιο απλό και να προσθέσεις αξεσουάρ, π.χ. κουμπιά, ρέλια, ματ χάντρες, λεπτή ζώνη, κονκάρδες, ή να ντουμπλάρεις τις τσέπες (βάζεις επιπλέον κομμάτι ύφασμα της αρεσκείας σου στις τσέπες ή στο γιακά) και το φέρνεις με την δική σου δουλειά στην μόδα. Και θα σου βγει φτηνό (γιατί δεν θα πάρεις εξ'αρχής μάρκα) και θα χάσεις βάρος από τον ποδαρόδρομο να βρεις τα αξεσουάρ που θέλεις στα στενά της Ευαγγελιστρίαςδοκιμασμένο
yanzy μπράβο που κρατήθηκες και απέφυγες και την πίκρα της ζυγαριάς μετά τις διακοπές :smirk: , είναι και ένα έμμεσο μήνυμα για εκείνη "μαγείρεψε κάτι υγιεινό και να δεις πως θα το τιμήσω", δεν γίνεται να ευχαριστήσουμε τους πάντες
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή