Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 47 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 695
    Senior Member
    Γεια σου κοριτσακι! Μπραβο για την απωλεια!!
    Εμενα ξεκινησε η εβδομαδα μου με 1 κιλο πανω... 83,2... το γιατι αγνωστο. Λιγο παραπανω φαγητο ισως χθες??? Ισως.... Οποτε ξεχναω τον στοχο της εβδομαδας και βαζω τον επομενο.

Στοχος για Δευτερα 26/11.... 82

Και φυσικα για Χριστουγεννα το 7αρι!!!!

Καλησπέρα!!
    Δεν είστε μόνοι, είμαι και εγώ εδω
    Λοιπον, εγω έχω περισσότερα κιλά απο εσάς....
    Ξεκίνησα διατροφή την Κυριακή και ήμουν 90 κιλά. Σήμερα ζυγίζω 89:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Στόχος μου είναι τη Δευτέρα που θα ξαναζυγιστώ να έχω χάσει άλλο ένα:tumble:

Senior Member
    evaggeliagiannena άψογα!!

εγώ χαλάρωσα λίγο καιρό, είχα κολλήσει κιόλας στα 64 κιλά για 1.5 μήνα ,οπότε τώρα ξαναβάζω στον εαυτό μου το νέο στόχο τώρα που νομίζω ότι πάω να ξεκολλήσω!

Να πιάσουμε τα 63 ως την 1η Δεκέμβρη!!

Originally posted by baklavadaki
    evaggeliagiannena άψογα!!

εγώ χαλάρωσα λίγο καιρό, είχα κολλήσει κιόλας στα 64 κιλά για 1.5 μήνα ,οπότε τώρα ξαναβάζω στον εαυτό μου το νέο στόχο τώρα που νομίζω ότι πάω να ξεκολλήσω!

Να πιάσουμε τα 63 ως την 1η Δεκέμβρη!!
    Καλησπέρα γλυκό και σιροπιαστο μπακλαβαδάκι (να ειχα ενα κομματι τωρα....)
    Εδώ θα είμαστε να μιλάμε για την πρόοδο μας. Στο εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις. Εγώ να δω τι θα κάνω που έχω άλλα 19 κιλά να χάσω :shocked2::shocked2::shocked2:

Senior Member
    όλα θα φύγουν, θα δεις!

Senior Member
    evaggeliagiannena υπάρχουν και χειρότερα. Για να φτάσω στα κιλά που ξεκίνησες εσύ θέλω χοντρικά να χάσω άλλα 25 κιλά ... υπομονη ! https://www.youtube.com/watch?v=zcgxBHBsl-4 κάτι που μου φτιαχνει πάντα την διάθεση ! αν δεν έχεις δει την ταινία , δες την πολύ γέλιο :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Originally posted by stellou1989
    evaggeliagiannena υπάρχουν και χειρότερα. Για να φτάσω στα κιλά που ξεκίνησες εσύ θέλω χοντρικά να χάσω άλλα 25 κιλά ... υπομονη ! https://www.youtube.com/watch?v=zcgxBHBsl-4 κάτι που μου φτιαχνει πάντα την διάθεση ! αν δεν έχεις δει την ταινία , δες την πολύ γέλιο :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
    Δεν την έχω δει την ταινία, σε ευχαριστώ...θα φροντίσω να την κατεβάσω.
    Όσο για το ζήτημα που μας καίει θα σου πω το εξής:
    Μικρά βήματα και σταθερά φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Με υπομονή και επιμονή θα φτάσουμε το στόχο μας. Ας ελπίσουμε πως ως το καλοκαιρι θα έχουμε απαλλαγεί απο έναν αρκετά μεγάλο αριθμό κιλών. Καλά να είμαστε να τα λέμε!!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Γεια σου κοριτσακι! Μπραβο για την απωλεια!!
    Εμενα ξεκινησε η εβδομαδα μου με 1 κιλο πανω... 83,2... το γιατι αγνωστο. Λιγο παραπανω φαγητο ισως χθες??? Ισως.... Οποτε ξεχναω τον στοχο της εβδομαδας και βαζω τον επομενο.

Στοχος για Δευτερα 26/11.... 82

Και φυσικα για Χριστουγεννα το 7αρι!!!!
    Γεια σας σε ολους! Καλωσηρθατε και οι καινουριες!
    Σημερα ειμαι 82,9... ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πηρα αυτο το κιλο αντι να χασω εδω και 1-1,5 εβδομαδα... Τεσπα, την Δευτερα εδω ολες για τον στοχο της εβδομαδας!!
    Δικος μου παραμενει το 82!!

Brazil καλησπέρα! Δεν πειράζει που έδειξε κάτι παραπάνω, πολλές φορές συμβαίνει αν είσαι κοντά στις μέρες που περιμένεις να αδιαθετήσεις ή έχεις μέρες να πας τουαλέτα κ.τ.λ
    Δύναμη και περιμένουμε όλες τη Δευτέρα να δούμε τί ψάρια πιάσαμε αυτή την εβδομάδα!!

Senior Member
    Γεια σας σε ολες! Χθες λιγο πριν με παρει ο υπνος σκεφτομουν οτι πρεπει να το παρω πιο σοβαρα και να προσπαθησω παραπανω για την επιτευξη του στοχου μου!

Σημερα ειμαι 82,1, αφου σε αυτα τα λιγα γραμμαρια πανω κατω κινουμαι τις τελευταιες 2 εβδομαδες! Πρεπει να προχωρησω!!
    Μικρος στοχος.... Δευτερα 3/12.... 81,9
    Μεγαλος στοχος Χριστουγεννα.... 79

Το θελω πολυ!! Αρα θα το προσπαθησω πολυ!

Senior Member
    Που ειστε ολοοοοοι σας?? Πολυ θα ηθελα να τα λεμε λιγο πιο συχνα! Μας βοηθαει!

Senior Member
    brazil Καλημερα ..................Μην αγχωνεσαι εδω ειναι ολοι , απλα καποιοι δεν προλαβαινουν να γραψουν ..............Παντως μια χαρα τα πας , γρηγορα θα πισεις το στοχο σου................:wink1:

Senior Member
    :wink2::wink2:

Senior Member
    στοχος -0,6 το αλλο σαββατο. δηλαδη 81,9.
    ετσι! για να μας μπει ο νεος χρονος με 7!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μπραβο κοριτσακι μου!!

Εγω σημερα 81,7!!!!! Και κατι μου λεει οτι απο εδω και περα η μερα της κρισης, δηλαδη ζυγαρια, θα ειναι το Σαββατο! Η Δευτερα δεν μου καθεται καλα για πολλους λογους!
    Οποτε οι στοχοι μου:

Σημερα Σαββατο 1/12.... 81,7
    Στοχος Σαββατο 8/12... 81,4

Για να δουμε τα Χριστουγεννα το 79 επιτελους!!!

Page 44 of 47 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast