Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 47 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 695
    Senior Member
    Εννοείται!Όσο περισσότερες τόσο καλύτερα, να πέσει το τείχος του 8..

Senior Member
    μπραβο στο κοριτσακι ειπα? ειπα οεο?
    ΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙς ΧΕΧΕΕΧΕΧ

Senior Member
    χαχα κοριτσια!!! ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια!!!
    οντως εμεις οι 3 ειμαστε πανω κατω στα ιδια κιλα!
    εχω πανω απο 2 χρονια να βρεθω κατα απο 80...δεν μπορειτε να ανταστειτε ποσο το περιμενω!!!!!!
    εχω υψος 1,64.
    νομιζω bad κι εσυ εκει εισαι σωστα??
    εσυ χοντρομπιζελακι(που σε λιγο θα εισαι πρωην χοντρο!) απο ποιο υψος κοιτας τη γη??

Senior Member
    Ναι αν και εγώ σας περνάω λιγάκι αλλά θα σας φτάσω που θα πάει..Εγώ είμαι 1.78 οπότε απτα 75 και κάτω, θα μαι πολύ ευχαριστημένη αν καταφέρω να τα φτάσω...ʼντε να δούμε ποια θα τα φτάσει πρώτη!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    χαχα κοριτσια!!! ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια!!!
    οντως εμεις οι 3 ειμαστε πανω κατω στα ιδια κιλα!
    εχω πανω απο 2 χρονια να βρεθω κατα απο 80...δεν μπορειτε να ανταστειτε ποσο το περιμενω!!!!!!
    εχω υψος 1,64.
    νομιζω bad κι εσυ εκει εισαι σωστα??
    εσυ χοντρομπιζελακι(που σε λιγο θα εισαι πρωην χοντρο!) απο ποιο υψος κοιτας τη γη??
    δε θυμαμαι καν ποτε ημουν 80, εκτος απο προσφατα που το περασα αλλα δεν εμεινα.
    ισως γιαυτο να μην εμεινα, απο τον ενθουσιασμο...

μπιζελι 1.75? τι να πουμε εμεις που ειμαστε στουποι?
    εγω στα 73 θαμαι πανευτυχης κ με τελειο σωμα για μενα, φανταζομαι εσυ!!!!

Senior Member
    Ναι από ύψος δεν έχω πρόβλημα με το βάρος κάτι πρέπει να κάνουμε..Εγώ επειδή είχα δει τον εαυτό μου πως ήμουν στα 74 κιλά πριν 2-3 χρόνια περίπου μπορώ να πω πως θα μαι πολύ ευτυχισμένη αν τα καταφέρω να φτάσω πάλι αλλά και να διατηρήσω αυτό το βάρος.Δε θέλω ούτε κοκκαλιάρα να γίνω ούτε έχω ως πρότυπο μου τα μοντέλα, να έχω ένα υγιές και όμορφο σώμα θέλω.

Senior Member
    etsi svsta, προσωπικα θα απεχω πολυ απο μοντελο στα 73 λογω υψους, αλλα με θυμαμαι νεα κ ημουν παντα πανω απο 70 κ κουκλα...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    etsi svsta, προσωπικα θα απεχω πολυ απο μοντελο στα 73 λογω υψους, αλλα με θυμαμαι νεα κ ημουν παντα πανω απο 70 κ κουκλα...
    Τι σημαίνει ....με θυμάμαι νέα;;;;
    Εσύ δεν είσαι νιόπαντρο παιδί;;;;Νιόπαντρο πουρό...δεν πάει! ʼρα, μικρή είσαι.....

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Εσύ δεν είσαι νιόπαντρο παιδί;;;;Νιόπαντρο πουρό...δεν πάει! ʼρα, μικρή είσαι.....
    31 parakalw!
    το νεα παραπεμπει σε εποχες που δεν θυμαμαι καν καλα πλεον...εξου κ ο ορος
    ισως επηρεασμενη απο τους γηραιοτερους!

Senior Member
    ελπίζω την Τρίτη να ειμαι στα 126,6 εβδομαδιαια απώλεια 1,5 κιλό οχι οτι αν ειμαι χαμηλοτερα θα με πειραξει :PPP

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    31 parakalw!
    το νεα παραπεμπει σε εποχες που δεν θυμαμαι καν καλα πλεον...εξου κ ο ορος
    ισως επηρεασμενη απο τους γηραιοτερους!
    Πω πω γέρασες badgirl μου..31 τι λες τώρα?!Αυτά είναι τα νιάτα μην ακούω "με θυμάμαι νέα"..και συμφωνώ πως δεν είμαστε όλες ωραίες μόνο στα 50-60 κιλά, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!Για μένα το ιδανικό θα ήταν τα 70 αλλά δε θα επιμείνω ούτε θα στερηθώ τα πάντα για να το φτάσω, και με τα 75 θα είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Senior Member
    Originally posted by karamela
    ελπίζω την Τρίτη να ειμαι στα 126,6 εβδομαδιαια απώλεια 1,5 κιλό οχι οτι αν ειμαι χαμηλοτερα θα με πειραξει :PPP
    Καραμέλα μου σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου!Εγώ τη Τρίτη εύχομαι να είμαι στα 83,5 αν και δε το βλέπω να συμβαίνει αλλά όσο ζω ελπίζω δε λένε...

Όπως βλέπετε κ από το τικεράκι πλησιάζω το στόχο μου.. Όμως δεν είμαι όσο αδύνατη περίμενα ότι θα φαίνομαι.. Π.χ. στην πλάτη εκεί που δένει το σουτιέν πετάγεται κρέας στα πλευρά και η κοιλιά περίμενα να είναι πιο μέσα..
    Έτσι σκέφτομαι ότι μιας που έχω μπει σ'ενα πρόγραμμα και οι εκπτώσεις αργούν ακόμη οπότε έτσι κι αλλιώς θα περιμένω 20 μερες για καινούρια ρούχα, να το συνεχίσω για ακόμη 2-3 κιλά. Όμως έχω να υπάρξω 62 κιλά από το γυμνάσιο (:P). Μήπως κρεμάσει πολύ το δέρμα;; Ή δεν υπάρχει φόβος με 2-3 κιλά ακόμη;

Επ'ευκαιρείας, ένας επιπλέον στόχος μου είναι να πέσω από 29 νούμερο τζιν

Senior Member
    Καλημέρα
    αισίως είμαι στα 105,8,πρώτος στόχος είναι να αλλάξω μυαλά, για να συνεχίσω να προσέχω τι τρώω και να τηρήσω το δεύτερο στόχο,που είναι η απώλεια ενός κιλού την εβδομάδα. Τουλάχιστον. Στα κιλά που είμαι τώρα,είναι εφικτό. Η διαιτολόγος είπε ότι μέχρι τα 90 μπορώ να χάνω σταθερά,εκεί κάπου θα κολλήσω. Πάνε και ... 7 χρόνια από τότε που είχα το 9 στα κιλά,αλλά δεν πτοούμαι. Έχω 28 εβδομάδες περίπου ως το τέλος του 2010,προλαβαίνω. Κι έχει ο Θεός μετά, θέλω κι ένα παιδί κάποια στιγμή,τώρα είναι ανέφικτο και επικίνδυνο να προσπαθήσω.Τα είπα όλα μαζί...καλή επιτυχία σε όλες και να τηρούμε τους στόχους μας,κάνει καλό και στην ψυχολογία, ώστε να μην αρχίσουμε τη μάσα (κλασικό σύνδρομο) και να μπούμε στο μάτι ορισμένων...

Senior Member
    Veronica να σου πω ότι το 6 έχω να το δω από το δημοτικό; Ντροπή αλλά έτσι είναι...

Page 7 of 47 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast