Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 47 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 695
    Senior Member
    Με το καλο Φιλιππε!

Σημερα Δευτερα 9/5...77,1
    Μικρος στοχος, Πεμπτη 12/5... 76,5
    Στοχος Δευτερα 16/5... 75,9

Junior Member
    καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους
    ειμαι καινουργια εδω σαν μελος αν και αρκετο καιρο διαβαζω μηνυματα . αλλα τωρα το ξαναπηρα αποφαση να χασω τα κιλα που πηρα μετα απο μια σοβαρη επεμβαση . μεσα σε 2 χρονια 20 κιλα .
    καλη επιτυχια σε ολους .

Created by MyFitnessPal.com - Nutrition Facts For Foods

Senior Member
    Originally posted by marmo
    καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους
    ειμαι καινουργια εδω σαν μελος αν και αρκετο καιρο διαβαζω μηνυματα . αλλα τωρα το ξαναπηρα αποφαση να χασω τα κιλα που πηρα μετα απο μια σοβαρη επεμβαση . μεσα σε 2 χρονια 20 κιλα .
    καλη επιτυχια σε ολους .

Created by MyFitnessPal.com - Nutrition Facts For Foods
    καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!!!!όλοι μαζί για το στόχο!!!

Senior Member
    λοιπον.... όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλά δεν το βάζω κάτω....

σήμερα μετά από 2 εβδομάδες δίαιτας ήθελα να είμαι 82 κιλά.... Είμαι όμως 83,7 συνεχίζω λοιπόν απο εδώ... επόμενοσ στοχος

16/5 82
    23/5 80

Senior Member
    konina μου η απώλεια είναι πάντα καλό πράμα και πρέπει να μας χαροποιεί, αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που εδώ και 4 μήνες δεν είχα εβδομάδα με + και ας είχα εβδομάδες που έχασα από 100 ή 200 γραμμάρια. Το παίρνεις ακριβώς όπως πρέπει, δε σταματάμε, συνεχίζουμε, παίρνουμε ικανοποίηση ακόμα και από το πιο μικρό αποτέλεσμα και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε!!! Σίγουρα πράματα λέμε!!!

Καλώς ήρθες marmo, καλή αρχή!!!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    konina μου η απώλεια είναι πάντα καλό πράμα και πρέπει να μας χαροποιεί, αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που εδώ και 4 μήνες δεν είχα εβδομάδα με + και ας είχα εβδομάδες που έχασα από 100 ή 200 γραμμάρια. Το παίρνεις ακριβώς όπως πρέπει, δε σταματάμε, συνεχίζουμε, παίρνουμε ικανοποίηση ακόμα και από το πιο μικρό αποτέλεσμα και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε!!! Σίγουρα πράματα λέμε!!!

Καλώς ήρθες marmo, καλή αρχή!!!

φίλιππε σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν ξέρεις τι κουράγιο μου δίνετε όλοι... Αλλά και δύναμη, γιατί σε άλλη φάση το να χάνω λίγο ή καθόλου με απογοητευε και το ξαναέριχνα στο φαγητό. Οπότε θέλω να πω σε όλους σας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... πραγματικά....είτε έχουμε μιλήσει με κάποιους είτε όχι με άλλους είναι πολύ ενισχυτικό το να ξέρεις ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν την ίδια ή και περισσότερη πολλές φορές προσπάθεια...

Senior Member
    Σημερα 09/05 - 49 κιλα
    Στοχος - 48 κιλα (με απωλεια λιπους) μεχρι 30/05. Αν δε τα καταφερω, απλα σταματαω, μαλλον θα εχω φτασει στο τερμα.

Senior Member

119,2:thumbup:

Στόχος μικρός για την άλλη εβδομάδα τα 118,5(-700γρ.) αλλά σημαντικός γιατί αν επιτευχθεί πέφτω σε ΒΜΙ<35 και φτάνω τα στρογγυλά 30 κιλά απώλειας.
    119,1 :thumbdown:

Χαρούμενος που και αυτή την εβδομάδα έχασα έστω και και 100γρ. αφού καλλιστα θα μπορούσα να είχα βάλει πάντως. Ελπίζω λίγο καλύτερο την άλλη εβδομάδα, στόχος, 117,5.

Senior Member
    μπραβο φιλιππαρα !!:thumbup:

Καλησπέρα σας!Εμένα στόχος μου είναι μέσα στο καλοκαίρι,τέλη Ιουλίου,αρχές Αυγούστου να είμαι 60 κιλάκια και μετά θα ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα..Πιστεύω το καλοκαίρι θα με βοηθήσει αρκετά,αρκεί να ξεπεράσω και το κόμπλεξ μου για την εμφάνιση στην παραλία.Πάντα είχα πολύ ωραίο σώμα,μέχρι που πέρυσι,από τα 58 κιλά έφτασα στα 72 μέσα σε 1,5 χρόνο μετά από διάφορες απογοητεύσεις κ.λ.π,οπότε καταλαβαίνετε πως ένιωσα με τον εαυτό μου...
    Επίσης,στόχος μέσα από την απώλεια των κιλών είναι να ξαναβρώ την ζωντάνια μου,την αυτοπεποίθησή μου και να συμμετέχω πλέον σε ό,τι προτείνει η παρέα χωρίς να βρίσκω δικαιολογία τα κιλά μου για να μην συμμετέχω!!

Senior Member

Ελπίζω λίγο καλύτερο την άλλη εβδομάδα, στόχος, 117,5.
    118:thumbdown:

Πάει άλλο ένα κιλάκι, περίμενα λίγο καλύτερα είναι η αλήθεια αλλά χαρούμενος είμαι.

Κάτω από 35 ΒΜΙ επιτέλους ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕ
    Πάνω από 30 κιλά απώλεια επιτέλους ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕ
    Δύο κιλάκια ακόμη για να φτάσω στο μισό του στόχου

Για να φτάσω τα 99,9 στις 5/9(πρώτη Δευτέρα Σεπτεμβρίου) πρέπει να χάνω πάνω από 1,2 κιλά την εβδομάδα κατά Μ.Ο. , νομίζω εφικτό.

Πολύ μιλάω σήμερα... τεσπά, στόχος 30/5 116,5

Senior Member
    Μπραβο φιλιππε!!! Μια χαρα τα λες, δεν λες πολλα!!

Λοιπον τα δικα μου... Σημερα Δευτερα 23/5 (Ποτε εφτασε κιολας θεε μου!!!)... 77,3

Στοχος Δευτερα 29/5... 75,8

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μπράβο μπραζίλ και φίλιπ!!

Senior Member
    Πάμε πάλι απο την αρχή!!
    Λέω να ξεκινήσω δατροφή απο σήμερα διότ είδα κάτι πρόσφατες μου φωτογραφίες και δε με αναγνώριζα!! Πώς έχω γίνει έτσι Θεέ μου!!!!
    Δε θέλω να αγχωθώ ιδαίτερα όμως! Ξεκινάω και ότι γίνει! χειρότερα απ'ότι είμαι τώρα δε νομίζω να γίνω οπότε...

Senior Member
    Σημερα 23/05 - 48,5 κιλα

Στοχος 10/06 να'μαι 47,5 με 48

Page 23 of 47 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast