Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 47 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 695
    Senior Member
    φιλιππε πας παρα πολυ καλα.... και 1.9.2011 να μην ειναι θα ειναι 11.9.2011 ... μικρη η καθυστερηση...

δικος μου μικρος στοχος: 1 Αυγ να ειμαι 75 κιλα.... ειναι δυσκολο το ξερω αλλα λεω να στριμωχτω... και στην διατροφη κ (επιτελους) στην γυμναστικη.. θα δειξει....

Senior Member
    Nαι μωρέ, δε με προβληματίζει καθόλου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Προς το παρόν εγώ είδα έναν άνθρωπο σχεδόν φυσιολογικό χθες σε ένα καθρέφτη και δε κατάλαβα οτι ήμουν εγώ για μερικά δευτερόλεπτα

Μόλις γύρισα προφίλ βέβαια φάνηκε οτι δεν είμαι καθόλου κοντά στο φυσιολογικό ακόμα αλλά ΟΚ, το χάρηκα ούτως ή άλλως.

Νομίζω οτι ο δικός σου έιναι ένας φιλόδοξος μεν, εφικτός δε στόχος, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι πιανεις τους στοχους σου....εγω με τιποτα..απλα κανω την διατροφη και ζυγιζομαι μια φορα την εβδομαδα...δεν μπορω να υπολογισω γμτ....

Senior Member
    κι εγω οσες φορες εβαλα εναν στοχο μετα εφαγα τα μουτρα μου! οποτε το πηγαινω στο φλου κι οτι βρεξει ας κατεβασει...
    +++ δεν θελω να βλεπω μονο... ολα τα αλλα δεκτα και σεβαστα...

Πφφ,καιρός να ξαναμπώ σε πρόγραμμα,γιατί δεν με βλέπω καλάαα..όλα πηγαίναν σύμφωνα με τους στόχους μέχρι που ήρθε η καταραμένη η εξεταστική..κάτι το καθισιό,κάτι το πολύ φαί από το άγχος..τσούυυυπ,πάλι στα ίδια..!Ελπίζω τώρα που είμαι πιο χαλαρή,να είμαι πιο οργανωμένη..πάντως παρατηρώ πως όταν δεν σκέφτομαι συνεχώς το τι πρέπει να φάω και ασχολούμαι και με άλλα πράγματα,αδυνατίζω πιο εύκολα και χωρίς να το καταλαβαίνω..Ελπίζω αυτή η προσήλωση στο πρόγραμμά μου πάλι να μην οδηγήσει σε αντιρροπιστική διάθεση στο μέλλον!Ουφφ,καλή αρχή πάλι!(αυτή τη φορά όμως θέλω να σκέφτομαι πιο θετικά κοιτώντας την αλλαγή στο σώμα και όχι στα κιλά) Φιλιππάρα,μακάρι να είχα την αυτοπειθαρχία σου και την επιμονή σου σε αυτό το θέμα.Πραγματικά σε θαυμάζω Συγχαρητήρια κιόλας για τα κιλά σου και τις προσπάθειές σου!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Nαι μωρέ, δε με προβληματίζει καθόλου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Προς το παρόν εγώ είδα έναν άνθρωπο σχεδόν φυσιολογικό χθες σε ένα καθρέφτη και δε κατάλαβα οτι ήμουν εγώ για μερικά δευτερόλεπτα
    :starhit:

προσεξε λιγο τις θερμιδες σου, εχεις μειωσει υπερβολικα, θα κολλησεις και θα κλαιμε.

Senior Member
    [i]

Στόχος για Δευτέρα 11-7 110,5 κιλά.
    111,2:thumbdown:, κλασσικά πλέον εκτός στόχων.

Την επόμενη εβδομάδα ελπίζω να καταφέρω να δω το μαγικό για μένα 109,x . Aπό το 2004/5 έχω να φτάσω σε τέτοιο βάρος και τότε για πολύ λίγο.

Χθες έκλεισα και 6 μήνες στη προσπάθεια μου με 37 κιλά απώλεια προς το παρόν, καλά πιστεύω.

VAMOS!!!

Senior Member
    :thumbdown::thumbdown::thumbdown: ουδέν σχόλιον...

Στόχος 25/7 109,x

Eντάξει,μην απογοητεύεσαι...μια απώλεια είναι πάντα απώλεια,ακόμα και αν είναι μικρότερη.Φυσιολογικό να μην χάνεις με τον ίδιο ρυθμό..ξύπνα λίγο τον μεταβολισμό σου με άσκηση! Εγώ πάλι ενώ έχανα,τις τελευταίες μέρες με πιάνουν λιγούρες..και ενώ με δείχνες η ζυγαριά πλέον 66,εγώ νιώθω φουσκωμένη και πιο παχιά από ό,τι όταν ήμουν στα 68 :/ Ελπίζω να είναι προσωρινό...

Senior Member
    Originally posted by click
    :starhit:

προσεξε λιγο τις θερμιδες σου, εχεις μειωσει υπερβολικα, θα κολλησεις και θα κλαιμε.
    click εχοθμε ακριβως τον ιδιο στοχο...εγψ ημουν 97 τωρα 93.5 και θελω να φτασω 65....ηταν δυσκολο???τι εκανεσ πανω κατω???εγω εχω μια διαιτα απο διτροφολογο μιας φιλης μου και ακολουθω...πες μου μερικα μυστικα!!!!

Senior Member
    Επιτέλους μια καλή εβδομάδα, -1,5 και 109,7 :thumbup::thumbup::thumbup:

Πολύ σημαντικός αριθμός το 110 για μένα, από τότε που το ξεπέρασα προς τα πάνω πριν από 7-8 χρόνια δε το έχω σπάσει προς τα κάτω παρά μόνο για διάστημα λίγων εβδομάδων πριν 5 περίπου χρόνια. Αυτή τη φορά είναι αλλιώς, συνεχίζω δυνατά για το 100!!!

Στόχος για Δευτέρα 1-8 108,5 κιλά

Senior Member
    ε ε ερχεται..ε ε ερχεται..τι ειναι ακομα 9 ψωροκιλακια??τιποτα....

Senior Member
    επόμενο στόχο είχα στις 29/7 να είμαι 100,2 αλλα ήδη απο σήμερα η ζυγαριά μου τον ξεπέρασε!! επόμενος έως τις 5/8 να είμαι 97,6! επιτέλους να μπω σε διψήφιο!!!!

Senior Member

Στόχος για Δευτέρα 1-8 108,5 κιλά
    108,4:thumbup::thumbup::thumbup:

Επόμενος στόχος, 8-8 107,3 κιλά. Και επίσημα από δω και πέρα όσο χάνω φτάνω στα κατώτερα μου κιλά εδώ και πολλά χρόνια.

Senior Member
    Μπράβο...και εγώ μια από τα ίδια, 3 χρόνια είχα να πέσω κάτω από 72...καλό μας κουράγιο και μακριά από πειρασμούς!!!
    Για μένα στόχος είναι η αλλαγή τρόπου ζωής....αναφορικά με ψυχολογική διάθεση, ενέργεια, γλυκά, άσκηση...

Page 26 of 47 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast