Results 391 to 405 of 695
-
04-08-2011, 18:50 #391
Originally posted by filipparas
Στόχος για Δευτέρα 1-8 108,5 κιλά
Επόμενος στόχος, 8-8 107,3 κιλά. Και επίσημα από δω και πέρα όσο χάνω φτάνω στα κατώτερα μου κιλά εδώ και πολλά χρόνια.
- 04-08-2011, 23:28 #392
αντε φιλιππακο μου..με το καλο να πας διακοπουλες και με το καλο να μας ερθεις παλι πισω..καλα να περασεις...
05-08-2011, 12:34 #393
Originally posted by marina21
Originally posted by click
Nαι μωρέ, δε με προβληματίζει καθόλου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Προς το παρόν εγώ είδα έναν άνθρωπο σχεδόν φυσιολογικό χθες σε ένα καθρέφτη και δε κατάλαβα οτι ήμουν εγώ για μερικά δευτερόλεπτα
προσεξε λιγο τις θερμιδες σου, εχεις μειωσει υπερβολικα, θα κολλησεις και θα κλαιμε.
λιγο πολυ τα γνωστα.
Για μενα ηταν σημαντικο να μην ακολουθω διαιτα, τυποποιημενο προγραμμα γραμμενο απο καποιον αλλο με "οδηγιες" τι να φαω, ποσο και πώς καθε μερα.
Αυτο που μου ταιριαξε ηταν το να τρωω σαν ανθρωπος 60-65 κιλων. Δεν κανει διαιτα ενας ανθρωπος 65 κιλων που δεν εχει διατροφικη διαταραχη, απλα δε γουρουνιαζει :P Και ασκειται, δε μενει οκνηρος στον καναπε.
Απο κει και περα ο ενθουσιασμος, η θεληση, το πεισμα, ο στοχος, αυτα ειναι που σε κρατανε αμα τοχεις και λιγο μεσα σου σαν ανθρωπος. Ακομα και ο εγωισμος.
Επισης, για μενα μπορει να στοιχισουν σκεψεις τυπου "αντε να τελειωσω με τη διαιτα για να τρωω ξανα πιτογυρα, πιτσες και τουρτες" και εντος διαιτας να απαγορευεται και το σοκολατακι. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Ή εχω δει καποιες διαιτες βαζουν 1 ελευθερο γευμα την εβδομαδα και ειναι παγιδα. Γιατι η ολη "μεθοδος" προωθει τα ξεσπασματα και τις σκεψεις για υπομονη μεχρι τη σαβουροφαγια.
Αλλη παγιδα, επιβραβευση το φαγητο. Πχ. να εχεις μια καλη απωλεια και να λες τωρα θα αποζημιωθω με ενα προφιτερολ. nope!!
το φαι ειναι φαι.
Συχνα γευματα, καλο πρωινο, πολυ νερο, ΟΧΙ στην υδατανθρακοφοβια σε καμμια περιπτωση, ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!, να μην τσιμπας με κολληματα της ζυγαριας ουτε με κατακρατησεις +2 κιλων, οχι αυστηρο προγραμμα, να μην αποφευγεις εξοδους φιλικες κλπ απλα να προτιμας πιο υγιεινες επιλογες και να σκεφτεσαι οτι εκεινοι θα επρεπε να ζηλευουν οχι εσυ
Αυτα λιγο πολυ.
Γνωστα δηλαδη, οχι μυστικα
Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Τα κιλα χανονται ευκολα.
Το δυσκολο ειναι να φτιαξεις σωμα, να μην κρεμασει το δερμα, η χαλαρωση και φυσικα η συντηρηση. Αλλα για να χαθουν τα κιλα, απλα περιοριζουμε τη σαβουροφαγια και το καθισιο.
05-08-2011, 12:35 #394
Φιλιππαρα καλες διακοπες! να περασεις τελεια!
πας για δ ι ψ η φ ι ο
σουπερ!:roll:
16-08-2011, 11:38 #395
Λόγω διακοπών αλλάζω στόχο και θέλω κάτω από 107 στις 15-8. Δε πιάνω το στόχο για τα 100 1η Σεπτεμβρίου αλλά πιστεύω τα 105 να τα πιάσω και μες στο Σεπτέμβρη να δω το 9.
Περίμενα καταστροφή αλλά τελικά όλα ΟΚ, ανέλπιστη απώλεια έστω και 200γρ. ενώ περίμενα τουλάχιστον +2 κιλά με βάση τις βλακείες που έκανα(αλλά δε μετανιωνω). Μπράβο, μου έφτιαξε η μέρα!!!
Στόχος λοιπόν Δευτέρα 22-8 105,8
5 κιλάκια ακόμα και για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου θα είμαι ένας απλός ταπεινός υπέρβαρος, αμήν και πότε. Θα ήθελα να γίνει πρις τις 17 Σεπτέμβρη για δικούς μου λόγους και πιστεύω είναι εφικτό.
16-08-2011, 17:00 #396
Originally posted by marina21
Nαι μωρέ, δε με προβληματίζει καθόλου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Προς το παρόν εγώ είδα έναν άνθρωπο σχεδόν φυσιολογικό χθες σε ένα καθρέφτη και δε κατάλαβα οτι ήμουν εγώ για μερικά δευτερόλεπτα
προσεξε λιγο τις θερμιδες σου, εχεις μειωσει υπερβολικα, θα κολλησεις και θα κλαιμε.
λιγο πολυ τα γνωστα.
Για μενα ηταν σημαντικο να μην ακολουθω διαιτα, τυποποιημενο προγραμμα γραμμενο απο καποιον αλλο με "οδηγιες" τι να φαω, ποσο και πώς καθε μερα.
Αυτο που μου ταιριαξε ηταν το να τρωω σαν ανθρωπος 60-65 κιλων. Δεν κανει διαιτα ενας ανθρωπος 65 κιλων που δεν εχει διατροφικη διαταραχη, απλα δε γουρουνιαζει :P Και ασκειται, δε μενει οκνηρος στον καναπε.
Απο κει και περα ο ενθουσιασμος, η θεληση, το πεισμα, ο στοχος, αυτα ειναι που σε κρατανε αμα τοχεις και λιγο μεσα σου σαν ανθρωπος. Ακομα και ο εγωισμος.
Επισης, για μενα μπορει να στοιχισουν σκεψεις τυπου "αντε να τελειωσω με τη διαιτα για να τρωω ξανα πιτογυρα, πιτσες και τουρτες" και εντος διαιτας να απαγορευεται και το σοκολατακι. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Ή εχω δει καποιες διαιτες βαζουν 1 ελευθερο γευμα την εβδομαδα και ειναι παγιδα. Γιατι η ολη "μεθοδος" προωθει τα ξεσπασματα και τις σκεψεις για υπομονη μεχρι τη σαβουροφαγια.
Αλλη παγιδα, επιβραβευση το φαγητο. Πχ. να εχεις μια καλη απωλεια και να λες τωρα θα αποζημιωθω με ενα προφιτερολ. nope!!
το φαι ειναι φαι.
Συχνα γευματα, καλο πρωινο, πολυ νερο, ΟΧΙ στην υδατανθρακοφοβια σε καμμια περιπτωση, ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!, να μην τσιμπας με κολληματα της ζυγαριας ουτε με κατακρατησεις +2 κιλων, οχι αυστηρο προγραμμα, να μην αποφευγεις εξοδους φιλικες κλπ απλα να προτιμας πιο υγιεινες επιλογες και να σκεφτεσαι οτι εκεινοι θα επρεπε να ζηλευουν οχι εσυ
Αυτα λιγο πολυ.
Γνωστα δηλαδη, οχι μυστικα
Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Τα κιλα χανονται ευκολα.
Το δυσκολο ειναι να φτιαξεις σωμα, να μην κρεμασει το δερμα, η χαλαρωση και φυσικα η συντηρηση. Αλλα για να χαθουν τα κιλα, απλα περιοριζουμε τη σαβουροφαγια και το καθισιο.
16-08-2011, 17:57 #397
Διαβάζοντας μερικά από τα ποστ και βλέποντας τα τικεράκια,να ξέρατε πόσο κουράγιο και πόση δύναμη μου δίνετε για να συνεχίσω!!!!
Σας ευχαριστώ ειλικρινά!!!!!:love:
16-08-2011, 19:23 #398
κατσαριδα η πολυαγαπημενη πατατουλα?????:shocked2:
γιατι βρε μιγκ?
να προσεχεις αυτη η εμμονη προς την αποφυγη μην μετατραπει σε εμμονη προς καταχρηση καποια στιγμη (απο ο,τι εχω δει συνηθως αυτη ειναι η καταληξη. εχω και προσωπικη πειρα πλεον. λολ)
17-08-2011, 00:16 #399
ευτυχως στην συντηρηση θα χω την ευκαιρια μαλλον να το ξεπερασω..θα δειξει αγαπη μου...
22-08-2011, 09:12 #400
Στόχος λοιπόν Δευτέρα 22-8 105,8
Anyway, απρόσμενα καλά τη προηγούμενη εβδομάδα, χειρότερα του αναμενομένου αυτή που μας πέρασε. Για 2 εβδομάδες τουλάχιστον δεν έχω τπτ να με εμποδίζει να κάνω καλή πρόοδο και ελπίζω να επιστρέψω σε πιο καλούς ρυθμούς.
Στόχος λοιπόν για Δευτέρα 29-8: 104,9 κιλά.
23-08-2011, 00:00 #401
filippara δεν το βρίσκω άσχημο που μετά από απώλεια τόσων κιλών συνεχίζεις με στεθερούς ρυθμούς :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
25-08-2011, 11:23 #402
kalhmera paidia o dikos mou stoxos xekinaei apo 17/8 ews 14/9 kai o stoxos mou einai 92 kila...i alitheia einai oti nomizw oti tha xasw perissotera loo ths arkeths apoleias pou eixa me thn megalh mou prospatheia ths prwths ebdomadas kai eimai hdh 93.7!!!!ante paidakia kalh sunexeia se olous mas...filakia!!!!
25-08-2011, 13:23 #403
καλημερα κι απο μενα και καλα κουραγια!! ο πρωτος μου στοχος ειναι 11/9 που βαφτιζω το μωρο μου, ν ειμαι 80! για να δουμε...
καλη συνεχεια σε ολους μας!
25-08-2011, 13:58 #404
kali epituxia sofouki!!!na sou zisei kai to mwraki sou meto kalo tuxairo na einai...eimai sigouri tha ta katafereis!!!!kal sunexeia dunataaaaaaaaa
25-08-2011, 18:48 #405
ευχαριστω παρα πολυ! κι εσυ οτι επιθυμεις! μολις τσακισα βεβαια 3 σοκολατακια... και μαλιστα μεγαλουτσικα...:crazy::crazy:
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία