Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 47 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 695
    Originally posted by Constance
    Κοριτσια ξερει καμια ποτε ξεκινανε εκπτωσεις; Πλακα πλακα με βλεπω να χρειαζομαι κανουρια ρουχα συντομα.
    15/7
    Ανυπομονώ! Θα εξανεμιστεί το δώρο

Senior Member
    Thanks Veronica!Αντε ναι να παρουμε τα καλοκαιρινα μας και σε μικροτερα νουμερα να ανεβουμε λιγο.

Senior Member
    απο σήμερα θα βάλω εναν πολύ σημαντικο στόχο!να μη χαλάσω καθολου τη διατροφή μου για τις επόμενες 10 μέρες!ελπίζω να τα καταφέρω!ειμαι τόοοοοοσο κοντα και μου φαινεται τοοοοοοσο μακρυά!

Senior Member
    Λοιπον βαζω κι εγω τον ιδιο στοχο Granita μου!! Να μην χαλασω καθολου την διατροφη μεχρι την αλλη Δευτερα για να δω ενα καλο αποτελεσμα! Γιατι πολυ κολλησαμε μου φαινεται...

Senior Member
    βασικα εγω εφτασα 58.1 και μετα το χαλασα λιγακι αλλα απο σημερα ξανα δυναμικα!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Λοιπον βαζω κι εγω τον ιδιο στοχο Granita μου!! Να μην χαλασω καθολου την διατροφη μεχρι την αλλη Δευτερα για να δω ενα καλο αποτελεσμα! Γιατι πολυ κολλησαμε μου φαινεται...
    να σας κανω παρεα κ γω? να μη χαλασω τη διατροφη που μονη μου εχω σκαρφιστει,
    οποτε χαλασμενη ειναι απο μονη της,
    αλλα δεν ειναι κακη, νομιζω θαχω αποτελεσμα αρκει να τρωω ισορροπημενα!

Senior Member
    Originally posted by nina76
    πεννου καλη δυναμη
    ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια σε όλες για τις απώλειες, constance, granita dew BRAVO!

δικός μου στόχος είναι να πάω στα 94, θα ήθελα να το πετύχω μέχρι τέλος Ιουνίου, αλλά και αργότερα να γίνει δε με πειράζει, αρκεί να γίνει
    Εντάξει τα έφτασα τα 94..

Επόμενος στόχος είναι να φτάσω τα 90. Ιδανικά θα ήθελα να γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου, όχι ότι αν γίνει αργότερα θα με πειράξει, καθόλου δε θα με πειράξει.
    Δε βιάζομαι εξάλλου, τόσους μήνες έκανα να τα βάλω τα κιλά, ας τα χάσω εξίσου αργά, αρκεί να τα χάσω για πάντα.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Senior Member
    Originally posted by Veronica
    Originally posted by xazomanoulaaa
    Αχ εγώ τα φορούσα όταν ακόμα έπαιζα βόλευ ερασιτεχνικά...
    Μόλις σταμάτησα πήρα 20 κιλά σε ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μετά έχανα-έβαζα(γι'αυτό τα έπαιξε και ο μεταβολισμός μου)...μετά 2 απανωτές εγκυμοσύνες(οι κόρες μου έχουν 21 μήνες διαφορά),με μεγάλο πρόβλημα κατακράτησης στη πρώτη εγκυμοσύνη και +36 κιλά...από τα οποία έφυγαν μόνο τα 20... +17 κιλά στη δεύτερη...Δράμα η κατάστασή μου!
    Πω, πω 36 κιλά ε;; Όταν θα έρθει κ μας η ώρα μας να δούμε τι θα γίνει.... Έχω ακούσει ότι όταν σε πιάνει λιγούρα, ΤΕΛΟΣ δεν κρατιέσαι!!
    Έχεις όμως τα κοριτσακια σου κ φαντάζομαι είναι ευτυχία που δεν συγκρίνεται!!! Να σου ζήσουν!
    36 ολοστρόγγυλα!Σ'ευχαριστώ πολύ!Με το καλό και στα δικά σου!Καλά δεν το συζητώ!Έχω 2 αστέρια!Έχουν ήδη ποζάρει για διαφημιστικό έντυπο!

Senior Member
    παμε κοριτσια, γουι καν ντου ιτ!

Senior Member
    οφ κορς γουι καν ντου ιτ !!

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Καραμέλα μου σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου!Εγώ τη Τρίτη εύχομαι να είμαι στα 83,5 αν και δε το βλέπω να συμβαίνει αλλά όσο ζω ελπίζω δε λένε...
    Μπορώ να πω πως σχεδόν πέτυχα το στόχο μου!Το ζύγισμα στο διαιτολόγο απόγευμα και φαγωμένη έδειξε 84.Ε το πρωί δε θα μαι 83,5??ε?ε?Επόμενος στόχος λοιπόν την επομενη Τρίτη να μαι 82,5 και θα τα καταφέρω!!
    Και τα κατάφερα!Το πρωινό ζύγισμα με έδειξε 82.5 παρά τη χτεσινή μικρή κραιπάλη μου όπου έφαγα και πίτσα και τούρτα και ακόμη είμαι φουσκωμένη..
    Επόμενος στόχος την επόμενη Τρίτη 81.5, για να δούμε θα τα κατφέρουμε?!

Senior Member
    Καραμέλα μου σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου!Εγώ τη Τρίτη εύχομαι να είμαι στα 83,5 αν και δε το βλέπω να συμβαίνει αλλά όσο ζω ελπίζω δε λένε...
    Μπορώ να πω πως σχεδόν πέτυχα το στόχο μου!Το ζύγισμα στο διαιτολόγο απόγευμα και φαγωμένη έδειξε 84.Ε το πρωί δε θα μαι 83,5??ε?ε?Επόμενος στόχος λοιπόν την επομενη Τρίτη να μαι 82,5 και θα τα καταφέρω!!
    Και τα κατάφερα!Το πρωινό ζύγισμα με έδειξε 82.5 παρά τη χτεσινή μικρή κραιπάλη μου όπου έφαγα και πίτσα και τούρτα και ακόμη είμαι φουσκωμένη..
    μπράβο!!!!!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ granita μου κι εσύ βλέπω τα πας περίφημα!Λίγη πίστη στον εαυτό μας και μπορούμε να καταφέρουμε να πάντα!

Senior Member
    Μπραβο xontrompizeli!! Καλη συνεχεια!

Senior Member
    Επομενος στοχος ειναι την Δευτερα 5/7... 77,5. Για να δω γιατι ειμαι περιεργη... θα ξεκολλησω κι εγω που θα μου παει...

Page 10 of 47 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast