Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα - Σελίδα 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 9 από 47 ΠρώτοΠρώτο ... 789101119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 121 μέχρι 135 από 695
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Μέσα σε 2 μέρες από 93,3 είμαι 92.Και το περίεργο της υπόθεσης είνα ότι το απόγευμα πριν ζυγιστώ,μου ήρθε και περίοδος!Οπότε εύχομαι να έχουν χαθεί και αυτά τα 600-700γραμ. της περιόδου!Θα φανεί στη νεκροψία!
    Επόμενος στόχος μέχρι τις 30/6 άλλο 1 κιλό τουλάχιστον(δηλαδή 91)....Let's see!

Σήμερα πέτυχα κ έναν από τους εκατοντάδες sub-στόχους αυτής της δίαιτας: χώρεσα σε τζιν νούμερο 27!!!!!!!!!!! Πήγα σε ένα μαγαζί μόνο κ μόνο να δοκιμάσω αν χωράω (μιας κ δεν είχα πάρει ποτέ μου τέτοιο νούμερο :P)! YUUUUUHHHHUUUUUUUUUUUUUU!!

μπραβο Veronica!

ΒΕΡΟΝΙΚΑ, ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟ!! τΟ 27 ήταν το νούμερό μου πριν....πριν γίνω έτσι! τελεια! ΣυγχαρητήριΑ

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Μπράβο Βερόνικα!Να σου στείλω και τα 27άρια τζηνάκια που φορούσα πριν γίνω οπως είμαι τώρα!Τα βλέπω και απελπίζομαι!

Καλημέερα!! Ευχαριστώ κορίτσια! Και στα δικά σας!!
    Εγώ που δεν τα είχα αγοράσει ποτέ 27, Χαζομανούλα;; Το πιο χαμηλό που έχω φορέσει είναι 28 στο οποίο τα τελευταία 4-5 χρόνια "μπαινο-βγαίνω" :P
    Είναι δύσκολο να κρατηθείς όταν βλέπεις τον πειρασμό δίπλα σου. Εγώ έβαλα τα περισσότερα κιλά όταν άρχισα να συζώ με το φίλο μου.. (θα τον στείλω στη μανούλα του μου φαίνεται...)

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Αχ εγώ τα φορούσα όταν ακόμα έπαιζα βόλευ ερασιτεχνικά...
    Μόλις σταμάτησα πήρα 20 κιλά σε ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μετά έχανα-έβαζα(γι'αυτό τα έπαιξε και ο μεταβολισμός μου)...μετά 2 απανωτές εγκυμοσύνες(οι κόρες μου έχουν 21 μήνες διαφορά),με μεγάλο πρόβλημα κατακράτησης στη πρώτη εγκυμοσύνη και +36 κιλά...από τα οποία έφυγαν μόνο τα 20... +17 κιλά στη δεύτερη...Δράμα η κατάστασή μου!

na ρωτησω κατι..εγω τα μονα τζιν που εχω ειναι αυτα απο berska zara stradivarious klp. το 27 σαν ποιο νουμερο ειναι απο εκει???

Originally posted by xazomanoulaaa
    Αχ εγώ τα φορούσα όταν ακόμα έπαιζα βόλευ ερασιτεχνικά...
    Μόλις σταμάτησα πήρα 20 κιλά σε ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μετά έχανα-έβαζα(γι'αυτό τα έπαιξε και ο μεταβολισμός μου)...μετά 2 απανωτές εγκυμοσύνες(οι κόρες μου έχουν 21 μήνες διαφορά),με μεγάλο πρόβλημα κατακράτησης στη πρώτη εγκυμοσύνη και +36 κιλά...από τα οποία έφυγαν μόνο τα 20... +17 κιλά στη δεύτερη...Δράμα η κατάστασή μου!
    Πω, πω 36 κιλά ε;; Όταν θα έρθει κ μας η ώρα μας να δούμε τι θα γίνει.... Έχω ακούσει ότι όταν σε πιάνει λιγούρα, ΤΕΛΟΣ δεν κρατιέσαι!!
    Έχεις όμως τα κοριτσακια σου κ φαντάζομαι είναι ευτυχία που δεν συγκρίνεται!!! Να σου ζήσουν!

Originally posted by sanelaki
    na ρωτησω κατι..εγω τα μονα τζιν που εχω ειναι αυτα απο berska zara stradivarious klp. το 27 σαν ποιο νουμερο ειναι απο εκει???
    Χμμμ έχω μία φούστα Bershka 38 νούμερο, που μου ερχόταν πριν αρχίσω δίαιτα.. Ίσως είναι το 36 το αντίστοιχο του 27..

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jan 2010
    Aυτο με τα νουμερα ποτε δεν το καταλαβα.Ο καθενας οπως θελει τα βαζει, αναλογα τη μαρκα.Μπερδευτικα πια.Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι φοραγα 44 το πασχα και τωρα φοραω 40.20 τοσο και 30τοσο δεν εχω σε ρουχα μου.

Originally posted by Constance
    Aυτο με τα νουμερα ποτε δεν το καταλαβα.Ο καθενας οπως θελει τα βαζει, αναλογα τη μαρκα.Μπερδευτικα πια.Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι φοραγα 44 το πασχα και τωρα φοραω 40.20 τοσο και 30τοσο δεν εχω σε ρουχα μου.
    Ναι, ναι η κάθε μία βάζει ότι της καπνίσει!
    Στα benetton φορούσα 42 (μπορεί κ 44 σακάκι) ενώ στα esprit 36-38 κ στα περισσότερα τζιν 29.
    Τώρα επαναδιαπραγματεύομαι τις τιμές κ ελπίζω να έχω πέσει στο 40/34

a ok...καταλαβα περιπου...εγω τωρα φοραω 38 αλλα με σφιγγει λιγο στα πλαινα.....

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jan 2010
    Κοριτσια ξερει καμια ποτε ξεκινανε εκπτωσεις; Πλακα πλακα με βλεπω να χρειαζομαι κανουρια ρουχα συντομα.

καλα κ εγω θελω να παρω μαγιω κ μαλιστα στραπλες κ ολο περιμενω μηπως μικρυνει λιγο το στηθος μου κ τα καταφερω.κ μου φαινεται οτι θα περασει το καλοκαιρι κ ακομα θα περιμενω!

Σελίδα 9 από 47 ΠρώτοΠρώτο ... 789101119 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας